20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan pengin sinau ing Kanada lan sampeyan nggoleki universitas ing Kanada kanthi tingkat ditampa paling dhuwur, utamane kanggo Siswa Internasional? Banjur waca, artikel iki duwe kabeh sing sampeyan goleki.

Akeh wong sing kepengin sinau ing negara kaya Kanada amarga akeh faktor kayata standar pendhidhikan sing dhuwur, metode pamulangan sing apik, kualitas praktis, mode pamulangan sing gampang dingerteni, lingkungan sing apik, lsp. Nanging dheweke mesthi bingung / ora yakin babagan sing universitas kanggo nglamar supaya gampang diakoni.

Ing ngisor iki minangka dhaptar universitas sing disaranake ing Kanada kanthi tingkat ditampa sing dhuwur kanggo siswa internasional lan uga kanthi syarat sing bakal nggawe sampeyan gampang diakoni.

Sampeyan bisa uga pengin maca Carane mriksa asil jamb lan print iku.

UNIVERSITAS ING KANADA kanthi tingkat panampa paling dhuwur kanggo siswa internasional

1. Universitas Montreal (UdeM):

Universitas Montreal) minangka universitas riset umum basa Prancis ing Montreal, Quebec, Kanada. Universitas iki diadegaké minangka kampus satelit Université Laval ing taun 1878. Kampus utama universitas iki dumunung ing lereng lor Gunung Royal ing lingkungan Outremont lan Côte-des-Neiges. Institusi kasebut kalebu telulas fakultas lan luwih saka sewidak departemen. Universitas mbukak program sarjana lan pascasarjana, bukak situs web ing https://www.umontreal.ca

Hasil gambar kanggo Universitas Montreal

Uga Waca: Kepiye Tuwuh Bisnis Fotografi Komersial Ing 8 Langkah Gampang?

2. Universitas British Columbia:

Universitas British Columbia (UBC) minangka universitas riset umum kanthi kampus ing Vancouver lan Kelowna, British Columbia. Iki diadegake ing 1908, UBC minangka universitas paling tuwa ing British Columbia. Universitas kasebut ana ing antarane telung universitas paling dhuwur ing Kanada. Siswa internasional duwe tingkat sing ditampa ing UBC. Kanggo nglamar utawa ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.ubc.ca

Hasil gambar kanggo Universitas British Columbia

3. Universitas Alberta:

Universitas Alberta (uga dikenal minangka U of A utawa UAlberta) minangka universitas riset umum sing ana ing Edmonton, Alberta, Kanada. Iki diadegaké ing 1908 dening Alexander Cameron Rutherford, perdana menteri pisanan Alberta, lan Henry Marshall Tory, sing dadi presiden pisanan. Universitas kasebut duwe sekitar 400 program ing wolung (8) fakultas kanthi luwih saka 39,000 siswa saka Kanada lan 150 negara liyane. Tingkat ditampa kanggo siswa internasional dhuwur, kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.ualberta.ca

Hasil gambar kanggo Universitas Alberta

4. Universitas Simon Fraser:  

Universitas Simon Fraser (SFU) uga minangka universitas riset umum ing British Columbia, Kanada, kanthi telung (3) kampus ing Burnaby (kampus utama), Surrey, lan Vancouver. Iki diadegake ing 1965 lan kalebu luwih saka 30,000 siswa lan 160,000 alumni. Universitas iki digawe kanggo nggedhekake pendidikan sing luwih dhuwur ing Kanada. Tingkat panampa kanggo siswa internasional uga dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://wwws.sfu.ca

5. Universitas McMaster:  

Universitas McMaster (McMaster utawa Mac) minangka universitas umum ing Hamilton, Ontario, Kanada. Kampus utama McMaster ana ing lahan 121 hektar (300 hektar) cedhak karo lingkungan omah Ainslie Wood lan Westdale, ing jejere Royal Botanical Gardens. Iki ngoperasikake enem (6) fakultas akademik. Iki diadegaké ing 23rd April, 1887 lan mbukak loro sekolah sarjana lan pascasarjana. Tingkat panampa kanggo siswa internasional uga dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.mcmaster.ca

Hasil gambar kanggo Universitas McMaster

6. Universitas Calgary:

Universitas Calgary (U saka C utawa UCalgary) minangka universitas riset umum sing dumunung ing Calgary, Alberta, Kanada. Universitas Calgary diwiwiti ing 1944 minangka cabang Calgary saka Universitas Alberta. Iki diadegaké ing 1908, sadurunge didegaké dadi universitas otonom sing kapisah ing April 26, 1966. Siswa internasional duwe tingkat panriman sing dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.ucalgary.ca

7. Universitas Jawa Barat

Universitas Western Ontario (UWO), dicap minangka Universitas Kulon ing taun 2012 lan umume diarani Kulon. iku universitas riset umum ing London, Ontario, Kanada. Universitas iki didegaké ing 7th Maret 1878 dening Uskup Isaac Hellmuth saka Keuskupan Anglikan Huron minangka Universitas Kulon London, Ontario. Iki nggabungake Huron College, sing didegake ing 1863. Nduwe tingkat sing ditampa kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.uwo.ca

8. Universitas Waterloo:

Universitas Waterloo (umume diarani Waterloo, UW, utawa UWaterloo) minangka universitas riset umum kanthi kampus utama ing Waterloo, Ontario, Kanada. Institusi kasebut asale saka Waterloo College Associate Faculties. Iki diadegaké ing 4th April, 1956. Iki diadegaké kanggo ngisi kabutuhan kanggo Sepur engineers lan teknisi kanggo Kanada kang akeh sawise perang ekonomi Waterloo makaryakke paling gedhe post-secondary program pendidikan koperasi ing donya, lan wis tingkat acceptance dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https: //www.uwaterloo.ca

Hasil gambar kanggo Universitas Waterloo

9. Universitas Ratu:

Universitas Ratu dumunung ing Kingston lan umume dikenal minangka Universitas Ratu utawa mung Ratu. iku universitas riset umum ing Kingston, Ontario, Kanada. Queen's nduwe luwih saka 1,400 hektar (3,500 hektar) tanah ing saindenging Ontario lan duwe Kastil Herstmonceux ing East Sussex, Inggris. Universitas Ratu diadegaké déning Gréja Skotlandia ing Oktober 1841 liwat piagam kraton saka Ratu Victoria. Nduwe tingkat ditampa sing dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak: https://www.queenscu.ca

10. Universitas Dalhousie:

Universitas Dalhousie (umume dikenal minangka Dal) minangka universitas umum ing Nova Scotia, Kanada, kanthi telung (3) kampus ing Halifax, papat ing Bible Hill, lan fasilitas pamulangan medis ing Saint John, New Brunswick. Dalhousie nawakake luwih saka 4,000 kursus, lan program 180 gelar ing rolas (12) fakultas sarjana, pascasarjana, lan profesional. Universitas kasebut minangka anggota U15, yaiku klompok universitas riset intensif ing Kanada. Dalhousie diadegaké minangka perguruan tinggi non-sektarian ing 1818 dening Letnan Gubernur Nova Scotia, George Ramsay. Tingkat ditampa kanggo siswa internasional ing Dalhousie dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak: https://www.dal.ca

11. Universitas Ottawa:

Universitas Ottawa asring diarani uOttawa utawa U of O, minangka universitas riset umum dwibahasa ing Ottawa, Ontario, Kanada. Kampus utama dumunung ing 42.5 hektar (105 hektar) ing jantung Ottawa's Downtown Core. Universitas Ottawa pisanan diadegaké minangka College of Bytown ing 1848 dening uskup pisanan Keuskupan Agung Katolik Ottawa, Joseph-Bruno Guigues. Nduwe tingkat ditampa sing dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.uottawa.ca

12. Universitas Victoria (UVIC):

Universitas Victoria (UVic utawa Victoria) minangka universitas riset umum ing Victoria, British Columbia, Kanada, dumunung ing kotamadya Oak Bay lan Saanich. Universitas kasebut asale saka Victoria College, lembaga pasca-sekunder pisanan sing diadegake ing provinsi kasebut. Institusi kasebut dioperasikake minangka kuliah afiliasi nganti 1963, nalika digabungake maneh (diadegake) tingkat panampa kanggo siswa internasional dhuwur. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.uvic.ca

Hasil gambar kanggo Universitas Victoria

13. Universitas Peringatan Newfoundland: 

minangka universitas umum sing adhedhasar ing St. John, kanthi sawetara kampus satelit. Memorial University nawakake sertifikat, diploma, sarjana, lulusan, lan program pascasarjana, uga kursus lan gelar online. Iki diadegake ing September 1925 minangka peringatan urip kanggo Newfoundlanders lan Labradoreans sing tilar donya ing Perang Donya I, Memorial University minangka salah sawijining universitas paling gedhe ing Atlantik Kanada lan nduweni tingkat acceptance dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https:www.mun.ca

14. Universitas York:  

 minangka universitas riset umum ing Toronto, Ontario, Kanada. Iki minangka universitas paling gedhe nomer telu ing Kanada lan duwe (11) sewelas fakultas. Universitas York didegaké ing 1959 minangka lembaga non-denominasi lan nduweni tingkat panriman sing dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.yorku.ca

15. Universitas Saskatchewan:

Universitas Saskatchewan (U saka S) minangka universitas riset umum Kanada, dumunung ing sisih wétan kali Saskatchewam Kidul ing Saskatoon. Iki diadegaké tanggal 19 Maret 1907; Universitas iki diwiwiti minangka perguruan tinggi pertanian ing 1907 lan ngedegake departemen ekstensif basis universitas Kanada pisanan ing 1910. Institusi kasebut nduweni tingkat acceptance dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak, https://www.usask.ca

Uga Waca: Dhaptar Universitas Kedokteran Paling Apik ing Kanada

16. Universitas Guelph:

Universitas Guelph (U of G) uga minangka universitas riset umum ing Guelph, Ontario, Kanada. Iki diadegake ing 1964 sawise gabungan saka Ontario Agricultural College, MacDonald Institute, lan Ontario Veterinary College, lan wiwit tuwuh dadi institusi luwih saka 35,000 siswa. Tingkat ditampa kanggo siswa internasional dhuwur lan ngerti luwih akeh babagan syarat diakoni, riko https://www.uoguelph.ca

17. Universitas Manitoba:

minangka universitas riset umum ing provinsi Manitoba, Kanada. Kampus utama dumunung ing tetanggan Fort Garry ing sisih kidul Winnipeg karo kampus liyane ing saindenging kutha. Iki diadegaké ing 1877. Universitas iki nduweni reputasi dhuwur minangka institusi pendidikan pasca-sekolah menengah sing intensif riset. Nduwe tingkat ditampa sing apik kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.umanitoba.ca

Hasil gambar kanggo Universitas Manitoba

18. Universitas Carleton:

Universitas Carleton minangka universitas umum ing Ottawa, Ontario, Kanada. Iki diadegake ing 1942 minangka Carleton College, sing dadi kuliah sore non-denominasi pribadi kanggo ngladeni para veteran Perang Dunia II sing bali. Carleton disewa minangka universitas dening pemerintah provinsi ing taun 1952 liwat The Carleton University Act, sing diowahi ing taun 1957 kanggo menehi jeneng institusi kasebut saiki. Universitas nampa siswa internasional kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, ngunjungi https://www.carleton.ca

19. Universitas Ryerson:

Universitas Ryerson (Ryerson utawa RyeU) nggawe dhaptar minangka salah sawijining universitas ing Kanada kanthi tingkat panampa paling dhuwur. Iki minangka universitas riset umum ing Toronto, Ontario, Kanada, lan kampus kutha ngubengi Yonge–Dundas Square. Dumunung ing salah sawijining persimpangan paling sibuk ing kutha Toronto. Universitas Ryerson didegaké ing 1948 lan nampa siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak https://www.ryerson.ca

20. Universitas Toronto:

Iki minangka salah sawijining universitas paling apik ing Kanada kanthi tingkat ditampa paling dhuwur kanggo siswa internasional. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan syarat diakoni, bukak: https://www.utoronto.ca

Universitas Toronto

web: Dhaptar lengkap Universitas gratis kuliah ing Kanada sing bakal menehi sampeyan diakoni

Universitas liyane ing Kanada kanthi tingkat acceptance dhuwur kanggo siswa internasional kalebu:

  • Universitas Windsor
  • Ontario Kulon
  • Universitas Saskatchewan
  • Centennial College etc

NB: Universitas sing kadhaptar ing ndhuwur ora mung duwe tingkat ditampa sing dhuwur kanggo siswa internasional, nanging uga duwe syarat diakoni sing apik / cukup kanggo mesthekake sampeyan gampang entuk diakoni kanggo sinau ing institusi kasebut.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar