16 Situs Investasi Bitcoin Sampeyan Kudu Investasi Saiki.

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

AtlanticRide

Kita bakal nuduhake sampeyan 16 situs investasi bitcoin paling apik sing bisa sampeyan nandur modal lan perdagangan bitcoin saiki

Bitcoin minangka mata uang digital (cryptocurrency) sing diciptakake ing Januari 2009 sawise kacilakan pasar omah. Wiwit iku nilai bitcoin wis tambah lan kanthi mangkono narik investor. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan 16 situs investasi bitcoin sing bisa dipercaya.

Situs investasi Bitcoin kanggo miwiti nggawe dhuwit dina iki

iklan

Ana akeh situs web investasi bitcoin ing web, nanging akeh sing kebak skema Ponzi lan entuk dhuwit wong. Ing ngisor iki ana 16 situs sing dipilih kanthi ati-ati sampeyan bisa nandur modal.

NB Umume platform sing kapacak ing ngisor iki ora dadi platform cepet sugih. Transaksi kanthi ati-ati supaya ora kelangan dhuwit lan yen wis rampung kanthi bener, sampeyan bisa entuk bathi kanthi ngelingi kenaikan nilai tukar bitcoin. Nalika transaksi ing situs web, bisa uga mbutuhake sampeyan tuku lan nahan bitcoin nganti regane mundhak, banjur sampeyan adol. Sampeyan uga bisa nandur modal ing macem-macem program penghasilan ing situs web.

Ana risiko lan ganjaran.

 

Dadi, kene:

1. Alpari internasional

ALPARI INTERNATIONAL minangka situs investasi bitcoin pisanan ing dhaptar kita saiki. ALPARI INTERNATIONAL minangka jeneng bisnis Exinity Limited sing diatur dening Komisi Layanan Keuangan Republik Mauritius. Ing ngisor iki minangka keuntungan sing bisa sampeyan pikirake nalika nggawe investasi bitcoin ing Alpari internasional:

  •  Alpari International ora mung platform dagang, dheweke uga nglatih wong babagan cara dagang.
  • Sampeyan bisa dagang perusahaan paling apik ing donya kaya Coca-Cola, Nike, lsp.
  • Sampeyan bisa dagang kanthi yakin amarga minangka salah sawijining platform dagang paling gedhe ing donya, kanthi pengalaman 20 taun kanggo nggawe dagang dadi kasunyatan kanggo mayuta-yuta wong.
  • Dheweke nawakake dhukungan pelanggan sing apik, 24 jam sedina, lan uga ing 10 basa.
  • Iku gratis kanggo gabung
  • Sampeyan bisa miwiti dagang kanthi sithik $ 50.

Kanggo ndhaftar ngunjungi

2. EToro

Wis luwih saka sepuluh taun, Etoro wis dadi pimpinan ing revolusi Fintech global. Iku jaringan dagang sosial anjog ing donya ngendi sampeyan bisa nggawe investasi bitcoin, karo mayuta-yuta pangguna kedhaftar lan Uploaded inovatif dagang lan alat investasi. Etoro minangka situs investasi bitcoin sing dipercaya dening mayuta-yuta wong ing saindenging jagad lan duwe sawetara fitur unik kayata:

Etoro minangka salah sawijining situs investasi bitcoin sing paling apik
  • Sekolah dagang: etoro duwe sekolah dagang online kanggo pamula lan wong sing duwe kawruh sadurunge babagan bitcoin lan cara dagang kanthi bathi.
  • Investasi minimal sing murah kanggo wong sing pengin miwiti cilik
  • Iku gratis kanggo gabung lan mbukak akun
  • Ora ana biaya manajemen
  • Komisi nol persen ing saham
  •  etc.
web:  Carane miwiti tuku lan adol bisnis ing Nigeria

3. Coinbase

Coinbase minangka platform ijol-ijolan mata uang digital lan situs investasi bitcoin sing kantor pusat ing San Francisco, California. Iki ngidini sapa wae saka endi wae ing jagad duwe akses menyang bitcoin. Coinbase dipercaya luwih saka 35 yuta wong ing luwih saka 100 negara kanggo tuku, adol, nyimpen, nggunakake lan entuk cryptocurrency.

Coinbase ngluncurake Feed Price kanggo Mbantu Ngamanake Ekonomi DeFi $ 1 Milyar | Exchanges Bitcoin News

Uga maca: 12 CARA kanggo pindho dhuwit IN NIGERIA

Sawetara keuntungan kanggo nikmati nalika sampeyan gabung kalebu nanging ora winates ing:

  • Iki nggawe dagang cryptocurrency dadi tugas sing gampang.
  • Iki nawakake pangguna sinau babagan bitcoin lan cryptocurrencies liyane.
  • Iki ngidini investor tuku lan adol unit menyang lan saka investor Bitcoin liyane.
  • Dibangun lan dikelola kanthi tingkat keamanan sing dhuwur; saben transaksi dipantau ditambah karo kasunyatan sing akun karo kasus curiga ditutup.
  • Pelanggan duwe kesempatan kanggo entuk manfaat saka metode 'rata-rata biaya dolar' karo Coinbase.
  • Iku situs paling apik kanggo pelanggan anyar.
  • Etc.

Kanggo ndhaptar utawa sinau luwih lengkap, bukak situs web resmi: https://www.coinbase.com

4. Robinhood

Robinhood Markets, Inc. minangka perusahaan layanan finansial Amerika sing kantor pusat ing Menlo Park, California. Perusahaan nawakake aplikasi seluler lan situs web sing nawakake wong bisa nandur modal ing saham, ETF, lan opsi liwat Robinhood Financial lan perdagangan crypto liwat Robinhood Crypto. Robinhood minangka situs investasi bitcoin sing dipercaya.

  • Robinhood nawakake perdagangan crypto gratis ing platform kasebut.
  • Sampeyan bisa miwiti karo Bitcoin lan cryptocurrencies liyane kayata Ethereum kanthi ngunjungi situs resmi ing https://www.robinhood.com
https://www.atlanticride.com/how-to-make-money-while-travelling/

5. Bitcoin Lokal:

Localbitcoins minangka platform unik ing ngendi wong saka macem-macem negara bisa ngganti mata uang lokal kanggo bitcoins. Situs kasebut ngidini pangguna ngirim pariwara ing ngendi dheweke nyatakake kurs sing disenengi lan cara pembayaran kanggo tuku utawa adol bitcoin. Yen ana sing mbales kiriman / pariwara kasebut, perdagangan dibukak lan proteksi escrow diaktifake kanthi otomatis.

Localbitcoins mlebu ing dhaptar amarga iki minangka situs investasi bitcoin unik sing bisa dipercaya.

Escrow minangka sistem pembayaran ing platform sing nglindhungi panuku lan penjual. Bitcoin tetep aman nganti pembayaran rampung. Banjur bakul ngeculake bitcoins menyang panuku. Bitcoins diselehake ing dompet web LocalBitcoins.com saka ngendi sampeyan bisa mbayar tuku bitcoin langsung.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sawetara fitur unik liyane saka bitcoins lokal kalebu;

  • Proses perdagangan saka nggawe akun pangguna nganti duwe bitcoin ing dompet sampeyan mung butuh sawetara menit.
  • LocalBitcoins nawakake macem-macem cara pembayaran.
  • Iku mbantu fokus peer to peer lan dagang ditindakake karo manungsa dudu bot.
  • Biaya Perbankan diilangi lan sampeyan seneng Fees Transaksi sing murah kanggo Pembayaran Internasional.
web:  9 Bisnis sampeyan bisa miwiti karo 200k ing Nigeria Dina iki

Kanggo miwiti ngunjungi: https://www.localbitcoins.com

6. Kraken:

Iki minangka salah sawijining platform ijol-ijolan Bitcoin / situs investasi bitcoin paling gedhe lan paling tuwa ing donya adhedhasar ing Amerika Serikat, Kraken terus-terusan dijenengi minangka salah sawijining panggonan paling apik kanggo tuku lan ngedol crypto online.

Apa sampeyan minangka pedagang maju utawa pamula crypto, Kraken menehi daya kanggo nggawe grafik finansial sampeyan dhewe. Kanthi jumlah pasangan mata uang kripto sing terus saya tambah kanggo sampeyan nandur modal lan macem-macem alat lan fitur sing bisa sampeyan gunakake nalika ngembangake portofolio.

Kraken bisa diakses sacara global lan nduweni sawetara fitur sing nyenengake kaya sing kasebut ing ndhuwur.

iklan

7. Bitstamp

iklan

Bitstamp minangka ijol-ijolan bitcoin adhedhasar ing Luxembourg. Iku situs investasi bitcoin sing ngidini dagang antarane mata uang USD lan cryptocurrency bitcoin. Iki ngidini USD, EUR, bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, utawa celengan awis bitcoin lan penarikan. Ndhukung kertu kredit lan debit sing nggawe keuntungan dhuwur lan uga siji-sijine situs sing ngowahi unit bitcoin sampeyan dadi jumlah emas sing proporsional. Transaksi ing Bitstamp dijamin karo "Escrow".

 Kanggo ndhaptar, bukak situs web resmi ing https://www.bitstamp.net 

8. Bitfinex:

Misi Bitfinex yaiku menehi pangguna pengalaman dagang cryptocurrency sing paling apik. Dheweke ngupayakake supaya bisa entuk iki kanthi menehi pangguna alat dagang "kanggo-kanggo-seni", teknologi inovatif, lan tingkat layanan pelanggan sing ora ana tandhingane. Iki minangka salah sawijining situs investasi bitcoin paling apik saiki.

Bitfinex platform exchange cryptocurrency didegaké ing 2012. Iki diduweni lan dilakokno dening iFinex Inc., kang markas ing Hong Kong lan kedhaftar ing British Virgin Island.

Bitfinex minangka salah sawijining situs investasi bitcoin sing paling apik

Saliyane seperangkat fitur dagang canggih lan alat charting, Bitfinex nyedhiyakake akses menyang pembiayaan peer-to-peer (P2P), pasar OTC lan dagang margin kanggo macem-macem pilihan aset digital lan dagang derivatif. Strategi Bitfinex fokus kanggo ngirim pengalaman dagang crypto paling apik kanggo pedagang profesional lan panyedhiya likuiditas ing saindenging jagad

Kanggo miwiti ngunjungi https://www.bitfinex.com

Uga maca: 18 Restoran Murah Nanging Mewah ing (Pulo Victoria) sing bakal nggumunake sampeyan

9. Gemini:

Iki minangka platform investasi cryptocurrency / situs investasi bitcoin sing menang penghargaan sing nduweni alat lan fitur kanggo njamin pengalaman pangguna sing aman lan gampang kanggo para pedagang anyar lan berpengalaman.

iklan

Kanggo miwiti, bukak situs web resmi https://www.gemini.com

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

10. Okcoin:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

OKCoin minangka platform dagang aset digital / situs investasi bitcoin sing nyedhiyakake layanan dagang spot. Dheweke nggawe gampang lan aman kanggo tuku lan adol aset crypto nggunakake mata uang lokal sacara global. Dheweke nyedhiyakake alat, visibilitas, lan dhukungan manungsa sing sampeyan butuhake kanggo nindakake luwih akeh babagan dhuwit - kanthi cepet, aman, lan kanthi biaya sing murah. Kanggo bisa tuku lan adol Bitcoin lan uga nandur modal, bukak situs web resmi https://www.okcoin.com.

11. Luno

Luno minangka pionir industri awal lan wis ana wiwit 2013. Sampeyan mesthine wis krungu babagan Luno minangka situs investasi bitcoin. Laporan nuduhake yen dheweke wis sukses ngolah transaksi luwih saka 8 milyar dolar lan duwe pelanggan sing seneng ing luwih saka 40 negara.

web:  11 Tips Kanggo mbujuk Investor Kanggo Produk Anyar

Platform Luno aman lan ngidini, pangguna, tuku lan adol cryptocurrencies minangka ijol-ijolan mata uang lokal liwat dompet aman khusus kanggo saben cryptocurrency.

Kanggo miwiti ngunjungi platform luno https://www.luno.com utawa download aplikasi seluler liwat app store.

12. Bitpesa

iklan

Bitpesa Didegake ing 2013, lan nyedhiyakake likuiditas cryptocurrency grosir kanggo individu lan institusi ing saindenging Afrika. Iki minangka situs investasi bitcoin unik liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Saliyane penyelesaian cepet lan sawetara opsi mata uang, BitPesa uga nduweni keamanan paling canggih lan likuiditas paling jero ing ijol-ijolan Afrika. Sawise dagang luwih saka setengah milyar dolar, BitPesa minangka perusahaan pamblokiran pisanan sing dilisensi dening Otoritas Perilaku Keuangan Inggris lan ngetutake praktik KYC sing ketat.

Bitpesa nduweni antarmuka pangguna sing ramah.

Kanggo miwiti lan uga sinau luwih lengkap babagan Bitpesa, bukak situs web https://www.bitpesa.co

13. Cex.io

Cex.io minangka platform ijol-ijolan cryptocurrency / investasi bitcoin multi-fungsi sing diatur ing taun 2013 lan saiki nglayani luwih saka 3 yuta pelanggan ing saindenging jagad.

iklan

Cex.io minangka salah sawijining platform pertama sing nggawe transaksi fiat-to-crypto bisa diakses kanthi nawakake pambayaran kertu lan transfer bank menyang klien. Kita nggawe upaya gedhe kanggo ngembangake lan njaga hubungan sing kuat karo puluhan bank sing duwe reputasi ing pasar utama. Saiki, dheweke nyedhiyakake macem-macem alat dagang kanggo Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, lan sawetara aset crypto liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Transaksi sing ditindakake ing platform kasebut dijamin lan menehi sawetara keuntungan liyane kanggo pangguna.

Kanggo miwiti ngunjungi https://www.cex.io

14. Pancen

Paxful minangka merek dagang kadhaptar saka Pacful Inc., lan diarani minangka pasar peer-to-peer sing paling aman kanggo tuku lan adol bitcoin kanthi luwih saka 300 cara pembayaran. Iki minangka salah sawijining situs investasi bitcoin peer-to-peer sing paling dhuwur kanggo nandur modal ing Bitcoin amarga sampeyan bisa tuku lan adol Bitcoin langsung menyang wong liya.

Tuku Bitcoin ing Payful kalebu macem-macem cara pembayaran kaya Western Union lan PayPal, uga kertu hadiah OneVanilla lan Amazon.

15. Bisq

iklan

Bisq minangka aplikasi open-source, peer-to-peer sing ngidini sampeyan tuku lan adol cryptocurrencies minangka ijol-ijolan mata uang nasional. Ora registrasi dibutuhake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo miwiti download aplikasi Bisq lan nambah akun cryptocurrency. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap ngunjungi https://www.bisq.network

16). HIBTC

HitBTC didegake ing 2013 dening arsitek sistem lan ahli teknologi sing berpengalaman lan minangka salah sawijining ijol-ijolan crypto sing paling tuwa lan paling cepet berkembang. situs investasi bitcoin ing orane. Kanthi rekor linuwih sing ora ana tandhingane, dheweke nawakake klien macem-macem layanan lengkap sing aksen dening eksekusi pesenan sing lancar, terminal dagang paling canggih, lan likuiditas sing ora cocog.

Kanggo miwiti ngunjungi situs web ing


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar