11 Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Program doktoral dadi populer ing kalangan enom utamane sing pengin mlebu akademisi. Ana kabeh donya kesempatan kanggo individu karo Ph.D. gelar lan iku duweke kanggo njupuk. Iki nggawe sawetara warga Nigeria kepengin nglanjutake pendhidhikan. Njupuk gelar ing AS nawakake kesempatan sing luwih gedhe ing AS lan ing Nigeria.

Ing Amerika Serikat, sawetara universitas nawakake gelar PhD. Artikel iki njelajah universitas paling apik kanggo program PhD ing AS

iklan

Uga Waca: Program beasiswa Amazon 2021 | Kabeh sing perlu kanggo ngerti.

1) Universitas Stanford

Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS, Universitas Stamford

Universitas Stanford minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Jeneng asline yaiku Universitas Leland Stanford Junior, minangka universitas riset swasta ing Stanford, California. Iki diadegake ing taun 1885 dening Leland lan Jane Stanford kanggo ngeling-eling anak siji-sijine, Leland Stanford Jr., sing tilar donya ing taun sadurunge ing umur 15 taun.

Universitas kasebut minangka salah sawijining universitas sing paling dhuwur ing donya kanthi publikasi akademik. Dheweke uga misuwur amarga kegiatan penggalangan dana lan dadi lembaga pertama sing ngasilake luwih saka milyar dolar sajrone setahun.

Universitas Stanford dumadi saka pitung sekolah sanajan ana ing alamat sing padha lan kalebu Bisnis, Bumi, Energi & Ilmu Lingkungan, Pendidikan, Teknik, Kemanusiaan & Ilmu, Hukum lan Kedokteran. Kursus PhD nawakake potongan ing departemen kasebut.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan diakoni PhD lan ngunjungi liyane kene.

2) Universitas Harvard

Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS yaiku Harvard

Universitas Harvard minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Iki minangka universitas Ivy League swasta. Universitas iki dumunung ing Cambridge, Massachusetts. Iki diadegaké ing taun 1636 lan dijenengi kanggo pendeta John Harvard, sing dadi dermawan pisanan. Universitas Harvard minangka institusi sing paling tuwa ing Amerika Serikat lan kalebu sing paling bergengsi ing donya.

Universitas Harvard, nduweni luwih akeh individu ing alumni, fakultas, lan riset sing wis menangake Hadiah Nobel lan Medali Lapangan tinimbang universitas liyane ing donya. Akeh alumni uga wis dadi anggota Kongres AS, MacArthur Fellows, Rhodes Scholars lan Marshall Scholars tinimbang universitas liyane ing Amerika Serikat. Wolung presiden Amerika Serikat lan 188 miliarder urip kabeh alumni Universitas Harvard. Iki luwih saka universitas liyane ing Nigeria. Pamenang Penghargaan Turing patbelas wis dadi afiliasi Harvard. Siswa lan alumni Harvard sadurunge uga wis menang 10 Penghargaan Akademi, udakara 48 Hadiah Pulitzer, lan 108 medali Olimpiade (46 emas), lan dheweke wis maju dadi pendiri perusahaan terkenal.

web:  biaya urip nyata ing Denmark dicethakaké (Mahasiswa utawa pencari kerja)

Kursus lulusan kasebut ngliwati sekolah Seni lan Ilmu Pengetahuan Harvard Graduate, sekolah desain lulusan Harvard, sekolah pendhidhikan Harvard Graduate lan liya-liyane.

Dolan maring kene kanggo informasi luwih lengkap babagan kursus PhD ing Harvard.

3) Universitas California Los Angeles

Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS yaiku UCLA

Universitas California Los Angeles minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Iki minangka universitas paling tuwa nomer loro sawise Universitas California Berkeley. Iki diadegaké tanggal 23 Mei 1919.

Universitas California Los Angeles minangka lembaga Public Ivy. Uga rangking paling dhuwur ing antarane universitas umum paling apik ing Amerika Serikat kanthi peringkat perguruan tinggi lan universitas. Wiwit Oktober 2020, sekolah kasebut ngasilake udakara 25 pamenang Nobel, telung Medali Lapangan, limang pemenang Turing Award, lan loro Kepala Ilmuwan Angkatan Udara AS. Individu kasebut wis afiliasi karo UCLA ing tingkat fakultas, riset, utawa tingkat alumni. Antarane anggota fakultas saiki, 55 wong wis kapilih ing National Academy of Sciences, udakara 28 ing National Academy of Engineering, 39 ing Institut Kedokteran, lan 124 ing American Academy of Arts and Sciences.

Kursus lulusan Universitas California Los Angeles ngethok departemen ing ngisor iki; Graduate School of Education & Information Studies (GSEIS), School of Law, Anderson School of Management, Luskin School of Public Affairs, David Geffen School of Medicine, School of Dentistry, Jonathan and Karin Fielding School of Public Health, Semel Institute for Neuroscience and Prilaku Manungsa lan Sekolah Perawat.

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan UCLA kene.

Uga Waca: Kursus Pertukangan Online Paling Apik 2021 [11 Ndhuwur]

4) Institut Teknologi Massachusetts

MIT minangka Universitas paling apik kanggo PhD ing AS

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Institut Teknologi Massachusetts (MIT) minangka universitas riset hibah tanah swasta sing ana ing Cambridge, Massachusetts. Institut iki diadegaké ing taun 1861 lan wis dadi instrumental ing pangembangan ilmu pengetahuan, teknik, matématika, lan teknologi modern. Institut Teknologi Massachusetts minangka salah sawijining institusi akademik paling bergengsi ing donya.

Program pascasarjana Institut Teknologi Massachusetts digandhengake karo program sarjana. Sawetara kursus ditindakake dening siswa sing nduweni kualifikasi ing loro tingkat kasebut. Ing tingkat doktoral, MIT nawakake program komprehensif kanthi gelar ing bidang humaniora, ilmu sosial, lan STEM lan uga gelar profesional.

Institut nawakake program pascasarjana kayata Gelar Insinyur, Doktor Filsafat (PhD), lan Doktor Ilmu (ScD) lan uga program pascasarjana interdisipliner kaya MD-PhD (karo Harvard Medical School) saliyane program gabungan ing oseanografi karo Woods Hole Lembaga Oseanografi.

Kanggo entuk diakoni kanggo program PhD, sampeyan kudu nglamar langsung menyang departemen utawa program gelar.

Meh 90% siswa sing nggayuh gelar doktor ing Institut Teknologi Massachusetts didhukung dening beasiswa, asisten riset utawa asisten pengajaran.

iklan

web:  13 UNIVERSITAS SWASTA TOP ING NIGERIA & BIAYA SEKOLAH| 2022 dianyari!

iklan

Sampeyan bisa ngunjungi kene kanggo informasi luwih lengkap.

5) Institut Teknologi California

caltech

Institut Teknologi California sing disingkat "Caltech" minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Dumunung ing Pasadena, California. Caltech dikenal kanthi kekuwatane ing ilmu lan teknik lan utamane kanggo instruksi ilmu murni lan terapan bebarengan karo institusi cilik liyane ing Amerika Serikat.

Ing Oktober 2020, Institut Teknologi California wis ngasilake udakara 76 pamenang Nobel sing 40 alumni lan anggota fakultas. Saliyane hadiah Nobel, 4 Fields Medalists lan 6 pemenang Turing Award uga wis afiliasi karo Caltech. Ing panaliten sing ditindakake ing 2015, dicethakaké Caltech minangka sekolah nomer siji babagan lulusan sing bakal entuk gelar PhD.

Universitas iki nawakake program doktoral ing bidang sains, teknologi, teknik, lan matematika. Kanggo nglamar PhD, sampeyan kudu njupuk GRE.

Fasilitas riset ing Caltech kasedhiya kanggo mahasiswa PhD. Dheweke uga duwe kesempatan kanggo para siswa kerja ing fasilitas universitas liyane, pusat riset uga industri swasta.

Udakara 99% siswa sing nindakake gelar doktor didhukung kanthi finansial ing bentuk beasiswa, asisten riset, asisten wulangan utawa kombinasi dhukungan lan dhukungan asisten.

Ngerteni luwih kene.

web: Tim Bal-balan College paling tuwa ing Amerika [10 paling ndhuwur]

6) Universitas Carnegie Mellon

iklan

Carnegie Mellon University (CMU) dumunung ing Pittsburgh, Pennsylvania lan didegaké ing 1900 dening Andrew Carnegie.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

CMU

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawetara alumni penghargaan lan anggota fakultas sing wis dicathet kalebu 20 pamenang Bebungah Nobel, 13 pemenang Turing Award, 23 Anggota Akademi Seni lan Ilmu Pengetahuan Amerika, 22 Fellows of the American Association for the Advancement of Science, 79 Anggota saka National Academies, 124 pemenang Emmy Award, 47 pemenang Tony Award, lan 10 pemenang Academy Award.

Program pascasarjana, ngethok sawetara perguruan tinggi lan sekolah sing kalebu, College of Engineering, College of Fine Arts, Dietrich College of Humanities and Social Sciences, Mellon College of Science, Tepper School of Business, H. John Heinz III College of Sistem Informasi lan Kebijakan Publik, lan Sekolah Ilmu Komputer.

Dolan maring kene kanggo informasi luwih lengkap.

7) Universitas Purdue

Universitas Purdue minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Iki minangka universitas riset umum sing ana ing West Lafayette, Indiana, AS. Universitas iki diadegaké ing taun 1869.

Universitas Purdue

iklan

Universitas Purdue diklasifikasikake ing antarane R1: Universitas Doktor sing nuduhake kegiatan riset sing dhuwur banget. Universitas iki wis lair Staff, mahasiswa lan associates sing wis menang bab 13 hadiah Nobel, 1 Turing Award, 2 World Food Prize, 2 Pulitzer Prize lan 23 pemenang medali Olimpiade. Penghargaan liyane sing diwenehake kanggo para siswa kalebu 3 panampa Medal Teknologi lan Inovasi Nasional, 2 panampa Medal Ilmu Nasional lan 3 panampa Medali Kebebasan Presiden. 7 siswa kepungkur dadi anggota Kongres, 3 gubernur AS, lan 2 kepala negara. Anggota alumni kalebu udakara 25 astronot, 6 CEO Fortune 500 saiki, 2 Ulama Rhodes, 4 Ulama Truman lan Ulama 3 Gates lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

web:  Cara njawab pitakonan sing paling cedhak ing makna kanthi gampang

Sinau luwih lengkap babagan Universitas Purdue kanthi ngunjungi kene.

8) Universitas Princeton

Universitas Princeton minangka universitas riset Liga Ivy swasta sing ana ing Princeton, New Jersey lan didegaké ing taun 1746.

Universitas Princeton AS

Gunggunge 69 pamenang Nobel, 15 pemenang Fields lan 14 pemenang Turing Award wis digandhengake karo Universitas Princeton wiwit Oktober 2020. Princeton uga wis digandhengake karo 21 pemenang Medal Ilmu Nasional, 5 pemenang Hadiah Abel, 5 Penerima Medali Kemanusiaan Nasional, 215 Ulama Rhodes, 139 Ulama Gates Cambridge lan 137 Ulama Marshall. Kajaba iku, udakara rong Presiden Amerika Serikat, rolas Hakim Mahkamah Agung Amerika Serikat lan sawetara miliarder sing isih urip lan kepala negara manca kabeh kalebu ing antarane badan alumni Princeton.

Universitas kasebut nawakake gelar PhD ing ilmu sosial, teknik, ilmu alam, lan kamanungsan. Departemen liyane kalebu Departemen Psikologi, Departemen Sejarah, lan Departemen Ekonomi. Universitas kasebut ora duwe sekolah kedokteran, sekolah hukum, sekolah bisnis, utawa sekolah pendidikan.

iklan

Dolan maring kene kanggo informasi sing luwih

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa uga seneng: Kepiye Cara Mutusake Ing Endi Utawa Yen Sampeyan Kudu Sinau ing Luar Negeri

9) Universitas Yale

Universitas Yale minangka salah sawijining UNI paling apik ing AS

Universitas Yale minangka salah sawijining Universitas sing paling apik kanggo program PhD ing AS. Dumunung ing New Haven, Connecticut, AS lan didegaké ing 1701.

Universitas iki nduweni aktivitas riset dhuwur kanggo gelar doktor.

Nawakake gelar doktor ing Bisnis, Teknik, Hukum, Kedokteran: Perawatan Utama, Kedokteran: Riset, Perawat: Doktor lan liya-liyane.

iklan

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan Universitas kene.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10) Universitas New York

Universitas New York disingkat NYU, minangka universitas riset swasta sing dumunung ing New York City, Amerika Serikat.

New York University

Universitas kasebut duwe sekitar 15 sekolah lulusan sing kalebu Sekolah Hukum, Sekolah Kedokteran Grossman, Sekolah Teknik Tandon, College of Dentistry, Sekolah Seni lan Ilmu Pengetahuan, Sekolah Budaya Steinhardt, Pendidikan, lan Pembangunan Manungsa, Sekolah Bisnis Stern. , Sekolah Pasinaon Profesional, Robert F. Wagner Graduate School of Public Service, Rory Meyers College of Nursing, Silver School of Social Work, Tisch School of the Arts, Gallatin School of Individualized Study, Center for Urban Science and Progress and College of Global Kesehatan Masyarakat. Gelar doktor bisa dipikolehi ing salah sawijining sekolah.

Informasi liyane bisa dipikolehi kene.

11) Universitas Johns Hopkins

 Universitas Johns Hopkins dumunung ing Baltimore, Maryland, AS lan didegaké ing taun 1876.

Universitas Johns Hopkins

iklan

Dheweke duwe kampus ing macem-macem wilayah Baltimore lan sawetara kursus PhD ing macem-macem fakultas kayata fakultas pendidikan, fakultas ilmu kedokteran lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan dheweke kene.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar