Taktik kanggo Entuk Keterlibatan ing Saluran Youtube ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening James

 

Nyebar katresnan

Saben YouTuber pengin pamirsa sesambungan karo saluran kasebut. Utamane nalika kita ndeleng akeh YouTuber terkenal sing sukses ing karir ing platform iki. Nalika ana situs sing nawakake sampeyan entuk pelanggan Youtube. Apik banget nalika pamirsa sesambungan dhewe lan tresna sampeyan kanthi ati-ati. 

Iku nyumbang kanggo nyenengake YouTube. Wong kudu nanggapi uga. Wong kudu langganan, please. Kita pengin pamirsa seneng video kita. Kajaba iku, kita ngajak wong nuduhake video kita.

iklan

Apa wae kanggo sesambungan karo konten kita, kanthi tembung liyane. Dadi, ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan carane nambah interaksi pangguna ing saluran YouTube lan ndhukung ekspansi kasebut.

1. Nggawe konten sing migunani

 Wong-wong bakal gabung karo saluran sampeyan yen sampeyan nggawe konten sing migunani amarga sampeyan nulungi dheweke ing sawetara cara, sanajan iku hiburan.

Amarga sampeyan nulungi babagan pendhidhikan, pangerten, utawa kesejahteraan umum, dheweke mesthi bakal penasaran lan ngirim pitakon ing komentar. 

Kajaba iku, kemungkinan sampeyan entuk jempol munggah kanthi signifikan nalika sampeyan ngasilake materi sing terkenal. Wong bakal seneng karo sampeyan amarga sampeyan ngasilake barang sing larang regane.

2. Balas komentar ing kabeh video sampeyan

 Sanajan koyone prasaja, nindakake iki bakal ngedongkrak kemungkinan sampeyan bakal weruh. Kanthi mangsuli pitakon utawa nyoba nyakup, sampeyan nyoba nggawe lingkungan sing kabeh wong rumangsa kalebu.

Lan yen sampeyan ninggalake komentar, dheweke bakal ngunjungi, ndeleng video sampeyan, lan ninggalake liyane. Intine, pelanggan sampeyan luwih seneng karo sampeyan.

3. Tambah interaksi karo isi sampeyan

 Kok aku ngomong ngono? Sampeyan kudu njaluk pamirsa "kaya," "komentar," "share," lan "langganan" saluran sampeyan. Priksa manawa sampeyan kalebu grafis ing pungkasan video kanggo ngelingake pamirsa supaya tindakake pandhuan sampeyan.

Iku pancene nggawe prabédan. Sampeyan bisa nerusake iki kanthi menehi pitakon kanthi sewenang-wenang ing video sampeyan. Kaya, hey, critakna babagan panganan favorit utawa rencana perjalanan sabanjure.

Iki menehi wong cara kanggo ngubungi sampeyan, sing nambah volume komentar lan mula partisipasi.

4. Gawe Gambar cilik sing nggumunake

Mbok menawa komponen sing paling penting ing keputusan pamirsa kanggo nonton materi sampeyan, utamane yen ana ing telpon, yaiku gambar cilik kanggo video sampeyan.

Gambar cilik sing narik kawigaten bakal nampa klik luwih akeh. Iki minangka perkara pisanan sing dideleng nalika njelajah video, bebarengan karo judhul. 

Yen sampeyan yakin gambar cilik sampeyan butuh konteks, tambahake gambar (kayata emojis) kanggo menehi warna, lan gunakake teks sing gedhe lan langsung. Yen sampeyan pamula, sampeyan bisa nggawe gambar cilik nggunakake layanan gratis kaya Canva. 

4. Gunakake media sosial kanggo promosi saluran YouTube sampeyan.

 Ngembangake jangkauan merek sampeyan ing njaba YouTube asring perlu kanggo nambah keterlibatan lan pangenalan merek. Kanggo saluran sampeyan, nyetel akun ing Facebook, Twitter, Snapchat, utawa Instagram bakal menehi luwih akeh kesempatan kanggo sesambungan karo pamirsa. 

Promosi sing sampeyan tindakake ing media sosial asring nyebabake pamirsa lan pelanggan sing akeh. Milih platform sing wis digunakake para pamirsa saiki minangka kunci kanggo ngembangake saluran media sosial tambahan. Iki mbantu wong supaya luwih nandur modal ing sampeyan lan ngetutake sampeyan. 

5. Deleng analytics YouTube.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Cara sing paling efektif kanggo sinau apa sing disenengi pelanggan yaiku liwat YouTube Analytics. Deleng metrik utama; menehi akeh informasi, kayata suwene pamirso nonton video, pinten tampilan sing ditampa, lan carane pamirso nanggapi saben video.

Sampeyan banjur bisa mutusake apa sing bisa lan ora bisa. Ing cahya saka iki, sampeyan bisa nyedhiyani isi seger kanggo nambah interaksi. 

6. Nggawe Merek Pribadi sing Kuat

Nduwe merek sing kuwat lan bisa dingerteni bakal nambah lampiran pamirsa lan nggawe materi luwih gampang dingerteni. Nggawe merek YouTube minangka salah sawijining cara paling apik kanggo narik kawigaten para pamirsa.  

Sampeyan kudu mutusake carane sampeyan pengin diakoni dening donya. Apa sampeyan pengin dianggep minangka wong sing ngatur bisnis, menehi inspirasi kanggo wong, utawa liya-liyane. Yen sampeyan mbangun merek sampeyan dhewe, kabeh liya bakal tiba dhewe, lan lalu lintas situs web bakal dhuwur.

Ngembangake merek penting amarga nggawe sampeyan luwih apik lan bisa dingerteni para pamirsa.

iklan

8. Kolaborasi karo pangripta liyane 

iklan

Nggarap panyipta liyane minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggedhekake pamirsa lan nambah interaksi karo video sampeyan. Kerja bareng karo YouTuber liyane kanggo nambah lalu lintas menyang saluran utawa situs media sosial liyane. 

Dheweke bisa promosi salib sawetara barang sampeyan nalika sampeyan bisa nindakake sing padha kanggo sawetara barang. Pancen nggumunake kepiye eksposur menyang pamirsa wong liya bisa mbantu saluran sampeyan berkembang. Dadi menehi dijupuk uga.

kesimpulan

Mula, sampeyan bisa nggawe kesimpulan manawa saluran sing sukses lan berkembang minangka asil saka sawetara perkara sing ora penting. Deleng lan eksprimen karo konten sampeyan. Deleng apa sing narik kawigaten para pamirsa. Mangga ngrungokake saran sing kasebut ing ndhuwur, lan kita ngarep-arep yen saluran YouTube sampeyan bakal ngalami ekspansi kanthi cepet. Sugeng Dina!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar