Rekor Donya Gampang Kanggo Ngalahake: 10 Rekor Donya Guinness Sampeyan Bisa Dipecah

Nyebar katresnan

Rekor donya sing gampang dikalahake

Rekor donya sing gampang dikalahake yaiku prestasi sing mbutuhake kemampuan minimal, gampang diajarke, lan asring bodho. Cathetan iki ana mung kanggo kang ana; wong-wong mau sing absurd nganti ana wong sing siyap nyoba supaya kasebut ing buku sejarah.

Kita kabeh pengin ngalahake rekor ing sawetara wektu ing urip kita. Nggawe rekor donya bakal apik tenan. Iki minangka prestasi sing bisa diakoni minangka sing paling apik sing ora bisa dipungkiri ing babagan apa wae lan jeneng sampeyan kalebu ing dhaptar dhaptar prestasi sing misuwur.

Bayangake rasa bangga utawa rasa sukses sing bakal sampeyan alami yen sampeyan ngerti yen urip sampeyan duwe pengaruh sanajan ora penting, konyol, utawa aneh. 

Saben perkara kasebut ana ing aspek "apik" kanggo ngilangi rekor donya, nanging bisa uga ilang sewengi yen utawa nalika wong liya ngilangi rekor sampeyan kanthi sithik.

Banget kanggo wong-wong mau, utawa cocok kanggo sampeyan, amarga sawetara cathetan donya mung trik partai njlimet. Kegiatan kasebut bisa ditindakake ing omah utawa pekarangan lan kudu nyenengake sampeyan utawa bocah-bocah.

Ing ngisor iki ana sawetara rekor donya Guinness sing aneh sing bisa dikalahake dening wong rata-rata kanthi sethithik karya lan wektu.

10 Rekor Donya Gampang Sampeyan Bisa Ngalahake

1. Umume T-shirt dianggo bebarengan

Umume T-shirt nggawe rekor donya sing gampang

Senajan umume wong mung nganggo siji T-shirt, saben sawetara taun, iku wiwit dadi modis kanggo nganggo loro T-shirts, kayata kaos lengen cendhak liwat kaos lengen dawa. Luwih saka iku khayal; kok ora nganggo sweter utawa kaos hoodie tinimbang kaos?

Cukup adhem ing sawetara wilayah ing Kanada kanggo entuk jinis lapisan ekstrem iki. Tanggal 17 Februari 2019, Ted Hastings nggawe rekor donya anyar kanthi nganggo 260 T-shirt bebarengan ing Kitchener, Ontario, nggawe dheweke dadi raja lapisan sing ora bisa dibantah. 

Hastings kudu nganggo ukuran klambi sing luwih gedhe, diwiwiti kanthi ukuran medium lan nganti 20XL, supaya tugas kasebut gampang. Hastings arep nggabungake kepinginan kanggo mecah rekor iki kanthi usaha kanggo ngumpulake dana kanggo papan dolanan kanggo sekolah.

Nganggo sawetara kaos dudu perkara sing paling tantangan ing donya. Nanging, iku trickier saka misale jek. Njupuk kaos minangka aspek sing paling tantangan. 

Sapa ing jagad iki duwe 261 klambi, lan yen ana, apa kabeh ukurane luwih gedhe? Sampeyan bisa uga kudu nggawe pasokan menyang toko Goodwill utawa Salvation Army sadurunge nyoba.

2. Paling kaos kaki sing dianggo ing sikil siji ing 30 detik

Sepira cepet sampeyan bisa nyelehake kaos kaki 28 ing sikil siji? Sampeyan mesthi bisa! Inggih, yen sampeyan entuk 29, sampeyan bakal nyetel rekor. Ora akeh aturan kanggo trik iki. Sawijining syarat yaiku kudu diselehake siji-sijine, lan Pavol Durdik saka Slowakia saiki nyekel rekor kasebut. Sampeyan bisa nggunakake kranjang umbah-umbah kanggo iki amarga ora ana watesan babagan carane resik.

3. Menara paling dhuwur kanthi kertas jamban

Kita ngerti sampeyan wis nyimpen ing kertas jamban, dadi kenapa ora nggunakake gulungan sing isih kosong kanthi saingan mbangun menara kertas jamban raksasa? Sing nduwèni rekor donya sadurungé, Silvio Saba, asring kalebu ing dhaptar rekor donya, rampung 28 muter ing 30 detik. Mung ndemek siji muter ing wektu dilarang. Sampeyan bisa gampang ngalahake rekor iki kanthi nggunakake 29 muter ing 30 detik.

4. Paling endhog retak karo tangan siji ing menit

Umume endhog retak kanthi tangan siji sajrone siji menit

Kanthi 32 endhog retak ing menit, Ross McCurdy saiki nyekel rekor kasebut. Ing tanggal 16 Juni 16 Juni 2011, wong asli Washington iki ngrampungake kabeh kanthi tangan siji. 

Dheweke ngoperasikake restoran sing duwe spesialisasi ing sarapan, mula dheweke wis pirang-pirang taun kanggo ngasah katrampilan ngethok endhog kelas donya nalika kerja ing kana, menehi keuntungan sing ora adil tinimbang pesaing potensial, kepungkur, saiki, lan mbesuk. Nanging, mecah rekor kasebut ora bisa diatasi.

Mbukak endhog mung siji minangka tugas rumah tangga sing angel. Sampeyan kudu disabetake kanthi tepat kanggo pecah lan ora diwutahake ing kabeh papan utawa ninggalake potongan cangkang sing angel dipulihake ing wajan utawa sajian. 

McCurdy ngetutake peraturan Guinness, sing nyatakake yen cangkang endhog ora bisa ndemek baskom utawa cangkir sing digunakake kanggo ngumpulake endhog mentah. Mulane, wong kudu ngilangi endhog kanthi fisik yen pengin nggawe omelet figuratif. 

Kajaba iku, butuh akeh endhog kanggo nemokake lan banjur bola-bali praktik cara sing cocog kanggo ngilangi lan nguras kabeh sekaligus.

Maca uga 10 Negara Paling Aman ing Donya Kanthi Tingkat Kejahatan Paling Ngisor

5. Cepet mangan donat senggol tanpa tangan

Ana sawetara jinis donat. Apple fritters kandel lan diisi karo potongan-potongan woh, dene donat sing dilapisi alus lan hawane. Ing sawetara wilayah, donat jeli diarani donat senggol. 

Amarga donat jeli minangka medium sing apik banget ing antarane bobot lan kapadhetan, dheweke menehi pilihan sing cocog kanggo nguji katrampilan para pemakan kue manis sing digoreng. 

Ing 11.41 detik ing April 2014, warga San Francisco, Philip Santoro, nyedhot donat kanthi senggol ukuran biasa. Kajaba iku, dheweke ora nggunakake tangan utawa malah dilat lambene nalika nyoba ngalahake rekor.

Cara paling apik lan bisa uga mung kanggo nyiapake rekor donya donat-wolfing anyar yaiku mangan donat sabisa-bisa nalika tetep ora muntah lan nganggo celana kringet sing nyaman lan elastis. Mbokmenawa uga ide sing apik yaiku ngandhani dhokter babagan rencana sampeyan. Dheweke mesthi ora seneng, nanging paling ora kudu dilaporake.

6. Resik jendhela paling cepet

Burrows narik metu peralatan gedhe banget kanggo cepet ngresiki sawetara windows gedhe tenan ing Kompetisi Reresik Window Nasional sing njupuk Panggonan ing Oktober 9, 2009, ing Blackpool, Inggris. 

Burrows mancorong telung pigura, jendhela kantor biasa mung 9.14 detik. Rekor Burrows, sing wis ora bisa ditandingi luwih saka sepuluh taun, kudu dipecah alon-alon. Mulane iku paling apik kanggo miwiti cilik. 

Kanggo break rekor Burrow, miwiti ngumbah jendhela mobil karo squeegee sethitik, banjur maju menyang squeegees buta liyane lan lumahing kaca luwih gedhe, kayata lawang padusan, lan jendhela gambar.

7. CD paling imbang ing siji driji

Silvio Sabba, sing nduwe rekor donya sing apik, duwe tujuan kanggo 247 wadhah kawruh lan musik sing lawas, tipis, lan musik sing streaming wis ilang tanggal 12 Juli 2015. Sabba ngimbangi 247 CD ing siji driji ing Milan, Italia.

Sabba ora ngimbangi CD ing driji munggah-pointing kaya nyoba muter basket kanggo break rekor. Dheweke uga ora muni CD ing sakubenge driji indeks kaya spindle utawa nganggo ing. 

Ora, siji kudu ngetutake conto Sabba kanggo ngalahake dheweke, nanging paling ora siji disk sing luwih dhuwur. Sampeyan kudu numpuk CD kasebut ing sadhuwure siji liyane kanggo nggawe menara CD sing durung katon wiwit taun 1999 nalika nyekel driji terus metu lan sejajar karo lemah.

Apa persiapan kritis sing digawe kanggo nyoba ngilangi rekor iki? Ngapikake keseimbangan, nguatake lengen amarga 248 CD bobote, lan saiki nemokake CD sing akeh.

Deloken sisan:13 Kewan Paling Alon Ing Donya

8. Umume gedhang dikupas lan dipangan

Patrick Bertoletti kang 14. Januari 2012 rekaman ing Dundee, Illinois, bisa teka mati minangka dicokot banget prasaja. Nalika ngatur gedhang, wolung luwih apik tinimbang ora ana, sing arang banget. 

Wolung gedhang wutuh bisa dikupas, lan woh sing alus ing jero dipangan Bertoletti sajrone siji menit. Gampang lali carane angel mbukak. Sawijining gedhang iku akeh banget, apamaneh dicemplungake ing cangkeme, amarga ukurane cukup gedhe ing wektu tartamtu.

Wolung gedhang ora cukup kanggo mecah rekor, nanging Bertoletti kudu nggawe cara supaya bisa mbukak lan nyiyapake kanthi cepet, yaiku latihan rutin kanggo ngalahake rekor wong lanang. 

Sampeyan kudu nyoba sangang tembakan sajrone 60 detik. Sampeyan bakal entuk akeh kalium diet sanajan sampeyan nyoba nyetel Rekor Dunia Guinness kanggo mangan lan ngupas gedhang.

9. Rekam kanggo nonton TV

"Marathon" yaiku lari sing dawane 26.2 mil. A "maraton televisi" iku nalika wong nonton akeh televisi. Sanajan nonton TV minangka perkara sing ditindakake nalika santai kanthi kemewahan ing ngarep layar definisi tinggi, ora ateges manawa iki dudu kegiatan sing ngebotake fisik sing bisa nyoba sistem awak. Loro hobi iki ora bisa dibandhingake.

Sembarang upaya kanggo mecah rekor kanggo nonton televisi sing ora mandheg kudu tetep siyaga, ngatur kiriman panganan lan omben-omben biasa, lan duwe cara kanggo nyuda fungsi awak. Iki bener sanajan tujuane dadi wong sing nonton televisi paling akeh sajrone lungguh tanpa mandheg.

Luwih rumit tinimbang sing katon, nggawe prestasi Alejandro "AJ" Fragoso nonton televisi tanpa gangguan 94 jam ing New York City ing April 2016 luwih nyengsemaken. Kita manawa eyeballs wis burned dening wektu iku liwat amarga iku acara marketing kanggo video-nambahi piranti lunak.

10. Wektu paling cepet kanggo ngetik aksara ing iPad

Saiki ayo padha jujur ​​sedhela. Yen sampeyan nglampahi akhir minggu utawa sore ing omah, mesthine sampeyan bakal idly karo gadget layar demek elektronik. Mulane, tinimbang muter Mario Kart Tour utawa nggawe tweets konyol, sampeyan uga bisa nindakake soko luwih produktif. 

Kita ngomong babagan prestasi kaya nyetel rekor donya lan nerbitake jeneng sampeyan ing laris amarga paling apik kanthi ndemek lan ngeklik elektronik layar demek kanthi acak.

Apa wae, Chase Samuel kasil nindakake kanthi tepat. Ing Osler, Saskatchewan, tanggal 12 Agustus 2013, dheweke nyuwil rekor sadurunge kanthi akurat lan tanpa cacat ngetik alfabet lengkap menyang iPad mung 2.47 detik, yaiku wektu paling cepet.

Sing luwih nggumunake lan nantang yaiku Samuel nindakake kanthi tangan siji. Siji-sijine cara kanggo nyiapake kanthi efektif yaiku latihan ngetik kabeh alfabet ing iPad nganti sampeyan nemokake pola sing nggawe ngetik ABC otomatis. Salajengipun, ngasah katrampilan driji sampeyan bisa uga minangka pamindhahan sing cerdas.

kesimpulan

Kita ngomong babagan rekor donya sing bisa diakses kanggo ngalahake. Sampeyan bisa mbayangno bangga utawa rasa prestasi sing bakal sampeyan rasakake yen sampeyan ngerti manawa, sanajan ora pati penting, absurd, utawa aneh, urip sampeyan wis nggawe bedane. 

Ya, kabeh iku ana ing aspek "apik" kanggo mecah rekor donya, nanging bisa uga ilang sewengi yen utawa nalika ana wong sing ngilangi rekor sampeyan kanthi sithik.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar