Saham Kanggo Diwaspadai nganti 2023

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Saham Kanggo Ditonton

Saben uwong wis fokus banget ing pasar saham saiki. Sajrone 6-9 sasi pungkasan, rega saham pancen mundhak ing sektor tartamtu.

Saka investasi lan dagang platform Robinhood kanggo DKNG, kang dikenal kanggo duwe akeh welcome bonus lan ora simpenan casino nawakake. Dadi, kanggo sing seneng ngetutake tren lan tetep ngerti, iki sawetara saham sing kudu diawasi ing taun 2023 iki. 

Virgin Galactic Holdings Inc. (SPCE)

Virgin minangka perusahaan sing katon duwe tangan ing kabeh saiki. Divisi Virgin Galactic dheweke darmabakti kanggo penerbangan angkasa kanthi tujuan nggawa turis menyang angkasa.

Mei kepungkur, perusahaan kasebut ngrampungake penerbangan ruang angkasa manungsa sing pertama. Iki diluncurake saka New Mexico lan dikandhakake wis tekan kecepatan Mach 3 sadurunge pungkasane ninggalake Bumi lan pungkasane ndharat ing Spaceport America.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rega saham saiki udakara $31 kanthi dhuwur kabeh wektu $55. Kanggo investor, ana akeh warta lan potensial sing njanjeni ing kene kanggo jangka panjang.

Nalika penerbangan ruang komersial sing nyata kanggo pelanggan sing mbayar bisa uga katon adoh, perusahaan kasebut nyedhaki saben dina. Bubar, Virgin Galactic ngrilis desain kabin interior lan kolaborasi karo NASA babagan riset aeronautika. 

DraftKings (DKNG)

Taruhan olahraga bakal dadi industri utama ing AS lan uga Kanada. Taun-taun pungkasan wis apik banget ing pasar taruhan olahraga sawise gelombang legalisasi positif nyebar ing AS. Kanggo investor, saiki iki wektu sing apik kanggo miwiti nimbang saham kanggo buku olahraga kasebut. 

Contone, DraftKings ngluncurake IPO ing taun 2019 kanthi rega awal $10. Saham saiki ana ing sekitar $50. DraftKings duwe macem-macem tawaran gratis. Iki mesthekake yen dheweke bakal tansah eling kanggo pemain game sing mriksa pilihane. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Model iki wis nglayani perusahaan kanthi apik, lan iki dibayangke ing rega saham. Minangka liyane lan liyane negara mlumpat ing industri anyar iki, iku kamungkinan dina paling apik isih ahead kanggo perusahaan iki lan Sportsbooks liyane. 

Simpenan ireng lan putih

Jalur Pelayaran (CCL, RCL, NCLH)

Industri jalur pelayaran ngalami kemerosotan gedhe sajrone taun 2020 amarga luwih akeh wong sing milih tetep ing omah lan nglewati preian.

Saham utama kaya Carnival Corporation (CCL), Royal Caribbean Group (RCL), lan Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH) njupuk plummet utama minangka asil.

Nanging, kita ora bisa mbayangake apa sing kudu dipikirake Warren Buffett kanthi "goleki perusahaan sing ora ana regane lan dhasar sing apik" pendekatan kanggo investasi saham

Sanadyan perusahaan-perusahaan kasebut ngetokake dana sajrone kemerosotan iki, dhasare isih padha karo perusahaan sing padha taun-taun sadurunge. Iki tegese rally mbalek ana kemungkinan, lan nganti saiki iki persis sing wis kita deleng.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Contone, CCL mudhun ing ngisor $10 ing awal taun 2020 nanging wis tekan luwih saka $30. Analis utama percaya manawa rapat umum iki bakal terus lan malah bisa dilacak maneh menyang tingkat pra-2020. 

Robinhood 

Platform dagang lan investasi saham Robinhood minangka perusahaan profil paling anyar sing nggodha IPO. Robinhood pisanan mbangun reputasi kanthi janji platform dagang tanpa biaya kanggo saham.

Iki narik kawigaten kanggo akeh wong lan kanthi cepet nggawe basis pangguna klien sing akeh saka sak ndonya. Saiki, rata-rata penghasilan perusahaan luwih saka $ 300 yuta saben taun. 

Nalika Robinhood mutusake kanggo njupuk perusahaan umum, iki bakal dadi kesempatan sing apik kanggo para investor. Robinhood ngajokake penawaran umum dhisikan rahasia iki Maret kepungkur.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

IPO rahasia tegese mung kudu ngumumake IPO 15 dina sadurunge diluncurake. Mulane, sampeyan bisa nyana tanggal kasebut dijaga kanthi rapet, lan saiki ora ana tanggal utawa kisaran rega sing dikarepake. Nanging, IPO 2021 misale jek mesthi wae kanggo perusahaan, lan iki mesthine minangka salah sawijining saham sing pengin sampeyan deleng ing mangsa ngarep.

docker

Perusahaan liyane sing wis pirang-pirang taun karo IPO potensial yaiku Docker. Docker minangka perusahaan piranti lunak wadhah sing ngidini aplikasi disebarake kanthi gampang lan aman.

Dheweke ngadhepi sawetara taun kahanan sing durung mesthi ing endi kegunaane ditakokake nalika ana hubungane karo pasar komersial. Ing 2019 adol bisnis perusahaan lan malah ngalih CEO ora sepisan nanging kaping pindho.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, wiwit taun 2019 Docker wis pulih maneh lan miturut tuntunan CEO saiki, Scott Johnson, dheweke wis ngalami pirang-pirang babak pendanaan lan duwe masa depan sing cerah.

Iki maneh mimpin investor kanggo nyoba lan nelusuri saham docker kanggo tuku minangka bagéan saka portofolio piranti lunak perusahaan sing maju. Minangka saiki, saham kasebut mung bisa diakses kanthi pribadi nanging ora mandhegake wong-wong sing kepengin weruh apa pungkasane bakal ngakses pasar kanthi IPO.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar