Filter Udara Kabin ing Kendaraan Tesla: Pangopènan lan Kualitas Udara

Nyebar katresnan

Saben kendaraan Tesla duwe siji utawa luwih saringan udara kabin kanggo mbusak partikel saka udhara sing mili liwat sistem pemanasan, ventilasi lan AC. Produsèn nyaranake ngganti a Filter udara kabin Tesla saben rong taun. Adhedhasar model kasebut, saringan udara kabin bisa uga ana ing mburi panel footwell penumpang ngarep utawa panel mburi bagasi ngarep. Sinau luwih lengkap babagan pentinge ngganti saringan udara kabin minangka bagian saka pangopènan kendaraan listrik biasa.

Nyaring & Trapping Kontaminasi Airborne

AtlanticRide

Filter udara kabin nyuda jumlah partikel udhara, kayata bledug, knalpot, serbuk sari lan emisi industri, sing mlebu ing sistem HVAC lan kabin kendaraan Tesla. Ana macem-macem desain filter kabin kanggo kendaraan Model 3 / Y lan Model S / X. Sampeyan mbutuhake saringan udara kabin pengganti asli utawa aftermarket sing pas kanggo model lan taun kendaraan sing sampeyan drive.

Pitakonan umum babagan saringan kendaraan kalebu prabédan antarane saringan udara engine vs saringan udara kabin. Kendaraan listrik ora duwe saringan udara mesin. Sampeyan mung kudu ngganti siji utawa luwih saringan udara kabin gumantung saka model lan paket kendaraan.

Fungsi panyaring udara saya suwe saya suda amarga medium filtrasi diisi lan dilapisi lebu. Luwih angel kanggo udhara ngliwati saringan lawas, lan akumulasi bisa nyebabake bau sing ora dikarepake utawa luwih akeh bledug ing interior. Ngganti saringan udara kabin minangka bagean saka pangopènan Tesla biasa.

Jadwal Pangopènan sing Disaranake Tesla

Miturut Produsèn, paling pembalap Tesla kudu rencana ing tuku lan nginstal a panggantos filter udara kabin saben rong taun. Yen sampeyan nyopir ing lingkungan sing mbledug, kayata zona konstruksi utawa dalan reget, sampeyan bisa uga kudu ngganti saringan kabin saben taun. 

Pedoman umum kanggo saringan udara nyaranake ngganti komponen kasebut saben 15,000 mil. Sanajan Tesla ora ngeculake emisi, sampeyan bisa uga lelungan ing dalan kanthi akeh kendaraan sing ngetokake knalpot sing ana ing saringan udara kabin.

Gampang ngganti saringan kabin beda-beda ing antarane model Tesla. Sampeyan kudu nemtokake manawa kendaraan sampeyan duwe saringan kabin ndhuwur lan ngisor utawa HEPA tahap ganda lan saringan karbon aktif lan pesen bagean panggantos sing tepat.

Nemokake Filter Udara Kabin Ing Kendaraan Tesla

Ing Model S lan Model X, relatif gampang ngakses filter HEPA gedhe ing mburi panel mburi ing sisih penumpang ing bagasi ngarep. Sawetara paket trim uga duwe panyaring karbon aktif lapisan kaping pindho sing ana ing ndhuwur lan ing ngarepe glovebox. 

Yen sampeyan nyopir Model 3 utawa Model Y, sampeyan kudu mbukak tutup footwell penumpang ngarep lan medhot konektor lampu lan speaker kanggo ngganti filter udara kabin. Model kasebut bisa uga duwe saringan kabin ndhuwur lan ngisor. Priksa manawa sampeyan tuku saringan panggantos sing pas kanggo kendaraan sampeyan.

Sampeyan bisa milih saka OEM utawa aftermarket panggantos saringan udara kabin dirancang kanggo pas model Tesla tartamtu. Gunakake saringan udara kabin Tesla asli kanggo dijamin pas lan kinerja sing paling apik.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar