Sepuluh (10) Lingkungan Paling Apik ing Winnipeg lan Wilayah Kanggo Ngindhari Urip Ing Winnipeg

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan pengin pindhah menyang Winnipeg, Manitoba lan pengin ngerti wilayah sing cocog kanggo gaya urip sampeyan, kirim blog iki kudu diwaca. Kita wis nyawiji 10 tetanggan paling apik ing Winnipeg uga sing kudu sampeyan ora manggon ing yen bisa. Dhaptar kita bakal mbantu sampeyan ngerteni apa sing ndadekake saben tetanggan unik supaya luwih gampang sampeyan nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Bisa dadi angel kanggo mutusake kanggo pindhah, amarga akeh faktor sing kedadeyan. Iki kalebu kahanan cuaca lan iklim ing lokasi anyar, stabilitas politik (amarga sapa sing pengin konflik bersenjata?), biaya urip ing saben kutha utawa kutha sing sampeyan kunjungi kanggo kesempatan kerja, fasilitas perawatan kesehatan ing cedhak yen perlu ing sawayah-wayah nalika sampeyan manggon ing kana. – kabeh iki sadurunge malah considering apa sekolah kasedhiya sawise lulus.

Sepisanan, mugi kula sedhela enlighten sampeyan liyane babagan Winnipeg ibukutha Manitoba ing Kanada, Winnipeg tengah dumunung ing confluence loro kali yaiku; kali Red lan Assiniboine ditutup banget kanggo pusat longitudinal Amérika Lor.

Winnipeg ing taun 2016, dadi kotamadya sing paling akeh pedunung kapitu ing Kanada kanthi populasi 778,500 jiwa. Ing babagan fasilitas kesehatan, Winnipeg duwe akeh pusat medis lan rumah sakit ing saindenging kutha sing langsung nyuda tingkat kematian ing kutha kasebut. Pancen, Winnipeg nduweni iklim lan kondisi cuaca sing apik.

Kajaba iku, Winnipeg dadi pusat ekonomi Kanada amarga 75% produksi / produk saka Winnipeg ibukutha Manitoba.

Kutha iki uga wis diterangake minangka salah sawijining kutha paling maju ing donya amarga kemajuan teknologi broadband kanggo pangembangan sosio-ekonomi. Lan sing paling penting, Winnipeg (ibukutha Manitoba ing Kanada) minangka salah sawijining kutha paling terjangkau ing Kanada.

CATETAN: Winnipeg uga minangka papan sing adhem banget, utamane ing musim dingin, mula priksa manawa sampeyan nemokake omah kanthi jendela terisolasi. Yen sampeyan ora nemokake siji, sampeyan bisa sinau carane insulate windows kene. Yen wis rampung, entuk sistem pemanas lan bahan insulasi sing bener!

Saiki ayo pindhah menyang bisnis dina iki:

web: Sepuluh (10) Kutha lan Panggonan Paling Apik Kanggo Manggon ing Alberta, Kanada

TEN (10) lingkungan paling apik ing WINNIPEG 

Dadi, ing ngisor iki minangka sepuluh (10) tetanggan paling apik ing Winnipeg, lan saben wilayah/lingkungan kasebut bakal diterangake kanthi teliti:

1. CRESCENTWOOD

Crescentwood minangka salah sawijining tetanggan sing cocog kanggo manggon ing Winnipeg lan dumunung ing sisih kidul-kulon kutha. Crescentwood mung udakara 10-12 menit drive menyang tengah kutha.

Iki dihiasi karo sawetara karakter sing apik lan sawetara kertu pos sing sampurna, sing nggawe papan kasebut kondusif lan atraktif kanggo bocah lan wong diwasa. Lan iki nawakake akeh kesempatan kanggo bocah-bocah numpak sepedha lan uga dolanan hoki.

Lingkungan paling apik ing WINNIPEG

2. NORWOOD

Norwood tetanggan banget tentrem lan sepi karo atmosfer kondusif kang ndadekake iku salah siji saka tetanggan paling apik ing Winnipeg. Umume wong biasane nyebut Norwood minangka 'omah' amarga nduweni atmosfer sing kondusif lan nyenengake ing ngendi kulawarga sing tanggung jawab lan becik bisa dikembangake.

3. KABUPATEN GANTI

Minangka jeneng gawe katut, distrik exchange antarane ndhuwur nengsemake lan ngrembaka wilayah ing Winnipeg, lan sawetara elit nganggep minangka ngarep. Distrik Exchange uga diarani "Chicago saka Lor" amarga akeh bangunan warisan sing ana ing jejere siji lan liyane lan iki ndadekake wilayah kasebut dadi atraktif lan dihormati.

4. TUKSEDO

lingkungan Tuxedo uga salah siji panggonan paling apik ing Winnipeg karo nomer akeh taman lan macem-macem olahraga rekreasi.

Lingkungan iki nduweni macem-macem pilihan rekreasi kanggo wong diwasa lan bocah-bocah ing ngendi bocah lan wong diwasa bisa nindakake aktivitas rekreasi kanthi aman lan tanpa stres. Kajaba iku, Tuxedo duwe macem-macem fasilitas kaya kafe, restoran, taman, lsp sing nambah taraf urip wong sing manggon ing kana.

Lingkungan paling apik ing WINNIPEG kanggo manggon

5. TAMAN NIAKWA

Taman Niakwa minangka omah ing sisih kidul lan akeh apartemen mewah sing disewakake kanggo wong-wong sing pengin lingkungan sing tetep lan ora ana gangguan. Taman Niakwa nduweni lingkungan sing apik lan tenang sing cocog kanggo kabeh jinis wong sing duwe bisnis. Iku rame lan uga dadi omah kanggo para pengusaha.

Sampeyan bisa uga seneng: 15 Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada

6. ST. JAMES

St James ana ing antarane tetanggan paling tuwa ing Winnipeg, karo latar mburi sajarah tentrem. Mal paling gedhe ing Winnipeg dumunung ing St James lan akeh toko lan restoran. Sing luwih penting, St James dikenal minangka wilayah sing aman lan tentrem wiwit jaman biyen lan nganti saiki.

7. BANYUWANGI

Riverview uga salah siji saka lingkungan paling apik kanggo manggon ing Winnipeg karo nomer gedhe tenan saka Apartemen lan bangunan condo kang temenan kanggo nyewa. Lingkungan iki cedhak karo Desa Osborne uga pusat Winnipeg. Wilayah iki dianggep minangka omah kanggo akeh wong enom lan akeh toko lan butik sing apik lan gedhe.

8. CHORLESWOOD

Chorleywood minangka komunitas semi-desa, kanthi akeh kegiatan olahraga sing nyenengake lan nyenengake ing kana. Wong-wong saka distrik lan bagéan Kanada liyane teka mudhun kanggo Chorleywood kanggo hiking, birdwatching, etc. Komunitas iki uga dianggep minangka asal saka Harte Trail sing digunakake kanggo bab 6.5km ing amben railway sepi. Lingkungan iki kondusif lan aman kanggo urip.

9. Bèntèng Garry

Fort Garry dumunung ing sisih kidul kutha lan cedhak banget karo Universitas Manitoba sing misuwur, ing ngendi para siswa bisa entuk akses menyang fasilitas olahraga universitas lan mulane, Port Garry diselehake ing antarane tetanggan paling apik ing Winnipeg.

Uga, Fort Garry kadhangkala diarani minangka omah kanggo universitas Manitoba lan kebak kegiatan sing rame kayata hiburan, olahraga, lan kegiatan rekreasi liyane.

FORT GARRY

10. R17

Iki mung komunitas deso ing Winnipeg lan ditingkat ing 2017 minangka dhaptar Maclean nomer loro ing lingkungan paling dhuwur ing Winnipeg. Panggonane cukup kanggo warga amarga gunggunge wong sing manggon ing kono ora luwih saka sewu. R17 minangka lingkungan sing kondusif lan bebas gangguan.

Uga Waca: Dhaptar Universitas Kedokteran Paling Apik ing Kanada

AREAS supaya urip ing WINNIPEG 

Ing ngisor iki sawetara wilayah sing kudu dihindari manggon ing Winnipeg, ibukutha Manitoba. Wilayah kasebut yaiku;

1. NORTH POINT DOUGLAS

North Point Douglas dumunung ing kutha utama lan ana ing antarane tetanggan tingkat kejahatan paling dhuwur ing kabeh kutha. Dikenal wiwit biyen bakal ngadhepi akeh masalah finansial lan iki nyebabake akeh masalah kayata kejahatan sosial, ora duwe omah, lan tingkat penyalahgunaan narkoba. Kajaba iku, penghasilan per kapita ing lingkungan iki sithik banget dibandhingake karo tetanggan liyane.

2. PORTAGE SELATAN

South Portage dumunung ing downtown Winnipeg, lan iku antarane tetanggan sing madhep angkara ngengkel lan pancet. Masalah lan kejahatan sing kerep diadhepi dening tetanggan iki yaiku; nyolong, tamba penyalahgunaan, serangan, etc., lan kabeh iki ndadekake panggonan mbebayani kanggo manggon ing Winnipeg.

3. KAYU ELM

Elmwood wis nomer gedhe saka Kadurjanan kaya South Portage lan Kadurjanan iki kalebu; nyolong mobil, rampog, break-in, lan sapiturute Selaras karo survey anyar saka warga, mung siji-katelu saka wong-wong sing rumangsa aman nalika mlaku-mlaku ing wayah wengi lan iki mung ateges mayoritas wong ngrasa aman nalika mlaku-mlaku. dina.

Elmwood minangka papan supaya ora manggon ing Winnipeg

4. TAMAN POLO

Polo Park minangka anyar wis ngadhepi sawetara nomer Kadurjanan kang kalebu; serangan seksual, nyolong, etc.. lan iki ndadekake kanggo kadhaptar ing wilayah supaya manggon ing Winnipeg.

5. UTARA UTARA

Mung bubar, kutha Winnipeg wis ngadhepi tingkat dhuwur saka Rajapati lan North End akun kanggo nomer paling saka iku. Kajaba iku, tetanggan iki dadi ala sing kabeh lingkungan dadi kecelakaan narkoba, gangsterisme, mlarat, lan liya-liyane.

Uga Waca: 20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

6. ST. MATÉUS

St Matthews minangka papan liyane sing mbebayani supaya ora manggon ing Winnipeg amarga ana tumindak kriminal sing aneh banget ing wilayah kasebut. Antarane tumindak pidana sing khas kanggo tetanggan iki yaiku rampokan, prilaku anti-sosial kanggo sebutno nanging sawetara.

7. BUPATI

REGENT wis sawetara wektu nggawe dhaptar tetanggan paling ala lan ala ing Winnipeg amarga tingkat kejahatan sing dhuwur banget sing umum ing antarane wong tuwa lan enom ing wilayah kasebut. Komunitas kasebut dikenal amarga nyolong properti, rampokan, penyerangan, lan penyalahgunaan narkoba. Satemene, Bupati nduweni tingkat kejahatan paling dhuwur ing kabeh Wetan Winnipeg.

8. ALEXANDER KULON

West Alexander ana ing lokasi sing paling apik, amarga cedhak banget karo sawetara fasilitas infrastruktur. Nanging, West Alexander ora disaranake manggon amarga sawetara kejahatan lan gangsterisme ing wilayah kasebut. Ing tampilan iki paling apik kanggo nyingkiri.

Panggonan supaya manggon ing Winnipeg

9. BABI TENGAH

The Per-capital-income tetanggan iki banget kurang dibandhingake karo income saben ibukutha Winnipeg. Central Pork uga ngadhepi nomer akeh Rajapati, rampokan, assaults, etc lan iki ndadekake wilayah dadi wedi lan mbebayani kanggo manggon ing.

10. SPENSI

Spence nduweni reputasi sing ala lan dianggep minangka lingkungan sing ala lan paling ala. Nanging, sawetara warga nindakake sing paling apik kanggo ngowahi reputasi (negatif). Masalah sing paling umum sing diadhepi Spence yaiku serangan seksual, nyolong, kekerasan, lan liya-liyane.

Uga Waca: 15 Universitas ing Kanada Tanpa Biaya Aplikasi Kanggo Siswa Internasional

Kesimpulan

Pindhah menyang lokasi anyar kaya Winnipeg misale jek kaya keputusan sing angel ditindakake amarga akeh alasan lan amarga iki, artikel iki kanthi teliti lan bener-bener nyorot sawetara tetanggan paling apik ing Winnipeg sing aman lan kondusif kanggo urip lan wilayah kasebut supaya ora manggon ing Winnipeg amarga siji alesan utawa liyane.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "Sepuluh (10) Lingkungan Paling Apik Ing Winnipeg Lan Wilayah Kanggo Ngindhari Urip Ing Winnipeg"

    • Halo, matur nuwun kanggo maca kiriman kita. Apa sampeyan bisa ngandhani kenapa sampeyan seneng banget karo St Vital? Kita bakal seneng wawasan sampeyan supaya bisa digunakake kanggo nganyari kiriman iki. matur nuwun

      Reply

Ninggalake Komentar