Dhaptar Universitas Kedokteran Paling Apik ing Kanada

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki universitas medis paling dhuwur ing Kanada? Kita ngerti apa sing dibutuhake kanggo nemokake sekolah medis sing paling apik ing Kanada. Lan ya, iku salah siji saka tanggung jawab sing meh ora bisa isin adoh saka. Nalika kesehatan lan kesejahteraan minangka aspek sing paling penting kanggo saben manungsa; profesional medis sing dilatih banget uga dibutuhake kanggo ngrampungake populasi sing saya tambah akeh. Profesional iki temtunipun sing duwe kesehatan, lan kadhangkala malah urip, tengen ing tangan.

Sing jarene, kualitas sekolah medis duwe peran penting kanggo mbantu ngasilake profesional penerbangan paling dhuwur sing bisa dipercaya kesehatan kita.

Universitas Kedokteran Paling apik ing Kanada

iklan

Apa sampeyan Kanada utawa mahasiswa internasional looking kanggo luwih pendidikan ing Kanada; jelas sampeyan bakal milih pilihan sing luwih murah. Kita bubar nerbitake kiriman babagan sawetara universitas murah ing Kanada. Priksa metu!

web: Beasiswa 15 kanggo Sinau Kedokteran lan Bedah kanggo wong Afrika

Universitas Kedokteran Top ing Kanada

Saliyane dadi omah kanggo sawetara universitas paling bergengsi ing donya, Kanada nduwe sawetara sekolah medis sing paling apik.

Yen sampeyan lagi nimbang sinau babagan kedokteran lan perawatan kesehatan, sampeyan kudu milih universitas sing nyedhiyakake pendhidhikan sing paling dhuwur. Mula, ing artikel iki, kita wis nyusun dhaptar universitas medis paling apik ing Kanada kanggo mbantu sampeyan milih sekolah med sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apa sing nggawe sekolah medis paling apik ing Kanada?

Peringkat sekolah med paling dhuwur ing Kanada gumantung ing pirang-pirang faktor kayata: survey siswa lan profesor. Nanging, ora apa-apa yen sekolah kedokteran sampeyan ora ana ing dhaptar sekolah kedokteran paling dhuwur ing Kanada, utawa ora ana peringkat sing paling dhuwur kaya sing dikarepake.

Kaya biasane, penting kanggo ngerteni sawetara informasi penting babagan sekolah pilihan sadurunge pungkasane nyerah. Lan peringkat menehi indikasi reputasi sing apik. Lan reputasi bisa adhedhasar asil nyata sekolah, apa ing kualitas riset utawa sukses lulusan ing karir medis.

Kanthi gampang, perguruan tinggi medis paling apik ing Kanada bisa diadili adhedhasar kekuwatan ngasilake riset sing apik banget - sing ana gandhengane karo macem-macem topik medis lan biomedis - kalebu prestasi akademik para lulusan.

web:  Sekolah Menengah Khusus ing NYC (New York City)

Sekolah Kedokteran Top 10 ing Kanada

Ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake 10 sekolah medis paling dhuwur ing Kanada, lan apa sing ndadekake dheweke dadi universitas paling apik ing Kanada kanggo obat klinis. Ing ngisor iki minangka universitas paling dhuwur ing Kanada kanggo obat klinis, adhedhasar reputasi lan riset ing lapangan.

1. Universitas Toronto

Didegaké ing 1827 minangka King's College, Universitas Toronto sing umum dikenal minangka U of T utawa UToronto minangka universitas riset umum sing ana ing Toronto.

Fakultas Kedokteran Universitas Toronto minangka salah sawijining sekolah medis paling apik ing Kanada. Fakultas kasebut dumunung ing Downtown Toronto lan minangka salah sawijining institusi studi medis paling tuwa ing Kanada, sing misuwur amarga panemuan insulin, sel induk lan situs transplantasi paru-paru siji lan kaping pindho pisanan ing donya. Bubar, sekolah medis kasebut ana ing peringkat 4th ing donya lan 1st ing Kanada kanggo obat klinis, onkologi lan operasi dening US News and World Report 2019.

Tuition & Fee Sekolah Kedokteran Universitas Toronto

Biaya ragad: $ 25,061

Biaya Aplikasi: N/A

situs web: utoronto.ca

Carane Mbayar Fees Ing U of T

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo ndhaptar minangka mahasiswa ing Universitas Toronto, sampeyan kudu nambah kursus lan mbayar biaya miturut tanggal pembayaran divisi sampeyan. Sampeyan bisa uga duwe pilihan kanggo nundha pembayaran yen sampeyan lagi ngenteni pitulungan finansial utawa pitulungan liyane. Sampeyan uga bisa ngatur kanggo mbayar cicilan, bebarengan karo biaya layanan. Yen sampeyan arep manggon ing omah lan/utawa nggunakake rencana meal, sampeyan kudu mbayar cicilan luwih saka rong cicilan utawa ngatur rencana pembayaran alternatif.

2. Universitas McMaster

Sekolah Kedokteran Michael G. DeGroote, uga dikenal minangka Sekolah Kedokteran Universitas McMaster minangka sekolah medis Universitas McMaster, dumunung ing Hamilton.

Saiki, McMaster rangking 23rd ing saindenging jagad lan nomer 2 ing Kanada kanggo obat miturut Times Higher Education World University Rankings 2018. Ing 2012 (7 taun kepungkur), sekolah kasebut rangking 14th ing saindenging jagad lan nomer 1 ing Kanada babagan obat, miturut laporan Times Higher. Peringkat Pendidikan.

Nganti saiki, McMaster wis nampa 5,271 aplikasi kanggo Kelas 2022, paling akeh aplikasi sekolah medis ing Kanada, lan duwe tingkat ditampa 3.9%.

Sekolah Kedokteran Universitas McMaster ing Kanada

SPP & Fee Sekolah Kedokteran Universitas McMaster

Biaya: $ 27,001

iklan

iklan

situs web:

3. Universitas McGill

Fakultas Kedokteran McGill dikenal minangka omah kanggo komunitas profesional kesehatan, ilmuwan, siswa lan staf sing unik lan macem-macem sing duwe komitmen kanggo perawatan adhedhasar bukti. Fakultas Kedokteran Universitas McGill nawakake gelar MD, CM (MDCM) medis patang taun, uga dikenal minangka Dokter Kedokteran lan Master Bedah.

Fakultas Kedokteran McGill kalebu telung sekolah:

Ilmu Komunikasi lan Kelainan

Sekolah Keperawatan

Sekolah Terapi Fisik lan Okupasi.

Sekolah kasebut uga kalebu sawetara pusat riset sing melu sinau babagan, contone, nyeri, neurosains, lan tuwa.

SPP & Fee Fakultas Kedokteran Universitas McGill

Biaya: $ 7,058

web:  11 Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS

iklan

Biaya Aplikasi: $ 144

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

situs web: http://mcgill.ca/medicine

4. Universitas British Columbia

Fakultas Kedokteran Universitas British Columbia minangka sekolah medis Universitas British Columbia, sing ana ing Vancouver. Iki kalebu 17 sekolah medis ing Kanada lan siji-sijine ing provinsi British Columbia. Nduwe program pendidikan medis sarjana nomer loro paling gedhe ing Kanada lan nomer lima paling gedhe ing AS lan Kanada. Fakultas Kedokteran Universitas British Columbia minangka universitas medis paling apik nomer 2 ing Kanada dening Maclean's, lan nomer 27 ing saindenging jagad kanthi Peringkat Universitas Dunia QS 2017.

Tuition & Fee Sekolah Medial Universitas British Columbia

Biaya: $ 17,407

Biaya Aplikasi: $ 117

iklan

situs web: http://med.ubc.ca

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Fakultas Kedokteran Universitas Montreal

Fakultas Kedokteran Universitas Montreal minangka salah sawijining papat sekolah medis ing Quebec. Fakultas kasebut minangka bagéan saka Universitas Montreal lan dumunung ing Montreal. Sekolah kasebut nyedhiyakake macem-macem kuliah lan program riset ing departemen ing ngisor iki:

Anesthesiologi lan Pain

Kedokteran Biokimia lan Molekul

Kedokteran

iklan

Surgery

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kedokteran

Kedokteran Keluarga lan Kedokteran Darurat

Mikrobiologi, Penyakit Infèksius lan Imunologi

Neurosciences

iklan

Nutrition

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Situs web: http://medecine.umontreal.ca

Uga Waca: 20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

6. Universitas Calgary

Fakultas Kedokteran Hewan Universitas Calgary minangka sekolah Veterinary Kanada sing ana ing Calgary, ing Universitas Calgary. Sekolah kasebut nawakake pengalaman pendhidhikan medis berkualitas tinggi sing nyiapake kanggo sukses ing urip, uga riset babagan obat lan kesehatan sing ngatasi tantangan sing paling terus-terusan ing masyarakat.

U saka C Fakultas Kedokteran Hewan

U saka C Fakultas Kedokteran Hewan SPP & Fee

Biaya: $ 15,012

iklan

Biaya Aplikasi: $ 150

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web www.vet.ucalgary.ca Integrasi ditingkat

7. Fakultas Kedokteran Universitas Dalhousie

Fakultas Kedokteran Universitas Dalhousie, uga dikenal minangka Sekolah Kedokteran Dalhousie, minangka sekolah medis lan fakultas Universitas Dalhousie sing ana ing Halifax lan Nova Scotia. Fakultas kedokteran pascasarjana Dalhousie nawakake 53 program residensi ing rumah sakit pengajaran sing ana ing Nova Scotia, New Brunswick lan Pulau Pangeran Edward.

Fakultas Kedokteran minangka salah sawijining sekolah medis paling tuwa lan minangka salah sawijining sekolah med paling dhuwur ing Kanada.

Fakultas Kedokteran saiki mulang gelar MD ing rong kampus:

iklan

Gedung Kedokteran Sir Charles Tupper, Kampus Carleton (Halifax, NS)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Rumah Sakit Daerah Saint John (Saint John, NB)

Fakultas Kedokteran Universitas Dalhousie

Kuliah & Fees Fakultas Kedokteran Universitas Dalhousie

Biaya: $ 19,215

Biaya Aplikasi: $ 70

iklan

situs web: http://medicine.dal.ca

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

8. Sekolah Kedokteran Ratu

Sekolah Kedokteran Ratu minangka unit Fakultas Ilmu Kesehatan ing Universitas Ratu. Tanggung jawab utama sekolah yaiku riset, saperangan karo pendhidhikan sarjana lan lulusan ing Kedokteran.

Sekolah kasebut nyiapake lulusan kanggo latihan pascasarjana sing ngarahake lisensi lan sertifikasi dening College of Family Physicians utawa Royal College of Physicians and Surgeons.

Saben taun, luwih saka 4,000 siswa nglamar lan 100 diakoni ing program obat taun pisanan. Calon dipilih adhedhasar kinerja MCAT, GPA, sketsa otobiografi, lan wawancara.

SPP & Fee Sekolah Kedokteran Ratu

Biaya: $ 26,182

web:  13 UNIVERSITAS SWASTA TOP ING NIGERIA & BIAYA SEKOLAH| 2022 dianyari!

iklan

Biaya Aplikasi: N/A

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web: http://meds.queensu.ca

9. Universitas Manitoba College of Medicine

Universitas Manitoba College of Medicine minangka salah sawijining universitas paling apik ing Kanada kanggo obat. Max Rady College of Medicine - Universitas Manitoba dumunung ing Winnipeg, Manitoba lan bagean saka Universitas Manitoba. Fakultas Kedokteran didaftar ing Canadian Heraldic Authority tanggal 15 Agustus 2008.

U saka M College of Medicine Tuition & Fee

Biaya: $ 8,700

Biaya Aplikasi: $ 90

iklan

situs web: http://umanitoba.ca/healthsciences/medicine

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Schulich School of Medicine & Dentistry

Didegake ing 1881, Sekolah Kedokteran & Kedokteran Gigi Schulich minangka sekolah medis lan pergigian gabungan Universitas Western Ontario, salah siji saka 17 sekolah medis ing Kanada lan siji saka enem ing Ontario.

Kaya sekolah medis liyane ing Kanada, diakoni ing Sekolah Kedokteran Schulich pancen kompetitif. Sekolah kasebut nampa luwih saka sepuluh kaping luwih akeh aplikasi amarga ana papan sing kasedhiya.

Kanggo program Doctor of Medicine (MD), sekolah kasebut nampa luwih saka 2000 aplikasi saben taun, utawa mung 450 pelamar sing diundang kanggo wawancara kanggo 171 titik (133 kampus London lan 38 kampus Windsor).

Schulich School of Medicine & Dentistry SPP & Fees

Biaya: $ 25,209

iklan

Biaya Aplikasi: N/A

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web:

Sekolah Kedokteran paling apik ing Ontario

11. Universitas Ottawa Fakultas Kedokteran

Fakultas Kedokteran Universitas Ottawa minangka sekolah medis dwibahasa ing Ottawa, lan dipasang ing Kampus Umum Rumah Sakit Ottawa. Program MD sarjana saiki ing Universitas Ottawa minangka program 4 taun sing nampa kira-kira 160 siswa saben taun; 44 ing aliran Prancis lan 116 ing aliran Inggris. Kabeh kursus ditawakake ing loro basa (Inggris lan Prancis) lan siswa bisa melu kursus sing dipilih. Ujian ditulis nganggo basa Inggris utawa Prancis.

U saka O Fakultas Kedokteran SPP lan Fees

Biaya: $ 24,452

Biaya Aplikasi: N/A

iklan

situs web: http://medicine.uottawa.ca

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

12. Sekolah Kedokteran Ontario Utara

Sekolah Kedokteran Ontario Utara minangka sekolah medis ing provinsi Ontario. Sanajan ukurane relatif cilik yen dibandhingake karo sekolah medis ndhuwur liyane ing Kanada; nanging minangka salah sawijining universitas terkemuka ing Kanada kanggo riset obat lan kesehatan. Sekolah kasebut minangka salah siji saka rong sekolah medis ing Kanada ing njaba Quebec (bebarengan karo Universitas Ottawa) sing ora mbutuhake skor MCAT kanggo dianggep diakoni. Nanging, siji-sijine syarat akademik yaiku gelar sarjana universitas kanthi GPA minimal 3.0 saka 4.0.

NOSM SPP & Fee

Biaya: $ 22,317

Biaya Aplikasi: N/A

situs web: http://nosm.ca

Persyaratan Sekolah Kedokteran ing Kanada

iklan

Pelamar kanggo kabeh program medis kudu memenuhi syarat umum kasebut sadurunge ngirim aplikasi. Persyaratan tambahan utawa alternatif bisa uga diwenehake gumantung saka kategori pelamar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Mulane, para pelamar kudu nduduhake yen dheweke nduweni kapasitas intelektual, fisik, lan emosional kanggo nyukupi syarat kurikulum tanpa ngganti unsur program sing penting.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar