13 UNIVERSITAS SWASTA TOP ING NIGERIA & BIAYA SEKOLAH| 2022 dianyari!

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan duwe niat utawa kepinginan, sinau ing Universitas swasta, sampeyan ora kudu ngliwati iki!

Panjaluk kanggo mlebu universitas swasta saya suwe saya suwe saya suwe lan akeh wong sing metu kanthi lengkap, kanggo njawab permintaan sing akeh.

Universitas swasta wis dadi luwih apik sajrone pirang-pirang taun, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal entuk proyek apik nalika sampeyan wisuda.

Saiki ana akeh universitas swasta ing Nigeria lan kabeh iku cukup apik. Malah, ing antarane sing paling apik, mesthi ana sing paling apik.

Kita mutusake kanggo nyedhiyakake artikel informatif iki supaya sampeyan ngerti biaya kuliah sing tepat lan dianyari kanggo TOP TIGA BELAS (13) UNIVERSITI PRIVATE ING NIGERIA.

Salah sawijining kauntungan gedhe saka universitas swasta yaiku ora mogok. Ya, ora ana serangan lan tegese yen sampeyan sinau kursus patang taun, patang taun iku patang taun lan sampeyan metu!

Sekolah sing kasedhiya ing ngisor iki duwe tanggalan akademik sing lancar lan tingkat pendidikan standar Inggris sing dhuwur.

Akeh wong sing mikir yen universitas swasta larang banget lan ora bisa mbayar. Ya, iki ora kabeh bener amarga sekolah kasebut ngidini pembayaran kanthi cicilan. Sawetara wong uga mikir yen universitas swasta ora mbutuhake jamb, nanging sampeyan kudu mriksa asil jamb Panjenengan kanggo mesthekake yen sampeyan nduweni kualifikasi kanggo mlebu ing universitas swasta ing Nigeria.

Sekolah kaya Universitas Bowen lan ABUAD dadi pembayaran cicilan.

Uga maca: Visa kasedhiya kanggo sing duwe Paspor Ghana

DAFTAR UPDATED UNIVERSITIES PRIVATE TOP IN NIGERIA lan biaya sekolah. 2022.

Ing ngisor iki dhaptar TOP telulas (13) UNIVERSITIES PRIVATE ING NIGERIA lan biaya sekolah.

Nanging, sekolah kasebut, kaya sing kasebut ing ngisor iki, ora ana urutan tartamtu.

1. Universitas Adeleke.

Universitas Adeleke dumunung ing Ede, negara Osun Nigeria. Iki minangka salah sawijining UNIVERSITI paling apik ing NIGERIA. Kanthi ketulusan, sekolah kasebut larang regane. Kanggo sinau ing sekolah iki, sampeyan kudu mbayar udakara 2 yuta naira kanggo mahasiswa anyar nanging kabeh gumantung saka kursus sing sampeyan pengin sinau.

Diakoni cukup gampang lan sampeyan bisa mlebu ing Universitas kanthi skor jamb minimal 160 lan limang kridit ing subjek inti SSCE sampeyan.

UNIVERSITAS SWASTA TOP IN NIGERIA & biaya sekolah

2. Are Babalola University, Ado Ekiti. (ABUAD).

Sekolah kasebut dumunung ing Ado Ekiti, negara bagian Ekiti lan pendiri Are Babalola, mantan wakil Kanselir Universitas Lagos Sekolah kasebut nduweni salah sawijining rumah sakit piwulang sing paling apik ing negara kasebut kanthi daratan gedhe.

Sekolah kasebut minangka salah sawijining sekolah paling apik ing Afrika kanggo sinau obat lan teknik. Yen sampeyan pinter banget, sampeyan bisa menang salah sawijining beasiswa sing ditawakake. Siswa teknik malah duwe kesempatan kanggo sinau ing Jerman kanthi beasiswa.

Ragad sekolah kanggo obat udakara 1.85 yuta naira saben sesi. fakultas liyane mbayar kurang.

3. Universitas Achievers, Owo, negara Ondo.

Sekolah iki didegaké ing taun 2007 lan dumunung ing negara bagian Ondo, Owo, tepaté. Ragad sekolah katon luwih adil tinimbang universitas swasta liyane.

Kanggo ngrampungake studi medis ing sekolah iki, sampeyan mung butuh 4 yuta naira lan kanggo kursus liyane, sampeyan ora butuh kurang saka 2 yuta naira.

Ing sekolah iki, yen sampeyan telat ndhaptar semester, sampeyan kudu mbayar biaya telat 25,00 naira. Dadi yen sampeyan tekan kono, sampeyan ngerti apa sing bener. Sekolah gedhe iki wis ana 14 taun.

UNIVERSITAS SWASTA TOP ING NIGERIA yaiku Universitas Achievers

4. Universitas Ajayi Crowther, negara bagian Oyo.

Ajayi Crowther Universitas (ACU) wis resmi akreditasi lan diakoni dening Komisi Universitas Nasional (NUC), Nigeria kaya universitas liyane sing kasebut.

Ajayi Crowther University

JADWAL BIAYA SIDANG AKADEMIK 2021/2022

Biaya Sekolah Saben Taun (SPP & Biaya sing Gegandhengan)

550,000

610,000

MODE PEMBAYARAN

Cicilan 1 (Dibayar ing September sadurunge dilanjutake)

81,000

76,000

Cicilan kaping 2 (Dibayar nalika dilanjutake paling anyar minggu 1, Januari)

40,500

38,000

5. Universitas Babcock, Ikenne.

Diadegake ing taun 2005, sekolah kasebut ngasilake siswa sing jujur ​​​​sacara moral… .. dadi Universitas Kristen.

Situs web kasebut dadi: acu.edu.ng

Sekolah kasebut ngarahake dadi institusi kelas paling dhuwur kanggo ngupayakake kawruh lan layanan teladan kanggo manungsa.

6. Universitas Bingham, Karu.

Universitas ECWA Bingham minangka universitas Nigeria.

ECWA miwiti ngrancang kanggo Universitas ing taun 2003. Piagam diwenehake dening Komisi Universitas Nigeria ing taun 2005. Kuliah diwiwiti ing taun 2006.

AtlanticRide
DepartemenlevelTuition
Kedokteran1001,180,000
Kedokteran200 - 300690,000
Kedokteran400 - 5001,396,000
Kedokteran6001,396,000

7. Universitas Al-Hikmah, Ilorin.

Universitas Al-Hikmah minangka universitas Islam sing dumunung ing Ilorin, Kwara State, Nigeria. Didegaké ing 2005 dening AbdulRaheem Oladimeji Islamic Foundation AROIF adhedhasar ing Nigeria lan World Assembly of Muslim Youths WAMY adhedhasar ing Jeddah.

Fees

BARU 100L, DE & TRANSFER BA, BA (Ed) PELAJARAN ARAB & ISLAM

Ragad SPP: 50,000.00

Ragad ditampa: 30,000.00

E- Books / Buku Cathetan Al-hikmah: 20,000.00

ragad ati-ati: 2,000.00.

8. Universitas Al Qalam, katsina.

Sekolah iki minangka siji-sijine Universitas swasta ing katsina lan aku bisa njamin ... .. Standar .... lan kabeh. Cukup murah uga.

BIAYA SYARAT MAHASISWA FRESH

  1. Ilmu Alam lan Terapan / Pendidikan B.Sc: N180,000
  2. Ilmu Sosial lan Manajemen: N150,000
  3. Humaniora/B. Pendhidhikan: N150,000

9. Universitas Amérika ing Nigeria.

Sekolah iki kualitase apik….nanging rada larang tinimbang sekolah liyane.

Sampeyan bakal aran tenan nyaman….. Good kemewahan bebarengan karo kualitas kelas.

American University of Nigeria minangka universitas swasta ing Yola, Nigeria. Dheweke nawakake gaya pendidikan sing luwih dhuwur ing Amerika ing tingkat sarjana, lulusan, lan profesional. Didegaké ing 2004, minangka universitas gaya Amérika pisanan ing Afrika Sub-Sahara. AUN diakreditasi dening Komisi Universitas Nasional. Pernyataan ing ndhuwur kasebut saka situs web.

Pemilik kasebut minangka mantan wakil presiden Nigeria…. Atiku Abubakar.

AUN

10. Universitas Blitar.

Universitas Teknologi Bells, uga dikenal minangka Bellstech, minangka universitas teknologi swasta pisanan sing diadegake ing Nigeria. Iki diadegaké ing 2004, lan wiwit ngakoni siswa saka sesi akademik 2005/2006. Dumunung ing Ogun State of Nigeria

11. Universitas Bowen.

Universitas Bowen mapan ing Iwo ing Osun State, Nigeria, lan mapan ing kampus Baptist College lawas 1,300-acre (6 km²), sawijining lembaga pelatihan guru ing sawijining bukit ing njaba kutha. Universitas Baptist pisanan ing Afrika.

100 Siswa Tingkat diwajibake mbayar 70% ing minimal sing kudu dibayar sadurunge rong minggu pisanan diwiwiti maneh Semester Pertama lan ndhaptar kursus. Saldo 30% saka total biaya kudu dibayar ing rong minggu pisanan semester kapindho.

13. Universitas Prajanjian.

Sekolah iki gabung karo 12 sekolah liyane ing aula fame Universitas Nigeria minangka sekolah paling pungkasan nanging ora paling cilik. Universitas Prajanjian minangka Universitas sing berkembang, dinamis lan didorong visi, didegake kanthi etos misi Kristen lan setya dadi pionir sing unggul ing proses pembelajaran.

Biaya kuliah / ujian / registrasi N472,000 saben sesi (Semester pisanan lan kapindho) Biaya Akomodasi Asrama N185,000. Ragad Utilitas 75,000 Naira saben sesi. Dana Pengembangan TIK N25,000).

Mangkono, kita wis teka ing mburi TOP telulas (13) Universitas swasta paling apik ing NIGERIA.

Sampeyan kudu ora duwe masalah kanggo nggawe pilihan!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar