Kompensasi Penerbangan Batal; Apa sing kudu ditindakake yen penerbangan sampeyan dibatalake

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kompensasi penerbangan sing dibatalake bisa uga ora anyar kanggo sampeyan minangka lelungan udara. Sampeyan meh mokal yen sampeyan ora duwe pengalaman telat utawa dibatalake penerbangan yen sampeyan kerep lelungan kanthi udhara. 

Aku duwe pitakonan kanggo sampeyan sanadyan; apa sing sampeyan tindakake nalika penerbangan sampeyan dibatalake utawa telat? Apa sampeyan mung mlaku mulih?

iklan

Tujuan saka artikel iki yaiku kanggo mbantu sampeyan entuk ganti rugi nalika penerbangan sampeyan telat, utawa diarani kompensasi penerbangan sing dibatalake.

Punika ing AtlanticRide, kenyamanan panjenengan prioritas kami. Kabeh sing kudu sampeyan lakoni nalika penerbangan sampeyan dibatalake wis diterangake kanthi teliti ing artikel iki. Cukup lungguhan lan santai amarga informasi sing sampeyan butuhake kasedhiya ing kene. Yen sampeyan wis takon pitakonan kaya:

  • Apa aku bisa njaluk ganti rugi kanggo pesawat sing telat?
  • Apa sampeyan entuk mbalekaken yen penerbangan sampeyan dibatalake amarga cuaca?
  • Apa aku njaluk mbalekaken yen pesawat dibatalake?
  • Apa sing kedadeyan yen penerbanganku telat lan aku duwe penerbangan sing nyambungake?

Jawaban kanggo pitakonan ing ndhuwur kasedhiya ing kene kanggo sampeyan. Kaya sing dakkandhakake, sampeyan wis dijamin nalika nerangake ganti rugi penerbangan sing dibatalake. Ing artikel iki, sampeyan uga bakal diwenehi informasi sing dibutuhake babagan;

  • Kompensasi tundha penerbangan internasional
  • Penerbangan mbatalake hotel mbatalake
  • Kompensasi wektu tundha penerbangan

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan kompensasi penerbangan sing dibatalake lan kepiye sampeyan bisa ngaku kabeh ana ing kene.

Kompensasi penerbangan sing dibatalake

Carane Sampeyan Bisa Nuntut Kompensasi Penerbangan Batal

Sejatine ana telung pendekatan sing bisa ditindakake kanggo nuntut ganti rugi penerbangan sing dibatalake ing endi wae ing saindenging jagad. Cara sing kasedhiya kanggo sampeyan kalebu:

1. Nyewa panyiapan pihak katelu kanggo nulung sampeyan nuntut ganti rugi penerbangan sing dibatalake

2. Njaluk pengacara kanggo nindakake kanggo sampeyan

3. Tindakake dhewe

Nyewa Panyiapan Pihak Katelu Kanggo Mbantu Sampeyan Nuntut Kompensasi Penerbangan sing Dibatal

Ana perusahaan sing spesialisasine mbantu penumpang udara kaya sampeyan ngaku ganti rugi kanggo penerbangan sing telat utawa dibatalake. Perusahaan pihak katelu kaya Kompensasi lan Airhelp bisa dimanfaatake. Aku pribadi nyaranake Kompensasi amarga aku kenal karo layanane.

Nalika sampeyan nganggep panggunaan perusahaan pihak katelu iki, sampeyan kudu ati-ati. Sanajan menehi saran kompensasi, sampeyan isih kudu mesthekake yen syarat-syarat kasebut bisa digunakake kanggo sampeyan, amarga ing pungkasan dina, sampeyan minangka klien, dudu aku. miturut The Guardian  sampeyan pancene kudu ngati-ati banget karo perusahaan sing sampeyan nyewa. Sampeyan bisa uga bakal mbayar luwih akeh tinimbang ganti rugi sing bakal dibayar maskapai. Kanggo isih nyopir menyang omah, ing Washington Post uga dielingake penumpang udhara ing nggunakake perusahaan pihak katelu.

Nanging kanggo pambocoran lengkap, iku perusahaan pihak katelu sing bakal makili sampeyan sadurunge maskapai. Dheweke bakal nindakake kabeh karya kertas sing dibutuhake lan proses liyane. Tugas perusahaan kasebut kanggo nggawa masalah kasebut menyang Badan Penegakan Nasional (NEB) yen ora ana persetujuan karo maskapai kasebut. Perusahaan pihak katelu uga bisa ngubungi pengadilan kanggo sampeyan lan pengacara uga. Padha njupuk kabeh kaku ing proses.

Makili dhewe ora mesthi sing paling apik, pancen ora ana wong sing luwih seneng karo sampeyan, nanging mlebu menyang wilayah sing durung ditetepake ing ngendi sampeyan duwe informasi sing sithik banget kanggo digarap ora mbantu sampeyan.

Kompensasi Penerbangan sing dibatalake, ketemu karo perusahaan pihak katelu

Entuk Pengacara Kanggo Nuntut Kompensasi Penerbangan Tertunda Utawa Dibatalkan Kanggo Sampeyan

Iki uga cara liya kanggo njaluk ganti rugi penerbangan sing dibatalake. Sampeyan kudu ngerti manawa pengacara mesthi mbutuhake gaji sadurunge. Iki tegese manawa kasus kasebut sukses utawa ora, sampeyan bakal mbayar dhuwit pengacara sampeyan. Sampeyan disaranake nindakake riset dhewe kanggo ngerti pengacara sing apik sing bakal ngrampungake tugas kasebut. Sampeyan ora mung nyewa pengacara amarga dheweke dadi pengacara.

Kompensasi Penerbangan sing Dibatal: njaluk pengacara kanggo entuk ganti rugi

Njaluk Kompensasi Penerbangan sing Tundha Utawa Dibatalake dhewe

Pungkasan, pilihan pungkasan yaiku njupuk dhewe. Syarat utama ing kene yaiku sampeyan kudu duwe kawruh lan pangerten sing apik babagan hak penumpang sampeyan. Jajak pendapat sing ditindakake ing www.moneysavingexperts.com dening Martin Lewis nuduhake manawa akeh penumpang udhara sing ora njaluk ganti rugi. Iki bakal menehi pitutur marang kowe yen sampeyan pancene kudu duwe kawruh sing dibutuhake kanggo nangani iki yen sampeyan pancene pengin nindakake dhewe.

web:  Top 22 iku do in Lake Arrowhead, California REVIEWED

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo nuntut ganti rugi penerbangan sing ditundha utawa dibatalake, iki minangka cara sing paling apik.

1. Ngandhani maskapai

Langkah pisanan sing kudu ditindakake yaiku hubungi maskapai tartamtu sing nangani penerbangan kasebut. Sampeyan ngirim ora ngganggu perusahaan sing wis dipesen pesawat karo. Contone, sampeyan wis dipesen ing situs web Air France (Aku ora nggunakake AtlanticRide ing conto iki kanggo alasan konflik kepentingan sing jelas), nanging penerbangan kasebut dilakokno dening Emirates. Sampeyan kudu ngarahake klaim sampeyan menyang emirat lan dudu Air France. Malah yen sampeyan wis dipesen pesawat karo www.atlanticride.com utawa agensi travel liyane lan pesawat iki dilakokno dening British Airways. Keluhan sampeyan kudu diarahake mung menyang British Airways.

Penting banget yen sampeyan ngerti saluran sing cocog kanggo ngubungi maskapai kanggo klaim sampeyan. Ana maskapai sing luwih seneng sampeyan tekan liwat email, formulir online, utawa alamat pos. Ngerti saluran sing bener iku penting kanggo nuntut ganti rugi penerbangan sing dibatalake.

2. Menehi katrangan rinci babagan kedadeyan kasebut

Sawise sampeyan nemtokake saluran sing tepat kanggo ngubungi maskapai, jelasake apa sing kedadeyan kanthi nuruti pedoman ing ngisor iki

  • Katrangan ringkes babagan pengalaman penerbangan sing telat utawa dibatalake
  • Jumlah dhuwit sing sampeyan nuntut kanggo kerusakan sing ditindakake kanggo sampeyan.

Sadurunge mbenakake jumlah, sampeyan kudu mbukak liwat hukum aviation saka negara sing pesawat wis operasi ing. Sampeyan ora mung ngutip dhuwit saka sirah sampeyan. Yen sampeyan nindakake iku, sampeyan bakal nyuda kemungkinan sampeyan nuntut ganti rugi penerbangan sing dibatalake.

iklan

iklan

Penting banget yen sampeyan ora kasar utawa agresif marang wong sing nampa keluhan sampeyan. Dheweke ora tau ana hubungane karo penerbangan sampeyan sing telat utawa dibatalake. Sampeyan bakal nindakake sing kanggo kerugian dhewe. Sawise maskapai nanggapi kanthi positif, wow! Sampeyan mung entuk ganti rugi. Nanging ing tahap iki, umume penumpang udhara ditolak ganti rugi.

Sampeyan mung bakal nerusake menyang langkah sabanjure yen maskapai nolak ganti rugi sampeyan.

3. Laporan Kasus menyang Badan Penegak Nasional (NEB) utawa sing padha

Yen sampeyan ana ing tahap iki, tegese maskapai nolak ganti rugi sampeyan. Sampeyan kudu nggawa prakara kasebut menyang panguwasa sing luwih dhuwur. Ing saben negara mesthi ana badan penerbangan sing ngawasi urusan kasebut. Sampeyan kudu ngenali badan kasebut lan laporake kasus sampeyan kanggo tumindak langsung.

Sadurunge njupuk kasus sampeyan menyang badan pangaturan, sampeyan kudu yakin manawa sampeyan duwe hak kanggo ganti rugi kasebut. Yen sampeyan ora yakin apa sing diklaim, luwih becik ayo lunga utawa njaluk perusahaan pihak katelu utawa pengacara. Iki amarga maskapai bisa nuntut sampeyan ganti rugi, lan sampeyan bakal mbayar larang. Yen sampeyan duwe wong ing sistem, sampeyan bisa takon wong kanggo nerangake apa sing sampeyan lawan.

Yen sampeyan bisa njaluk ganti rugi penerbangan sing telat utawa dibatalake liwat badan pangaturan, iku apik. Yen maskapai isih ora netepi, banjur isih ana pilihan pungkasan kanggo sampeyan njelajah.   

4. Njupuk Maskapai menyang Pengadilan

Kanggo sampeyan isih gelem nindakake perkara kasebut ing tahap iki, tegese sampeyan yakin karo pratelan sampeyan. Ing wektu iki, sampeyan kudu mbutuhake layanan pengacara kanggo nuntun sampeyan. Supaya sampeyan bisa nindakake luwih akeh, pratelan sampeyan kudu cocog.

web:  Aturan ganti rugi wektu tundha penerbangan: Entuk dhuwit sampeyan ing EU

Ana prekara penting liyane sing kudu ditimbang sadurunge njaluk ganti rugi penerbangan sing dibatalake. 

Ngerti Alesan kanggo Tundha utawa Pembatalan Penerbangan Panjenengan

Sadurunge ngajokake kanggo telat Panjenengan utawa kompensasi penerbangan dibatalake, ngerti alesan ngapa maskapai sampeyan telat utawa dibatalake. Maskapai bisa nawarake kanggo mbayar akomodasi lan dipakani sewengi nalika padha ngerti fault iku duweke. Yen alesan kanggo telat iku cuaca ala utawa bebaya kesehatan ing panggonan sing dituju, sampeyan mung lali.

iklan

Disaranake sampeyan tansah duwe app maskapai utawa nomer layanan customer care. Iki ngidini sampeyan nelpon sadurunge tanggal budhal kanggo ngerti kahanane. Sampeyan ora bisa ngubungi maskapai sadurunge tanggal budhal. Kanthi ngubungi maskapai liwat layanan pelanggan utawa nggunakake aplikasi, sampeyan bisa nyuda karusakan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Dadi, sampeyan bisa ndeleng manawa ora ana ing kabeh kahanan sing ngajokake ganti rugi penerbangan sing dibatalake. Iku kanggo kabecikan dhewe sing ngerti alesan konco pesawat telat utawa dibatalake. Yen sampeyan gagal nindakake iki lan munggah marang maskapai, sampeyan bisa uga mbayar larang amarga ora ngerti.

Priksa manawa Sampeyan Ngerti Hak lan Aturan

Banget instrumental kanggo ngaku Panjenengan rugi pesawat dibatalake yaiku kawruh babagan hak lan aturan sampeyan. Contone, ing Amerika Serikat, maskapai ora bisa mbayar ganti rugi sanajan wektu tundha utawa pembatalan minangka kesalahane. Sampeyan bisa ndeleng artikel New York Times Magazines kanggo rincian liyane.

Kaya sing bisa ditemokake ing AS, ana macem-macem hukum kanggo macem-macem negara, sampeyan kudu ngerti. Sing apik, yen maskapai sing berbasis ing Amerika Serikat mabur saka Eropa, aturan Uni Eropa ditrapake. Undhang-undhang Uni Eropa luwih ramah penumpang udara tinimbang AS.

Miturut peraturan penerbangan EU 261/2004, ing ngisor iki hak sampeyan minangka penumpang udara:

  • Yen penerbangan sampeyan telat paling ora 2 jam

iklan

Ing kene, sampeyan duwe hak kanggo mangan lan ngombe sing cocog karo wektu tundha. Maskapai iki uga bakal menehi akses menyang telpon utawa email. Yen sampeyan telat sewengi, maskapai kudu menehi akomodasi lan transportasi menyang hotel. Sampeyan bisa nggunakake dhuwit nanging priksa manawa sampeyan nyimpen kuitansi amarga maskapai bakal mbalekake sampeyan. Priksa manawa sampeyan mbuwang kanthi alesan kanggo entuk kasempatan kanggo mbalekaken.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Nalika penerbangan sampeyan telat luwih saka 3 jam

Yen penerbangan sampeyan uga telat luwih saka telung jam, sampeyan isih diwenehi hak ing ndhuwur. Kanggo ganti rugi penerbangan sing telat utawa dibatalake ing kene, jumlah kasebut gumantung saka jarak total lan dawa wektu tundha. Miturut Regulasi EU 261/2004, ing ngisor iki minangka jumlah sing sampeyan duwe hak kanggo wektu tundha.

  • 250 Euros kanggo tujuan sing ora kurang saka 1km
  • 400 Euros saka tujuan antarane 1,500 lan 3km. Iki uga kalebu penerbangan intra-komunitas sing luwih saka 500km
  • Kanggo penerbangan sing luwih saka 3km sampeyan duwe hak kanggo 500 Euros.

Penting banget yen sampeyan ngerti manawa wektu tundha mengaruhi jumlah ganti rugi penerbangan sing dibatalake. Ing EU, isih diarani penerbangan "intra-komunitas". Iki tegese sampeyan duwe hak maksimal 400 Euros kanggo jarak luwih saka 3km.

Minangka penumpang udara, sampeyan kudu ngerti kabeh hukum sing ngatur negara sampeyan sadurunge ngajokake ganti rugi. Kawruh lan pangerten sampeyan babagan hukum penting banget.

Kompensasi Penerbangan sing Dibatal, ngerti hak sampeyan

Apa Hak Kompensasi Penerbangan Sampeyan sing Dibatalake lan Hukum?

Penerbangan sing dibatalake mesthi nyebabake karusakan paling akeh, utamane yen sampeyan ora dilaporake ing wektu. Sing nemtokake sepira hak sampeyan yaiku wektu sampeyan diwenehi kabar. Ana kasus nalika maskapai bakal menehi kabar babagan dina pembatalan sadurunge tanggal budhal.

web:  Kepiye cara golek kerja ing luar negeri sadurunge pindhah lan tanpa pengalaman?

iklan

Miturut hukum penumpang udhara ing negara sampeyan, sampeyan kudu ngerteni kahanan sing bisa dipikolehi ing negara sampeyan. Kawruh lan pangerten babagan hukum penerbangan sing ngatur lokasi sampeyan penting banget. Yen maskapai kanggo ijol sampeyan, Sampeyan kudu milih antarane mbalekaken utawa re-rute. Iki bakal dadi pilihan sampeyan, sampeyan kudu ngerti.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sampeyan ngerti apa, mung nggunakake pihak katelu kaya Kompensasi utawa nyewa pengacara. Hukum bisa dadi angel.

Nalika Ngajokake Kompensasi Penerbangan sing Dibatal, Siapke Kanggo Nindakake Pakaryan 

Iku bakal dadi bantuan gedhe kanggo sampeyan yen ngerti sadurunge sampeyan lagi ing kanggo karya nyata. Kanggo ngajukake ganti rugi penerbangan sing dibatalake, sampeyan butuh kesabaran lan ketekunan. Tanpa kuwalitas sing kasebut ing ndhuwur, sampeyan bisa uga ngambung ganti rugi. Ana akeh informasi sing kudu sampeyan entuk sadurunge ngisi ganti rugi penerbangan sing dibatalake.

Informasi sing sampeyan butuhake gumantung apa sing dijaluk maskapai nalika sampeyan ngajokake ganti rugi. Elinga yen sampeyan bisa ngajukake pratelan nalika ngumpulake dokumen sing dibutuhake. Penting sampeyan ngerti pigura wektu sing dibutuhake supaya sampeyan isih layak kanggo ganti rugi. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, ketekunan lan kesabaran sampeyan minangka kunci kanggo ngakses ganti rugi penerbangan sing dibatalake; tansah elinga.

Tansah Wani Nglakoni Sing Pantes

Kadhangkala, maskapai bisa nyoba meden-medeni karo bantahan sing ora ana dhasar, aja nganti ngrusak moral sampeyan. Sawise sampeyan yakin lan yakin manawa sampeyan kudu entuk ganti rugi penerbangan sing dibatalake, pindhah iku. Ing saben cara sing perlu, tansah sopan ing babagan pratelan. Iku bakal nambah kasempatan ing liyane cara saka sampeyan mikir.

iklan

Tansah nindakaken tugas kanggo ngunjungi situs web maskapai sing wis dipesen, bakal nylametake sampeyan kanggo nggoleki mbalekaken.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kompensasi Penerbangan Batal, penerbangan telat.

Cara Sampeyan Bisa Nylametake Kahanan ing Situs Sadurunge Ngajokake Kompensasi Penerbangan sing Dibatalake

Ing kene, ana sawetara perkara penting sing bisa sampeyan lakoni supaya bisa ngerteni kahanan ing bandara. Iki ditrapake nalika sampeyan wis ana ing bandara sadurunge ngerti babagan pembatalan utawa wektu tundha penerbangan sampeyan.

  • Tansah tetep ing ngarep

Arang maskapai sampeyan ngabari yen pesawat sampeyan telat nganti tekan. Tinimbang mung lungguhan lan ngenteni dheweke mung ngapusi sampeyan, sampeyan bisa nulungi dhewe. Ana maskapai sing ngidini sampeyan verifikasi status penerbangan mlebu kanthi nggunakake tautan. Kanggo sing tanpa layanan iki, sampeyan bisa nggunakake www.flightaware.com. Sampeyan mung kudu ngetik nomer penerbangan lan nemokake trek penerbangan mlebu kanggo ngerti status kasebut.

Sanalika sampeyan ngelingi yen wektu tundha ora bisa dihindari, sampeyan bisa miwiti nggawe pengaturan liyane luwih dhisik. Sampeyan bisa njaluk ganti rugi penerbangan sing telat utawa dibatalake mengko.

  • Delengen yen sampeyan bisa rebook karo agen

Sawise sampeyan diwenehi kabar yen penerbangan sampeyan wis dibatalake ing bandara, aja mung ngadeg lan nangis. Gunakake Smartphone kanggo ndeleng apa sampeyan bisa rebook karo agen tanpa biaya. Maskapai kaya Delta nawakake layanan iki liwat aplikasi lan situs web. Dadi, kenapa tetep ana nalika sampeyan bisa maju lan ketemu karo jadwal sampeyan.

iklan

Cara ing ndhuwur bisa nylametake sampeyan akeh karusakan kanthi nggawa sampeyan menyang tujuan sampeyan. Klaim ganti rugi penerbangan sing ditundha utawa dibatalake bisa uga teka mengko.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen artikel iki migunani, mangga bareng karo kanca-kanca ing media sosial nggunakake lambang media sosial. Yen penerbangan sampeyan dibatalake utawa telat lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake, tindakake link iki Kompensasi situs web kanggo ngisi formulir. Ing kana, dheweke bisa ngandhani apa sing kudu ditindakake utawa ora.

Penafian: Yen sampeyan entuk ganti rugi liwat link kasebut ing ndhuwur, aku entuk token cilik tanpa biaya tambahan kanggo sampeyan.

Thanks kanggo maca.

Sumber gambar: pexels.com


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar