10 Resor Pantai Ndhuwur ing Lagos Sampeyan Kudu Dolan maring Taun Iki.

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Ana atusan panggonan menarik sing bisa dibukak ing Nigeria kanggo seneng liburan nalika iku. Dadi, yen sampeyan butuh papan sing paling apik lan paling nggumunake kanthi nyenengake lan bandha, mula artikel iki ngemot dhaptar resor pantai sing apik tenan ing Lagos sing bisa dibukak taun iki.

Tanpa mangu, Lagos, Nigeria, minangka kutha sing apik kanggo dideleng amarga akeh alasan. Iku panggonan kebak wonder lan surprises. Utamane, yen sampeyan ngunjungi salah sawijining pusat hiburan, taman, museum, sirkus lan liya-liyane.

iklan

Sing dikandhakake, eksplorasi menyang sawetara resort pantai ing Lagos mesthi bakal nggawe petualangan ruangan sing luar biasa. Lan sampeyan uga bakal ngerti kenapa kutha kasebut asring diarani 'London Cilik.

Nanging, yen sampeyan lagi seneng ngulandara ruangan sing serius ing kutha Lagos sing ayu nanging ora ngerti arep miwiti saka ngendi, aja kuwatir, artikel iki bakal mbantu sampeyan.

Ing ngisor iki ana 10 resort pantai paling apik sing kudu sampeyan kunjungi ing Lagos taun iki.

La Campagne Tropicana Beach Resort

La Campagne Tropicana Beach Resort tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining pantai sing misuwur ing Lagos. Iku luwih endah ing alam, gaya lan katon saka carane jeneng muni.

Maca uga: Carane njaluk Visa Qatar saka Nigeria: Pandhuan lengkap

Resor pantai sing apik tenan iki kanthi 65 hektar sing apik banget dumunung ing sadawane Lekki-Epe Expressway sing populer, mung sak jam saka VI, Lagos.

Pengunjung sing kerep nggambarake papan kasebut minangka salah sawijining omah pantai paling apik ing Lagos kanggo kenangan sing sampurna lan liburan romantis sing ora bisa dipisahake.

Kajaba iku, resort pantai sing estetis uga duwe akeh pemandangan sing nggumunake kalebu alas bakau, tlaga banyu tawar, pantai pasir sing apik lan Savannah.

Pungkasan, karo La Campagne Tropicana Beach Resort ing Lagos, sampeyan duwe kesempatan kanggo nikmati sawetara kegiatan sing nyenengake ruangan. Kayata nglangi, mancing, snorkeling, hiking, kano, mburu, voli pantai lan bal-balan pantai, nunggang jaran, lsp.

Eko Tourist Beach Resort

Eko Tourist Beach Resort ora pati ngerti karo Lagosian. Cukup lucu, mung 5 menit perjalanan saka Zona Perdagangan Bebas, Lekki. Resor Wisata mewah iki uga dikenal minangka Pantai Akodo.

Yen sampeyan seneng banget ing kolam renang utawa ing segara utawa mung seneng dolanan ruangan liyane ing wektu luang, Pantai Wisata Eko kudu dadi target tujuan sampeyan. Omah pantai mewah duwe kabeh.

Sing dikandhakake, wong-wong percaya yen Pantai Akodo minangka salah sawijining resor paling apik lan terorganisir ing Lagos. Wis taman hiburan luar biasa, lodges apik banget, tentrem pantai nglangi, grooves klapa lan liyane.

Kajaba iku, resort mewah nduweni lingkungan sing tenang; banget kondusif karo ambience atraktif. Kajaba iku, ana luwih saka 40 - utawa sekitar - cabanas iyub-iyub pantai, uga kalebu andhuk lan kursi malas.

70 segara uga kamar tampilan taman dibangun kanthi apik lan dilengkapi amarga menehi kenyamanan lan istirahat sing apik lan apik.

Sing nggumunake, pantai kasebut dilengkapi karo telung restoran a-la-carte yaiku; omah Eko Akate, Atlantic Café lan Beach Bar lan Marmundo.

Kabeh sing ngladeni kualitas plus omben-omben internasional lan delicacies karo musik latar mburi kanggo madhangi swasana ati.

Maca uga: Top 10 perusahaan paket liburan ing Nigeria

Tinjauan Pantai Wisata Eko ora bakal rampung tanpa nyebutake spa Karibia-Bali sing eksotis, Spa kike lan liya-liyane. Kabeh mau nyedhiyakake topeng rai sing nyegerake & bungkus nutrisi lan pijet penyembuhan sing rejuvenating.

Kabeh, sampeyan bisa nemokake dalan mudhun menyang Pantai Wisata Eko ing Kilometer 22, Lekki Epe Expressway, (Ibeju Lekki), Akodo, Lagos. Lungaa lan nikmati dina-dina sing isih ana.

Inagbe Grand Resort

Inagbe Grand Resort minangka salah sawijining resor pantai paling apik ing Lagos sing kudu sampeyan kunjungi taun iki. Resor pantai iki nduwe akeh barang sing bisa dideleng amarga ana ing sekitar Lekki Phase 1, 13 Abimbola Okulaja, Lagos.

Pantai iki minangka papan perlindungan sing apik, keanggunan lan kemewahan. Dumunung ing bank-bank tentrem Lagos gedhe lan Samudra Atlantik sing mulya.

Sing dikandhakake, Inagbe Grand Resort sing kuwat mapan ing Pulau Inagbe, mung 15 menit numpak prau saka Pulo Victoria, Lagos.

Ana campuran alam, tradisi lan budaya ing resort malang pinunjul; pantai wedhi, langit langit, lan alam striking kabeh ana ing resort buta. Perwakilan customer care uga budaya lan klasik, lan atmosfer tansah ayu lan tentrem.

Kajaba iku, kamar resort klasik, wiyar lan apik banget. Saben kamar duwe TV layar datar, telpon ing kamar, saluran televisi satelit lan jedhing en-suite.

Mula, aku bakal menehi saran dhewe babagan omah pantai iki yen sampeyan ora pengin nginep ing hotel. Lan / utawa yen luwih seneng tetep nyedhaki hustle lan tussle sisih Lagos sibuk.

Ing kana, ana papan liburan sing apik banget sing uga dianggep minangka resor pantai lan hotel modern. Ing istilah awam, Inagbe Grand Resort paling diterangake minangka gabungan enclave alam, tradisi lan budaya, ing lanskap apik tenan.

Secara harfiah, omah pantai Inagbe minangka salah sawijining papan sing paling nyenengake lan nyenengake ing Lagos taun iki. Aja kantun sore serenade yen sampeyan kudu lunga, please, Iku murup…!

Uga maca: 25 fun panggonan ing Lekki kanggo hangout

Atican Beach Resort

Ing urat sing padha, Pantai Atican minangka resor anyar nanging apik karo bandha eksotis ing Lagos. Sing paling disenengi wong akeh babagan pantai iki yaiku kebersihan pasir lan banyune biru.

Atican prewangan punika 20 kilometer drive adoh saka Victoria Island, Lagos. Dumunung ing sadawane dalan Abraham Adesanya, sanajan mung 10 menit, saka dalan Lekki-Ajah Express saka Abraham Adesanya Estate.

Intine, yen sampeyan butuh area sing cocog kanggo ndeleng Samudra Atlantik, mula resort pantai sing apik banget ing Lagos iki kudu dadi papan sing sampurna. Mung ngemas sawetara cemilan - nalika arep - kanggo munch adoh nalika nonton ombak banyu liwat.

Kajaba iku, sampeyan bakal weruh resort pantai apik ing Atican karo lingkungan resik, wedhi putih nggoleki, Restaurant kelangan, lodges nyaman kanggo sebutno nanging sawetara.

Ing kana, sampeyan bisa ngendhokke atine lan ngendhokke swasana kanthi sikil sing ditutupi pasir sing anget lan apik, lan ing tengah-tengah pasuryan sing akrab lan ora pati ngerti.

Mesthine, resort iki minangka tujuan sing sampurna kanggo pelayaran, istirahat, hangout (pribadi utawa klompok). Lan uga bisa diwenehi tag minangka salah siji saka resort kulawarga paling apik ing Lagos.

Iku banget sampurna kanggo piknik, pesta ulang tahun utawa pesta pantai akhir minggu resmi. Kanthi omah pantai Atican, sampeyan bakal ngrasakake lan ndeleng hiruk-pikuk Lagos ilang kanthi jelas.

La Casa Resorts

Minangka wong bisnis ing a business trip utawa ing mbetahaken panggonan sampurna cocok kanggo liburan Natal, La Casa Resorts, Lagos pancen salah siji saka house pantai paling sing nawakake tranquility kuwi.

Kajaba iku, resort iki uga nduweni kemewahan lan kenyamanan sing kalebu kamar deluxe, kamar standar, eksekutif segara, bungalow kamar turu, vila, lsp. La Casa Beach Resort uga ora apik kanggo bulan madu.

Kajaba iku, restaurant resort serves pengunjung mangsan lan pinunjul karo koleksi endah saka delicacies internasional lan bar, ing tangan liyane nyedhiyani sayah, serene lan fun-kapenuhan atmosfer kanggo ombenan.

Ora diwatesi, ana lipatan game ruangan sing menarik lan barang-barang sing nyenengake lan penting. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa nunggang jaran, nglangi lan liya-liyane.

Yen sampeyan bakal teka ing resort iki, yen sampeyan nemokake dalan menyang Amuwo Odofin ing Lagos, sampeyan bakal bisa ndeleng taman sing apik ing La Casa Resorts.

Resor Omu

Omu Resort minangka resort pantai sing apik banget sing kudu sampeyan kunjungi taun iki ing Lagos. Senajan Omu Resort ora tanggung Resor pantai; iku padha kanggo rekreasi utawa taman hiburan.

Nanging, ana akeh barang sing nyenengake kanthi tampilan estetis sing bisa dideleng. Kebon binatang, taman, banyu, jenenge. Omu Resort ora mung ing dhaftar iki; iku entuk posisi uga pantes.

Resor lan taman hiburan iki dumunung ing No.. 1 Asiwaju Tinubu Way, Ibeju, Lekki. Lingkungan tentrem lan ayu, lan Resor uga nawakake delicacies manis sing standar internasional.

Kajaba iku, mesthi ora ana cara sing luwih apik kanggo urip sing nyenengake kanthi harfiah siji-sijine langkah ing Lagos, Nigeria tinimbang ngunjungi Omu Resort ing dina Jumuah wengi kanggo musik sing nyenengake kanggo nyuda saraf sawise dina kerja sing nyenengake.

Sampeyan bisa uga maca: Cara praktis nyata kanggo ngirit dhuwit nalika liburan

Nanging, yen sampeyan isih mikir babagan papan sing luwih apik lan cocog kanggo nyenengake akhir minggu ruangan, Omu Resort bakal - tanpa mangu - nyemburake gelembung sampeyan.

Kamp Ikare Beach Resort

Kamp Ikare Beach Resort minangka salah sawijining resort pantai pribadi sing misuwur ing pinggir pesisir Lagos. Cedhak banget karo Desa Ikare ing Badagry, Lagos. Sanajan pantai kasebut nduweni papan istirahat sing apik nanging mung bisa diakses kanthi prau.

Iki tegese ana akeh fasilitas lan layanan sing apik banget ing kana sing bakal nyedhiyakake pengalaman resort pantai sing nyenengake. Resor iki nduweni 6 kabin duplex, pantai komunal tengah kanthi fasilitas kamar mandi sing apik lan sawetara taman pantai pribadi.

Kajaba iku, ana wit palem sing kelangan, banyu biru sing resik, pasir sing apik lan uga kabin sing luar biasa kanggo nonton segara nalika muter lan pasang. Ana Klassic Suite lan ana Kouch Suite; Klassic siji kamar 4, nalika Kouch dimaksudaké kanggo individu.

Dheweke nyedhiyakake panganan lokal lan internasional ing kana. Yen sampeyan nginep ing salah sawijining kamar pantai ing sewengi, sampeyan bakal diwenehi sarapan lan ing wayah awan, sampeyan bakal diwenehi nedha awan sing dimasak ing omah.

Ing jangka panjang, sedina ing pantai Kamp Ikare utawa nginep kabeh wengi ing salah sawijining bungalow sing dilengkapi kanthi apik bakal dadi kenangan sing ora bakal ilang. Kamp Ikare minangka resor pantai sing apik tenan ing Lagos.

La Manga Luxury Beach Resort

Yen sampeyan pengin liburan cepet ing pantai sing nggumunke kanthi pemandangan sing apik uga akomodasi mewah ing lingkungan sing tenang lan pribadi, mula La Manga Luxury Beach Resort kudu dadi tujuan sing cocog.

Nduweni pemandangan segara sing nyenengake lan apik banget.

Pantai Mewah La Manga iki dumunung ing sadawane segara Atlantik sing mulya lan dumunung ing sadawane lingkungan anget Ilashe ing Lagos. Jujur, sampeyan mesthi bakal seneng karo papan iki.

Resor pantai La Manga duwe kabeh fasilitas pantai - ing njero ruangan lan ruangan - sampeyan bisa bayangake. Kanthi resort sange iki, sampeyan bakal opportune kanggo mirsani muter, sudhut lan pasang uga ngrungokake gelombang kelangan saka segara.

Whispering Palms Resort

Whispering Palms Resort wis dibangun lan dikembangaké dhewe saka resort biasa dumunung ing salah siji desa ngantuk lawas. Wis dadi salah sawijining tujuan liburan sing paling apik lan dirayakake kanggo para penyayang, kulawarga lan kanca-kanca ing Nigeria lan Afrika kanthi wutuh.

Resor Pantai Pribadi sing misuwur ing Kutha Lagos iki nduweni kamar gedhe, restoran lan bar sing apik, keramahan sing apik karo staf sing paling apik sing tansah siap nglayani pengunjung kanthi luwih apik.

Whispering Palm Resort tanpa mangu pilihan becik lan sampurna kanggo wong bisnis, penyayang utawa kulawargané sing ing preian utawa preian Natal.

Nanging, omah pantai dumunung ing Badagry, Iworo/Ajido Town, Lagos. Iku mung 20 menit kulo saka Museum Budak misuwur lan bab 25 menit utawa luwih saka Desa Prancis populer.

Maca uga: Hotel paling apik ing California

JayBee Beach Camp

JayBee Beach Camp dumunung ing sadawane Samudra Atlantik sing apik banget ing teluk sing misuwur ing pesisir Lagos (yaiku Tarkwa Bay). Camp pantai iki mung sawetara menit drive saka Pulo Lagos.

Pantai JayBee duwe pondokan kayu sing paling apik lan apik banget - sing bisa ngurmati Negara - ing resort kasebut. Ing kana, pengunjung duwe akses menyang balkon pribadi, ketenangan lan ijo sing mung bisa ditindakake nalika sampeyan nyedhaki segara.

Minangka wong sing seneng seneng lan seneng kesenengan, resor pantai JayBee kudu ana ing dhaptar resor pantai sing apik tenan ing Lagos sing bakal dikunjungi taun iki.

kesimpulan

Nalika ana ton utawa pantai lan pusat istirahat ing Lagos, rembugan ndhuwur 10 resorts pantai ing Lagos paling ayu lan Highly ngrayakake antarane wong-wong mau.

Yen sampeyan setuju utawa ora setuju karo dhaptar iki, tulung ucapake maksud sampeyan nggunakake bagean komentar. Matur nuwun!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar