Universitas Kedokteran paling apik ing Jerman

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pengin sinau obat ing Jerman lan golek universitas medis sing paling apik ing Jerman? Sampeyan lagi begja! Artikel iki bakal menehi sampeyan dhaptar perguruan tinggi medis ing Jerman.

Napa Sinau Kedokteran ing Jerman?

Sanajan dadi salah sawijining negara sing paling nyengkuyung kanggo siswa internasional sing kepengin sinau babagan kedokteran ing luar negeri, Jerman ora bisa dianggep minangka papan sing paling apik kanggo para siswa sing golek sinau ing luar negeri; salah sawijining sebab kenapa universitas medis ing Jerman akeh banget.

Jerman minangka negara cukup murah babagan sinau babagan kedokteran, beda karo negara-negara Eropa liyane lan Amerika Serikat. Ing Jerman, siswa universitas internasional mbayar biaya sing padha karo siswa universitas lokal, lan sawetara puluhan perguruan tinggi lan universitas ora ngisi biaya kuliah kanggo sinau obat ing Jerman.

Universitas Jerman Paling apik kanggo Kedokteran | Universitas Kedokteran paling apik ing Jerman

Maca: Sekolah Kedokteran Top 10 ing Kanada

Kajaba iku, basa Inggris minangka basa utama sing digunakake kanggo mulang ing Universitas Jerman. Lan ing umume kasus, sampeyan bakal bisa entuk gelar ing Jerman tanpa kudu njupuk kursus pelajaran Jerman. Iki minangka alesan liyane sing nggumunake kenapa universitas medis ing Jerman ditresnani ing saindenging jagad.

Sekolah Kedokteran ing Jerman

Jerman minangka papan kanggo sawetara universitas paling bergengsi ing donya - kajaba obat. Saliyane omah sawetara perguruan tinggi paling apik ing saindenging jagad-institusi ing saindenging negara nawakake pendidikan tinggi sing ramah anggaran kanggo siswa internasional lan lokal sing ngupayakake sinau obat ing Jerman, kalebu kursus liyane.

Ngandika, ing artikel iki, sampeyan bakal nemokake sawetara sekolah medis sing paling misuwur ing Jerman. Sanajan kita ora RANKING universitas kasebut-adhedhasar kritéria apa wae-amarga ana akeh faktor sing asring dianggep nalika peringkat institusi. Ngandika, kita ora bakal nliti faktor-faktor sing mengaruhi peringkat, amarga kita ora ngatur universitas medis kasebut adhedhasar kritéria apa wae. Nanging, artikel iki mung adhedhasar sekolah medis ing Jerman sing nawakake program akademik sing paling apik kanggo para penggemar medis.

Kanggo sinau kedokteran ing Jerman, ing ngisor iki dhaptar universitas medis ing Jerman kanggo sinau obat-kanggo siswa internasional lan domestik.

Dhaptar iki ora disusun kanthi urutan khusus. Nanging, peringkat kasebut adhedhasar kritéria kayata: reputasi sekolah, keramahan anggaran (SPP lan biaya), fasilitas, lan kinerja siswa saben taun akademik.

web: 20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

Universitas Kedokteran ing Jerman

1 Universitas Heidelberg

Universitas Heidelberg minangka universitas riset umum sing ana ing Heidelberg. Didegaké ing 1386, Heidelberg minangka universitas paling tuwa ing Jerman lan salah sawijining universitas paling tuwa ing donya. Universitas iki dumadi saka 12 fakultas lan nawakake macem-macem program gelar ing tingkat sarjana, pascasarjana lan postdoctoral ing babagan 100 disiplin.

Ing Heidelberg, basa instruksi utama yaiku Jerman, dene sawetara gelar sarjana ditawakake ing basa Inggris.

Kira-kira 1,000 doktor rampung saben taun, lan siswa internasional saka udakara 130 negara nyatakake luwih saka 20 persen saka kabeh siswa.

Rumah Sakit Universitas Heidelberg - Universitas Kedokteran ing Jerman

Rincian Penting:

Alamat: Universitas Heidelberg, Grabengasse 1, 69117 Heidelberg

Telpon: + 49 6221 54-0

Biaya kuliah: € 1,500 saben semester (siswa internasional / non-EU)

situs web: http://uni-heidelberg.de

2. Universitas Leipzig

Universitas Leipzig minangka universitas paling tuwa nomer loro ing Jerman lan salah sawijining universitas paling tuwa ing donya. Ana kira-kira 3,174 siswa internasional ing universitas kasebut. Universitas Leipzig misuwur amarga program pengajaran lan riset.

Rincian Penting:

Alamat: Augustusplatz 10, Leipzig, Jerman 04109

Telpon: + 49 341 97-32080

Biaya kuliah: € 1,500 saben semester (siswa internasional / non-EU)

situs web: http://uni-leipzig.de

3. Universitas Freiburg

Universitas Freiburg minangka universitas riset umum sing ana ing Freiburg, lan universitas paling tuwa nomer lima ing Jerman. Siswa internasional nggawe kira-kira 18% saka total siswa. Universitas iki nduweni 11 fakultas lan narik kawigaten siswa saka Jerman lan luwih saka 120 negara.

Universitas Freiburg nawakake macem-macem program sarjana, lulusan, lan pasca doktoral ing 11 fakultas ing 150 bidang studi, kalebu kedokteran.

Rincian Penting:

Alamat: Fahnenbergplatz, 79085 Freiburg im Breisgau, Jerman

Telpon: + 49 (0) 761 203 4246

Biaya kuliah: € 1,500 saben semester (siswa internasional / non-EU)

situs web:

https://www.atlanticride.com/how-to-get-accommodation-in-norway-for-students/

4. Universitas Rwth Aachen - Fakultas Kedokteran

Universitas RWTH Aachen minangka universitas riset teknis paling gedhe ing Jerman. Wis luwih saka 45,000 siswa sing mlebu ing 144 program studi.

Fakultas Kedokteran minangka salah siji saka sangang fakultas ing Universitas RWTH Aachen. Fakultas kasebut ngemot akeh klinik khusus, lembaga teoritis lan klinis lan fasilitas riset liyane, ruang kuliah, lan kabeh fasilitas sing dibutuhake kanggo rumah sakit. Kira-kira 2,700 siswa ndhaptar ing fakultas.

Rincian Penting:

Alamat: Templergraben 55, 52062 Aachen, Jerman

Telpon: + 49 241 801

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://rwth-aachen.de

PS: Ora ana biaya kuliah ing Universitas RWTH Aachen - iki uga ditrapake kanggo siswa internasional! Nanging, kabeh siswa tundhuk karo badan siswa lan biaya kontribusi sosial.

5. Universitas Tübingen

Universitas Tübingen minangka universitas riset umum sing ana ing kutha Tübingen. Universitas iki minangka salah siji saka 11 Universitas Keunggulan Jerman, lan utamane minangka pusat kanggo sinau babagan kedokteran, hukum, lan teologi lan studi agama. Universitas Tübingen digandhengake karo sewelas pemenang Nobel, utamane ing bidang kedokteran lan kimia.

Universitas Kedokteran Paling apik ing Jerman | Universitas Tübingen

Rincian Penting:

Alamat: Geschwister-Scholl-Platz, 72074 Tübingen Jerman

Telpon: + 49 7071 29-0

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://uni-tuebingen.de

6. Universitas Lübeck

Sinau obat ilmiah ing Lübeck nawakake kurikulum sing menarik lan perawatan sing optimal. Penting yen siswa ora mung menehi asil ujian sing apik banget, nanging uga sinau dhasar komunikatif lan etika nalika nangani pasien lan kolega. Organisasi sinau nggawe papan gratis kanggo keterlibatan sosial, pengalaman internasional, lan gelar doktor sing tantangan. Tujuane yaiku nangani tanggung jawab keseimbangan kerja lan urip dhewe.

Senajan relatif cilik-kira-kira 3,400 siswa-Lübeck University pamer saka rasio guru-siswa apik. Universitas kasebut nawakake program gelar ing bidang kedokteran, ilmu komputer, teknik, lan ilmu alam. Kerjasama karo lembaga riset nasional lan internasional ningkatake kualitas riset ing universitas kasebut.

Rincian Penting:

Alamat: Ratzeburger Allee 160, 23562 Lübeck

Telpon: + 49 451 3101 0

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://uni-luebeck.de

7. Universitas Magdeburg

Universitas Otto von Guericke Magdeburg uga diarani OvGU minangka salah sawijining universitas medis paling enom ing Jerman. Universitas kasebut duwe kira-kira 14,000 siswa ing sangang fakultas. Universitas kasebut duwe tujuan nggawe struktur sing ramping lan jelas kanthi fokus utama keahlian ing bidang teknik tradisional, ilmu alam, lan obat-obatan.

Informasi Kontak:

Alamat: Universitas Magdeburg, Universitätsplatz 2, 39106 Magdeburg

Telpon: + 49 391 67-01

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web:

8. Universitas Münster

Kanthi luwih saka 44,500 siswa lan luwih saka 120 lapangan sinau ing 15 departemen, Universitas Münster minangka salah sawijining universitas paling gedhe ing Jerman. Thanks kanggo macem-macem program gelar, profil riset multifaceted, lan atmosfer lan kualitas urip ing Münster, Universitas narik kawigaten mahasiswa lan peneliti saka Jerman lan sak donya. Universitas Münster dipérang dadi limalas fakultas. Bareng dadi basis kabeh kegiatan riset lan pamulangan.

Rincian Penting:

Alamat: Universitas Münster, Schlossplatz 2, 48149 Münster

Telpon: + 49 251 83-0

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://uni-muenster.de

9. Universitas Würzburg

Universitas Würzburg minangka universitas riset umum ing Würzburg. Iki minangka salah sawijining institusi pendidikan sing paling tuwa ing Jerman, sing didegake ing taun 1402. Kedokteran diwulang kanthi dhasar seni saiki ing riset ing Fakultas Kedokteran bebarengan karo Rumah Sakit Universitas lan rumah sakit pengajaran akademik kanggo entuk manfaat lan kanggo kepentingan pasien kita. Kualitas piwulang lan latihan praktis para siswa adhedhasar kahanan riset saiki lan implementasine temuan ing lingkungan klinis.

Rincian Penting:

Alamat: Universität Würzburg, Sanderring 2, 97070 Würzburg

Telpon: + 49 931 31-0

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://med.uni-wuerzburg.de

10. Universitas Witten / Hercke

Universitas Witten/Herdecke minangka universitas nirlaba swasta sing diakoni negara ing Jerman. Iki minangka institusi pendidikan tinggi swasta Jerman pisanan sing nampa akreditasi minangka "Universität", status sing ngakoni kualitas akademik universitas sing padha karo universitas sing dikelola negara lan menehi hak kanggo menehi gelar sarjana lan master, doktor lan Habilitasi Jerman.

Saiki, kira-kira 2,500 siswa didaftarkan ing Universitas Witten/Herdecke, kanthi staf 582, kalebu fakultas 71 profesor lan 232 dosen/peneliti. Udakara 100 Ph.D. calon nampa Ph.D. gelar saben taun saka Sekolah pascasarjana. Ana uga luwih akeh siswa Master tinimbang siswa Sarjana, nuduhake kekuwatan universitas ing pendidikan pascasarjana. Universitas iki saiki nggedhekake kampus lan nambah jumlah siswa.

Fakultas Kesehatan nggabungake papat disiplin "Kedokteran", "Kedokteran Gigi", "Ilmu Keperawatan" lan "Psikologi" ing siji atap - saéngga dadi siji-sijine institusi ing Jerman.

Informasi Kontak:

Alamat: Alfred-Herrhausen-Straße 50, 58448 Witten, Jerman

Telpon: + 49 2302 9260

SPP: SPP gratis (siswa lokal lan internasional / non-EU)

situs web: http://uni-wh.de

PS: Siswa internasional saka negara non-EU (Uni Eropa) lan non-EEA (Wilayah Ekonomi Eropa - Islandia, Lichtenstein, Norwegia) sing nduweni kualifikasi mlebu universitas asing kudu mbayar biaya kuliah.

final Pikiran

Pendhidhikan sing apik mbutuhake dhuwit, lan uga mlebu sawetara universitas medis paling dhuwur ing Jerman. Nanging, kabutuhan finansial ora dadi alangan kanggo sinau obat ing Jerman. Pramila kita nyedhiyakake artikel iki, kanggo mbantu sampeyan milih sing paling apik babagan sekolah medis ing Jerman sing cocog kanggo sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar