Alasan kenapa sampeyan ora kudu sinau ing Kanada

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Asyik pingin sinau ing luar negeri, pikirane nggegirisi atine wong akeh lan padha mlumpat bungah. Kanggo akeh sing pengin sinau ing luar negeri, tujuan sing ana ing pikirane yaiku Kanada lan ana sawetara sebab sing mengaruhi keputusan kasebut, sawetara yaiku program beasiswa sing dhuwur, tingkat sing diakoni ing universitas lan perguruan tinggi nanging ana flip. Kajaba iku, ana uga sebab kenapa sampeyan ora kudu sinau ing Kanada.

Tingkat Kelulusan Siswa ing Kanada miskin

Sinau ing Kanada lan lulus pungkasan

Kaping pisanan, tingkat lulusan siswa ing Kanada ora setinggi tingkat diakoni. Tingkat kelulusan kurang drastis, kaget, nanging bener. Siswa ora pengin macet ing sawetara wektu sajrone sinau, salah sawijining alasan kenapa para siswa milih sinau ing luar negeri nanging Universitas Winnipeg minangka sing paling murah ing antarane universitas 4 taun ing negara kasebut kanthi mung 44.2% tingkat kelulusan sauntara iku 10 sekolah paling dhuwur ing AS duwe tingkat kelulusan 4 taun 87.2%.

iklan

Sampeyan bisa uga seneng: Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Izin Kerja

Sekolah Kedokteran minangka wilayah sing ora bisa ditindakake

Kapindho, siswa sing pengin sinau obat bisa nemoni alangan lan ora mungkin siswa internasional mlebu sekolah kedokteran ing Kanada kajaba ana aturan sing langka lan khusus ing antarane pamrentah lan pamrentah Kanada. Penting kanggo nuduhake manawa ora ana gelar sarjana medis ing Kanada; universitas ora nawakake Sarjana Kedokteran utawa Sarjana Bedah, sampeyan mung kudu nglumpukake 60 jam kredit saka program gelar sarjana sadurunge nglamar langsung menyang program Doctor of Medicine (MD) biasane 2 taun kursus pra-klinis lan 2 taun latihan klinis disebut rotasi, susunan iki babar blas beda saka noto ing Inggris lan negara liyane. Ing Kanada, proses iki luwih dawa.

web:  15 Panggonan paling apik kanggo manggon ing Ontario, Kanada

Tugas sekolah

Kaping telu, pikirane sekolah ing luar negeri pancen nggumunake nanging sekolah ing luar negeri ora. Tugas sekolah bisa uga ora digatekake ing sawetara negara, nanging ing Kanada, iki minangka penilaian sampeyan. Ora bakal ana wektu kanggo Facebook. Tugas, proyek, tes, esai ing tingkat sarjana jumlah 60% nalika ujian pungkasan mung 40%, sawetara kursus sanajan kabeh 100% asale saka kerja kursus.

Ora ana Sekolah jender tunggal

Kaping papat, universitas ing Kanada campuran jender nanging sing kasengsem ing kuliah wanita bisa nganggep Brescia University College ing Ontario, siji-sijine perguruan tinggi / universitas ing Kanada; ora ana universitas kabeh lanang kaya Hampden Sydney.

Geni ing Kanada minangka alasan sampeyan ora kudu sinau ing Kanada

Kalima, para siswa pengin sekolah ing papan sing uga bisa ngaso lan turu kanthi mripat loro ditutup lan Kanada ora ana ing papan kasebut amarga kobongan liar sing terus-terusan. Kira-kira 8 kebakaran liar dumadi saben taun ing Kanada, wilayah rata-rata sing diobong ing Kanada yaiku 000 yuta ha / taun, manungsa nyebabake geni nggambarake 2.5% saka kabeh geni sing kedadeyan luwih akeh ing wilayah sing padat penduduk, dene geni sing disebabake dening kilat nggambarake 55% kabeh kebakaran lan amarga kedadeyan ing lokasi sing adoh lan asring ana ing kluster, iki nuduhake 45% saka total area sing diobong.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar