Perdamaian Mass Transit Review. Apa Gosip kasebut Bener?

Foto penulis
Ditulis dening William

 

Nyebar katresnan

Transit Massal Damai

Transit Massal Damai (PMT) Ltd minangka perusahaan transportasi dalan ing Nigeria sing diwiwiti ing 1995. Anak perusahaan saka Peace Group NG, duwe kantor pusat ing No four Okpara Avenue, Enugu State, Nigeria.  

Peace Mass Transit minangka salah sawijining perusahaan perjalanan dalan sing paling populer ing Nigeria. Transit Massa Damai wis dadi bis transportasi dalan sing paling akeh digunakake ing Nigeria sing ngliwati 36 negara. Transit Massa Perdamaian lelungan ing kabeh negara ing Nigeria, nggunakake gaya bus sing akeh.

AtlanticRide

Perusahaan kasebut dipimpin dening pengusaha aristokrat lan filantropis, Kepala Sam Maduka Onyishi lan duwe pegangan media sosial sing aktif (twitter: @PMTnigeria) ing ngendi sampeyan bisa nggawe keluhan lan entuk informasi tanpa kudu menyang kantor.

Pelanggan bisa uga e-book karcis PMT kanthi online liwat situs web sing sah (pmt.ng). Yen alternatif kasebut ora cocog kanggo sampeyan, tiket uga bisa dipesen nalika sampeyan tekan terminal Transit Massal Damai sing cedhak karo sampeyan. Peace Mass Transit minangka salah sawijining Perusahaan Pengangkutan dalan sing paling murah ing Nigeria.

Umume bus Transit Massal Damai sing wiyar lan ber-AC. Sawetara disedhiyakake karo jendhela lan tirai sing diwarnai kanggo nglindhungi penumpang saka sinar srengenge sing kejam. Lagu subtle dileksanakake sanajan ing transit kanggo ngeculake swasana ati penumpang. Bus Transit Massal Damai disiapake kanthi watesan kecepatan kanggo mesthekake yen pembalap ora ngluwihi wates 120km/jam. 

Ngisor iki dhaftar panjarwa prices kanggo sawetara rute plied dening perusahaan transportasi. Wigati dimangerteni manawa rega ing ngisor iki bisa diganti amarga perayaan lan kekurangan bahan bakar dikenal kanthi fluktuasi rega. Kanggo entuk tarif sing luwih akurat, pindhah kene.

Terminal Transit Massal Damai, Lokasi lan Rute

TERMINAL / RUTE

PRICE

Saka Terminal Afikpo menyang:

 

Enugu

₦ 1,350

Abuja

₦ 6,550

Abakaliki

₦ 950

Aba

₦ 1,550

Port Harcourt

₦ 2,050

Saka Terminal Aja menyang:

 

Port Harcourt

₦ 7,750

Enugu

₦ 7,750

Owerri

₦ 6,750

Onitsha

₦ 7,750

Saka Terminal Ajegunle menyang:

 

Enugu

₦ 6,750

Umuahia

₦ 6,750

Abakaliki

₦ 6,750

Aba

₦ 6,750

Saka Terminal Aba menyang:

 

Nnewi

₦ 1,350

Ibadan

₦ 5,750

Enugu

₦ 1,550

Calabar

₦ 2,150

Yenegoa

₦ 1,650

Onitsha

₦ 1,450

Abuja

₦ 6,450

Saka Terminal Ejigbo menyang:

 

Enugu

₦ 6,750

Obollo Afor

₦ 6,750

Onitsha

₦ 5,750

Saka Terminal Gwagalada menyang:

 

Lagos

₦ 8,250

Aba

₦ 7,750

Onitsha

₦ 5,950

Enugu

₦ 5,450

Nsukka

₦ 5,050

Saka Terminal Ibadan menyang:

 

Onitsha

₦ 8,550

Aba

₦ 9,550

Abuja

₦ 11,250

Saka Terminal Ikorodu menyang:

 

Port Harcourt

₦ 7,250

Abuja

₦ 7,750

Saka Terminal Jibowu menyang:

 

Enugu

₦ 8,250

Abuja

₦ 10,250

Aba

₦ 8,750

Kaduna

₦ 11,250

Saka Terminal Maraba menyang:

 

Lagos

₦ 8,750

Enugu

₦ 5,950

Nsukka

₦ 4,950

Jos

₦ 2,550

Saka Terminal Ojuelegba menyang:

 

Owerri

₦ 7,050

Kaduna

₦ 10,750

Uyo

₦ 8,750

Saka Terminal Yenegoa menyang:

 

Lagos

₦ 5,150

Benin

₦ 1,550

Sampeyan bisa ngirim email menyang [email dilindhungi] kanggo informasi luwih lengkap.

TERMINAL TRANSIT MASSA PEACE / LOKASI TAMAN BUS ING NIGERIA

TERMINAL

ADDRESS

KONTAK

Terminal Abah

13, Asa Road, Aba, Abia State

08055091828

Terminal Abakaliki

25A, Afikpo Road Abakaliki, Ebonyi State.

08055091816

Terminal Babakan

Liberty Junction, Miturut Ogwuago/Obinagu Road, Abakapa, Enugu State

08056697088

Terminal Afikpo

7, Ngodo Road, Amangbalia, Afikpo North, Ebonyi State

07055792617

Terminal Aja

Ajiwe, Opp. Michael lan Solomon House, Aja, Lagos State

07055792630

Terminal Ajeng

6, Achakpo Street, Off Mba Street, Ajegunle, Lagos State

08056697070

Terminal Akure

Champion Junction, Opposite Sterling Bank, Akure, Ondo State

08056697069

Terminal Asem

asaba

08055091810

Terminal Bengkulu

117, Akpakpava Road, By 2nd Junction, Benin City, Edo State

08056697034

Terminal Bawi

9, Shagari Road, Opposite Market, Bwari, Abuja

08056697034

Terminal Kalibagor

56, Bedwell Street, Konco WATT Market, Calabar, Cross River


Peace Mass Transit (PMT) uga dumunung ing Etagbo, ngelawan gerbang cilik Unical.

08055091834

Terminal Demorose

106, Old Ojo Road, Near Agboju Market, Church Bus Stop, Lagos State

08056697004

Terminal Ejigbo

Ilepo Bus-Stop, Ejigbo, Lagos State

08056697005

Terminal Ojo

Jembatan Flyover, Ketu Road, Beside Biode Garage, Ojota, Lagos State

08150461820

Terminal Ngawi

9/10 Western Avenue, Ojuelegba Roundabout, Opp. Barak Abalti, Negara Bagian Lagos

08055091827

Terminal Oshodi

Puncak Bus Amal, Opp. Pusat Pemukiman Tentara, Negara Bagian Lagos

08056697095

Terminal Orile Iganmu

10, Badagry Expressway, Miturut Church Bus ndhuwur, Orile Iganmu, Lagos State

08055091826

Terminal Eneng

1, Christ Chemist Roundabout, Enugu State

08055091825

Terminal Gwagalada

Opp. Brifina Hotel, Gwagalada, Abuja

08055091833

Terminal Ibadan

Samonda Old Airport, UI, Sango Road, Ibadan

08055091851

Terminal Babakan

Cedhak Ibafo, Kantor Polisi, Revenue Internal Opposite, Ibafo, Negara Bagian Ogun

08056697049

Terminal Ikorodu

9, Sagamu Road, Ikorodu, Lagos State

08056697002

Terminal Harcourt Port

Ngelawan Camp Bori, Rumuola, Port Harcourt

08055091822

Terminal Ilir

1, Jalan Bendungan Ogba, Opp. Stella Obasanjo Hall, Offa Garage Road, Ilorin, Kwara State

08055091849

Terminal Jibowu

7, Ikorodu Road, Miturut Traffic Light, Opposite Chisco Motors, Jibowu, Lagos State

08056697003

Terminal Jos

Pasar Terminal, Kab

08055091842

Terminal Kaduna

Plot 1416, By Command Junction, Along Nnamdi Azikwe Expressway, Kaduna State

07055792632

Terminal Kuwu

Seberang Pasar Kubwa, Abuja

08055091830

   

Terminal Kujungan

Gwagalada Road, Near Secretariat Junction, Abuja

08055091858

Terminal Nyanyi

Nyanya, Abuja

08056697087

Terminal Majalengka

Maza-maza

07055792627

Terminal Ngawi

4/5 Owerri Road, Miturut Nwafor Orizu Roundabout, Anambra State

08056697009

Terminal Nganjuk

64, Enugu Road, Nsukka, Enugu State

08055091817

Terminal Minahasa

David Mark Road, Opp. Kantor INEC, Negara Bagian Niger

08056697027

Terminal Nganjuk

103, Oguta Road, Upper Iweka, Onitsha, Anambra State

08055091818

Terminal Wari

118 Warri - Sapele Road, Off Airport Junction, Miturut Orokodudu Junction, Delta State

08056697041

Terminal Ngawi

783, Okutukutu, Mbaiama, Yenegoa, Bayelsa State

08055091855

AtlanticRide
Pegangan twitter aktif saka PMT

Perdamaian Mass Transit Review

Sanajan Transit Massa Perdamaian minangka salah sawijining perusahaan transportasi dalan sing paling populer ing Nigeria, wong-wong ngeluh manawa salah urus bisa mateni perusahaan kasebut.

Sawetara bis wis rusak, ditambah karo bis sing rusak banget, mulane lelungan kanthi angkutan massal sing tentrem asring nyebabake wektu sing dibuang kanggo penumpang amarga sawetara bus sing rusak nalika transit lan perjalanan sampeyan telat, lan kaya kompensasi wektu tundha penerbangan, asring sampeyan ora menehi ganti rugi yen kedadeyan kasebut.

Biasane, A.c ora bisa digunakake lan bis nggawa luwih akeh wong lan bagasi tinimbang sing kudune. Nanging yen sampeyan mlebu bis sing apik. Transit Massa Perdamaian minangka salah sawijining Perusahaan Angkutan Jalan sing paling apik ing Nigeria.

                                                     kesimpulan

Yen sampeyan ora setuju karo apa sing wis ditulis ing kene utawa rumangsa ana sing ora kejawab utawa kudu ditambahake babagan Transit Massa Perdamaian, mula bebas menehi komentar lan nuduhake pandangan sampeyan karo kita, bakal dadi kesenengan banget kanggo ngrungokake tanggapan sampeyan.

Uga Priksa: GIG MOTOR


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar