Entuk Rega Silinder Gas Paling Anyar ing Nigeria lan Ngirit Gedhe (2023)

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh rega silinder gas paling anyar ing Nigeria supaya bisa ngirit gedhe ing tuku sabanjure? Ora katon maneh amarga kita wis nglumpukake informasi babagan rega tabung gas saiki ing Nigeria kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Saiki, akeh omah sing ditinggal nggunakake kompor minyak tanah, kayu bakar, utawa kompor areng kanggo masak. Kabeh matur nuwun kanggo industri minyak lan gas kanggo introduksi saka kompor gas ing Nigeria.

Gas petroleum cair (LPG), biasane diarani gas masak, kasedhiya lan regane cukup murah ing Nigeria. 

Kompor gas akeh digunakake amarga luwih gampang, luwih cepet, lan luwih resik. Mulane, akeh wong milih cara sing luwih gampang kanggo nggawe masakan luwih gampang.

Kompor gas didhukung dening gas masak, lan gas masak disimpen ing silinder gas. 

Silinder iki teka ing macem-macem ukuran. Sawise sampeyan mutusake nggunakake gas, tuku silinder gas sabanjure. Silinder gas kasedhiya ing macem-macem ukuran lan kilogram ing pasar. Iki minangka kondensat sing gampang kobong kanthi tekanan ing silinder sing cocog.

 Akibaté, nyuda gas kanggo uwal saka atmosfer, nyegah risiko liyane. Nanging, biaya tuku tabung gas kosong luwih dhuwur tinimbang sing diisi ulang.

Price Cylinder Gas ing Nigeria
Silinder Gas ing Nigeria

Mulane, apa kontaner gas iki diimpor uga mengaruhi rega. 

Kiriman iki bakal nuntun sampeyan babagan macem-macem ukuran silinder gas lan rega ing Nigeria.

Ringkesan silinder gas ing Nigeria

Ukuran silinder gas sing sampeyan pilih bakal gumantung saka panggunaan lan tujuane. 

Silinder sing luwih cilik biasane digunakake ing setelan domestik ing pawon kanggo panggangan lan masak. Sing luwih gedhe digunakake ing toko roti, bangunan umum, hotel, restoran, lan panggangan. 

Ukuran silinder gas kasedhiya ing ukuran ing ngisor iki; 3kg, 5kg, 6kg, 12.5kg, 25kg, 50kg, lan 100kg.

Price Cylinder Gas ing Nigeria

Kanggo nemtokake rega silinder gas, kita kudu ndeleng jinis sing kasedhiya. Silinder Komposit LPG Lite Aman lan silinder gas tradisional minangka rong jinis utama sing kasedhiya.

1. Lite Aman LPG Composite Silinder

Produsen silinder gas nggawe Silinder Komposit LPG Lite Aman sing sadar safety. Iki digawe kanggo nglindhungi pelanggan saka bledosan lan kacilakan sing ana gandhengane karo gas liyane.

Rega silinder gas tartamtu iki luwih larang tinimbang sing konvensional.

Uga, ora akeh wong sing ngerti babagan iki amarga biasane nggunakake jinis konvensional. Biasane didol 45,000 nganti 50,000 Naira. Isih, sampeyan kudu nyathet yen rega silinder Gas iki ing Nigeria bisa diganti kanthi wektu.

Ora mung Silinder Komposit LPG Lite Aman sing aman, nanging uga duwe mupangat liyane, kalebu:

  • Pangopènan minimal
  • resistance bledosan
  • Ora teyeng.
  • Wis pertahanan UV.
  • Wis katon ayu.
  • Dibangun kanthi cara sing efisien lan portabel.
  • Iki digawe saka bahan sing bisa didaur ulang, saéngga ningkatake kelestarian.

Dheweke uga kasedhiya ing macem-macem pilihan kemasan, nggawe migunani.

2. Tabung Gas Tradisional

Silinder gas tradisional minangka silinder khas sing umume digunakake lan bisa ditemokake ing endi wae. Iki uga murah lan bisa diakses, mula akeh sing nggunakake. Nerangake ing macem-macem ukuran lan ing macem-macem prices.

Ukuran sing kasedhiya kaya ing ngisor iki:

  • 3 kg silinder

Silinder 3kg iki didol N8500 nganti N10,000. Biasane dilengkapi karo burner. Asring diisi maneh ing kisaran N900 nganti N1,200. Siswa lan wong lajang biasane digunakake kanggo masak.

Wiwit rega pasar ora stabil, sampeyan kudu nyatet sing rega silinder Gas ing Nigeria iki tundhuk owah-owahan liwat wektu.

  • Silinder 5kg Kab

Silinder kasebut meh padha karo kompor kanthi pembakar stainless steel sing digunakake ing omah. Sampeyan bisa njaluk iku kanggo N12500 lan N20000 tanpa burner. Biasane, rega luwih dhuwur karo burner. Uga, kaya silinder 3kg, siswa lan wong lajang umume nggunakake.

Umumé, biaya kanggo ngisi ulang silinder 5 kg fluktuasi amarga akeh kahanan. Nanging, biasane ana saka N 3,800 nganti N 4,500.

  • 12kg / 12.5kg Silinder

Rega silinder iki saka N26,000 nganti N40,000, gumantung saka merek. Silinder gas 12.5 kg nduweni katup kuningan lan dikuatake kanthi kualitas dhuwur konstruksi logam.

 Amarga iki, angel banget lan tahan lama lan nyegah bocor. Akibaté, umume kulawarga biasa nggunakake ing Nigeria. A isi ulang biasane biaya antarane N9000 lan N10500.

  • Tabung Gas 25 kg Kab

Iku pindho ukuran silinder gas 12/12.5kg. Umume kulawarga gedhe digunakake kanggo macem-macem tujuan. Paling asring, uga digunakake kanggo tujuan industri. Gumantung saka jinis lan merek, sampeyan bisa entuk saka N30000 nganti N48000. 

  • 50 Kg silinder 

Iki minangka jinis silinder gas paling gedhe sing bisa ditemokake ing Nigeria. Umume wong nggunakake kanggo acara utawa ing sektor industri. Rega regane yaiku N75,000 nganti N90,000.

Amarga kahanan ekonomi sing ala, akeh wong sing golek pilihan sing luwih murah. Tinimbang tuku silinder cilik, sampeyan bisa njaluk kompor gas bekas kanthi rega diskon.

Aksesoris Silinder Gas

Nalika sampeyan tuku silinder gas, iku uga perlu kanggo njaluk sawetara bahan tambahan. Iki ngidini supaya bisa digunakake kanthi efektif lan efisien.

Aksesoris sing umum ditampa yaiku tutup silinder anti-karat, selang silinder gas, lan sitter anti-karat kanthi kompor.

Tip Kanggo Tindakake Nalika Nggunakake Kompor Gas

Kerugian nggunakake peralatan gas yaiku nambah karusakan. Sacara global, kelalaian lan kawruh sing ora bener minangka panyumbang utama kacilakan lan fatalitas sing ana gandhengane karo gas.

Kanggo nyegah fatalities kasebut, ana sawetara tips sing bisa sampeyan tindakake:

1. Tansah silinder ing panggonan sing aman.

Lokasi silinder gas sampeyan penting amarga, yen ora disimpen kanthi aman, bisa nyebabake kerugian gedhe. Simpen silinder gas ing wilayah sing duwe ventilasi sing apik kanggo alasan safety.

 Mesthekake ora ana bahan sing gampang kobong ing sekitar silinder sampeyan penting kanggo nyegah kacilakan. Sampeyan uga kudu tetep adoh saka sumber panas kaya srengenge. 

2. Njupuk bocor serius

Nalika sampeyan ndeteksi utawa ngelingi aroma gas ing udhara, salah sawijining cara sing gampang yaiku nemtokake apa sing nyebabake silinder sampeyan wiwit bocor. Pisanan, sampeyan bisa langsung mateni saka regulator. 

Sawisé iku, sampeyan bisa aplikasi solusi sinetron-lan-banyu menyang silinder lan ndeleng yen ana gelembung katon. Iki bakal mbantu nuduhake saka ngendi bocor ing wilayah sing nandhang lara.

Kajaba iku, priksa manawa tombol kompor dipateni kanthi bener lan aja ngoperasikake saklar listrik sajrone wektu kasebut.

3. Supaya bocah adoh saka kompor gas.

Kanggo wong tuwa, luwih becik njaga peralatan supaya ora bisa diakses bocah, lan gas masak ora ana sing istiméwa.

Luwih becik sampeyan nyegah bocah enom lan bocah cilik saka masak dhewe minangka wong tuwa. Kanthi nindakake iki, kemungkinan kedadeyan sing ana gandhengane karo gas bakal suda.

4. Tansah mateni silinder.

Katup silinder lan pengatur sampeyan ana kanthi alesan kanggo nylametake sampeyan. Sampeyan bisa nyebabake cilaka utawa kacilakan sing signifikan yen sampeyan ora mateni silinder sawise digunakake. 

5. Ngembangake budaya pangopènan sing apik

Umur dawa lan keamanan gas masak uga gumantung marang pangopènan biasa. Sawetara komponen penting ing silinder sampeyan bisa uga ora bisa digunakake tanpa sampeyan ngerteni. 

Mula, luwih becik yen sampeyan tansah ngrawat. Ajeg mriksa silinder sampeyan bakal ngidini sampeyan nemokake penyok, karat, utawa masalah liyane sing bisa cilaka.

kesimpulan

Sampeyan bisa tansah njaluk silinder saka pengecer lokal lan online cedhak sampeyan. Nanging, tetep ukuran sing dituju, lan dana sing kasedhiya uga penting banget.

Kajaba iku, penting kanggo tetep ngerti babagan rega silinder gas saiki ing Nigeria supaya bisa nggawe keputusan sing paling larang nalika tuku.

Kanthi mengkono, sampeyan bisa mesthekake yen pawon mlaku kanthi lancar tanpa ngrusak bank.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar