15 Universitas ing Kanada Tanpa Biaya Aplikasi kanggo Siswa Internasional

Nyebar katresnan

Tertarik nglamar universitas ing Kanada? Kiriman iki bakal nuduhake dhaptar universitas ing Kanada tanpa biaya aplikasi.

Sampeyan kudu ngerti wis…

Sinau ing Kanada teka kanthi tanggung jawab finansial sing akeh siswa internasional sing ora bisa mbayar. Lan mbayar ragad aplikasi minangka salah sawijining kewajiban finansial wajib.

Akeh siswa manca sing wis ilang pangarep-arep kanggo sekolah ing luar negeri amarga jumlah exorbitant sing wis digunakake kanggo aplikasi. Nanging, ora ana universitas sing bakal nganggep dheweke diakoni utawa paling ora mbalekake dhuwit sing digunakake kanggo proses aplikasi.

Oalah, ora penting apa sampeyan wis ngentekake rejeki sajrone pirang-pirang taun kanggo biaya aplikasi utawa sampeyan lagi miwiti lan ora pengin mbuwang kabeh tabungan kanggo biaya aplikasi.

Dhaptar universitas ing Kanada iki tanpa biaya aplikasi sing kudu sampeyan gunakake bakal mbantu sampeyan 15 sekolah tanpa aplikasi lan sampeyan bakal migunani banget.

Kanada Tanpa Biaya Aplikasi kanggo Siswa Internasional

Universitas Top ing Kanada tanpa Biaya Aplikasi Kanggo Siswa Internasional lan Domestik

Yen sampeyan wis nglamar utawa ngerti banget karo salah sawijining universitas Kanada sadurunge, sampeyan kudu ngerti manawa meh kabeh universitas ing Kanada ngisi biaya aplikasi kanggo siswa internasional kanggo aplikasi diakoni.


Nanging, biaya iki - minangka exorbitant kaya - ora njamin yen aplikasi sampeyan bakal dianggep. Dadi, dhaptar iki migunani amarga bakal menehi sampeyan Universitas paling ndhuwur sing ora ngisi biaya aplikasi ing Kanada kanggo siswa internasional lan lokal.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga pengin nimbang sinau ing lokasi liya ing ngendi pendhidhikan narik kawigaten lan pentinge kaya AS, Jerman, Malaysia lsp.


Sampeyan bisa mriksa pandhuan iki aku nyawiji ing dhaptar Universitas paling dhuwur ing Jerman sing gratis kuliah.

Universitas kasebut ing Kanada tanpa biaya aplikasi nawakake program beasiswa lulusan lan sarjana.

Tanpa wektu tundha, ayo goleki kritis babagan dhaptar universitas paling dhuwur ing Kanada tanpa biaya aplikasi sing nggawe dhaptar.

Universitas Top ing Kanada Tanpa Biaya Aplikasi kanggo siswa internasional lan siswa lokal

  • Universitas Royal Roads;
  • Universitas Quest Internasional;
  • Universitas Penebus;
  • Booth Universitas College;
  • Universitas Fairleigh Dickinson;
  • Universitas Winnipeg;
  • Universitas Gunung Allison;
  • Universitas Calgary;
  • Universitas Victoria;
  • Universitas Alberta;
  • Universitas Virtual Kanada;
  • Universitas New Brunswick;
  • Universitas British Columbia;
  • Universitas Tyndale; lan
  • Centennial College.

Uga Waca: 20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

1. Universitas Royal Roads

Tanpa mangu-mangu, salah sawijining universitas terkemuka ing Kanada tanpa biaya aplikasi kanggo siswa domestik lan manca yaiku Universitas Royal Roads.

Universitas Royal Roads ing Kanada minangka universitas milik pemerintah sing mapan ing Colwood, British Columbia. Universitas iki digunakake kanggo ngakoni luwih saka limang ewu siswa saben taun.

Minangka pelamar kanggo sekolah iki, diwenehi kabar yen Royal Roads nawakake program gelar, pascasarjana, lan gelar doktor kanggo siswa internasional lan lokal.

Universitas iki duwe platform online sing bisa dibukak dening para pencari mlebu ing liya kanggo nglamar sekolah kasebut tanpa kudu mbayar biaya aplikasi.

Nanging, Universitas Royal Road isih bakal menehi perhatian sing apik kanggo kabeh pelamar ing liyane kanggo ndeleng pertandhingan paling apik sing layak lan diakoni sekolah.

Maca uga: Dhaptar kabeh perusahaan kapal ing Nigeria

2. Universitas Quest Internasional

Universitas Quest minangka universitas untung sing ana ing kutha Squamish, British Columbia. Universitas iki cilik, mung omah ora luwih saka 700 siswa saben taun.


Dikenal amarga minat banget babagan seni liberal lan sawetara Ilmu dhasar, Dheweke nawakake program gelar uga sawetara kursus pascasarjana ing Ilmu lan Seni Liberal.

Mangkono, universitas Kanada uga ora ngisi pelamar (apa lokal utawa internasional) kanggo biaya aplikasi nalika nglamar online sadurunge deadline formulir aplikasi.

Nanging, Universitas Quest paling asring ngisi jumlah tartamtu kanggo nampa aplikasi apa wae sing telat sawise tenggat aplikasi awal. Mula, kabeh pelamar kudu ngalahake utawa ngrampungake tenggat wektu.

Kanggo sing mahasiswa sing planning kanggo aplikasi kanggo diakoni ing Quest University, nggunakake layanan nulis saiki ing reviews ing academichelp.net bisa banget mbiyantu. Nggoleki pitulung saka profesional sing berpengalaman bisa ngidini para pelamar nampilake awake dhewe ing tes lan esai sing diakoni.

3. Universitas Pamulang

Dumunung ing kutha Ontario, Kanada sing ayu, sekolah iki luwih saka universitas 'agama' amarga nggabungake sebagian besar kegiatan akademik karo ritus agama.

Dadi yen sampeyan bakal tetep ing luar negeri, ujare Kanada, kanggo gelar utawa kursus pascasarjana, Universitas Penebus uga ora nampa biaya aplikasi saka mahasiswa asing, nanging uga ngisi biaya registrasi pungkasan, kaya Universitas Quest.

Intine, yen sampeyan pengin mlebu sekolah iki tanpa mbayar repes kanggo ragad aplikasi, luwih becik sampeyan nglamar ing wektu sadurunge tanggal tutup aplikasi.

4. Booth Universitas College

Booth University College minangka sekolah gedhe liyane ing Kanada sing ora nampa biaya aplikasi, sanajan institusi sinau sing luwih dhuwur mung bakal njaluk 500 CAD saka kabeh pelamar sing dianggep sinau ing sekolah kasebut.

Ragad iki ditrapake kanggo siswa sing diakoni kanggo nuntut slot sing diakoni, tegese mung pelamar sing ngliwati latihan screening lan dianggep diakoni sing tanggung jawab kanggo ragad kasebut.

5. Universitas Fairleigh Dickinson

Universitas Kanada liyane sing duwe biaya aplikasi sithik utawa ora ana yaiku Universitas Fairleigh Dickinson. Minangka wong sing golek diakoni, sampeyan bisa ngunjungi kaca web resmi sekolah kanggo ngisi formulir aplikasi kanthi online lan ngunggah kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo biaya nganti saiki sampeyan nglamar online.

Tegese, nglamar Universitas Fairleigh Dickinson kanthi online minangka siji-sijine cara biaya aplikasi sampeyan bisa ditolak dening universitas kasebut.

Maca uga: Pemandangan lan alasan paling apik kanggo ngunjungi Ibiza

6. Universitas Winnipeg

Universitas Winnipeg minangka sekolah ndhuwur liyane ing Kanada tanpa biaya aplikasi amarga nawakake sawetara kursus sarjana lan lulusan sing paling apik.
Kajaba iku, sekolah kasebut duwe fakultas pendhidhikan, seni, ilmu pengetahuan lan kinesiologi, bisnis lan ekonomi, lan kesehatan terapan antara liya.

7. Universitas Gunung Allison

Universitas ing Kanada tanpa biaya aplikasi

Tanpa mangu, Universitas Mount Allison minangka salah sawijining universitas sing paling apik lan paling misuwur ing Kanada tanpa biaya aplikasi. Sekolah kasebut nduweni kalender akademik sing apik lan uga direncanakake kanthi apik.

Mulane, Universitas Mount Allison nampani mahasiswa internasional kanggo sinau jurusan apa wae sing dipilih saka Fakultas Seni utawa Humaniora, Ilmu Pengetahuan lan Ilmu Sosial.

Dibandhingake karo universitas ndhuwur liyane ing Kanada sing nampa ragad aplikasi saka pelamar, Universitas Mount Allison menehi siswa manca kesempatan kanggo nglamar online tanpa mbayar repes.

Nanging, para siswa sing diakoni bakal nyetor $ 100 CAD minangka biaya registrasi sawise universitas wis nganggep dheweke diakoni. Kanggo rincian liyane babagan sekolah, klik kene kanggo informasi luwih lengkap.

8. Universitas Victoria

Universitas Victoria diklasifikasikake minangka salah sawijining universitas paling dhuwur ing Kanada. Sekolah iki dilengkapi peralatan akademik, profesor sing wis ngerti lan ngerti, lingkungan sing tenang kanggo sinau lan liya-liyane.

Biasane, Universitas Victoria ngisi ragad aplikasi nanging kanthi rega sing murah, nanging siswa internasional saka negara tartamtu, ujare Amerika Utara, bisa nglamar sekolah kanthi gratis.

Kajaba iku, universitas kasebut nawakake akeh program sarjana, pascasarjana lan gelar Doktor. Diakoni ing sekolah iki cukup angel amarga kuwalitas universitas kasebut.

9. Universitas Alberta

Sinau ing luar negeri kadhangkala bisa ngepenakke lan mboseni, nanging pindhah menyang Universitas Alberta mesthi bakal ngganti dalane. Iki amarga sekolah duwe fasilitas sing cukup kanggo njaga sampeyan lan nindakake.

Apa maneh, siswa internasional saka macem-macem negara bisa nglamar menyang Universitas Alberta sing apik banget tanpa biaya aplikasi.

Kajaba iku, sekolah ngisi $ 100 CAD minangka biaya aplikasi lulusan, sanajan pelamar saka negara sing durung berkembang seneng registrasi gratis. Agung.

Dadi yen sampeyan pengin dadi bagian saka waiver biaya aplikasi lulusan iki minangka siswa internasional, sertifikat kewarganegaraan, alamat surat lan alamat omah kudu saka negara sing kurang maju.

Yen sampeyan duwe rincian pribadhi sing dilacak menyang negara maju, sampeyan ora duwe pilihan kajaba mbayar ragad sing ora bisa dibalekake $100 CAD.

10. Universitas Calgary

Sabanjure ing dhaptar universitas ing Kanada tanpa biaya aplikasi yaiku Universitas Calgary. Sekolah iki cukup gedhe kanggo menehi kesempatan iki kanggo warga sawetara negara sing saiki ana ing embargo perjalanan AS.

Universitas kasebut nawakake program gelar sarjana uga kursus pascasarjana lan tanggalan akademik padha karo universitas paling dhuwur ing donya.

Ing upaya kanggo njamin pendhidhikan kanggo kabeh, Universitas Calgary, mulane mutusake nolak ragad aplikasi kanggo saben siswa sing asale saka pitung negara sing ana ing larangan perjalanan AS. Iki bakal menehi siswa sing kasengsem saben kesempatan kanggo terus sinau.

11. Universitas Virtual Kanada

Minangka jeneng kasebut, Universitas Virtual Kanada nawakake sinau online kanggo calon sukses sing nglamar macem-macem program gelar.

Universitas iki uga ora ngisi biaya aplikasi. Universitas virtual nawakake luwih saka 300 gelar lengkap kanthi 2500 kursus akreditasi lan sertifikat gelar kanggo jarak lan pendidikan online.

Dadi, yen sampeyan pengin duwe sertifikat saka universitas Kanada nanging ora duwe sarana kanggo lelungan menyang Kanada minangka mahasiswa internasional, Universitas Virtual Kanada ana kanggo sampeyan.

12. Universitas New Brunswick

Universitas New Brunswick diadegaké ing taun 1785. Sekolah kasebut standar lan kita bakal dilengkapi karo piranti lan staf akademik sing akèh. Minangka standar universitas iki, ora ngisi biaya aplikasi kanggo para pelamar.

Kajaba iku, Universitas New Brunswick duwe rong kampus utama lan dumunung ing Saint John uga Fredericton, New Brunswick. Sekolah kasebut nawakake 75 program sarjana lan program riset ing luwih saka 35 lapangan.

Kabeh, Universitas New Brunswick, Kanada minangka universitas Kanada liyane sing menehi prioritas utama marang para siswa saka pitung negara ing donya sing kena pengaruh larangan perjalanan AS.

13. Universitas British Columbia

Universitas British Columbia ora mangu salah sawijining universitas terkemuka ing Kanada. Iki minangka universitas umum sing diadegake ing 1908 ing Vancouver. Sekolah uga ora nampa biaya aplikasi.

Kajaba iku, Universitas British Columbia duwe sawetara kursus lulusan lan pasca doktoral. Ana 12 fakultas sing beda-beda sing nawakake gelar ing bidang arsitektur, seni, bisnis, kedokteran gigi, kehutanan, lan ilmu pengetahuan, lan liya-liyane.

14. Universitas Tyndale, Kanada

Universitas Tyndale wis ana luwih saka siji abad saiki. Iki minangka universitas nirlaba lan Kristen, sanajan cilik nanging duwe bangunan akademik sing apik sing bisa nampung nganti 1,300 siswa.

Sekolah kasebut nawakake program gelar sarjana sing menarik ing bidang Administrasi, Inggris, pendidikan, Sejarah, studi agama, filsafat, lsp.

Kanggo program pascasarjana lan pascasarjana, seminari universitas mung menehi telung gelar Master ditambah Doktor Kementrian.

Apa wae, kampus utama Universitas Tyndale dumunung ing kutha Toronto sing cerah. Dadi, yen sampeyan mikir ngupayakake operator akademik ing Universitas Tyndale minangka Kanada utawa Amerika, sekolah kasebut ora bakal ngisi biaya aplikasi.

15. College Centennial

Centennial College uga nggawe dhaptar universitas Kanada sing ora ngisi ragad aplikasi pelamar. Kesempatan iki mbukak kanggo siswa lokal lan internasional.

Sekolah kasebut duwe portal online ing ngendi para calon sing kasengsem bisa ngunjungi kanggo ngisi formulir aplikasi tanpa mbayar dhuwit.

Uga, ana akeh disiplin sarjana lan pascasarjana kanggo siswa internasional lan domestik. Disiplin sing apik kaya komunikasi massa, teknik, manajemen bisnis, kesehatan mental, lan liya-liyane.

kesimpulan

Nanging, yen sampeyan ana ing kene kanggo ndeleng dhaptar lengkap universitas paling dhuwur ing Kanada tanpa biaya aplikasi, mula universitas lan perguruan tinggi sing kasebut ing ndhuwur kudu dadi titik telusuran sing cocog.


Nyebar katresnan

3 pikirane babagan "Universitas 15 ing Kanada Tanpa Biaya Aplikasi kanggo Siswa Internasional"

Ninggalake Komentar