Review Edubirdie paling apik lan Mratelakake panemume Jujur?

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Konten Halaman

Nyebar katresnan

Situs resmi

Edubirdie.com

Reregan

13.99 USD lan munggah

Size

Luwih saka 500 panulis

Pilihan Pembayaran

Visa, MasterCard, DISCOVER, AMEX

Deadline Minimal

jam 3

Discount

YES

Jaminan dhuwit

YES

Ditetepake

2015

Negara

UK, AS, AU, AR

Layanan Revisi/Suntingan

YES

Kantor pusat

1000 N West St Suite 1200, Wilmington, DE 19801, USA

Phone Number

+ 1 888-337-5415

Sitejabber RATING

4.0

RATING lawang kaca

5.0

Nggolek review Edubirdie apik? Sampeyan ana ing panggonan sing bener! Ing kirim blog iki, kita bakal ngomong babagan pengalaman karo Edubirdie lan nuduhake pendapat sing jujur ​​babagan layanan nulis iki. Kita uga bakal menehi sawetara tips babagan carane golek review Edubirdie sing paling apik kanthi online. Dadi, yen sampeyan mikir nggunakake Edubirdie kanggo ngrampungake tugas sekolah, waca!

Summary Executive

Gambar sing ngemot antarmuka pangguna grafisDeskripsi digawe kanthi otomatis

iklan

Edubirdie minangka layanan nulis akademik online sing mbantu siswa nulis esai. Dheweke nawakake macem-macem layanan, kalebu pitulung nyunting, proofreading lan nulis. Dheweke duwe tim ahli sing bisa menehi bimbingan lan dhukungan kanggo siswa sing mbutuhake. Perusahaan iki diadegake dening klompok pendidik sing pengin mbantu siswa sinau. Iki dianugerahi layanan karangan nulis paling apik ing taun 2021.

Wiwit iku, dheweke wis nulungi ewonan siswa ing saindenging jagad nambah biji lan entuk asil sing luwih apik. Perusahaan iki duwe kantor pusat ing Amerika Serikat, nanging duwe kantor ing Australia, AS, lan AR. Dheweke menehi jaminan dhuwit maneh yen sampeyan ora puas karo layanane. Sampeyan bisa ngubungi dheweke 24/7 liwat obrolan langsung utawa dhukungan email.

Reregan
Antarmuka pangguna grafisDeskripsi digawe kanthi otomatis

Dheweke nawakake macem-macem layanan kanthi rega sing dirancang kanggo cocog karo anggaran sampeyan, kanthi esai wiwit $ 13.99, miturut Reddit. Apa sampeyan nggoleki bantuan nulis esai, pitulungan kertas istilah, utawa mung proofreading, dheweke bisa nggarap siswa lan anggarane. Iki mbantu karo rating Edubirdie amarga perusahaan kasebut fleksibel.

Quality

Antarmuka pangguna grafis, teks, deskripsi aplikasi digawe kanthi otomatis

Akeh siswa kuwatir babagan kualitas makalah sing bakal ditampa saka layanan nulis online. Sawise kabeh, ana akeh scammers metu ana sing looking kanggo njupuk kauntungan saka pelanggan unsuspecting. Ana uga laporan babagan penipuan Edubirdie, nanging kabar kasebut palsu.

Kasunyatane, nalika sampeyan nggunakake karangan Edubirdie, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan bakal nampa kertas sing bermutu, amarga ulasan babagan Edubirdie mbuktekake babagan iki. Penulis sing trampil duwe pengalaman pirang-pirang taun nggawe karangan sing sampurna, tegese dheweke ngerti persis apa sing digoleki para instruktur. Kajaba iku, dheweke menehi jaminan dhuwit lan kode kupon yen siswa ora puas karo kertas. Dadi yen sampeyan kepingin weruh "Apa Edubirdie apik?," wangsulane ya!

Service Review

Yen sampeyan nggoleki layanan nulis sing bisa nulungi sampeyan karo makalah akademik, mula Edubirdie mesthi kudu dipikirake. Miturut akeh review kanggo Edubirdie, perusahaan kasebut wis pirang-pirang taun bisnis lan duwe tim panulis berpengalaman sing duwe kawruh babagan macem-macem subjek.

Untung lan rugine

Pros

Edubirdie.com bisa nyedhiyakake karangan lan makalah sing berkualitas tinggi sing bisa ningkatake nilai sampeyan. Panyerat ing situs kasebut uga biasane ngerti babagan subyek, dadi sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk informasi sing akurat. Kajaba iku, nggunakake Edubirdie bisa dadi cara sing apik kanggo ngirit wektu, amarga sampeyan bisa mbalekake makalah sajrone 24 jam.

cons

Nanging, ana siji drawback potensial kanggo nimbang. Amarga Edubirdie minangka pabrik esai, mesthi ana risiko manawa kertas sampeyan bisa diplagiat, sanajan panulis ing Edubirdie ati-ati banget nalika ngirim makalah menyang siswa. Miturut definisi, karyane nduweni kualitas dhuwur.

Sakabèhé, apa Edubirdie cocog kanggo sampeyan bakal gumantung karo kabutuhan lan kahanan sampeyan. Kanggo kita, iku go-to!

Reputasi online

Nalika nerangake layanan nulis online, salah sawijining perkara sing paling penting yaiku reputasi perusahaan. Sawise kabeh, ana akeh scammers metu ana sing looking kanggo njupuk kauntungan saka pelanggan unsuspecting. Dadi, yen sampeyan mikir nggunakake Edubirdie, penting kanggo nindakake riset lan maca ulasan pelanggan.

Nganti saiki, reputasi dheweke katon apik banget. Dadi yen sampeyan takon dhewe, "iku edubirdie sah?” jawabane ya, Edubirdie iku perusahaan sing sah. Dheweke nawakake macem-macem layanan kanggo mbantu siswa nganggo makalah akademik. Didegake ing 2014, Edubirdie minangka layanan nulis esai sing cepet dadi salah sawijining layanan nulis paling populer ing pasar. Kanthi jangkauan global lan ulasan pelanggan sing positif, Edubirdie katon minangka pilihan sing sah lan aman kanggo para siswa sing mbutuhake pitulungan akademik.

Jaminan
Antarmuka pangguna grafis, teks, deskripsi aplikasi digawe kanthi otomatis

Ing Edubirdie, dheweke menehi jaminan dhuwit bali kanggo kabeh layanan. Yen sampeyan ora puas karo asil pesenan sampeyan, hubungi tim dhukungan pelanggan lan dheweke bakal nggarap sampeyan supaya bisa bener. Dheweke bakal nindakake apa wae kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo produk pungkasan, apa tegese nggawe revisi utawa mbalekaken.

Jinis Layanan

Antarmuka pangguna grafis, aplikasiDeskripsi kanthi otomatis digawe
  • Nulis Essay
  • Bantuan Term Paper
  • Proofreading
  • Layanan sing disesuaikan, lan liya-liyane.

Proses Pesenan

Antarmuka pangguna grafis, situs webDeskripsi digawe kanthi otomatis

Perusahaan nawakake proses pesenan sing gampang lan gampang kanggo miwiti. Miturut ulasan Edubirdie.com, sampeyan mung kudu pesen, banjur isi formulir online kanthi rincian kertas lan informasi kontak. Sawise sampeyan mlebu, dheweke nampa pesenan sampeyan, banjur salah sawijining panulis ahli bakal miwiti nggarap kertas sampeyan. Dheweke bakal ngunggah kabeh ing "akunku." Aja lali nyakup nomer kontak sampeyan ing formulir kasebut.

Kualitas kertas

Edubirdie mung nyewa panulis paling apik kanggo nggarap makalah sampeyan. Kita ngerti pentinge kualitas kertas lan padha bangga karo karya kita. Kabeh panulise yaiku penutur basa Inggris asli lan duwe gelar saka universitas paling dhuwur. 

Informasi About The Writers

Antarmuka pangguna grafis, aplikasiDeskripsi kanthi otomatis digawe

Ing ndhuwur komentar sadurunge, dheweke uga duwe tim editor sing mriksa saben kertas kanggo kesalahan tata basa, ejaan, lan tanda baca. Dadi, sampeyan bisa yakin manawa kertas sampeyan bakal dadi kualitas paling apik nalika sampeyan pesen saka Edubirdie.

Dhukungan pelanggan

Bisnis nawakake dhukungan pelanggan 24/7, 365 dina setahun. Apa sampeyan duwe pitakon babagan layanan utawa butuh pitulung babagan pesenan, dheweke mesthi siap nulungi sampeyan. 

Penawaran lan Layanan TambahanAntarmuka pangguna grafis, aplikasiDeskripsi kanthi otomatis digawe

Ing ndhuwur proofreading lan nyunting, tim ahli bisa nawakake macem-macem layanan ekstra, kalebu format kamus lan dhukungan presentasi. Dheweke uga nawakake diskon, mung takon kode diskon Edubirdie.

Edubirdie FAQ

Antarmuka pangguna grafis, teks, deskripsi aplikasi digawe kanthi otomatis

Cara nggunakake Edubirdie

Kita kasebut ing ndhuwur. Sampeyan uga bisa ngubungi perwakilan layanan pelanggan. Miturut akeh review Edubirdie, dheweke seneng nulung sampeyan.

Apa Edubirdie gratis?

Ora, Edubirdie ora gratis. Tim spesialis duwe gelar saka universitas paling dhuwur ing ndonya, mula dheweke kudu diganjar kanthi adil kanggo karyane.

Apa Edubirdie apik?

Ya, Edubirdie minangka perusahaan sing apik. Kita wis kerjo bareng karo dheweke ing sawetara kesempatan lan mesthi seneng karo asile. Kita mesthi bungah babagan kode promo.

Apa Edubirdie aman?

Ya, Edubirdie minangka perusahaan sing aman. Lan ya, Edubirdie sah. Dheweke njupuk keamanan data lan privasi kanthi serius lan duwe kabijakan sing ketat kanggo nglindhungi informasi pelanggan.

kesimpulan

Yen sampeyan nggoleki layanan nulis karangan sing dipercaya, Edubirdie minangka pilihan sing apik. Situs web gampang digunakake lan sampeyan bisa langsung miwiti. Rega cukup terjangkau, lan kualitas karangan apik banget. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi Edubirdie kanggo sapa wae sing butuh bantuan kanggo nulis karangan. Matur nuwun Edubirdie!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar