Universitas Inggris sing Nampa Kelas Katelu kanggo Master

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan kepengin weruh yen gelar Master bisa ditindakake kanthi kelas katelu ing Inggris (Inggris)? Iki minangka dhaptar Universitas Inggris sing nampa kelas katelu kanggo gelar Master.

Iki kasunyatan sing kudu sampeyan ngerti: lulus karo kelas katelu ora ateges pungkasane ngupayakake akademisi.

iklan

Ana akeh universitas ing Inggris (Inggris) sing nawakake gelar master.

Lan Universitas Inggris sing nampa kelas katelu kanggo Master yaiku apa sing bakal diumumake ing artikel iki.

Apa universitas ing Inggris nampa kelas katelu kanggo program Master?

Bener, universitas Inggris prioritas aplikasi karo Kelas Kapindho Upper lan ndhuwur. Nanging, sawetara universitas ora nolak aplikasi saka sing duwe kelas katelu. Nanging, pelamar ing kahanan iki, kadhangkala, mbukak Diploma Pascasarjana (PGD) mung setaun lan sawise, langsung menyang program gelar Master sing dipilih.

Universitas Inggris sing Nampa Kelas Katelu kanggo Master

Universitas Inggris sing Nampa Kelas Katelu kanggo Program Master

Yen sampeyan isih pengin nerusake impen ing studi tingkat sing luwih dhuwur, sampeyan bisa uga pengin nimbang salah sawijining Universitas ing Inggris:

1) Universitas Birmingham

Yen sampeyan lulus kelas telu ora ateges sampeyan ora bisa nggayuh gelar master ing Universitas Birmingham.

Nanging, Universitas iki nawakake diakoni kanggo sing duwe sertifikat kelas 3 kanggo sinau sawetara lan program Master (Bisnis) sing dipilih.

2) Universitas Kent

Kanthi sertifikat kelas telu utawa lulus utawa HND, sampeyan bisa sinau program Master ing Universitas Kent kanthi gampang.

3) Universitas Portsmouth

Universitas Portsmouth nawakake program Beasiswa Master kanggo siswa internasional sing asale saka Afrika utamane Siswa Ghana lan Nigeria.

Sekolah iki menehi sawetara beasiswa kanggo siswa Nigeria lan Ghana sing nglamar kursus Master sing gegandhengan karo ilmu pengetahuan karo kelas katelu.

Sanajan inti saka program kasebut yaiku menehi diakoni minangka beasiswa kanggo siswa, nanging, sing duwe kelas 3 uga ditampa.

4) Universitas Kingston London

Yen sampeyan lulus kanthi lulus utawa kelas katelu sajrone gelar Sarjana lan kepengin banget ngupayakake akademisi, sampeyan isih bisa diakoni.

Kingston University, London nawakake gelar Master kanggo siswa nasional lan internasional sing lulus kelas 3rd.

Senajan diakoni iku syarat kanggo nyukupi syarat liyane sing diwenehake utawa dituntut dening sekolah.

5) Universitas Surrey

Jangan pernah menyerah dalam mengejar mimpimu. Universitas Surrey tansah siyap kanggo reignite pangarep-arep menyang mahasiswa karo kinerja akademis miskin.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Tegese, asil kelas telu sampeyan dudu pungkasane jagad. Universitas Surrey bakal menehi sampeyan gelar Master yen sampeyan memenuhi syarat liyane.

6) Universitas Warwick

Sabanjure ing dhaptar Universitas Inggris ndhuwur sing nampa kelas katelu kanggo program Master yaiku Universitas Warwick.

Universitas iki nawakake diakoni kanggo siswa manca lan domestik kanthi lulus, sertifikat kelas katelu utawa HND sing ngupayakake akademisi.

7) Universitas Bradford

Ing urat sing padha, Universitas Bradford nawakake Beasiswa Pembangunan Global kanggo nulungi siswa ing kesulitan finansial.

Amarga program beasiswa iki kanggo ngenthengake kasusahan lan nulungi para siswa sing asale saka negara sing ngalami krisis, mula ora nggatekake utawa ora nggatekake kelas gelar.

iklan

iklan

Tegese, kanthi asil kelas katelu sampeyan, sampeyan bisa nerusake program Master ing Universitas Bradford yen sampeyan memenuhi syarat liyane.

8) Universitas Ratu Mary London

Sampeyan uga bisa nglamar program Master ing Queen Mary University of London kanthi sertifikat asil sarjana kelas 3.

9) Universitas Northumbria

Secara informatif, Universitas Northumbria minangka universitas regional paling gedhe ing Inggris. Uga nawakake diakoni Masters.

Sekolah kasebut nganggep siswa internasional kanggo gelar Master ing kursus apa wae sing cocog karo gelar kelas katelu sawise program pra-master rampung.

10) Universitas Bristol

Ora ana sing owah ing Universitas Bristol. Gelar kelas sampeyan mung minangka syarat level entri kanggo program Master sing pengin sampeyan sinau.

Keperluan liyane kanthi tegas kasebut ing situs web resmi sekolah duwe bobot luwih akeh tinimbang pertimbangan.

11) Universitas College London

Sampeyan bisa njaluk diakoni gelar Master ing University College, London uga karo asil kelas 3rd.

12) Universitas Staffordshire

Kanggo nambah jumlah siswa internasional ing kampus, Universitas Staffordshire wis mutusake kanggo ngakoni luwih akeh siswa asing.

iklan

Nanging, diakoni iki minangka tawaran beasiswa kanggo siswa internasional saka sawetara negara sing dipilih ing saindenging jagad.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Prasyarat sing diakoni babagan iki, mula, ora ana hubungane karo kelas gelar.

Sampeyan bisa mlebu ing dhaptar mlebu gelar Master pungkasan karo kelas katelu.

13) Universitas Metropolitan Manchester

Kajaba iku, Universitas Metropolitan Manchester minangka salah sawijining Universitas Inggris sing nampa kelas telu kanggo Master.

Sampeyan mung kudu nyukupi syarat liyane sing ana ing situs web resmi sekolah.

14) Universitas Sussex

iklan

Luwih, ora ana ing Universitas Sussex wis owah uga. Gelar kelas sampeyan mung minangka syarat level entri kanggo program Master sing pengin sampeyan sinau.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Persyaratan liyane ing situs web resmi sekolah luwih bobot tinimbang pertimbangan.

15) Universitas Anglia Timur

Sampeyan uga bisa nglamar program Master ing Universitas Easy Anglia kanthi lulus utawa sertifikat asil sarjana kelas katelu.

Priksa manawa lulus ujian tingkat entri lan ketemu karo syarat liyane sing disorot dening sekolah kanggo diakoni Master.

16) Kings College London

Kasunyatan yen sampeyan lulus kelas katelu ing gelar sarjana ora ateges sampeyan ora bisa nindakake Master ing Kings College, London.

iklan

Yen sampeyan nyukupi kabeh syarat liyane, sampeyan bisa entuk diakoni ing disiplin sing sampeyan pilih.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

kesimpulan

Sanajan, dhaptar ing ndhuwur ora kalebu universitas sing nampa gelar kelas katelu. Nanging, ing ndhuwur minangka Universitas UK paling dhuwur sing nampa gelar master kelas telu.


Nyebar katresnan

9 pikirane babagan "Universitas Inggris sing Nampa Kelas Katelu kanggo Master"

  1. Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngasilake dhaptar iki..Aku bungah banget yen aku isih duwe pangarep-arep kanggo nggayuh karir akademik.

    Reply
  2. Kanthi tulus, sampeyan mung nggawe dinaku lan menehi pangarep-arep kanggo terus nggayuh impenku, wis ngirim email lan matur nuwun, Godfrey. Matur nuwun

    Reply
  3. Thanks kanggo nuduhake pandhuan migunani iki, apik kanggo ngerti sing isih ana pangarep-arep kanggo kula utamané. Matur nuwun maneh. Impenku isih sah.

    Reply

Ninggalake Komentar