11 sertifikasi IT paling apik ing Nigeria lan biaya kanggo entuk

Nyebar katresnan

Donya wis dadi desa global lan penting yen warga jagad uga munggah. Sawetara pakaryan cepet dadi lungse lan kesempatan sing luwih anyar sing bisa nggawe ora mung kasugihan nanging uga kena pengaruh. Sawetara proyek kasebut mbutuhake sampeyan melu sawetara sing paling apik Sekolah Pelatihan IT, nalika sawetara bisa poto-pikiran lan sertifikasi dijupuk ing ngarep.

Ora ana kabar manawa Teknologi Informasi minangka hiburan saiki lan uga menehi akeh kesempatan. Artikel iki nylidiki sewelas sertifikasi IT paling apik ing Nigeria, lan biaya kanggo entuk.

Sawetara Sertifikasi IT ing Nigeria lan biaya kanggo entuk kalebu

Uga Waca: 19 universitas online ing Nigeria kanggo entuk gelar (Pembelajaran Jarak Jauh)

Iklan: Sinau kode, gratis! Temokake luwih akeh ing Codecademy.com.

1) Sertifikasi Isaca.

Iki minangka salah sawijining sertifikasi IT paling apik ing Nigeria. Iki minangka Asosiasi Kontrol Sistem Informasi lan digawe ing taun 1967 kanthi tujuan kanggo ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo Teknologi Informasi. ISACA nawakake macem-macem sertifikasi lan kalebu

  • Certified Information Systems Auditor (CISA) lan kanggo ngawasi lan audit organisasi.
  • CyberSecurity Nexus - Sertifikat CSX lan Sertifikasi CSXP
  • Manajer Keamanan Informasi Certified (CISM)
  • Sertifikasi ing Tata Kelola Perusahaan IT (CGEIT)
  • Certified ing Risk and Risk System Control (CRISC)
  • Sertifikasi PMI: Iki minangka sertifikasi manajemen proyek lan ana sub-sertifikasi sing kalebu
  •    Profesional Manajemen Proyek (PMP)
  •    Profesional Manajemen Portofolio (PFMP)
  •    Program Manajemen Profesional (PGMP)
  •    Asosiasi Certified ing Manajemen Proyek (CAPM)
  •    PMI Profesional ing Analisis Bisnis (PMI-PBA)
  •    PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)
  •    Profesional Manajemen Risiko PMI (PMI-RMP)
  •    PMI Penjadwalan Profesional (PMI-SP)
Sertifikasi IT ing Nigeria

2) Manajer Keamanan Informasi Certified

Iki dianakake dening ISACA lan dikenalake ing 2003. Sertifikat ing kursus iki ngidini sampeyan ngatur lan ngembangake sistem keamanan informasi ing aplikasi tingkat perusahaan, lan uga ngembangake praktik keamanan organisasi sing paling apik.

Kanggo entuk sertifikasi iki, sampeyan kudu nulis ujian sing suwene kira-kira patang jam lan ngemot 150 pitakonan. Biaya ujian beda-beda. Kanggo anggota organisasi, dheweke kudu mbayar $575, dene non-anggota mbayar $760.

Sampeyan bisa nemokake informasi liyane kene

3) Praktisi Cloud Certified AWS

Iki minangka kursus tingkat dhasar sing cocog karo sampeyan kanggo kursus AWD lanjutan liyane. Iku singkatan saka Amazon Web Services. Kursus iki mbantu sampeyan ngerti infrastruktur awan AWS tanpa peran khusus lan mandiri sing ditugasake, ngerti prinsip arsitektur, lan layanan liyane sing ditindakake ing platform AWS.

4) Arsitek Solusi Certified AWS

Iki minangka salah sawijining sertifikasi IT paling apik ing Nigeria. Minangka Arsitek Solusi Layanan Web Amazon ing Nigeria, sampeyan dilatih nggunakake kawruh kanthi efisien kanggo ngembangake aplikasi lan piranti lunak nggunakake teknologi Layanan Web Amazon.

AWS Certified Solutions Arsitek sertifikasi IT

Yen entuk sertifikat, sampeyan kudu njupuk ujian ing ujian AWS Certified Solutions Architect – Associate (SAA-C01), lan sampeyan kudu duwe sertifikasi AWS Certified Cloud Practitioner. Ujian kasebut biasane minangka ujian pilihan ganda sing suwene kira-kira rong jam sepuluh menit lan mbutuhake sampeyan duwe kawruh lan pengalaman sing cukup kanggo ngrancang aplikasi sing disebarake. Biaya ujian kira-kira $150.

Sampeyan bisa ngunjungi kene kanggo informasi luwih lengkap.

web: 11 Universitas paling apik kanggo program PhD ing AS

5) Certified Information System Auditor (CISA)

Mangkono, sertifikasi ditanggepi dening ISACA lan kanggo tujuan audit kontrol lan keamanan.

Kanggo nduweni sertifikat iki, sampeyan kudu nulis ujian 150 pitakonan sing dumadi saka limang bagean lan suwene patang jam. Ujian kasebut nguji kawruh umum lan katrampilan prosedural.

6) Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Iki minangka salah sawijining sertifikasi IT paling apik ing Nigeria lan dianakake dening Konsorsium Sertifikasi Keamanan Sistem Informasi Internasional. Iki minangka sertifikasi tingkat lanjut lan ditrapake kanggo individu sing pengin dadi profesional ing keamanan informasi.

Entuk sertifikat iki bisa uga angel banget. Mbutuhake paling ora limang taun pengalaman kerja sing relevan ing domain CISSP. A $699 ujian dijupuk kang bisa dadi telung jam jinis Inggris digawe saka 100-150 pitakonan utawa ujian non-Inggris cacahe 250 pitakonan lan rampung ing enem jam.

7) Certified ing Risk and Information Systems Control (CRISC)

Iki minangka sertifikasi IT liyane. Individu sing disertifikasi bisa kerja minangka personel keamanan informasi, insinyur keamanan utawa analis keamanan, utawa malah dadi arsitek keamanan.

Kanggo entuk sertifikasi iki, sampeyan kudu melu ujian CRISC, sing dumadi saka patang segmen yaiku

  • Identifikasi Risiko IT
  • Assesmen Risiko IT
  • Tanggapan lan Mitigasi Resiko
  • Kontrol, Ngawasi lan Pelaporan Risiko

Biaya ujian $575 kanggo anggota ISACA lan $760 non-anggota.

Ngerteni luwih kene

8) Profesional Manajemen Proyek

Iki minangka sertifikat sing diakoni dening sawetara kerjasama ing Nigeria kanggo manajer proyek. Kursus iki menehi sampeyan pengalaman, pendhidhikan, katrampilan, lan kompetensi sing dibutuhake kanggo mimpin lan ngarahake proyek. 

AtlanticRide

Kanggo entuk sertifikasi, sampeyan kudu lulus ujian lan entuk pengalaman manajemen proyek. Yen sampeyan duwe gelar sarjana, sampeyan mbutuhake udakara 4500 jam pendidikan profesional manajemen proyek lan sing ora duwe gelar sarjana mbutuhake 7500 jam.

Biaya ujian antarane $250-$400.

Sinau luwih lengkap ing kene.

9) Sertifikasi CompTIA

Iki minangka Asosiasi Industri Teknologi Komputasi. Iki minangka salah sawijining sertifikasi IT paling apik ing Nigeria.

Kanggo nduweni sertifikat iki, sampeyan kudu nulis tes sing dipérang dadi papat tingkat sing nguji tingkat kawruh. Sekawan tataran punika saking tataran entri tekan tataran pakar. Ana macem-macem tingkat sertifikasi lan kalebu inti, infrastruktur, keamanan siber lan tingkat profesional tambahan.

Ngerteni luwih kene, kalebu prices.

10) Sertifikasi CISCO

Iki minangka perusahaan jaringan sing ngasilake lan ngedol kabeh jinis bahan telekomunikasi.

Dheweke nawakake macem-macem tingkat sertifikasi lan sawetara kalebu level entri, asosiasi, profesional, pakar lan tingkat arsitek.

Temokake luwih lengkap kalebu sublevel lan biaya kene.

11) Sertifikasi Adobe

Iki ditawakake perusahaan Adobe lan nggawe ruang kanggo serba guna. Grup Adobe misuwur amarga program multimedia kaya Dreamweaver, Acrobat lsp.

Sertifikasi kasebut dumunung ing keahlian sampeyan karo piranti lunak lan kemampuan kanggo lulus ujian sing disetel dening perusahaan.

Ana sawetara wilayah sing kudu disertifikasi ing Adobe lan sawetara kalebu Photoshop, Dreamweaver, Acrobat, Target Standard etc.

Rega ujian kisaran saka $95-$225.

Ngerteni luwih kene

Sawetara kualifikasi liyane kalebu

  • Sertifikasi dewan EC sing njupuk kursus kaya peretasan etika lan liya-liyane.
  • Sertifikasi operasi logis
  • Layanan Web Amazon Big Data
  • Sertifikasi Oracle ing Jawa lan Analisis Basis Data
  • Sertifikasi Microsoft ing wilayah kayata bangunan aplikasi mobilitas, awan produktivitas dll
  • CompTIA awan penting

Sampeyan bisa ngerteni luwih akeh babagan sertifikasi IT ing Nigeria kene.

FAQ

Apa sertifikasi paling apik kanggo Proyek IT

Iki gumantung banget marang aspek Proyek IT sing sampeyan gunakake. Arsitek Cloud Profesional Bersertifikat Google misuwur lan bisa dipikolehi saka salah sawijining sekolah kasebut.
Liyane sing apik yaiku AWS Certified Solutions Architect.
Asosiasi Kontrol Sistem Informasi uga apik banget. Ing artikel ing ndhuwur, kita wis nyathet 11

Sertifikasi IT apa sing paling dibayar?

Maneh, iki gumantung saka proyek lan perusahaan sing sampeyan gunakake. Nanging kabeh padha, Manajer Keamanan Informasi Certified lan Arsitek Solusi Certified AWS mbayar paling akeh. Nanging yen sampeyan kerja ing perusahaan media, sertifikasi Adobe bisa uga mbayar luwih akeh.

Apa aku bisa njaluk proyek IT mung kanthi sertifikasi?

Jawaban prasaja ya. Sanajan sampeyan ora duwe gelar, sampeyan bisa entuk kerja IT kanthi sertifikat. Umume perusahaan teknologi mung mbutuhake bukti yen sampeyan bisa nindakake ing proyek, lan sampeyan bisa nuduhake bukti iki liwat sertifikasi lan pengalaman sadurunge.

Apa sertifikasi IT luwih apik tinimbang gelar?

Jawaban kanggo pitakonan iki rada rumit. Nalika gelar penting banget, sertifikasi IT ora mesthi luwih apik tinimbang gelar. Nanging sing paling penting yaiku sampeyan duwe katrampilan.


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "11 sertifikasi IT paling apik ing Nigeria lan biaya entuk"

Ninggalake Komentar