Saluran YouTube Karir kanggo Ditonton Nalika Mburu Kerja ing 2022

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Pamburu kerja ing taun 2021 minangka dolanan bal sing beda banget tinimbang rong taun kepungkur. Donya pandemi pasca-COVID19 nggawa akeh owah-owahan. Sawetara iki migunani kanggo para pencari kerja anyar, kayata akeh karya lan sumber daya virtual.

Yen sampeyan lagi nyoba golek kerja saiki, sampeyan duwe akeh alat digital sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan kanthi gratis. Salah siji sing paling populer situs golek proyek yaiku YouTube. Penasihat karir ahli wis mbukak saluran gratis lan mbayar YouTube kanggo menehi saran profesional sing ora larang regane.

iklan

Apa sampeyan nyoba ngerti carane nulis resume utawa sampeyan duwe wawancara sing dijadwalake, YouTube bisa mbantu. Tambah saluran YouTube karir iki menyang tombol langganan lan entuk saran nalika sampeyan nerusake golek kerja!

1. CareerVidz

Didegake ing 2011 dening pakar wawancara sing jenenge Richard McMunn, KarirVidz minangka salah sawijining situs golek karir paling dhuwur kanggo YouTubers. Iki minangka sumber jawaban sing apik yen sampeyan duwe pitakon babagan lulus tes lan nangani wawancara pribadi utawa virtual. 

CareerVidz uga minangka papan sing apik kanggo dituju yen sampeyan ora yakin dalan karir sing pengin ditindakake.

Area spesialisasi situs fokus ing pamirsa sing golek kerja. Yen sampeyan kudu ngerti kanggo entuk kerja, sampeyan bisa sinau babagan Career Vidz.

Pengalaman rong puluh taun McMunn ing lapangan pelatihan kerja menehi akeh sumber lan informasi sing migunani. Dheweke nuduhake kabeh karo pamirsa - sampeyan. Nanging sanajan ana akeh kawruh ing situs kasebut, kasedhiya kanthi gampang diakses lan dicerna.

CareerVidz nawakake tutorial video langkah-langkah kanggo mulang sampeyan carane lulus tes, entuk wawancara kerja, lan ngematake manajer perekrutan. 

Entuk jawaban sing paling apik kanggo menehi sawetara pitakonan wawancara, saka prilaku nganti adhedhasar kompetensi, liwat video kasebut. Sinau babagan entuk kauntungan saka calon liyane supaya bisa direkrut kanthi cepet karo CareerVidz.

2. Nyewo

Blunt lan menyang titik, Hired ora bodho. Saka video nganti dhaptar lagu, sampeyan bakal nemokake topik sing sampeyan kudu ngerti kanggo nggedhekake dalan profesional ing urip ing kene.

Atusan ewu pengikut nggunakake Hired minangka papan kanggo entuk kawruh karir. Seri "Talk Talent to Me" kebak penasehat jeneng gedhe. Dheweke mangsuli pitakon sampeyan, menehi informasi finansial sing apik, lan ngomong babagan katrampilan keras lan alus.

Sampeyan bisa uga ngerteni jeneng sawetara ahli top, utawa perusahaan sing digarap, sing diwawancarai Hired kanggo menehi saran, kayata:

  • Direktur Coinbase Recruiting Ops Nicole Maddox
  • Assurance Head of Talent Anthony Rotoli
  • Direktur Strategi HR Google Jennifer Turner
  • Pimpinan Bakat Amazon lan Facebook Dadi Pelatih Karir Holly Lee

Entuk informasi pakar minangka bagean sing gampang nalika sampeyan nggunakake Hired minangka sumber daya. Liyane terserah sampeyan!

3. RecruitingMaven

Recruiting Maven minangka perekrut veteran sangang taun, mula dheweke ngerti apa sing dibutuhake kanggo para pamburu kerja. Platform dheweke adhedhasar teori sing saiki ana ing tengah-tengah Revolusi Industri kaping papat. Miturut Maven, revolusi iki nyebabake jagad, nanging umume kita ora ngerti.

Amarga kita lagi ngalami transformasi global, sampeyan minangka wong sing golek kerja ngrasakake efek kasebut. Iki minangka cara sampeyan nyedhaki kabeh saka golek lowongan kerja nganti ngisi aplikasi lan arep wawancara.

Ora ana cara kaya sepuluh taun kepungkur, lan saran sing sampeyan entuk nggoleki karir kudu nggambarake owah-owahan kasebut.

Video ing RecruitingMaven nyakup topik kaya ngurusi bias intelijen buatan lan ati-ati babagan apa sing dikirim ing media sosial. Dheweke mbahas kepiye manawa robot bisa njupuk alih tugas sampeyan lan apa sing kudu ditindakake yen kedadeyan kasebut. 

Tinimbang wedi karo jagad anyar iki, Recruiting Maven nyengkuyung sampeyan supaya bisa nrima lan kreatif. Iku mangsa, lan sampeyan kudu dadi bagéan saka iku!

4. Ayo Ngomong Karir karo Sara Yusupov

Wong golek proyek kabeh tingkat bakal nemokake bantuan ing Ayo Ngomong Karir karo Sara Yusupov. Saluran iki minangka campuran topik sing gegandhengan karo pakaryan kanggo wong sing ora duwe pengalaman kanggo wong sing pengin ngganti karir. 

Gaya sing ramah nanging informatif gampang dirungokake ing podcast utawa liwat format video. Nanging ana corak ing saluran iki sing ndadekake saluran iki beda karo liyane: diarahake kanggo karyawan lan juragan!

Sampeyan bisa nyana kanggo ndeleng ahli menehi tips kanggo loro-lorone saka meja hiring, kang unik kanggo saluran Ayo Dhiskusi Careers. Sanajan sampeyan karyawan, nonton video "majikan" bisa mbantu sampeyan. Nonton wong-wong mau mbukak mata kanggo apa sing dikarepake manajer potensial nalika wawancara karo calon!

Topik kalebu pitakonan umum kaya apa sing kudu ditindakake nalika kerja liwat umur 65 lan carane nulis surat pengunduran diri. Iku mesthine kudu nonton kanggo kabeh wong ing lapangan profesional!

5. WayUp

WayUp minangka Saluran YouTube khusus sing ora mung menehi saran kanggo para pencari kerja. Iki nyambungake wong sing bubar lulus karo jaringan kerja lan internship.

Sawetara perusahaan paling gedhe, kayata Equifax lan iRobot, nggawe video kanggo menehi kesempatan kanggo mahasiswa lan lulusan. Ing episode liyane, pangripta fokus ing klompok wong, kayata para veteran, lan nawakake macem-macem jinis saran kanggo mbantu dheweke entuk kerja.

WayUp nyakup macem-macem industri, saka teknologi nganti restoran lan investasi. Iki minangka papan sing paling apik kanggo miwiti yen sampeyan ora yakin dalan karir sing bakal ditindakake utawa yen sampeyan wis siyap golek papan kerja lan sampeyan duwe katrampilan khusus kanggo ditawakake.

kesimpulan

Kanthi akeh sumber daya sing kasedhiya kanggo sampeyan, bagean sing angel asring nyepetake lan ora disedot menyang bolongan ireng ing internet. Lima saluran iki bakal nggawa sampeyan langsung menyang sumber informasi karir sing paling apik kanggo mbantu sampeyan nemokake proyek sabanjure!


Pengarang Bio:

Caitlin Sinclair punika Business Manager ing Panen ing Fiddyment Ranch. Kanthi pengalaman manajemen properti luwih saka limang taun, dheweke miwiti lan mungkasi saben dina seneng karo apa sing ditindakake. Dheweke nemokake kabungahan ing ngewangi residents saiki lan mangsa lan ndadekake Panen ing Fiddyment Ranch panggonan everyone tresna kanggo nelpon ngarep.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar