Overland Airways Review. Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Maskapai Overland

Nyebar katresnan

Overland Airways Review. Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Maskapai Overland

Ringkesan

Overland Airways minangka maskapai sing diduweni dening Overland Limited. Dheweke adhedhasar ing Ikeja, Lagos State, Nigeria. Makaryakke saka Bandara Internasional Nnamdi Azikiwe Abuja.

Maskapai iki digabungake ing tanggal 17 September 1998. Maskapai iki wiwit operasi ing taun 2002, lan perusahaan kasebut duwe nganti 200 wong ing daftar gaji.

Maskapai iki nduweni nganti sangang armada sing dumadi saka papat ATR 42, ATR 72 lan beechcraft 1900. Pesawat kasebut nyedhiyakake pengalaman penerbangan sing aman, nyaman lan dipercaya karo keuntungan penerbangan liyane.

saluran napas daratan

Kabin penerbangan Overland Airways duwe kamar sikil sing wiyar banget, kabin mewah lan epikurean kanthi finishing apik ing interior, kursi nyaman sing dibangun khusus kanggo kenyamanan lan cocog karo kabeh jinis awak lan saben kursi ing model pesawat B1900D minangka kursi jendhela.

Tujuane kanggo nambah kamakmuran ing pedalaman Nigeria kanthi ngidini transportasi individu lan barang saka sak panggonan menyang papan liyane. Iki terus kedadeyan nganti saiki.

Visi lan misi statement

Airways darat nduweni visi dadi Maskapai sing sukses kanthi jangkoan global liwat operasi Base sing kuwat ditambah karo kemitraan lan aliansi.

Misi kasebut yaiku nyedhiyakake standar layanan sing luar biasa kanggo nyukupi kabutuhan para penumpang udara ing wilayah operasional kita kanthi nimbang lingkungan, konsumen, masyarakat umum lan kemitraan kita.

Kanggo ngoperasikake bisnis kanthi tundhuk karo Peraturan & Standar, nasional, Industri utawa Global.

Kanggo entuk bathi sing cukup kanggo pertumbuhan organisasi lan ngasilake investasi sing apik.

Kanggo nyedhiyakake lingkungan kerja sing aman, sehat, menehi ganjaran lan uga njaga hubungan karyawan sing apik.

Layanan penerbangan

Layanan penerbangan darat ngoperasikake jadwal penerbangan domestik ing Nigeria sing diarani flyer bisnis. Iku wis nggawa transportasi menyang hinterlands.

Piagam

Layanan charter pesawat VIP minangka desain kanggo wong sing seneng lelungan sing pengin layanan penumpang sing eksklusif lan pribadhi. Layanan kasebut utamane nalika ngadhepi jadwal sing ora mesthi lan ora bisa ditindakake, saengga ora bisa ketemu karo jadwal lelungan. Ing kasus iki, layanan charter saluran udara Overland minangka pilihan sing paling apik. Pesawat mewah kasedhiya kanggo layanan charter individu lan kelompok, kanggo alasan luang utawa bisnis.

Conto layanan tambah nilai sing kalebu ing layanan charter saluran udara Overland kalebu

A armada gedhe saka uga dilayani lan maintained modern lan epicurean pesawat umur siji digit ngemot interior kabin mewah.

Staff profesional lan sopan.

Nyaman, lan layanan penerbangan dipercaya kanggo pesawat sampeyan tujuan.

Layanan banget terjangkau kanthi diskon ing ngendi lan nalika perlu.

Standar lan apik tenan ing katering penerbangan.

Kasedhiyan babak jam. 24 jam saben dina, kaping pitu saben minggu, seket rong minggu saben taun lan 365 dina saben taun.

Layanan kargo

Saluran udara darat nawakake ruang sing winates kanggo kargo ing jaringan penerbangan lan lelungan kasebut. Dheweke ngoperasikake penerbangan esuk saka Lagos menyang Ilorin, Ilorin menyang Abuja, Abuja menyang Akure lan Jalingo lan Asaba.

Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi:+234-8035355101 utawa E-mail: [email dilindhungi]

Rute lelungan

Rute lelungan sing ditindakake dening saluran udara kalebu Lagos, Abuja, Ibadan, Ilorin, Akure, Dutse, Minna, Bauchi, Asaba lan Jalingo. Maskapai iki uga ngoperasikake layanan charter menyang sawetara tujuan ing Nigeria lan Kulon Negara Afrika lan uga negara-negara Afrika tengah.

Nilai ekonomi

maskapai liwat darat wis nyumbang kanggo wigati ekonomi negara dening nyambungake menyang Lagos lan Abuja bisnis lan ekonomi hub negara.

Maskapai iki diarani minangka maskapai sing paling cepet berkembang ing negara kasebut, lan wis nampa sawetara penghargaan lan manfaat.

 Overland Airways minangka anggota asosiasi transportasi udara internasional (IATA) sing didokumentasikan lan bonafide. Iki sawise ngrampungake audit keamanan operasional Internasional (IOSA), lan uga didaftar, ing registri IOSA.

Wiwit wiwitan perusahaan, wis maju kanggo menang penghargaan. Ing tanggal 16 Agustus 2012, maskapai kasebut menangake Penghargaan Penghargaan Produktivitas Nasional (NPOM) kanggo keunggulan ing acara Perayaan Hari Produktivitas Nasional kaping 12 ing Pusat Konferensi Internasional‚ Abuja, Nigeria dening Kang Excellency Goodluck Jonathan.

Maskapai penerbangan kasebut, ing Mei 2012, uga menang penghargaan kanggo Operator Layanan Komuter Udara Terkemuka ing Nigeria dening Liga Koresponden Bandara lan Penerbangan (LAAC).

Sarat lan kahanan kanggo lelungan karo Overland Airways

saluran napas daratan

Ekspresi lan makna

Panggonan mandeg sing disepakati - Iki minangka mandeg sing direncanakake ing operator, yaiku lokasi ing antarane papan sing ditinggalake lan tujuan penerbangan kaya sing ditampilake ing jadwal penerbangan.

gerbong udara - Pengangkutan penumpang lan bagasi ing pesawat.

Bagasi iki properti pribadi arep karo sampeyan ing trip.

Kode Designator Maskapai yaiku karakter utawa aksara sing ngenali operator udara utawa bagasi.

Agen sah yaiku individu sing diwenehi ijin kanggo adol karcis gerbong udara.

Priksa Bagasi nuduhake bagean tiket sing cocog karo bagasi sing dicenthang.

Tiket conjunction nuduhake tiket sing ditanggepi bebarengan karo siji liyane sing nggawe gerbong siji.

Reservasi sing dikonfirmasi yaiku pesenan kanggo pesawat utawa seri penerbangan sing kursi diarani dikonfirmasi lan ora bisa diwenehake marang wong liya amarga wis dibayar kanthi kertu kredit utawa debit, awis ing bandara, utawa liwat cara liya kaya mriksa utawa transfer menyang akun tartamtu. Pesenan ngemot rincian lan informasi sing cocog karo tiket kayata jeneng, nomer telpon, alamat penerbangan, lsp.

Priksa ing deadline tegese wektu sing kudu rampung mriksa prosedur penerbangan.

Coupon tegese kertas elektronik sing bisa dadi sarana identifikasi sing diwenehake marang penumpang supaya bisa lelungan ing penerbangan sing dijadwalake.

karusakan nuduhake pati penumpang, tatu penumpang, ciloko awak utawa mundhut utawa karusakan saka bagasi ing pesawat.

dina tegese pitung dina minggu.

Ditolak asrama tegese penolakan kanggo ngidini penumpang munggah pesawat sanajan nyukupi kabeh kondisi penerbangan kayata tiket pesawat Etcetera.

kupon elektronik yaiku tiket pesawat elektronik sing dianakake ing database.

tiket elektronik yaiku jadwal utawa itinerary sing ditanggepi maskapai kanggo maksud apa wae.

Kupon penerbangan minangka bagéan saka tiket sing cocog kanggo kost, utawa nuduhake panggonan tartamtu sing sampeyan duwe hak kanggo digawa menyang.

force Majeure nuduhake kahanan sing ora bisa ditindakake lan adoh saka kahanan biasa sing ora bisa diendhani utawa ora bisa diendhani malah ditambah karo njamin perawatan sing cukup. Conto kahanan kasebut kalebu ora duwe dokumen perjalanan sing sah kanggo negara tujuan, kondisi kesehatan sing wis ana, keterlibatan sing wis ana ing kantor utawa ing omah Etcetera.

Kuitansi Itinerary nuduhake dokumen sing diwenehake dening maskapai utawa ditanggepi kanggo Penumpang sing lelungan nganggo Tiket Elektronik. Isine jeneng Penumpang, informasi penerbangan lan cathetan penting liyane sing penting kanggo lelungan. Dokumen iki kudu ditahan lan digawa ing kabeh perjalanan.

Bank nominasi nuduhake bank‚ utawa cabang tartamtu saka bank‚ ing ngendi maskapai nampa pembayaran awis atas jenenge maskapai. Iki gegayutan karo layanan penerbangan charter maskapai.

Penumpang nuduhake wong utawa individu kajaba anggota kru sing digawa utawa digawa ing pesawat sing ana gandhengane karo tiket.

Tariff nuduhake tarif sing diterbitake, biaya lan/utawa kahanan sing gegandhengan karo kargo udhara kanthi tiket resmi sing dihormati.

Ticket nuduhake salah siji document disebut Passenger Ticket and Baggage Check utawa tiket elektronik sing maskapai liwat dealer resmi, masalah kanggo individu.

Penumpang Transit nuduhake Penumpang sing teka ing bandara kanggo lelungan menyang negara liya. Penumpang kasebut bisa uga ana ing pesawat sing padha saka bandara kasebut, ing pesawat sing nyambungake saka bandara kasebut, ing pesawat sing nyambungake saka bandara liya, ing penerbangan sabanjure saka bandara kasebut.

Bagasi sing ora dicenthang deleng Bagasi apa wae kajaba Bagasi sing Dipriksa.

Validity Periode manehfers kanggo periode sing tiket sampeyan valid kanggo lelungan.

Tiket.

Babagan transferability, ora bisa digunakake, mundhut lan ngganti tiket

Maskapai iki mung bakal nampa kanggo nggawa individu, yen wong kasebut, minangka penumpang sing dijenengi ing tiket. Dheweke bisa uga njaluk sampeyan mbuktekake manawa wong kasebut minangka wong sing dituduhake kanthi njaluk sarana identifikasi liyane kayata Lisensi Pengemudi, Paspor Internasional utawa KTP Nasional kanggo identifikasi sing cocog.

Tiket ora bisa ditransfer

saluran napas daratan

Tiket kasebut lan tetep dadi properti penumpang.

Ing kasus mundhut utawa mutilasi tiket dening penumpang, miturut panjaluk individu, maskapai bakal ngganti tiket kasebut (utawa bagean kasebut) kanthi nerbitake tiket anyar utawa mbalekake dhuwit kanthi mata uang sing padha digunakake kanggo tuku tiket‚ yen ana bukti‚ siap dipastikan ing wektu kasebut‚ yen tiket sing sah kanggo penerbangan utawa penerbangan kasebut diwenehake kanthi bener marang individu kasebut lan penumpang kasebut menehi tandha persetujuan kanggo mbayar maneh maskapai kanggo biaya lan kerugian sing ditampa.

web: Penerbangan murah ing Nigeria

 Periode validitas tiket

Tiket kasebut sah setaun wiwit tanggal diterbitake babagan perjalanan internasional lan nem sasi wiwit tanggal diterbitake babagan perjalanan domestik kabeh ing wates Republik Federal Nigeria.

Pasar Dagangan

Tarif ditrapake, mung kanggo gerbong saka bandara ing titik asal menyang bandara ing titik tujuan. Iki diwilang miturut tarif. Yen ana owah-owahan itinerary utawa tanggal lelungan, iki bisa mengaruhi beya sing kudu dibayar.

Rega, pajak, ragad lan biaya kudu dibayar ing mata uang negara sing tiket ditanggepi kajaba mata uang liyane dituduhake dening maskapai utawa agen resmi.

Reservasi

Maskapai penerbangan darat utawa agen resmi bakal ngrekam reservasi utawa reservasi penumpang. Yen panyuwunan digawe, maskapai menehi konfirmasi tertulis babagan reservasi utawa reservasi sing digawe, yen pembayaran digawe ing watesan wektu tiket reservasi maskapai.

watesan wektu Ticketing

Reservasi penumpang bakal dibatalake kanthi otomatis yen beya sing ditrapake (lan pajak, ragad lan biaya) kanggo tiket durung dibayar, sajrone watesan wektu tiket.

Priksa lan asrama

Penumpang kudu ana ing check-in kanthi bagasi sing cocog. Pihak katelu mriksa ing disabused lan frowned ing. Penumpang bisa uga ora ditampa munggah pesawat yen dheweke gagal kanggo fisik saiki kanggo check-in.

Penumpang kudu ana ing gerbang keberangkatan ora luwih saka wektu sing ditemtokake dening maskapai nalika check-in rampung.

Maskapai bisa mutusake kanggo mbatalake papan sing wis dicawisake kanggo penumpang utawa ngganti posisi lenggahan ing kelas gerbong tiket yen gagal teka ing gerbang boarding ing wektu sing tepat.

Ing kasus nalika gagal ngasilake identifikasi foto ing check-in lan gerbang asrama, mula bakal nyebabake penolakan mlebu.

Bagasi

Penumpang nduweni hak kanggo bagasi gratis kaya sing ditemtokake dening maskapai. Bakal ditampilake ing tiket.

Penumpang kudu mbayar keluwihan bagasi. Pengangkutan keluwihan bagasi gumantung saka papan sing kasedhiya ing pesawat kasebut.

Barang sing ora bisa ditampa minangka bagasi kalebu Barang sing bisa mbebayani pesawat utawa wong utawa properti ing pesawat, Barang sing dilarang dening hukum sing ditrapake, peraturan utawa pesenan negara apa wae sing bakal diterbangake saka utawa menyang maskapai, Barang sing Kita dianggep ora cocog kanggo transportasi amarga mbebayani, ora aman utawa amarga bobote, ukuran, wujud utawa karakter, utawa rapuh utawa bisa rusak amarga nganggep, antara liya, jinis pesawat sing digunakake, senjata api. lan amunisi kajaba sing digunakake kanggo aktivitas mburu lan olahraga.

Senjata kayata senjata api antik, pedhang, lading, dolanan utawa replika bedhil, busur lan panah lan liya-liyane mung bisa disetujoni kanthi kabar sadurunge nanging ora diidini ing kabin pesawat.

 Bagasi sing dicenthang kudu duwe jeneng utawa identifikasi pribadi liyane sing ditempelake.

Syarat lelungan khusus

Wong sing mobilitas suda nuduhake individu sing mobilitas suda utawa diwatesi nalika nggunakake transportasi. Iki bisa uga amarga cacat fisik, cacat intelektual utawa cacat. Iki uga nuduhake sabab liyane saka cacat sing mbutuhake perhatian khusus.

Kategori penumpang kasebut kalebu

  • Penumpang sing lelungan kanthi kondisi medis utawa penyakit. Iki ditrapake kanggo pasien sing nandhang penyakit jantung lan ambegan. Pasien sing nandhang infark miokard ora diidini mabur lan uga ditrapake kanggo individu utawa pasien hipertensi sing ora bisa dikontrol.
  • Penumpang meteng. Penumpang sing ngandhut nganti 27 minggu diijini mabur yen ora ana komplikasi. Saka 28-32 minggu wanita hamil sing ora rumit bisa diidini mabur yen iku janin Singleton. Wanita kasebut kudu menehi sertifikat kebugaran kanggo mabur saka dokter kandungan. Sawise 32 minggu, wanita kasebut ora diidini mabur.
  • Kasus bocah cilik sing ora didampingi. Umure antarane 5-12 umur apa wae ing ngisor 5 ora diidini mabur minangka bocah cilik sing ora didampingi.
  • Tahanan lan deportees ora diijini.
  • Pasien budheg, wuta lan tunanetra diidini lelungan nanging perawatan sing cukup kudu ditindakake.
  • Penumpang mabuk ora diijini numpak pesawat Overland.
  • Pasien tuwa diidini lelungan nganggo pesawat mung yen ora lara kritis, semaput, duwe tangki oksigen utawa peralatan medis liyane kayata kantong urin lan liya-liyane.

Tips lelungan

  • Priksa online kanggo ngindhari antrian sing dawa lan entuk posisi lenggahan sing disenengi.
  • Tekan bandara kanthi tepat wektu kanggo nyegah stres sing ora perlu.
  • Busana kanthi tepat lan aja nganggo kain sing gedhe banget sing bisa nggawe ora nyaman.
  • Ponsel laptop iPad lan iPod lan jam tangan kudu dicopot sadurunge tekan titik keamanan supaya ora isin lan stres sing ora perlu.
  • Sepatu sing digunakake ing bandara kudu sepatu sing nyaman. Aja sepatu lan sepatu sing nganggo tali sing ora gampang dicopot.
  • Ngrungokake musik bisa mbantu nyuda ketegangan nalika lelungan lan mbantu ngendhokke.
  • Lungguh ing sudut 135 derajat minangka posisi lungguh sing becik, dadi kajaba wektune mangan, take-off lan touchdown, narik kursi maneh.
  • Ngombe banyu, tinimbang ngombe soda utawa minuman berkafein.
  • Tangan kudu kerep wisuh lan ndemek mripat kudu nyingkiri. Lensa kontak kudu dicopot sadurunge munggah pesawat, lan iki kudu sawise wisuh tangan. Siji-sijine aja nganti turu kanthi kontak, amarga mripat bisa dadi luwih garing.
  • Pilih mangan panganan sing sehat sadurunge lelungan. Siji bisa ngakses jajanan sehat ing restoran bandara. Pilih sajian kanthi akeh sayuran lan daging tanpa lemak. Sampeyan bakal turu luwih apik sawise mangan sing apik.
  • Alkohol nyuda efektifitas, lan Alkohol cenderung nggawe sampeyan dehidrasi. Njupuk banyu tinimbang.
  • Tekanan mundhak ing kuping nalika ana ing udhara. Permen karet lan permen keras bisa dikunyah utawa diisep kanggo nyegah nyeri kuping.

kesimpulan

Airways liwat darat ora bisa dipungkiri minangka salah sawijining layanan penerbangan utama ing Nigeria lan nyedhiyakake kenyamanan para penumpang.

Ngunjungi situs web kene kanggo informasi luwih lengkap babagan prices lan kanggo pesenan tiket.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar