Sorrento: Where To Go lan Apa Apa

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Arep menyang Italia kidul? Ing Sorrento, ana akeh sing kudu dilakoni. Kutha pinggir segara sing nengsemake ing cedhak Naples iki duwe akeh sing bisa ditawakake dhewe lan nggawe pangkalan sing apik kanggo njelajah wilayah kasebut.

Pandhuan ringkes babagan apa sing kudu ditindakake ing Sorrento duwe kabeh sing dikarepake lan liya-liyane yen sampeyan ngimpi babagan gang-gang cobblestone, pemandangan pesisir, lan mangan ing wit lemon. Kajaba iku, sampeyan bisa njelajah akomodasi ombone ndhuwur karo vila lan omah liburan ing Sorrento

AtlanticRide

Marina Agung

Saka Villa Comunale, desa nelayan Marina Grande mung mlaku-mlaku mung limalas menit. Pelabuhan fishing in Sorrento nawakake aran desa aneh, karo prau warni lan eateries sing katon metu liwat calamari ing, utawa menyang Ristorante Bagni Delfino kanggo pengalaman dining luwih elegan.

Ing kasus apa wae, iwak kasebut nyenengake, lan setelan kasebut spektakuler, kanthi pemandangan Teluk Naples sing nggumunake.

Nikmati Rasa Sorrento

Sorrento minangka papan sing apik kanggo mangan amarga akeh pametumu lokal lan semangat kanggo panganan lan anggur. Yen sampeyan pengin pizza, sampeyan bisa nemokake kanthi cepet amarga jarak kutha menyang Naples.

Mesthi, tansah ana panganan laut seger. Sampeyan bisa nemokake restoran sing paling apik ing kutha lawas Sorrento lan hotel sing terkenal, nanging Marina Grande minangka papan sing paling apik kanggo nemokake panganan laut regional ing suasana desa. Dadi manawa kanggo nyicipi anggur lokal uga.

Dolan maring Kutha Tua

Sorrento minangka papan kanggo para pembeli. Dolan maring butik ing Via San Cesareo lan laneways cedhak. Tambahan saka sandhangan regional sing warni dikenal minangka Moda Positano, sampeyan bisa nemokake keramik digawe artisanally lan obyek kayu inlaid dikenal minangka intarsia.

Sampeyan bakal Sungkem sandal gawenan tangan kepileh Sandali Siniscalchi, lan mesthi, iku prasaja restock ing limoncello. Kajaba iku, ana pasar tetanggan sing mbukak kabeh taun ing ngendi sampeyan bisa tuku perabot omah lan linen ing Senin ing Piano di Sorrento lan Selasa ing Sorrento.

Mlaku-mlaku lan Hiking

Sampeyan bisa uga duwe sawetara fun ruangan lan ngulandara nalika sayah lan njupuk ing pandelengan ing Sorrento. Ana akeh jalur hiking ing cedhak. Iki walkways watu, kang tau digunakake dening kuldi kanggo lelungan antarane desa, nenun liwat linglang lan wit zaitun lan nyedhiyani views nggumunke saka malang Campania.

Saka Piazza Tasso Sorrento, rute cendhak sing kondhang tumuju Massa Lubrense, ing ngendi sampeyan bisa numpak bis kanggo bali menyang Sorrento. Perjalanan kasebut njupuk kira-kira 90 menit siji cara.

Water Sports

Ora ana cara sing luwih apik kanggo ngujo kemegahan pemandangan ing saubengé tinimbang metu ing Teluk Naples. Yen sampeyan perlu ngaso saka nyawang, sampeyan bisa njupuk trip kayak ing pesisir Sorrento sing bunder Punta Campanella, wilayah satwa segara dilindhungi.

Sampeyan bisa njupuk demo karo ahli biologi laut lan mlebu guwa segara nalika ing demo. Ana wektu kanggo snorkeling ing banyu segara murni. Utawa, yen sampeyan lagi looking kanggo mundhak saka kasenengan, nemu exhilaration saka lelampahan parasailing liwat segara biru glistening.

Sampeyan bakal nglampahi 90 menit ing banyu sawise ninggalake Marina Grande, paling 10 kang bakal ngginakaken soaring ndhuwur segara nalika njupuk ing vistas pesisir narik ati. Temtu pengalaman sing nyenengake kanggo bocah lan wong kabeh umur.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar