Beasiswa Bill Lan Melinda Gate 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Beasiswa Bill Gates uga dikenal minangka beasiswa Bill lan Melinda Gates yaiku program sarjana millennium Gates sing nawakake akeh bantuan finansial kanggo siswa ing Amerika Serikat lan liya-liyane. Beasiswa millennium Gates minangka inisiatif beasiswa Bill lan Melinda Gates Foundation sing diarahake kanggo pangembangan pendidikan ing saindenging jagad.

Beasiswa Bill Lan Melinda Gate 2021

Ringkesan Beasiswa Bill Gates

Program sarjana Gates millennium biasane ditargetake ing 300 siswa luar biasa saben taun, kanthi tujuan kanggo menehi kesempatan kanggo nggayuh keunggulan akademik sing lengkap.

Sanajan ana akeh beasiswa berbasis universitas sing kasedhiya dening program sarjana milenium Gate; isih ana puluhan beasiswa Yayasan Bill lan Melinda Gates kanggo siswa internasional.

Beasiswa Bill lan Melinda Gates ditujokake kanggo individu sing pengin ngupayakake program full-time-patang taun, utawa luwih…-degree ing sembarang akreditasi, non-profit, swasta utawa universitas umum utawa universitas ing Amerika Serikat.

Nanging, ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake kabeh rincian sing dibutuhake babagan beasiswa Bill lan Melinda Gates Foundation.

Related Artikel: Beasiswa Universitas Melbourne Isih Dibukak

Beasiswa Yayasan Bill lan Melinda Gates

Yayasan Gates ora dipandu dening sentimen mung - nanging kanthi optimisme yen "saben urip nduweni nilai sing padha.

Diluncurake meh rong puluh taun kepungkur, yayasan kasebut isih aktif ing misi kanggo ndhukung lan nyengkuyung wong akeh sing bisa - supaya urip sehat lan produktif.

Kajaba iku, ing negara-negara berkembang sing mlarat banget (keluwen banget) minangka urutan dina; yayasan Gates wis ngalihake titik fokus kanggo ngatasi masalah kesehatan wong, lan nambah kesejahteraan liwat pemberdayaan.

Beasiswa Bill lan Melinda Gates 2022

Sampeyan ora perlu dikandhani kepiye kompetitif lan selektif beasiswa iki, utawa, apa sampeyan?

CATATAN PENTING: Beasiswa Bill Gates dikenal kanthi selektif banget. Dadi, para siswa disaranake maca lan nguwasani seni nglamar beasiswa sadurunge nerusake nglamar beasiswa iki.

Keuntungan Beasiswa Gates

Calon sing sukses kanggo program sarjana Millennium Gates bakal langsung nampa dana kanggo biaya lengkap sing kalebu biaya, kayata pambayaran SPP, biaya liyane, kamar, papan, tuku buku, lan transportasi.

Panampa beasiswa uga bakal nampa dana kanggo biaya pribadi liyane sing durung dijamin dening hibah finansial liyane lan kontribusi kulawarga sing dikarepake.

Syarat Kelayakan Beasiswa Bill Gates 2022

Kanggo layak kanggo program sarjana millennium Gates, para siswa kudu memenuhi syarat kualifikasi ing ngisor iki.

  • Mesthine wong SMA
  • Saka paling ora salah siji saka etnis ing ngisor iki: Afrika-Amerika, Indian Amerika/Alaska Native, Asia & Pasifik Islander Amerika, lan/utawa Amerika Hispanik
  • Pell-eligible
  • A warga US, warga negara, utawa penduduk permanen
  • Ing posisi akademik sing apik kanthi GPA bobot paling minimal saka 3.3 kanthi skala 4.0 (utawa sing padha)

Uga maca: Beasiswa 15 kanggo Sinau Kedokteran lan Bedah kanggo wong Afrika

Beasiswa Bill Gates kanggo Siswa Internasional

Ana macem-macem beasiswa Bill Gates kanggo siswa internasional, lan mung siswa saka wilayah sing layak sing bisa nglamar dhukungan finansial iki.

Negara Tuan Rumah & Institusi

Ing wektu iki, program sarjana Gates millennium mung bisa digunakake ing Amerika Serikat.

Negara layak

Sanajan beasiswa Bill Gates mbukak kanggo minoritas, lan siswa saka macem-macem ras, saiki mung ditrapake kanggo warga, warga negara, utawa penduduk permanen ing Amerika Serikat.

Tingkat & Bidhang Studi

Beasiswa Gates mung ditrapake kanggo para senior sekolah menengah.

Calon Becik

Menang program sarjana millennium Gates ora rampung kanthi ngrampungake kabeh syarat sing nduweni hak. Sampeyan kudu duwe sawetara kuwalitas sing luar biasa.

Kualitas kasebut dipercaya dadi prasyarat kanggo entuk penghargaan beasiswa.

Calon Ideal kudu nduweni kuwalitas ing ngisor iki:

  • Cathetan akademik sing luar biasa ing sekolah menengah (ing 10% paling dhuwur ing kelas lulusan)
  • Kemampuan kepemimpinan sing dituduhake (contone, sing dituduhake liwat partisipasi ing layanan masyarakat, ekstrakurikuler, utawa kegiatan liyane)
  • Katrampilan sukses pribadi sing luar biasa (contone, kadewasan emosional, motivasi, ketekunan, lsp.)

Aplikasi Beasiswa Bill Gates

Kanggo nglamar beasiswa Gates, tindakake langkah iki:

  • Pindhah menyang yayasan Gates situs resmi
  • Klik ing "Aplikasi Saiki" ing pojok sisih ndhuwur layar
  • Nggawe Akun ing Beasiswa Gates kanthi ngetik rincian pribadhi, kayata: Jeneng, Ulang Tahun, Email, lsp. (Petunjuk: Sampeyan disaranake nggunakake alamat email sing bener nalika ndhaptar)

Deadline Aplikasi Beasiswa Gates

Aplikasi mbukak: 15 Juli 2021

Deadline Aplikasi: September 15, 2021

Fase Semi-finalis: Desember-Januari, 2021

Wawancara Finalis: Maret 2022

Pilihan: April-April, 2022

Penghargaan: Juli-September, 2022

CATETAN: Tanggal iki bisa uga dianyari amarga pandemi.

final Pikiran

Program sarjana millennium Gates mbukak kanggo sekolah menengah lan senior minoritas saka warga negara sing layak.

Siswa kudu nuduhake kinerja akademik sing solid kanggo entuk kesempatan kanggo melu beasiswa Gates.

Yayasan Gates nawakake akeh kesempatan sing apik kanggo para siswa kanggo nggayuh gelar ing bidang studi apa wae, tanpa kudu kuwatir babagan mbayar biaya, anggere institusi sing dipilih cocog karo Aplikasi Gratis kanggo Bantuan Siswa Federal (FAFSA).


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar