13 restoran Nigerian paling apik ing Dubai Sampeyan kudu Checkout

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Kabudayan diarani minangka cara uripe masyarakat, wiwit saka kawruh dhasar. Salah sijine penentu budaya yaiku panganan. Ing budaya beda ing Nigeria, dikenal kanggo pilihan pangan lan menu beda. Sawijining rasa ora owah kanthi otomatis sawise migrasi. Saben wong Nigeria kepengin banget masakan Nigeria.

Dubai wis paling ndhuwur dhaftar minangka salah siji saka panggonan vacation paling apik ana. Wong Nigeria ora ditinggalake amarga padha mlayu menyang Dubai kanthi jumlah kanggo tujuan liburan utawa migrasi.

iklan

Inti saka artikel iki yaiku menehi informasi babagan restoran Nigerian paling telulas paling apik ing Dubai.

1. Enish Restaurant lan Lounge

Iki minangka salah sawijining restoran Nigerian paling apik ing Dubai. Saliyane ngladeni dhaharan Nigerian, dheweke uga duwe macem-macem dhaharan saka wilayah lan negara liya ing donya.

Restoran kasebut dumunung ing The H Dubai, One Sheikh Zayed Road, PO Box, 125511, Dubai UAE lan nomer telpone yaiku +971 54 998 5860. Sampeyan bisa ngubungi dheweke kanggo pesenan lan reservasi ing [email dilindhungi]

Ing menu kasebut ana macem-macem panganan Nigeria wiwit saka Isiewu, ponmo mrica, moimoi, sop mrica daging wedhus, sega jollof, sega goreng, Ogbono, Ewedu, Okra, Egusi, banga, Edikang Ikong, Miyan kuka lan liya-liyane.

Restaurant wis ambience ngarep lan gegandhengan karo acara saka dhaharan, transports sampeyan langsung bali menyang Nigeria.

restoran Nigerian paling apik ing Dubai yaiku Enish Restaurant and Lounge

Urutan acara ing Enish Restaurant and Lounge kaya ing ngisor iki

  • Minggu - Minggu Enish
  • Senin - Ladies Night
  • Selasa - Wengi Afrika
  • Rebo - Rebo Sassy
  • Kemis - Afro Drip
  • Ana -Afrobeat Brunch
  • Saturday - Fluxx Saturday

web: Top Es krim panggonan ing Abuja lan lokasi

2. Africana First Restaurant

Restoran pertama Africana minangka salah sawijining restoran Nigerian paling apik ing Dubai. Restoran iki wis ana wiwit taun 1993. Iki minangka restoran Afrika pisanan sing madeg ing Dubai, Uni Emirat Arab.

Jajanan sing disedhiyakake ing restoran iki paling dhuwur lan resep-resep sing tepat. Lingkungan nyaman lan nggawe sampeyan santai langsung.

Restoran pertama Africana minangka salah sawijining restoran Nigerian paling apik ing Dubai

Dheweke duwe sawetara cabang ing Dubai lan padha

  • Africana First Restaurant, cabang Goldland
  • Al Daghaya Street, Backside Gold Land Building, Deira, Dubai, UAE. Nomer telpon +971 4 225 8899.
  • Cabang Al Nakheel dumunung ing 1820, Lootah Bldg. Street 118 -12A, Cedhak Hotel Califonia, Al Nakheel, Deira, Dubai, UAE. Nomer telpon +971 4 227 9559.
  • Cabang Sabakha, dumunung ing Hotel AL Sabakha, Ground & Mezzanine Floor, Street Bo 118-109, Deira, Dubai, UAE. Nomer telpon +971 4 224 2533.
  • Cabang Al Barsha, Stasiun Metro FGB, Gudang RKM 2, Al Qouz Ind 3, Back Side Modern Bakery Dubai, UAE. Telpon +971 4 341 2122.

3. Restoran Afrika Biggy

Iki uga minangka salah sawijining restoran Nigerian paling apik ing Dubai. Ana macem-macem panganan wiwit saka sega jollof, sega goreng, daging wedhus, Nasi lan kacang-kacangan, sega Ofada lan kecap iwak lan liya-liyane.

Dumunung ing Lantai Ground, Toko 3, gedung Al Jabri, Al Nahda 1, Al Nahda, Dubai.

Iki uga minangka salah sawijining restoran Nigerian paling apik ing Dubai, Biggy Africana

4. Kif Kif

Restoran iki kudu dikunjungi kanggo panganan Afrika. Wis dekorasi interior apik, padha gumunggung pangan apik uga kajawi menu cukup kang terjangkau. Dumunung ing ngelawan stasiun bensin Emirates, ing jejere First Gulf Bank.

Uga maca: 17 Panggonan Fun Paling Apik Kanggo Hangout Ing Accra

5. Tagline - Siji & Mung Royal Mirage

Iki minangka papan liya kanggo entuk panganan Nigerian ing Dubai. Dheweke biasane nyedhiyakake dhaharan Maroko. Suasana ing area panedhaan apik banget amarga digawe meh padha karo restoran gaya Marrakesh. Resep-resep Maroko dijupuk saka Casablanca menyang Chefchaouen. Ndhuwur ing dhaptar yaiku mezze lan pastilla sing enak, pie pastry filo tipis kertas standar, disiram karo kayu manis lan gula bubuk. Restoran kasebut dumunung ing The Palace, One &Only Royal Mirage, AL sufouh Road lan mbukak saka jam 7 nganti 11:30.

6. Almaz

Iki uga minangka papan sing apik kanggo entuk panganan Nigeria ing Dubai. Gaya restoran kasebut diilhami dening restoran lan lounge Afrika Lor. Restaurant wis Bar Jus lan kamar Shisha. Dumunung ing Mall of the Emirates, Level 3 cedhak Harvey Nichols.

7. Dar ElKamar

Dar ElKamar minangka lokasi sing apik kanggo entuk panganan Nigeria ing Dubai. Restoran kasebut njupuk inspirasi saka semangat restoran & kafe Mesir. Dheweke duwe spesialisasi ing masakan tradisional Mesir lan panganan tradisional Naija.

 Restoran Dar ElKamar diadegake dening sawetara wong Mesir sing seneng karo Nigeria lan ora kepikiran menehi panganan sing sehat marang para pelanggan. Dumunung ing Dorrabay Boardwalk, ing jejere Jewel Towers Dubai Marina lan jam kerja saka 11 am nganti 2 am kajaba dina Jumuah nalika mbukak saka jam 2 sore nganti 3 esuk.

Dar ElKamar minangka lokasi sing apik kanggo entuk panganan Nigeria ing Dubai

8. Al Ammor

Yen sampeyan nggoleki papan kanggo mangan panganan Nigeria kanthi rega sing murah, mula sampeyan kudu ngunjungi Al Ammour. Dheweke nyedhiyakake macem-macem masakan Arab, Mesir lan Nigeria. Dumunung ing Zabeel Road, Near Sana Fashion lan mbukak saka 7 am nganti 2 am.

Uga maca: Panggonan Paling Fun Kanggo Hangout Ing Lagos Nigeria + Videos

9. Dubai Marina Geddy

Dubai Marina Geddy minangka papan liya sing apik kanggo golek panganan Nigeria ing Dubai. Nawakake masakan Mesir asli bebarengan karo panganan Nigeria. Dumunung ing menara Ora Marina, Dubai.

10. Restoran lan warung Al Qaherah

Iki minangka papan liyane sing apik kanggo entuk panganan Nigerian ing Dubai. Iki minangka restoran Mesir nanging duwe masakan Nigerian sing apik banget ing menu.

Atmosfer ing restoran lan panganane campuran apik banget. Hidangan khas sing disedhiyakake ing kene yaiku kushari lan sega karo bamye utawa bazila. Dumunung ing Menara Trident Bayside lan mbukak saka 6 am nganti 2 am.

11. Hadoota masreya

Restoran iki minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo entuk panganan Nigerian ing Dubai. Dheweke nyedhiyakake panganan Mesir lan Nigeria sing enak. Dumunung ing dalan Sheik Zayed bangunan Matloob lan jam buka wiwit jam 9 esuk nganti 12 esuk.

12. El3ezba

El3ezba minangka restoran Mesir ing Dubai sing nyedhiyakake panganan Nigeria. Akeh wong sing teka kanggo ngrasakake panganan. Masakan El3ezba sing paling laris yaiku Molokhia karo Nasi, Kofta, Koshari lan Eskandarani Ati. Dumunung ing Central Lake Tower, AL Abraj Street lan jam kerja saka 9 am nganti 1 am.

Sampeyan uga bisa kaya: Carane Nduwe Liburan Afrika Paling Apik


Nyebar katresnan

3 pikirane babagan "13 restoran Nigerian paling apik ing Dubai Sampeyan Kudu Priksa"

Ninggalake Komentar