Imigrasi menyang Norwegia; Proyek ing Norwegia kanggo wong Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Ana akeh proyek ing Norwegia kanggo wong Nigeria sing imigrasi menyang Norwegia; kabeh sing perlu kanggo ngamanake proyek iki informasi tengen kanggo nuntun sampeyan ing nggoleki. Tujuan saka artikel iki yaiku kanggo menehi informasi sing dibutuhake kanggo entuk proyek impen ing Norwegia. Nggoleki padang rumput sing luwih ijo iku apik, nanging sadurunge sampeyan nggawe manawa sampeyan nglengkapi informasi sing dibutuhake.

Yen sampeyan maca artikel iki, tegese sampeyan wong Nigeria sing manggon ing Norwegia utawa ngrancang pindhah menyang Norwegia. Sampeyan kudu duwe ijin kerja supaya bisa kerja kanthi sah ing Norwegia. Norwegia dumunung ing sisih kulon lan lor Semenanjung Skandinavia karo Norwegia, Bokmal, Nynorsk, lan Saami minangka basa resmi.

iklan

Sampeyan bisa uga seneng: 13 Perusahaan Jet Pribadi Paling Top Kanggo Nyewa Jet Pribadi ing 2020

 Gampang Entuk Proyek ing Norwegia

Yen sampeyan ana ing Norwegia lan golek kerja, sampeyan bisa kanthi gampang ndharat, sampeyan kudu nimbang:

  1. Pekerjaan konstruksi
  2. Sektor pertanian
  3. Marketing lan sales jobs
  4. Sektor kesehatan
  5. Pakaryan mulang
  6. lowongan Hospitality
  7. Lowongan teknik

Kanthi set katrampilan sing dibutuhake, sampeyan bisa kanthi gampang entuk proyek apa wae ing ndhuwur ing Norwegia. Penting banget yen sampeyan duwe CV supaya bisa digunakake ing kabeh wektu amarga kesempatan bisa teka saka papan sing paling ora sampeyan ngarepake. Kanggo uga nambah kasempatan ing kebangkrutan sembarang proyek kasebut ing ndhuwur, disaranake sampeyan njupuk munggah manggung volunteer short-term. Iki mbantu sampeyan mbangun pengalaman babagan katrampilan interpersonal lan komunikasi.

web:  USPS nelusuri ora nganyari: Mangkene apa sing kudu ditindakake

Keperluan kanggo Entuk Proyek kasebut ing Norwegia Kanggo Nigerians

Minangka warga Nigeria sing pindhah menyang Norwegia kanthi ngarep-arep golek kerja, sampeyan mesthi butuh ijin penduduk. Sadurunge mutusake pindhah menyang Norwegia kanggo kerja, sampeyan kudu ngrampungake kabeh babagan sampeyan dokumen lelungan uga ijin penduduk. Sampeyan ora bisa mung mlaku-mlaku menyang Norwegia kanggo golek kerja, mula entuk prekara sing dibutuhake lan rapi sadurunge golek kerja.

Imigrasi menyang Norwegia; Napa Atraktif Bisa Kerja ing Norwegia Minangka Warga Nigeria

Wis patang taun berturut-turut, Norwegia wis dadi polling Perserikatan Bangsa-Bangsa (PBB) minangka negara paling apik kanggo urip ing donya. Kanthi pangarep-arep urip gedhe 79 taun lan populasi manungsa sing relatif cilik, ana standar urip sing dhuwur banget ing Norwegia. Manfaat sing ditemtokake (DB) isih dadi jinis pensiun sing paling umum ing Norwegia kanthi nganti 60% nganti 70% saka gaji pungkasan, kalebu tunjangan jaminan sosial.

Uga Waca: Top 10 Holiday Paket Company in Nigeria

Kanthi undang-undang pensiun Norwegia sing anyar, karyawan ing sektor swasta saiki bisa nikmati pensiun sing luwih apik saka majikan amarga jumlah rencana pensiun sing ditemtokake (DC) saiki saya mundhak. Ing Norwegia, karyawan uga seneng mbayar preian, godhong lara lan maternity, kabar mandap lan akeh bonus liyane. Makarya ing Norwegia bisa dadi impen dadi nyata kanggo sampeyan mung yen sampeyan tindakake proses sing bener.

Upah Minimal lan Gaji Pokok Ing Norwegia

Sanajan ora ana upah minimum resmi ing Norwegia kaya sing katon ing ekonomi Nordik. Upah minimal ditemtokake dening perjanjian kolektif ing umume sektor ekonomi. Kanggo sektor kanthi persetujuan, upah minimum rata-rata udakara 170 NOK saben jam utawa padha karo $21.

web:  Logo Negara Oyo: Gambar, katrangan lan makna

Nyebar katresnan

4 pikirane babagan "Imigrasi menyang Norwegia; Proyek ing Norwegia kanggo wong Nigeria"

  1. AKU DUWE DIPLOMA NASIONAL TEKNIK MEKANIKAL, kulo ugi DUWE KETERAMPILAN NYOPI TRUK, FORK LIFT LAN ugi trampil ing software kados coral draw,paint print lan software sanesipun, kulo gadhah pengalaman dados spare part personel GSTRUCTION, kulo nyuwun , ENGINEERING lan INTERPERNUR SEKTOR lan uga MY IZIN KERJA

    Reply
  2. Mangga aku butuh pitulung minangka pembalap sing apik lan duwe gelar ing teknik kimia kepiye carane bisa kerja lan ijin penduduk

    Reply
  3. Halo, sampeyan ora nyatakake tata cara sing dibutuhake kanggo wong sing pengin njaluk ijin kerja lan ijin panggonan. Apa sampeyan bisa menehi katrangan luwih akeh babagan sing duwe gelar Master ing Studi Pembangunan lan kerja ing Federal Mortgage Bank of Nigeria. matur nuwun.

    Reply

Ninggalake Komentar