10 restoran Nigerian paling apik ing Dallas

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ngomong babagan masakan paling apik ing donya, sajian Nigeria ora bisa ditekanake. Dadi dina iki, kita bakal mbukak restoran Nigerian paling apik ing Dallas sing nggawe nyata.

Nigerian ing saindenging jagad dikenal kanthi spesialisasi babagan panganan. Panganan kasebut mesthi dadi salah sawijining panganan sing paling disenengi ing saindenging jagad.

Nanging sedhih, manggon adoh saka omah kadhangkala ngalang-alangi rasa seneng mangan panganan sing apik banget kasebut. Senajan mbalikke tansah kasus ing sawetara negara.

Kita duwe akeh bisnis-oriented individu sing ventured menyang catering lan restoran supaya kanggo nepaki kabutuhan Nigerian ing Dallas.

Premised iki, ana ton saka restoran ing kutha ayu Dallas sing tawaran ing panganan Nigerian nanging ora kabeh sing pantes jenenge.

Ing cathetan iki, ngarepake restoran paling apik ing Dallas sing nyedhiyakake kabeh jinis panganan Nigerian.

Mesthine, sing nduweni lan direktur restoran kasebut yaiku warga Nigeria, mula ora ngarep-arep panganan sing sampurna ing kana.

Restaurants Nigerian paling apik ing Dallas

Nanging, ing postingan blog iki, kita wis nyederhanakake tugas kanthi milih 10 restoran Nigerian paling apik ing Dallas sing ngurusi panganan lan panganan Nigerian.

Elinga yen dhaptar iki tanpa urutan tartamtu. Njupuk wektu kanggo ngliwati lan pilih salah siji sing cedhak karo sampeyan.

restoran Nigerian ing Dallas

1. Fusion Vibes Pawon

Fusion vibes kitchen minangka salah sawijining restoran sing paling dhuwur ing Dallas. Ing Fusion, dheweke utamane utama ing panganan Afrika sing populer.

Restoran sing apik banget iki dikenal amarga layanan sing apik kanggo para pelanggan sing dihormati.

Pramila, Fusion Vibes Kitchen dumunung ing 100 S Central Exp, Ste 50 Richardson Heights Village Richardson, TX 75080.

Restoran kasebut nyedhiyakake macem-macem jinis panganan Nigerian. Wiwit saka beras Jollof nganti Eba.

Dheweke nawakake pangiriman lan takeout gumantung saka pilihan lan instruksi pelanggan.

Pembayaran ing restoran iki digawe gampang. Sampeyan bisa mbayar nganggo mode apa wae sing cocog karo sampeyan.

Dheweke nampa kertu kredit, Apple mbayar lan mbayar Android. Kepuasan pelanggan yaiku kabeh sing dikarepake.

Pawon mulya iki uga nawakake layanan 7 dina saben minggu tanpa gangguan. Dina lan jadwal mingguan yaiku;

Senin - Kamis = 12:00 nganti 08:30

Jum'at - Setu = 12:00 nganti 10:00

Minggu = 12:00 nganti 06:00.

Minangka pertimbangan layanan lan umpan balik pelanggan, Fusion Vibes Kitchen dirating 4.5 bintang.

Kanggo pesenan, reservasi, layanan omah, utawa pangiriman omah, sampeyan bisa tekan liwat (972) 543-3888 lan sampeyan bisa browsing situs web. kene kanggo informasi liyane

2. Afrika Fusion

Nalika nggawe dhaptar restoran Nigerian paling apik ing Dallas, kita ora bisa menehi resiko yen ora nyebutake Afrika Fusion.

Fusion Afrika dumunung ing 18900 Dallas Pkwy Ste 125 Dallas, TX 75287, Dallas Utara.

Restoran nawakake macem-macem jinis panganan Nigeria sing kalebu Chapati, Fufu, Lamb Bakar lan liya-liyane.

Ing Afrika Fusion, ana kamar kanggo reservasi. Iki tegese sampeyan bisa nggawe reservasi kanthi milih tanggal, wektu lan ukuran pesta.

Apike, restoran nawakake takeout. Lan babagan pilihan pembayaran, dheweke nampa kertu kredit.

Afrika Fusion dirating 3.5 lintang lan uga dirating apik kanggo bocah-bocah. Dheweke duwe meja ganti, parkir kereta dorong ing meja, kursi dhuwur lan menu bocah.

Restoran duwe parkir lan kanggo penggemar pesta bar, Afrika Fusion uga duwe bar lengkap.

Kajaba iku, pawon dikenal kanthi koleksi anggur sing apik. Afrika Fusion pancen apik kanggo nedha awan lan nedha bengi.

Afrika Fusion nawakake layanan 7 dina saben minggu. Dina lan jadwal mingguan yaiku;

Selasa - Rebo = 03:00-12:00

Kemis = 03:00 nganti 02:00

Jum’at – Minggu = 01:00 – 02:00.

3. restoran lan Lounge Lola

Restoran lan lounge Lolas dumunung ing 3435 N Beltline Rd. Irving, TX 75062.

Dheweke nawakake macem-macem panganan Nigeria kanthi macem-macem jinis. Miturut ulasan sing digawe dening para pelanggan, restoran Lola nyedhiyakake Amala sing paling apik ing Dallas.

Kajaba iku, dheweke nawakake takeout menyang pelanggan sing dikarepake lan nampa kertu kredit minangka cara pembayaran.

Restoran lan lounge Lola dirating 3.5 bintang. Restoran buka dina Selasa nganti Kamis saka jam 11:00 nganti 09:30.

Iki dhaptar 10 restoran Nigerian paling apik ing Dallas ora bakal rampung tanpa nyebutake restoran lan lounge Lola.

4. Pawone Kemi

Sing penting yaiku pawon Kemi sing ana ing 1102 W Pioneer Pkwy Grand Prairie, TX 75051.

Restoran iki nawakake macem-macem panganan Nigeria kayata piring iwak seger, Eba, piring beras, piring fufu, amala, bubur ubi, lan panganan liyane.

Kemi nawakake takeout lan nampa awis, transfer bank, kertu kredit, lan liya-liyane minangka bentuk pembayaran.

Restoran kasebut dirating 4.0 bintang. Restoran iki uga dirating apik kanggo bocah-bocah lan ing antarane keuntungan sing ditambahake yaiku duwe parkir.

Restoran mbukak:

Senin - Setu = 11:00 - 09:00

Minggu = 11:00-06:00.

5. restaurant Afrika Aggie kang

restaurant iki dumunung ing 9205 Skillman Street, Ste 134 Dallas, TX 75243. Restaurant iki tawaran ing macem-macem panganan Nigerian.

Kajaba iku, restoran Aggie minangka salah sawijining restoran ing Dallas sing nduweni fitur khusus kanggo nggawe reservasi.

Iki tegese pelanggan bisa nggawe reservasi kanthi milih tanggal, wektu, ukuran pesta, lan liya-liyane.

Kajaba iku, pawon Aggie uga nawakake layanan pangiriman. Ing istilah pembayaran, padha nampa kertu kredit biasane.

Restaurant iki dirating 3.0 stars. Restoran mbukak:

Senin - Setu = 12:00-11:00

Minggu = 12:00-08:00.

6. Restoran Yemsade

Sabanjure ing dhaptar eatery paling apik ing Dallas sing ngawula panganan Nigerian ing Yemsade Restaurant.

Yemsade restaurant dumunung ing 3007 Carrier Pkwy, Grand Prairie, TX 75052 lan iku ngarep prayoga kanggo pasugatan Afrika.

Ing Yemsade, panganan utama kalebu beras Jollof Nigeria, sup mrico wedhus, Moi-moi, lan liya-liyane.

Kaya restoran populer liyane ing Dallas, sampeyan bisa nggawe reservasi kanggo pesta ulang tahun lan kegiatan upacara liyane ing kana.

Restoran iki apik banget kanggo nedha awan lan bukak ing:

Selasa - Setu = 10:00 - 08:00

Minggu = 10:00-05:00.

7. restaurant African Village

restaurant African Village dumunung ing 3003 N Belt Line Rd, Irving, TX 75062. Sampeyan uga bisa nelpon restaurant iki "Aran ing ngarep" amarga saka layanan apik banget.

Ing restaurant African Village, padha utama ing macem-macem jinis panganan Nigerian; sing populer ing antarane yaiku Kari Wedhus karo sega putih.

Salajengipun, padha uga nampa kertu kredit minangka mode pembayaran; Staff sing apik banget karo dicekel bocah karo 3.5 ratings stars.

Umumé, restoran iki santai lan apik banget kanggo nedha awan. Parkirane uga apik banget.

Padha mbukak ing:

Senin – Rebo = 11:00 – 08:00

Kemis - Setu = 11:30 - 09:00

Minggu = 11:30 - 08:00.

8. Endah Panggangan Afrika Cuisine

Exotic Grill African Cuisine biso dibantah salah siji saka restoran paling apik ing Dallas porsi masakan Afrika.

Dumunung ing 415 N Main St Euless, TX 76039. Restoran iki nawakake macem-macem panganan Nigeria sing kalebu wedhus, iwak sing dibungkus, kakap abang, fufu, pondu, samosa, pisang raja, lan liya-liyane. .

Dheweke dirating 4.0 bintang lan apik kanggo bocah-bocah. Ing istilah leladen, padha dipercaya lan cara pembayaran sing kertu kredit.

Restoran duwe pilihan anggur karo bir. Padha mbukak ing:

Senin - Kamis = 12:00 - 10:00

Jumuah = 12:00 - 12:00.

Setu = 02:00 - 02:00

Minggu = 01:00 - 10:00.

9. Aso Rock restaurant lan Lounge

restaurant iki dumunung ing 9220 Skillman st, Dallas TX 75243. restaurant iki tawaran ing akeh jinis panganan Nigerian kabeh varieties.

Restaurant nawakake takeout lan nampa kertu kredit. Dheweke dirating 3.0 lintang lan apik kanggo bocah-bocah.

10. omah gedhong Murphy.

omah gedhong Murphy dumunung ing 10051 Whitehurst Dr, Dallas TX 75243 lan iku salah siji saka restoran Nigerian paling apik ing Dallas.

Ing kene, dheweke ngurusi macem-macem panganan lan pasugatan warga Nigeria sing nggawe urip luwih gampang kanggo warga Dallas sing manggon ing Nigeria sing seneng mangan panganan lokal.

Ing omah gedhong Murphy, masakane paling dhuwur, lan layanan pelanggan ora liya.

Dheweke ora mung ngladeni masakan, nanging uga ngladeni budaya lan warisan Nigeria ing kana. Dadi ora bakal mbuwang wektu.

Uga, sampeyan bisa nggawe reservasi kanggo pesta ulang tahun, ulang tahun pernikahan, kumpul-kumpul, lan liya-liyane.

Minangka ayu lan Fantastic minangka panggonan iki, ana ton saka reviews online ing sih saka omah gedhong Murphy kang.

kesimpulan

Apa sampeyan ora nate kantun panganan Nigeria utawa sampeyan pengin bali menyang omah mung kanggo ngrasakake panganan pribumi?

Inggih, mengkono. Dadi yen sampeyan rumangsa kaya ngono, sampeyan bisa nyedhaki restoran Nigerian paling apik ing Dallas sing kasebut ing ndhuwur gumantung saka lokasi sampeyan.

Restoran kasebut gampang diakses kanthi fisik utawa liwat internet. Utawa, sampeyan bisa ngubungi dheweke liwat saluran telpon dhewe-dhewe.

Muga-muga artikel iki menehi sampeyan wawasan babagan restoran sing kasedhiya ing Dallas ing ngendi sampeyan bisa ngrasakake panganan Nigerian sing apik.

Dadi, nikmati rasa manis lan priksa manawa sampeyan ngrasakake resep-resep sing enak. Sampai ketemu nang kono!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar