Panyedhiya Hosting Web Gratis kanggo Blogger Anyar.

Nyebar katresnan

Sanajan, hosting situs web mbutuhake dhuwit akeh, nanging ing artikel iki, aku bakal ngrembug sawetara platform hosting web gratis sing disaranake kanggo sampeyan minangka blogger anyar. Nanging, ora kabeh iki gratis babagan layanan hosting, nanging "meh gratis".

Tanpa rambling maneh, ayo goleki dhaptar hosting web gratis sing paling apik kanggo sampeyan minangka blogger anyar.

Panyedhiya Hosting Web Gratis kanggo Blogger Anyar.

a). Hostinger:

Perusahaan hosting paling dhuwur iki diluncurake ing 2004 lan minangka perusahaan hosting gedhe kanthi cabang ing ndonya. Layanan hosting kasebut nduweni hosting VPS, hosting bareng, lan pembangun situs web.

fitur kalebu:

  • Situs web gampang
  • Panginstal otomatis WordPress
  • Hosting akun email
  • Layanan pelanggan sing apik banget / 247
  • Ruang disk: 10gb
  • Bandwidth: 100gb
  • Database: proprietary
  • Cpanel: proprietary
  • Fitur lengkap hosting kanthi biaya meh gratis ($ 0.99 / bln)

web: 17 Bisnis sing bisa diwiwiti sawise pensiun.

b. Wix:

Wix sampurna kanggo sampeyan minangka blogger anyar amarga fitur sing luar biasa. Sanajan minangka platform hosting web gratis, nanging kontrol situs web sampeyan lan nampilake iklan sing sampeyan ora pengin ndeleng.

Wix minangka Panyedhiya Hosting Web Gratis kanggo Blogger Anyar.

Fitur kalebu:

  • Situs web gratis
  • Cithakan gratis
  • Toko online
  • Ruang Disk: 500mb
  • Bandwidth: 500mb
  • Database: proprietary
  • Cpanel: proprietary.

c). WordPress.com

Iki minangka platform hosting gratis sing dadi tuan rumah blog sampeyan WordPress, kanthi cara WordPress. Sanadyan, beda karo mitra sing dadi tuan rumah dhewe lan luwih profesional, WordPress.org; WordPress.com nawakake hosting web gratis sing menehi sampeyan:

fitur

  • Subdomain WordPress, (situs.wordpress.com)
  • Menehi sampeyan akses menyang template gratis,
  • 3gb worth panyimpenan.

d). Weebly

Weebly minangka platform hosting web gratis paling dhuwur liyane sing dilengkapi karo seret lan selehake intuisi; lan free Cithakan. Relatif cocog kanggo pemilik web anyar lan murah.

fitur:

  • Situs web gratis
  • Gratis keamanan SSL
  • Iklan hosting gratis
  • Pembangun aplikasi seluler
  • Ruang disk: 500mb
  • Bandwidth: dingerteni
  • Database: proprietary
  • Cpanel: proprietary

Uga Waca: 25 Negara Paling Sugih lan Miskin ing Afrika (2021)

e) 000Webhost

Platform hosting web gratis iki dikenal kanthi efisiensi nyedhiyakake layanan hosting sing cocog kanggo situs web cilik sampeyan. Gratis, ora nampilake iklan, lan mbantu sampeyan ngirit dhuwit kanggo nindakake barang liyane ing situs web sampeyan.

Fitur kalebu

  • Hosting domain: Ya
  • Akun email: nganti 5
  • Situs web: 1
  • MySQL Database
  • Bandwidth: 100gb
  • Ruang disk: 1.5gb
  • Cpanel: Iya
  • FTP: Ya

f). Tanpa wates Free

Sanajan, iki minangka perusahaan hosting anyar sing duwe 300,000 pangguna. Iku nawakake pelanggan karo fitur Unlimited. Nanging, sanajan ora ana watesan, sampeyan mesthi bakal nemu sawetara masalah sing ora jelas babagan layanan kasebut.

Fitur kalebu:

  • Gratis SSL certificate
  • Ora ana iklan mburi ngarep
  • Gratis cloudfare CDN
  • 1 akun FTP
  • Bandwidth tanpa wates
  • papan Disk Unlimited
  • 400 Data MySQL

web: 17 Panggonan kanggo Sinau Cara Kode ing Nigeria

Pak). Hosting EU gratis

Platform hosting web gratis iki nduweni fitur sing luar biasa sing umume platform hosting gratis ora diwenehake. Iku gampang kanggo ngerti panel kontrol. Sampeyan bisa ngatur situs web lan ngapusi barang kanthi gratis.

Fitur kalebu

  • Bandwidth: 4gb saben wulan
  • Ruang disk: 200mb
  • Ora ana iklan sing dipeksa
  • 1 Database MySQL
  • 1 Hosting situs web
  • cpanel
  • Hosting akun email
  • FTP
  • Php Installer: Ora
  • Dhukungan NET: Ora
  • Dhukungan SSL: Ora

h). UHostFull

Iki minangka platform sing gampang dioperasikake sing ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi pembangun kurang saka 10 menit. Dikenal minangka platform hosting web gratis sing njamin nganti 99% uptime kanthi ruang server tanpa watesan, lan bandwidth tanpa watesan.

fitur

  • Bandwidth: 1000gb
  • Spasi disk: 1000gb
  • Database MySQL: 2
  • Akun email: 2
  • Situs web: 1
  • Cpanel kasedhiya (WordPress auto-installer)
  • FTP: Ya
  • Hosting: Ya
  • Dhukungan serep gratis.

Panyedhiya Hosting Meh Gratis (Paling Murah) lan Bisa Dipercaya

Sawise ngomong babagan platform hosting web gratis sing bisa dadi tuan rumah situs web utawa blog, ayo ngomong babagan sing paling murah sing bisa sampeyan tuku tinimbang gratis. Iki dianjurake banget yen sampeyan pancen serius babagan situs web amarga, kaya sing sampeyan ngerteni, ora ana barang sing "gratis"; sampeyan mesthi bakal nemu sawetara watesan utawa masalah sing ora jelas. Nanging kanthi samubarang iki, sampeyan entuk sing paling apik kanggo situs web sampeyan.

i) BlueHost:

Iki bisa uga dadi platform hosting paling gedhe ing donya. Resmi dianjurake dening WordPress. Dikenal minangka salah sawijining layanan hosting lan layanan teknologi sing paling apik sing kudu ditindakake situs web. BlueHost dianggep minangka hosting web nomer 1 kanggo blog lan situs web bisnis cilik.

Fitur kalebu

  • Situs web 1
  • Panyimpenan SSD 50gb
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Kinerja standar
  • 1 kalebu domain
  • 5 domain sing diparkir
  • 25 subdominan
  • Kabeh iki mung $ 2.75 / wulan.

Sampeyan uga bisa kaya: Carane miwiti bisnis impor mobil ing Nigeria (Kabeh sampeyan kudu ngerti).

j.) SiteGround

Platform hosting iki uga dianjurake dening WordPress. Dikenal kanthi dhukungan, serep, lan kinerja situs sing apik banget sing cocog kanggo keramahan SEO. Bisa dianggep minangka alternatif BlueHost.

Salajengipun, ana rencana kanggo siswa sing diarani hosting web siswa sing regane 1:99 $.

Fitur kalebu

  • 1 Hosting situs web
  • 10gb ruang web
  • 10,000 kunjungan saben wulan
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Instalasi WP gratis
  • WP migrator gratis
  • Nganyari otomatis WordPress
  • Gratis SSL certificate
  • Saben Serep
  • Gratis CDN
  • Email Gratis
  • Database Unlimited
  • Jaminan dhuwit 30-dina.

k). Hostgator

HostGator wis nyedhiyakake layanan hosting profesional luwih saka 18 taun lan dadi salah sawijining perusahaan hosting paling gedhe ing donya amarga profesionalisme lan layanan sing terjangkau. Umume digunakake dening akeh situs web profesional.

Fitur kalebu

  • Registrasi domain gratis
  • 1 klik instalasi WordPress
  • Gratis SSL certificate
  • 200 $ tawaran marketing
  • Bandwidth sing ora dikepengini
  • Akun email bisnis gratis
  • 24/7 365 dina layanan customer banget.

l.) DreamHost

DreamHost minangka favorit luwih saka 1.5 yuta webmaster lan minangka salah sawijining perusahaan hosting paling tuwa kanthi layanan host profesional luwih saka 22 taun.

fitur

  • Domain gratis
  • Gratis SSL certificate
  • Privasi domain gratis
  • Akun Email Unlimited
  • Bandwidth tanpa wates
  • Layanan pelanggan sing apik banget.
  • Rencana dhasar mung $2.64

Line ngisor

Sawise nyebataken platform hosting web gratis lan "meh gratis", sampeyan kudu ngerti apa sing cocog kanggo situs web lan anggaran sampeyan uga.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar