Keperluan Aplikasi Visa Amerika: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti (2022)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Syarat aplikasi visa Amerika kanggo warga Nigeria
duweni: jumia lelungan

Persyaratan visa Amerika yaiku dokumen sing dibutuhake kanggo njaluk visa AS. Ing tembung liyane, iku kabeh sing perlu kanggo njaluk persetujuan visa USA. Dheweke kalebu paspor, dokumen finansial, dokumen nikah, dokumen tawaran kerja, lsp.

Sejatine, kabeh sing bakal mbantu sampeyan entuk visa minangka syarat visa Amerika.

iklan

Sampeyan kudu ngerti manawa syarat visa AS beda-beda kanggo saben individu lan umume dipengaruhi dening alasan lelungan. Yen sampeyan nglamar visa tetep, sampeyan syarat visa Amerika bakal beda karo sawetara sing nglamar visa turis utawa sinau.

Syarat visa bisa uga beda-beda, nanging prosese meh padha. Dadi ayo miwiti.

[Persyaratan Visa Amerika] Kepiye cara nglamar Visa Amerika nalika umume warga Nigeria ora entuk?

Ya, ora kaget sampeyan ngerti manawa ana luwih akeh warga Nigeria sing nglamar visa perjalanan AS tinimbang negara liya ing saindenging jagad.. Dadi, sampeyan bisa ngerti kenapa umume pelamar ora entuk visa.

Napa dheweke ora entuk:

  • Dheweke ora nyukupi Persyaratan Visa Amerika
  • Ana akeh banget wong sing nglamar Visa Amerika sing padha nalika sampeyan nglamar
  • Sawetara wong mung duwe dokumen teduh
  • Dheweke gagal wawancara

Wong-wong bisa uga wis ngandhani akeh crita negatif babagan njupuk visa perjalanan AS. Ing artikel iki, aku bakal nyritakake babagan kepiye Nduka (jeneng asline ora amarga alasan sing jelas) entuk visa perjalanan AS lan menehi kabeh informasi sing dibutuhake kanggo mesthekake yen syarat visa Amerika wis rampung.

Kisah nyata iki bakal mbantu sampeyan ngatasi akeh misconceptions Nigerian babagan visa perjalanan AS.

Sawetara misconceptions kalebu penyalahgunaan ras, diskriminasi, lan nolak visa langsung, mung kanggo sebutno sawetara. Yen sampeyan krungu crita sing dicritakake sawetara wong Nigeria babagan cobaan ing kedutaan AS, sampeyan bakal kaget.

Ceritane Nduka beda lan kabeh positif. Sampeyan nggawe sampeyan kepingin weruh yen visa lelungan AS sing padha sing dikandhakake akeh wong sing angel dipikolehi.

Tujuan saka artikel iki yaiku nggunakake crita nyata iki kanggo ngganti salah tanggapan sampeyan babagan visa perjalanan AS lan menehi sampeyan ringkesan syarat aplikasi Visa Amerika.. Iki crita nyata nuduhake yen sampeyan duwe kangelan njupuk visa travel USA asli ing Nigeria, banjur ana sing salah.

Kisah Nduka lan Kepiye Nduwe visa perjalanan AS

Aku bakal nglapurake critane Nduka kanggo sampeyan supaya sampeyan ngerti kabeh. Miturut Nduka, pengalamane mbuktèkaké yèn kowé ora kudu mati sakdurungé ajal teka. Apa tegese sampeyan kudu ora percaya apa sing sampeyan krungu nganti sampeyan wis verifikasi dhewe.

Nduka ujar manawa dheweke wis krungu babagan perawatan ora manusiawi sing diwenehake marang wong Nigeria ing kedutaan AS ing Nigeria. Dheweke ujar manawa sampeyan mung ngadhepi nalika sampeyan nyoba ngliwati "lawang mburi" nalika entuk visa perjalanan AS. Miturut Nduka, sampeyan ora kudu mbayar agen kanggo mbantu sampeyan metu saka wawancara visa. Sampeyan kudu tansah rawuh ing wawancara dhewe ora ketompo.

Nduka ngendika yen pengalamane ing kedutaan kasebut menehi panemu sing beda banget babagan entuk a USA visa lelungan.

Dheweke nglamar kanggo a visa preian kanggo awake dhewe lan anak-anake. Nduka ujar manawa dheweke wis ngisi kabeh dokumen sing dibutuhake lan entuk tanggal tetep kanggo wawancara. Muga-muga sampeyan nyathet yen dheweke entuk tanggal kanggo wawancara. Dheweke ora nate mbayar sapa wae kanggo ngindhari wawancara. Ing tanggal wawancara kasebut, dheweke diwawancarai lan diwenehi a visa kanggo awake dhewe lan bocah-bocah.

web:  10 Agen Perjalanan Paling Ndhuwur Ing Nigeria Kanggo Nyetujoni Visa Sampeyan

Apik banget kanggo dadi bener? Inggih, sampeyan kudu tindakake link koran Vanguard iki kanggo crita lengkap. Miturut Nduka, sampeyan kudu ngliwati saluran sing tepat kanggo entuk kesempatan entuk visa perjalanan AS.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Intine iki urip sejati crita iki kanggo ngelingake sampeyan supaya tansah tindakake proses amarga nggoleki visa travel USA. Aja nindakake perkara Nigeria ing kene sing ujar manawa aku ngerti sapa wae sing dianggo ana. Jinis sambungan iki bisa ngilangi loro-lorone utamane yen sampeyan ora yakin karo konektivitas sambungan sampeyan.

[Persyaratan aplikasi visa Amerika] Pelajaran Penting saka Crita Nduka

Siji-sijine sing mesthi yaiku yen sampeyan ngetutake jejak Nduka, sampeyan mesthi bakal nambah kemungkinan sampeyan entuk visa perjalanan AS. Aku wis milih sawetara pelajaran penting saka Nduka sing bakal nulungi sampeyan nalika nglamar visa sampeyan dhewe. Piwulang sing penting banget iki kalebu:

  • Tampilake dokumen lengkap

Supaya sampeyan bisa entuk visa perjalanan AS, kabeh dokumen sampeyan kudu lengkap. Sampeyan kudu nyukupi syarat aplikasi Visa Amerika.

Ora ana rong cara babagan iki. Tanpa dokumen lengkap sing dibutuhake, mesthi ora mungkin aplikasi sampeyan bakal ditampa. Ora ana gunane kanggo ngirim dokumen sing ora lengkap menyang kedutaan. Nanging, mung bakal mbebayani kemungkinan sampeyan entuk visa perjalanan AS. Sampeyan kudu mesthekake yen paspor sampeyan ora bakal kadaluwarsa, lan dokumen liyane disusun kanthi urut.

duweni: slideshare
  • Ati-ati banget karo rincian

Sampeyan kudu menehi perhatian marang instruksi sing diwenehake. Ing kene, ora ana papan kanggo asumsi amarga bisa dadi wiwitan saka karusakan sampeyan. Sampeyan kudu ngerti jinis amplop sing dibutuhake, ukuran paspor apa, apa sampeyan nempelake foto ing formulir aplikasi? Bab-bab kaya sing kasebut ing ndhuwur kudu dimangerteni. Sampeyan ngirim ora ndeleng wong-wong mau minangka ora salaras; dheweke bakal mbantu sampeyan entuk gol.

iklan

  • Nyedhiyakake bukti sing cukup

iklan

Duwe bukti sing cukup kanggo mesthekake yen niat sampeyan mesthi bakal dianggep sih. Sing penting yaiku bukti apa wae sing sampeyan kirimake iku asli lan relevan. Ora ana gunane kanggo menehi bukti palsu kanggo nggampangake aplikasi visa perjalanan AS. Kangge nolak aplikasi visa, sampeyan uga bisa begalan saka aplikasi visa sakteruse.

Syarat aplikasi visa Amerika lan carane sampeyan bisa nglamar

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, syarat aplikasi visa Amerika sampeyan bakal gumantung banget karo tujuan sampeyan lelungan menyang Amerika Serikat. Iki miturut situs web resmi Kedutaan Besar AS ing Nigeria. Sampeyan bisa ndeleng KEDUTAAN AS kanggo rincian liyane babagan iki. Sampeyan kudu nyukupi kabeh syarat kanggo visa tartamtu sing sampeyan gunakake sadurunge bisa nampa.

Penting banget kanggo elinga yen visa ora njamin sampeyan mlebu ing Amerika Serikat. Iku mung tegese pejabat konsuler Amerika Serikat sing wis disertifikasi yen sampeyan nduweni kualifikasi kanggo mlebu US Sadurunge arep menyang rincian liyane babagan syarat aplikasi visa Amérika lan carane aplikasi, sampeyan kudu ngerti jinis visa.

Visa travel USA: macem-macem jinis

Sejatine ana rong jinis visa perjalanan AS sing bisa sampeyan gunakake. Visa perjalanan sing beda-beda iki kalebu ing ngisor iki:

  • Visa imigran USA lan
  • Visa non imigran

Visa imigran AS

Iki minangka jinis visa sing sampeyan gunakake kanthi tujuan manggon kanthi permanen ing Amerika Serikat. Visa imigran tartamtu iki ngidini sampeyan nglamar minangka penduduk permanen sing sah menyang Amerika Serikat. Iki minangka langkah sing apik kanggo sampeyan entuk kewarganegaraan Amerika Serikat. Aplikasi kasebut asring diwiwiti dening anggota kulawarga sampeyan sing dadi warga AS utawa penduduk permanen sing sah. Wong iki bakal ngirim petisi kanggo sampeyan menyang layanan kewarganegaraan lan imigrasi Amerika Serikat (USCIS).

Petisi kasebut uga bisa diajukake dening perusahaan AS sing menehi kerja kanggo posisi permanen. Minangka pelamar visa imigran Amerika Serikat iki saka Nigeria, sampeyan nglamar liwat Konsulat Jenderal AS ing Lagos. Kanggo informasi luwih lengkap babagan visa imigrasi AS iki saka Nigeria, sampeyan bisa nulis menyang [email dilindhungi] kanggo arah liyane.

web:  Syarat Visa Malaysia: 2022 Pandhuan Lengkap
wangun aplikasi online

Visa Non-imigran AS

Sampeyan njaluk visa jinis iki minangka turis, bisnis, mahasiswa, utawa buruh sing arep nginep ing wektu tartamtu. Nalika bab visa non imigran, sampeyan kudu bisa mbela niat sampeyan kanthi bener kaya sing ditindakake Nduka. Sampeyan kudu mbuktekake manawa sampeyan bakal mangkat saka AS sawise kunjungan sing dijadwalake. Sing paling penting ing kene yaiku kejujuran lan tliti karo jawaban sampeyan.

Ora ana wektu kanggo sampeyan miwiti ngandhani konsuler babagan cahya rembulan. Crita sadurunge Nduka entuk visa perjalanan AS kudu dadi pambuka kanggo sampeyan. Sampeyan kudu ngerti manawa visa non-imigran AS duwe macem-macem jinis. Iki tegese jinis sing sampeyan gunakake gumantung marang alasan utawa tujuan sampeyan ngunjungi AS Ing ngisor iki dhaptar visa non-imigran AS sing beda-beda, sampeyan kudu ngliwati kanthi teliti.

Jinis Visa Perjalanan Non-imigran AS

iklan

Iki macem-macem visa non-imigran kalebu:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Visa B (B1 & B2)

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Iki minangka visa sing kudu sampeyan gunakake nalika ngunjungi minangka turis, kanggo tujuan bisnis, utawa medis. Kanggo tujuan bisnis, sampeyan kudu nglamar a visa B1. Visa B1 iki ngidini sampeyan konsultasi karo kanca bisnis sing beda-beda ing AS Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo melu ing rapat ilmiah, pendidikan, profesional utawa bisnis ing Amerika Serikat. Bisa uga digunakake yen sampeyan pengin pindhah lan negosiasi kesepakatan bisnis.

Yen sampeyan pengin ngunjungi Amerika Serikat kanggo pariwisata, liburan, ndeleng anggota kulawarga, utawa kanggo perawatan medis. Ing visa B2 paling cocok kanggo iki. Sampeyan uga bisa nggunakake visa iki kanggo rawuh acara sosial ing Amerika Serikat uga. Nalika arep perawatan medis, ana dokumen tartamtu sing dibutuhake nalika wawancara. Dokumen kasebut kalebu laporan diagnosis medis saka rumah sakit lokal lan terkenal sing nerangake penyakit sampeyan.

Sampeyan uga bakal ngirim surat saka rumah sakit ing AS sing nyatakake yen dheweke gelem nambani penyakit sampeyan. Dheweke uga mbutuhake sampeyan menehi bukti yen biaya sampeyan ing AS bakal dibayar kanthi bener.

syarat aplikasi visa Amérika visa b
  • Visa Tunangan AS (e).

Iki minangka visa non imigran liyane sing bisa ditrapake saka Nigeria Inggris Amerika Serikat. Visa iki dikenal minangka visa non-imigran K-1 ngidini sampeyan lelungan menyang AS kanggo omah-omah karo tunangan sampeyan (e) sing dadi warga negara Amerika. Sampeyan kudu nyatet sing marriage iki kudu njupuk Panggonan ing 3 sasi saka rawuh ing Amerika Serikat.

iklan

Elinga yen sampeyan kudu menehi sertifikat kahanan lan syarat tartamtu sadurunge bisa diwenehi visa tartamtu iki. Yen sampeyan duwe anak, dheweke uga bakal diwenehi visa K-2 uga. Supaya sampeyan duwe kesempatan kanggo ngakses visa iki, aja nggunakake agen. Sampeyan kudu ngunjungi kedutaan utawa konsulat AS ing Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • visa kerja

Iki liyane non imigran lelungan USA visa sing bisa sampeyan gunakake ing Nigeria. Visa menehi sampeyan kesempatan kanggo bisa ing Amerika Serikat sementara lan ora ing Permanen dhasar. Kanggo sampeyan diwenehi visa iki, calon majikan sampeyan duwe kanggo ngirim petisi atas jenenge sampeyan menyang kedutaan. Visa mung tahan suwene wektu kerja sing sampeyan lakoni ing AS

  • visa pelajar

Visa perjalanan non-imigran USA liyane sing bisa sampeyan gunakake yaiku visa pelajar. Sampeyan kudu ngerti sadurunge sampeyan nglamar visa iki, sekolah utawa program sing sampeyan gunakake kudu nampa sampeyan. Sampeyan mbutuhake rata-rata 3 sasi kanggo proses visa tartamtu iki. Kabeh gumantung marang kemampuan sampeyan kanggo nampilake kabeh dokumen sing dibutuhake. Visa lelungan mahasiswa AS mung sah sajrone sinau.

  • Transit USA travel visa
web:  Cara Njaluk Visa Jepang saka Nigeria

Iki minangka visa sing sampeyan gunakake nalika lelungan liwat AS menyang tujuan liyane. On rata-rata, ora bakal njupuk luwih saka 5 dina kanggo proses visa iki. Sanajan, bisa njupuk maneh wektu yen sampeyan ora jujur ​​karo konsuler ing kedutaan. Visa travel USA transit sampeyan mung sah kanggo a maksimum 29 dina. Ing sawetara kasus, iku mung sah liwat tanggal sampeyan bakal mangkat saka Amerika Serikat ing tiket.

Sampeyan kudu ngerti sing visa transit kalebu ing kategori C-jinis visa. Iki tegese padha ora bisa ditambahi kanggo alesan apa wae, sampeyan kudu nyatet iki.

Dokumen apa sing dibutuhake kanggo nglamar Visa AS Non imigran

iklan

Syarat aplikasi visa Amerika kanggo nglamar visa AS non imigran yaiku:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Paspor internasional sampeyan

 Paspor sampeyan kudu valid paling sethithik 6 sasi sawise sampeyan manggon ing Amerika Serikat.

  • Sampeyan uga kudu duwe aplikasi visa nonimigran, saka kaca konfirmasi DS-160.
  • Kuitansi ragad aplikasi sampeyan uga kudu kasedhiya, utamane yen sampeyan kudu mbayar sadurunge wawancara.
  • Sampeyan kudu ngunggah foto nalika ngisi formulir online DS-160. Yen sampeyan ora bisa ngunggah foto, sampeyan kudu nggawa foto sing wis dicithak sesuai karo syarat foto.

Kanggo verifikasi lan netepake yen sampeyan nduweni kualifikasi kanggo visa, dokumen tambahan bisa uga dibutuhake.

Sawetara dokumen tambahan iki kalebu:

  • Bukti yen sampeyan bisa mbayar biaya perjalanan menyang Amerika Serikat
  • Alesan kanggo lelungan menyang AS
  • Tujuan sampeyan kudu ninggalake Amerika Serikat sawise kunjungan sampeyan

Wawancara visa perjalanan AS

Wawancara sampeyan minangka penentu utama apa sampeyan bakal diwenehi visa utawa ora. Dadi, iki tegese sampeyan kudu jujur ​​​​lan akurat karo kabeh sing sampeyan ucapake sajrone wawancara visa. Ora perlu crita sing ora relevan, sampeyan mung mangsuli pitakon sing sampeyan takon. Sawise sampeyan duwe kabeh dokumen asli sing relevan lan niat asli, wawancara bakal lancar.

iklan

Ana bakal tansah alangan kanggo sampeyan yen sampeyan mikir sing bisa liwat "lawang mburi". Pitakonan wawancara tansah dhasar lan terus maju. Dheweke kudu ngerti tujuan sampeyan ngunjungi lan suwene sampeyan pengin tetep. Gumantung saka jawaban sampeyan kanggo pitakonan kasebut, petugas bisa mutusake kanthi tliti kanthi takon pitakon liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Lengkapi Formulir Aplikasi Visa Online DS-160 | Kedutaan Besar & Konsulat AS ing Jepang

Kepiye Sampeyan Bisa Nggawe Janjian Visa Perjalanan AS

Kanggo nggawe jadwal janjian visa AS, sampeyan kudu nggawe profil sampeyan ing situs web visa AS. Ing situs web, sampeyan kudu ngisi kabeh informasi sing dibutuhake. Informasi sing dibutuhake kalebu:

  • 10 digit nomer konfirmasi DS-160 Panjenengan
  • Nomer paspor internasional
  • Nomer petisi kanggo visa kerja sementara
  • Nomer kuitansi biaya aplikasi visa AS
  • Nomer kasus kanggo visa imigran
  • Nomer SEVIS sampeyan yen sampeyan nglamar M, F siswa lan J exchange pengunjung
Syarat aplikasi visa Amerika Kedutaan Besar AS Nigeria
Kedutaan Besar AS Nigeria; duweni: Premium Times Nigeria

Langkah sabanjure sampeyan kudu nggawe jadwal foto lan janjian sidik jari. Sawise tahap iki sampeyan saiki bisa nggawe jadwal wawancara visa.

Cara Mbayar Biaya visa perjalanan AS

Ing kabeh biaya, sampeyan kudu ora mbayar liwat pihak katelu utawa agen. Akeh wong sing kelangan dhuwit liwat proses iki. Kanggo biaya visa perjalanan AS, sampeyan bakal mbayar biaya aplikasi Machine Readable Visa (MRV). Sampeyan kudu ngerti yen ragad iki ora bisa dibalekake lan ora bisa ditransfer. Saben pelamar visa mbayar ragad aplikasi iki, apa visa ditanggepi utawa ora. Jinis visa sing sampeyan gunakake bakal nemtokake jumlah sing kudu dibayar.

Sampeyan kudu eling yen biaya visa perjalanan AS iki dibayar kanthi online. Mung pelamar K-visa sing mbayar biaya aplikasi visa ing cabang Guarantee Trust Bank (GTB). Sampeyan uga bisa mbayar liwat layanan pembayaran tagihan online GTB.

iklan

Elinga yen apa sing wis ditindakake liwat artikel iki yaiku ngganti salah paham sing wis suwe yen angel banget entuk visa perjalanan AS ing Nigeria. Cariyos Nduka minangka bukti bilih perkawis ingkang kados mekaten menika namung pamanggih. Yen sampeyan nindakake kabeh sing dibutuhake ing kedutaan AS, visa sampeyan bakal diwenehake. Iki bener yen sampeyan jujur ​​​​lan asli.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Elinga langganan surat kabar kanggo entuk informasi luwih lengkap. Mangga enggo bareng artikel iki ing media sosial yen sampeyan mikir wis mbiyantu.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar