Struktur gaji pertahanan sipil: pinten buruh pertahanan sipil entuk?

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan kepengin banget nggarap Komisi Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria (NSCDC), apa sampeyan ora mikir yen sampeyan ngerti babagan struktur gaji pertahanan sipil?

Paling ora, supaya sampeyan ngerti babagan gaji sing bisa sampeyan lakoni saben wulan sawise jeneng sampeyan diselehake minangka calon sing sukses.

iklan

Sejatine, pambayaran saben wulan Korps Pertahanan Sipil Nigeria menarik lan nyemangati kaya paramiliter.

Gumantung saka level sampeyan lan jinis asil sing digunakake kanggo ngamanake layanan kasebut, ana sawetara pejabat sing entuk gaji meh rong yuta Naira saben taun.

Mangkono, sampeyan bakal nemokake kabeh struktur gaji pertahanan sipil lan sepira regane buruh pertahanan sipil ing artikel iki.

Nanging sadurunge iku, penting kanggo mriksa latar mburi ringkes babagan organisasi paramiliter iki lan uga ngerteni apa NSCDC.

Sejarah Singkat Komisi Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria (NSCDC)

Komisi Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria sing populer disebut Pertahanan Sipil minangka lembaga paramiliter saka Pamrentah Federal Nigeria.

Didegaké ing taun 1967, Pertahanan Sipil digawé minangka akibat saka wabah Perang Sipil Nigeria kaya nalika iku. Tujuan utama lan tujuan organisasi iki yaiku kanggo nglindhungi lan nggawe sensitisasi warga sipil.

Ing wektu iku, organisasi paramiliter kasebut diarani Komite Pertahanan Sipil Lagos. Ing taun 1970, panitia iki banjur dikembangake dadi Korps Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria.

Struktur gaji pertahanan sipil Nigeria

Ing wiwitan, peran utama Korps yaiku ngatur sawetara kampanye pencerahan lan pendidikan ing lan sekitar Lagos, minangka Wilayah Ibu Kota Federal nalika iku.

Nanging, ing taun 1984, Korps berkembang dadi rasukan keamanan nasional lan ing taun 1988; padha wis liwati liwat sawetara restructurings menehi munggah kanggo panyiapan saka State Commands saindhenging Federasi kalebu FCT, Abuja.

Kajaba iku, ing taun 2003, nalika dadi Présidhèn, Kepala Olusegun Obasanjo ngliwati RUU kanggo nguatake Korps kanthi fungsi statutori ing hukum.

Lan iki nggawe manawa dheweke dituntut kanthi akeh tanggung jawab kaya nyedhiyakake safety kanggo warga Nigeria, pangayoman saka sembarang bentuk bilai; alam utawa gawean, pangayoman marang serangan teroris, etc.

Dheweke uga diwenehi hak kanggo nindakake proses hukum marang sapa wae sing dicurigai nindakake pelanggaran. Korps kasebut uga njaga regu bersenjata sing duwe senjata api lan amunisi.

Pungkasan, visi Komisi Pertahanan Sipil Nigeria yaiku makarya kanthi efisien kanthi andhap asor lan integritas sajrone nindakake tugas nasional lan nggawa kredibilitas lan kepercayaan menyang konsep keamanan Nigeria.

Struktur Gaji Korps Pertahanan Sipil Nigeria

Pangkat Korps Pertahanan Sipil Nigeria padha karo pasukan Militer. Dheweke duwe rantai komando sing padha, yaiku pangkat paling dhuwur ing Badan NSCDC yaiku Komandan Jenderal nalika Asisten Kadet paling sithik.

Mula, struktur gaji Pertahanan Sipil Nigeria utamane adhedhasar posisi utawa pangkat pejabat sing dimaksud. Biasane, pejabat sing duwe sertifikat gelar bakal diselehake ing level 8.

Sembarang pejabat sing duwe sertifikat Diploma Nasional sing luwih dhuwur bakal diselehake ing level 7. Nanging, praktisi hukum (pengacara) biasane diselehake ing level 9, dokter medis ing level 12 lan sing duwe gelar master ing level 9.

Ing ringkesan, struktur gaji NSCDC padha karo Layanan Sipil Federal. Nanging, ing ngisor iki ana dhaptar lengkap babagan pangkat, tingkat lan sing cocog karo PNS.

Struktur Pangkat Komisi Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria

Kajaba iku, becik banget kita ngenalake sampeyan menyang struktur pangkat Korps Pertahanan Sipil Nigeria amarga iki, pamrentah mbayar gaji adhedhasar pangkat.

Ing cathetan iki, sampeyan kudu ngelingi sing Badan Pertahanan Sipil Nigeria uga duwe apa sing disebut perwira sing ditugasake lan sing ora ditugasake lan ana pangkat uga kalebu Kader Superintendent lan Kader indent.

Keamanan lan Pertahanan Sipil Nigeria lan struktur gaji

Tanpa wektu tundha, ing ngisor iki dhaptar level lan rangking sing kasedhiya ing Komisi Pertahanan Sipil Nigeria:

  • Level 3-5 - Asisten Kader
  • Level 6 - Asisten Inspektorat Kader
  • Level 7 - Kader Inspektorat
  • Level 8 – Asisten Superintendent Kader II
  • Level 9 – Asisten Superintendent Kader I
  • Level 10 - Wakil Superintendent Kader II
  • Tingkat 11 - Kader Inspektur II
  • Level 12 – Kepala Kader Kader II
  • Level 13 - Asisten Panglima
  • Level 14 - Wakil Panglima
  • Level 15 - Panglima Panglima
  • Level 16 - Asisten Komandan Jenderal

CATETAN: tingkat lan pangkat pejabat pertahanan sipil bakal mundhak kanthi bertahap liwat promosi utawa nalika entuk kualifikasi tambahan.

Saben pangkat utawa tingkat laporan langsung menyang wong ing ndhuwur dheweke. Dadi, sampeyan kudu nyathet yen Komandan Jenderal yaiku pengawas umum komisi kasebut bakal ditunjuk dening Presiden.

Pecahan Struktur Gaji Pertahanan Sipil Nigeria

Rincian ing ngisor iki babagan struktur gaji para pekerja Pertahanan Sipil Nigeria wis dikira-kira sajrone setaun, dadi yen sampeyan mbagi angka kasebut kanthi 12, sampeyan bakal entuk jumlah gaji saben wulan.

  • Asisten Kader entuk N296,506 - N374,259 saben taun.
  • Asisten Inspektorat Kader - N357,385 - N411,454 saben taun.
  • Kader Inspektorat - N483,014 - N567,065 saben taun.
  • Asisten Superintendent Kader II - N858,956 - N986,991 saben taun.
  • Asisten Superintendent Kader I - N939,310 - N1,056,416 saben taun.
  • Wakil Superintendent Kader II - N1,012,562 - N1,143,539 saben taun.
  • Kader Superintendent II - N1,094,027 - N1,252,038 saben taun.
  • Kepala Superintendent Kader II - N1,158,172 - N1,325,234 saben taun.
  • Asisten Panglima - N1,225,584 - N1,405,449 saben taun.
  • Wakil Panglima - N1,619,447 - N1,825,589 saben taun.
  • Panglima Kepala - N1,759,921 - N1,966,281 saben taun.
  • Asisten Komandan Jenderal - N2,272,288 - N2,464,560 saben taun.

kesimpulan

Ing titik iki, sampeyan kudu nyathet yen liyane saka struktur gaji pertahanan sipil sing disorot ing ndhuwur, para perwira uga nduweni hak kanggo sawetara bonus lan tunjangan liyane.

Sanadyan para punggawa luhur njupuk barang rampasan akeh, nanging kabeh perwira ora preduli saka pangkate, kabeh nduweni hak nampa renumerasi taunan.

Pungkasan, kudu dilaporake manawa kabeh sing dibahas ing ndhuwur mung ditulis dening kita sawise miwiti seri riset, kita dudu agensi NSCDC, mula aja nganggep informasi kasebut kaya ngono.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar