Carane Dhuwur Kodak Black? Biografi Komprehensif 2024

Nyebar katresnan

Yen sampeyan wis kenal karo industri rap, sampeyan bisa nganggep manawa sampeyan wis krungu babagan Kodak Black. Kodak minangka rapper lan penulis lagu Amerika sing misuwur kanthi hits kaya "No Flockin" lan "Super Gremlin". 

Kajawi kaprigelanipun rap, kathah tiyang ingkang penasaran kaliyan dhuwuripun. Sawetara penggemar lan kanca-kanca saiki kepengin ngerti sepira dhuwure. 

Yen sampeyan salah siji saka wong-wong mau, sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen, kita bakal mangsuli pitakonan "Carane dhuwur Kodak Black" bebarengan karo biografi ing artikel iki.

Carane Dhuwur Kodak Black?

Urip Awal Kodak Black

Bill Kahan Kapri, luwih dikenal kanthi jeneng Kodak Black, lair tanggal 11 Juni 1997, ing Pantai Pompano, Florida. Wong tuwané ya iku imigran Haiti, lan dhèwèké dibesarkan ing komunitas miskin lan kasar. 

Kodak Black wiwit rapping ing sekolah dhasar lan ngrekam ing omah trap cedhak sawise sekolah. Kodak Black lan kanca-kancane asring gelut lan nyuwil menyang panggonan bebarengan.

Kajaba iku, dheweke diusir saka sekolah ing kelas lima amarga gelut, lan dheweke ditahan ing sekolah menengah amarga nyolong mobil. Dheweke tau nyebutake yen ana rong dalan sing kasedhiya kanggo dheweke, yaiku, "adol obat-obatan kanthi pistol ing pinggul utawa rap". 

Amarga lagu hit "No Flockin" ing 2014, Kodak Black entuk perhatian sing akeh. Dheweke uga ngrilis sawetara album, kayata "Painting Pictures" lan "Dying to Live."

Sajarah Karir Kodak Black

Kodak Black miwiti musik nalika isih enom. Nalika umur enem, dheweke wiwit nyanyi lan uga ngganti jenenge dadi "Lil Black." Black gabung karo grup rap Brutal Youngnz nalika umure mung 12 taun. Dheweke cepet dadi anggota The Kolyons, kru rap liyane.

Mixtapes awal Kodak Black iku wiwitan kang dumadakan munggah kanggo fame. Mixtape pisanane, "Project Baby," diterbitake ing 2013, lan dheweke ngetutake "Heart of the Projects" ing 2014.   

Dheweke dadi kondhang ing adegan rap lokal amarga rilis kasebut, sing uga menehi pujian amarga kejujuran lagu-lagune. Sawise Drake ngirim video dheweke nari karo lagu Kodak "Skrt," akeh wong sing kasengsem karo dheweke. 

Carane Dhuwur Kodak Black?

Sawise mlebu karo Atlantik, dheweke ngrilis album katelu, Institusi, ing pungkasan taun. Ing 2016, Kodak Black ditampilake ing lagu hit "Lockjaw" dening French Montana. Dheweke uga ngrilis mixtape kaping papat, Lil BIG Pac. 

Painting Pictures, rekaman solo pisanane, metu ing taun sabanjuré. Jeezy, Future, lan Young Thug kabeh katon. Album kasebut dadi nomer siji ing tangga lagu R&B/Hip-Hop lan telu ing Billboard 200. 

Kodak bali cepet karo Project Baby 2, mixtape kaping lima, lan tindak lanjut kanggo Project Baby, sing metu ing 2017.

Sawise iku, Kodak Black ngeculake album liyane "Dying to Live" ing 2018. Album kasebut langsung sukses, dadi sing pertama mlebu Billboard 200 ing nomer siji. Iku wis hit songs kaya "ZEZE" karo Travis Scott lan Offset.

Pers kasebut nyebut Kodak minangka "rapper mumble" amarga gaya rap. Musike kalebu ing kategori Hip Hop, Trap, lan mumble rap. Dheweke uga ujar manawa Boodie Badazz lan Kepala Keef dadi pengaruh gedhe ing musike.

Ing wulan Februari 2022, Kodak ngrilis album studio kaping papat, Back for Everything, sing nggayuh nomer loro ing Billboard 200. Dheweke uga nambahake hit album kasebut "Usain Boo," lan "Super Gremlin" minangka bonus. 

Sadurunge ngluncurake album kaping lima, Pistols & Pearls, ing taun 2023, singel "King Snipe" (karo Gucci Mane) lan "I Remember" (nampilake Internet Money lan Roddy Rich) loro-lorone mlebu ing Top 40 saka R&B Top Billboard. / Daftar Lagu Hip-Hop.

Carane Dhuwur Kodak Black?

Kodak Black, sing wis kolaborasi karo sawetara Amerika misuwur ing bisnis musik, iku kira-kira dhuwur padha karo rata-rata rapper Amérika. 

Umume wong mikir yen dheweke kira-kira 5'4 saka foto online sing dideleng. Nanging cathetan kunjara Kodak Black koyone nuduhake dheweke duwe dhuwur beda. Iki dhuwuré saka 5'6 nganti 5'7 kaki.

Kodak Black kang Kontrovèrsi

Kodak Black wis ing tengah saka macem-macem scandals liwat karir lan wis akèh masalah legal. Dheweke ditangkep ing taun 2015 lan dituntut akeh kejahatan, kalebu rampokan, penjara palsu, kepemilikan pistol dening bocah cilik, lan panguwasa sing nyingkiri. 

Dheweke pungkasane nampa tahanan omah lan masa percobaan. Wiwit iku, dheweke wis melu akeh masalah kayata kepemilikan narkoba, pelanggaran senjata api, lan pelanggaran masa percobaan.

Kajaba iku, Kodak Black ngadhepi panyokro bowo seksual ing 2016. Dheweke dinuga rudo pekso wong wadon ing kamar hotel sawise salah siji pagelaran. Nanging, para pihak pungkasane ngrampungake penyelesaian rahasia supaya ora mlebu pengadilan.

Rapper kasebut uga ditimbali amarga sawetara komentar sing dianggep ora sopan lan kontroversial. Dheweke nampa kritik ing 2017 amarga nggawe komentar rasis babagan wanita kulit ireng nalika streaming ing Instagram. Ujare dikritik banget amarga nambahake rasisme lan seksisme.

Net Worth Kodak Black 

Senadyan pers negatif, Kodak Black pa net worth $ 5 yuta lan salah siji sing paling rapper sukses. Miturut Rolling Stone, bagean gedhe saka kasugihan Kodak Black asalé saka kepemilikan lan operasi bisnis.

Carane Dhuwur Kodak Black?

Dheweke dadi pemilik perusahaan rekaman Sniper Gang, sing wis ngrilis album dening sawetara musisi. Kajaba iku, wiwit diluncurake, merek sandhangane, SG Apparel, uga ngalami sukses sing signifikan. 

Mitra lan Anak Kodak Black

King lan Yuri, loro anak Kodak Black saka loro wanita beda, iku putra lan putri, mungguh. Ing Januari 2022, Kodak nglairake putriné Ratu Yuri, anak nomer loro karo agen real estate Maranda Johnson. 

Sadurunge diumumake yen dheweke wis tunangan ing wulan Desember. Diumumake manawa Kodak Black ngarepake anak katelu ing taun sing padha.

Pendidikan Kodak Black

Ing taun-taun awal, Kodak Black utamane melu angkara lan gelut. Ing kelas lima, dheweke diusir saka sekolahe. 

Sawise iku, dheweke ngupayakake supaya bisa sukses dadi rapper. Kanggo entuk lulusan, dheweke mlebu ing Blanche Ely SMA ing 2014. Nanging, dheweke rampung GED ing kunjara.

kesimpulan

Kodak Black minangka rapper misuwur sing wis sukses banget lan misuwur ing pirang-pirang negara. Rapper Mumble dikenal luwih cendhek tinimbang seniman rap umume kanthi dhuwure 5 kaki, 6 inci. 

Nanging, akeh sing isih ora yakin babagan dhuwur sing tepat amarga bedane dhuwur sing dibebasake kapan wae dheweke dikunjara.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar