7 Kursus Kacilakan Analisis Data Paling Apik kanggo Nggawe Karir menyang Tingkat Sabanjure

Kursus Kacilakan Analisis Data Paling apik

Apa sampeyan pengin nambah karir kanthi dadi ahli ing analisis data?

Yen sampeyan pengin kabisat kuantum karir kanthi ngewangi para pamimpin bisnis nemokake jawaban kanggo pitakonan nggunakake data, kiriman iki bakal menehi sampeyan kursus kacilakan analisis data sing paling apik sing bisa sampeyan ndhaptar supaya bisa nyelehake dhewe ing pedestal sing anyar lan janjeni.

Cathetan cepet: Yen kadhangkala sampeyan nggunakake istilah analytics data kanggo mung makili data analisis, sampeyan ora mung siji. Akeh wong sing salah nggunakake istilah, analisis data, lan analitik data bebarengan. Nalika rong istilah kasebut raket, ana bedane sing signifikan ing antarane.

Analisis data minangka istilah sing digunakake kanggo njlèntrèhaké kabeh sing kedadeyan ing manajemen data lengkap. Iki nemtokake ilmu (konsep) lan seni (praktik) kabeh kegiatan sing ana gandhengane karo data. 

Kegiatan kasebut kalebu:

  • Koleksi data
  • Pemurnian data
  • Panyimpenan data
  • Nganalisis data
  • Nuduhake data

Saking andharan wonten ing nginggil, kados pundi anggenipun nganalisis data?

Gampang disimpulake yen analisis data minangka subset saka analisis data.

Data mung sawetara fakta lan angka. Dhewe, ora bisa mbantu sampeyan ngerti tantangan sing diadhepi organisasi. Akibaté, analisis data minangka bailout. Analisis data nyakup reresik, ngowahi, model, lan takon data sing disimpen kanggo ngekstrak informasi sing migunani kaya tren, pola, lan wawasan.

Yagene kita kudu mbedakake antarane rong istilah kasebut?

Pangerten yen analisis data ditemokake ing circumference data analytics bakal mbantu sampeyan ngerti apa hubungane ing antarane lan yen sampeyan pengin pinter ing analisis data, iku bakal dadi langkah gedhe yen sampeyan uga familiarize dhewe karo konsep saka lensa. saka analisis data.

Kenging punapa? Alesane prasaja.

Output analisis data luwih disenengi tinimbang output analisis data.

Contone, sawise analisis rampung, informasi sing diekstrak isih bakal ditampilake ing format kaya tabel utawa luwih apik, ing spreadsheet. Nyedhiyakake laporan kasebut menyang pembuat keputusan perusahaan pancen ora profesional amarga ora nyenengake dibandhingake karo data sing wis diowahi dadi grafik bar, diagram pai, histogram, dasbor, lan unsur visualisasi liyane. Laporan sing dibantu visual iki luwih gampang kanggo para pembuat keputusan kanggo sesambungan.

Transformasi lan presentasi laporan iki kanthi format sing nyenengake minangka kegiatan analisis data.

Sampeyan mbokmenawa wis ngerti iki, nanging aku mung kudu mbaleni maneh.

Saiki kita wis jelas, tanpa urutan tartamtu, ayo langsung nyilem kanggo mriksa kursus kacilakan analisis data sing paling apik. 

Dhaptar kasebut kalebu gabungan kursus analisis data mandiri lan kursus analisis data omah analisis data.

Kursus Kacilakan Analisis Data Paling Apik

1) Statistika/Analisis Data kanthi SPSS: Statistik Deskriptif

Yen mesthi teka saka stabil saka Udemy, sampeyan bisa njamin kuwi.

Saiki, apa maneh, sing penting yaiku yen kursus ana ing ndhuwur kursus liyane babagan subjek sing padha, mula sampeyan kudu nimbang. kene minangka conto khusus kacilakan analisis data Udemy sing paling dhuwur kursus SPSS kanggo kabisat karir.

Kursus Kacilakan Analisis Data Paling Apik kanggo Nggawe Karir menyang Tingkat Sabanjure ing Udemy

Sing disenengi babagan kursus kacilakan analisis data Udemy

Udemy pancen murah lan terjangkau, kanthi kursus diwiwiti saka $10. Lan aku kanthi yakin bisa ujar manawa iki minangka salah sawijining wektu sing murah ora ateges ala amarga kursus sing regane $10 uga apik karo sing regane $50. Iki aku bisa mbuktekake kanthi langsung.

Babagan liyane sing apik babagan Udemy yaiku kursus sing sampeyan tuku dadi duweke seumur hidup lan sampeyan uga entuk nganyari seumur hidup. Apa tegese iki? Ngomong sampeyan tuku kursus SPSS ing Udemy ing 2015, sampeyan isih duwe akses menyang kursus kasebut 10 taun sabanjure. Amarga piranti lunak entuk nganyari saben-saben, para instruktur kudu nganyari kursus kasebut kanggo versi 2023 supaya bisa adol ing taun 2023. Dadi amarga sampeyan duwe akses seumur hidup, sampeyan uga duwe akses menyang nganyari 2023.

Sampeyan uga bisa yakin yen kursus sing sampeyan lakoni minangka kualitas sing paling apik. Ana sistem rating lan kursus kanthi luwih saka 1000 tuku lan rating 4.5 bisa dipercaya.

Apa sing ora disenengi babagan kursus Udemy

Ora akeh sing kudu ditresnani. Nanging kanthi pribadi, kursus Udemy bisa bertahan ing antarane 5 jam nganti 40 jam kelas kualitas. Saiki, iki tegese sampeyan kudu nyisihake sawetara jam seminggu supaya bisa rampung sajrone sewulan. Nalika iki ora kudu ala, sawetara wektu aku pengin aku bisa njupuk kursus 30 menit lan ngrampungake.

Coba conto iki kelas master SPSS paling laris sing wis 24,058 siswa ing wektu iki nulis karo 4.4 / 5 review star wis 31 jam video on-demand. Iki semester kabeh yen sampeyan takon kula.

2) Kursus Kacilakan Python kanggo Analisis Data

Kursus Kacilakan Analisis Data Paling Apik kanggo Nggawe Karir menyang Tingkat Sabanjure kanggo njupuk Skillshare

Kursus iki aktif ketrampilan lan iku penting kanggo kabeh sing perlu kanggo ngasah skill analisis data.

Kenging punapa? Analisis data minangka inti saka upaya analitis bisnis apa wae lan Python minangka basa pamrograman sing cocog kanggo nindakake analisis sing dibutuhake.

Nyatane, Python minangka salah sawijining basa pamrograman sing paling akeh digunakake kanggo analisis data saiki.

Pendekatan sing paling efektif kanggo sinau Python yaiku ngetrapake apa sing wis sampeyan sinau lan kursus iki menehi kesempatan kanggo nindakake. 

Miturut penulis - Jesper Dramsch, Ph.D., tuku kursus iki bakal menehi akses gratis menyang kabeh sumber daya sing kalebu, kalebu skrip Python, referensi, latihan, lan konten PDF liyane.

Kursus iki minangka sumber daya sing apik lan sampeyan bakal dikenalake karo Python lan ilmu data umume. Iku kursus penengah.

  • Ngunggah data saka file (contone, tabel Excel) lan database (contone, server SQL)
  • Reresik data
  • Analisis data eksplorasi
  • learning machine
  • Validasi model lan analisis churn
  • Visualisasi data lan nggawe laporan

Kanggo entuk kursus iki utawa malah mriksa maneh, pindhah menyang Skillshare lan tuku langganan.

Ya, bab Skillshare yaiku langganan. Anggere sampeyan duwe langganan, sampeyan bakal duwe akses lengkap kanggo kabeh kursus. Dadi, sanajan sampeyan ora seneng karo kursus sing lagi ditindakake, sampeyan mung bisa mungkasi lan ngalih menyang kursus sabanjure. Iki minangka salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan skillshare.

3) Analisis Data lan Statistik Fundamental

Yen sampeyan pancen anyar ing analisis data lan sampeyan kudu ngerti konsep dhasar lan fungsi analisis data, sampeyan bisa uga kudu cepet-cepet menyang Future Learn lan njupuk kursus iki.

Nalika nulis kiriman iki, ana 525 wong sing wis ndhaptar.

Mung kanggo nandheske maneh, sampeyan ora mbutuhake kawruh sadurunge sadurunge dianggep kanggo kursus iki. Mung semangat kanggo ngowahi data apa wae dadi wawasan sing bisa ditindakake sing dibutuhake.

Nalika sampeyan wis rampung karo kursus iki, skillet sampeyan bakal ngliwati analytics data dhasar, statistik umum lan Excel.

Yen sampeyan mikir babagan topik sing bakal sampeyan lakoni, kalebu:

  • Pambuka kanggo analytics data
  • Proses lan alat kanggo nggawe keputusan adhedhasar data
  • Pambuka kanggo statistik dhasar
  • Aplikasi teknik statistik fundamental

Duration: 4 minggu

Sinau saben minggu: 4 jam

100% online

Price: $ 39 / month

4) Data Analytics karo Python lan SQL, Udacity

Kursus Kacilakan Analisis Data Paling Apik kanggo Nggawe Karir menyang Tingkat Sabanjure kanggo njupuk Udacity

Saiki yen sampeyan nggoleki sing luwih maju kaya gelar nano, ayo pindhah menyang Udacity Analisis Data karo Python lan SQL. Iki minangka program patang wulan lan sampeyan bakal entuk gelar nano ing pungkasan program lan sertifikat apik kanggo mbuktekake.

Sawise rampung, sampeyan bakal nambah katrampilan pemrograman lan kapasitas kanggo nggarap set data sing gedhe lan rame. Sampeyan bakal sinau carane nyunting lan nyiapake data kanggo analisis, uga carane nggawe visualisasi data. Pungkasan, sampeyan bakal sinau babagan crita nganggo data nggunakake keahlian data sampeyan.

Ana syarat dhasar sadurunge sampeyan bisa ndhaptar kursus iki. Supaya bisa ngrampungake program kasebut, disaranake sampeyan duwe pengalaman nggarap data ing Python (khusus NumPy lan Pandas) lan SQL. Iki kalebu:

  • Pustaka standar Python
  • Nggarap data karo Pandas lan NumPy

Duration: 4 sasi ing 10 jam seminggu

100% online

Rega: $ 399 / sasi utawa $ 1356 kanggo 4 sasi

Apa sing disenengi babagan kursus kacilakan analisis data Udacity iki

Kaping pisanan, kursus kacilakan analisis data iki ora kaya sing ana ing dhaptar iki. Luwih maju lan yen sampeyan njupuk, sampeyan bisa yakin bakal metu karo barang sing ora bakal ditampa dening wong liya. Nanging maneh, ora kanggo kabeh wong. Sampeyan kudu duwe kawruh sadurunge pustaka standar python lan kudu paling ora nggarap data karo Pandas lan NumPy.

Dadi iki minangka kursus sing kudu ditindakake sawise njupuk kursus liyane ing ndhuwur utawa ing ngisor iki.

5) Katrampilan Analisis Bisnis lan Data dening Fullbridge

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau katrampilan manajemen bisnis, metode, lan alat kanggo nganalisa data lan nampilake asil kanthi cara profesional.

Kursus iki ing subyek Bisnis & Manajemen ora mbutuhake sampeyan duwe pengalaman sadurunge. Iku mandhiri, ganti karir, lan nyedhiyakake sampeyan nggunakake Microsoft Excel.

Njupuk kursus iki uga bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo nindakake analisis data donya nyata.

Antarane liyane, instruktur Jim Pautz bakal mulang sampeyan carane komunikasi metrik kunci sing beda-beda, carane nggambarake lan komunikasi data kanthi grafik deskriptif sing beda-beda lan carane nemtokake fungsi Microsoft Excel sing paling apik kanggo tugas sing beda-beda.

Duration: kira-kira 3 minggu (3-4 jam saben minggu)

Gratis - akses mung 5 dina.

Mbayar - $ 149 kanggo akses tanpa wates

6) Sinau Python kanggo Analisis Data lan Visualisasi

Iki rada beda kanggo wong-wong sing duwe dhasar kanggo katrampilan Python penengah.

Nanging ing kursus iki, sampeyan bakal ngerti carane sampeyan bisa program karo Python lan carane sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nganalisa data.

Kajaba iku, sampeyan bakal weruh carane nggunakake panda kanggo nggawe lan nganalisa set data.

Kursus iki kalebu:

7) Data Esensial Analisis Nggunakake Excel

Data Analysis Essentials Nggunakake Excel

Peringkat 4.5 saka 5 lan kanthi udakara 53,255 siswa sing didaftarake nalika nggabungake informasi iki, kursus iki bakal mbantu sampeyan sinau teknik analisis data nggunakake mung excel.

Ing kursus singkat iki, sampeyan bakal sinau carane nggunakake grafik sing bener lan sampeyan bakal dadi ahli ngowahi data dadi wawasan bisnis sing bisa ditindakake.

Kursus sing gampang ditindakake iki ora mbutuhake pengalaman sadurunge. Kabeh sing perlu kanggo melu mung PC utawa Mac lan wis diinstal Microsoft Excel ing.

Rincian kursus iki kalebu:

final Pikiran

Kiriman iki babagan kursus kacilakan analisis data sing paling apik wis nyedhiyakake sampeyan karo pitung pilihan sing bisa dipilih kanthi gampang. Ing artikel iki uga, kita nliti prabédan antarane analytics data lan analisis data lan hubungan sing meh ora dingerteni sing ana ing antarane.

Yen wis rampung karo salah siji saka kursus iki, sampeyan bisa nerusake lan nuduhake pembangunan kanggo juragan (utawa calon juragan) kanggo ndeleng. Ngematake wong-wong mau lan nggawe ngimpi - kebangkrutan posisi utawa proyek anyar - kasunyatan.

Ninggalake Komentar