5 pusat akupunktur paling apik ing Kelowna, BC.

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis nelusuri internet kanggo pusat akupunktur paling apik ing Kelowna, BC, nanging ora ana gunane? Yen ya, please maca ing.

Akupunktur wis kabukten minangka perawatan sing efektif kanggo penyakit tartamtu lan masalah kesehatan. Nanging, akeh wong luwih seneng ngunjungi ahli akupunktur kanggo mriksa cepet. 

iklan

Tanpa nyuda regane obat modern, perawatan akupunktur tradisional nduweni nilai lan minangka alternatif sing luwih apik tinimbang rumah sakit. 

Dadi, iki mbutuhake pusat akupunktur paling apik ing Kelowna, BC - kanggo sing manggon ing provinsi iki.

Top 5 pusat akupunktur ing Kelowna, BC

Minangka pedunung Kelowna, kiriman blog iki wis nggawe pranata kanggo 5 pusat akupunktur paling apik sing bisa dihubungi kanggo perawatan jarum. 

Pusat akupunktur paling apik ing Kelowna, BC
Akupunktur nyisipake jarum menyang punggung wadon. pasien duwe perawatan tradisional Cina nggunakake jarum kanggo mulihake aliran energi liwat titik tartamtu ing kulit.

Elinga yen dhaptar iki minangka produk pungkasan saka riset ekstensif, review, riwayat, biaya, rating, reputasi, kepercayaan, keluhan, lan kepuasan.

Dadi ayo mbukak gorden. 

#1. Pusat Akupunktur Okanagan.

Ngomong babagan pusat akupunktur paling apik lan paling apik ing Kelowna, BC, Pusat Akupunktur Okanagan ora bisa ditekanake.

Pusat Akupunktur Okanagan diduweni dening James Kaufman lan wis ana ing layanan akupunktur lan jarum garing luwih saka 25 taun. 

Okanagan duwe spesialisasi ing akupunktur lan obat Cina kanggo penyakit wiwit saka nyeri kronis lan akut nganti ciloko, insomnia, masalah turu, sirah, migren, lsp.

Didaftar minangka Ahli Akupunktur, para praktisi wis ngerti babagan ilmu akupunktur lan seneng nindakake pakaryan kanthi semangat.

Kajaba iku, yen sampeyan anyar ing akupunktur utawa jinis sing gemeter babagan perawatan, staf sing anget lan peduli bakal nggawe sampeyan kepenak.

Apa maneh, Pusat Akupunktur Okanagan duwe reputasi sing apik amarga trampil karo kahanan sing rumit lan nyuda rasa lara lan kuwatir pasien. 

Pusat akupunktur dumunung ing 240-1855 Kirschner Rd, Kelowna, BC V1Y 4N7; lan kanggo akses gampang, sampeyan bisa nelpon ing +12508618863. 

Pusat mbukak kaya ing ngisor iki: 

Selasa - Jum'at 8:30 am - 5:00 pm

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Setu 8:00 am - 12:00 pm.

#2. Akupunktur Kelowna.

Akupunktur Kelowna minangka pusat akupunktur liyane ing provinsi Kelowna sing tentrem, BC, kanthi reputasi dhuwur.

Pusat kasebut diduweni lan dikelola dening Paula W., lan akeh wong percaya akupunktur wis dibantu kanthi efektif liwat panggunaan obat Cina.

Minangka ahli akupunktur sing kadhaptar, pusat kasebut nawakake alat bantu akupunktur kanggo wong sing duwe masalah kesehatan fisik lan fisiologis luwih saka sepuluh taun. 

Kaya pusat akupunktur elit, Pusat Akupunktur Kelowna uga duwe spesialisasi ing kahanan sing gegandhengan karo kesehatan kaya penyakit Lyme, kelainan otoimun, lemes kronis, fibromyalgia, lsp.

iklan

iklan

Mangkono, pusat akupunktur peringkat 5-Star iki nambani macem-macem kelainan, lan entuk reputasi saka nyedhiyakake layanan sing efektif. 

Dadi, yen sampeyan duwe masalah kesehatan utawa kuwatir, Kelowna Acupuncture bisa mbantu sampeyan dina iki lan kapan wae kanggo nyuda beban kesehatan. 

Pusat dumunung ing 218-3001 Tutt Street, Kelowna, BC V1Y 2H4; sampeyan uga bisa nelpon kanggo nggawe janjian utawa kontak liwat situs web- http://www.acupuncturekelowna.com 

Jadwal kerjane yaiku; 

Senin lan Jumuah 9:00 am - 4:00 pm

Selasa lan Kamis, 9:00 am - 7:00 pm.

#3. Akupunktur titik keseimbangan lan obat integratif. 

Dhaptar 5 pusat akupunktur paling apik ing Kelowna iki ora bakal rampung tanpa nyebutake Balance Point Acupuncture Center.

Iki diadegake ing taun 2009, nawakake akupunktur, pijet, layanan obat Cina, lan obat-obatan tradisional lan obat-obatan liyane sing gegandhengan ing taun-taun kepungkur. 

iklan

Pusat kasebut diduweni dening Travis McIndoe (TCMP), sing dadi ahli akupunktur lan ahli jamu master. Kajaba iku, dheweke minangka ahli akupunktur sing ahli lan berpengalaman. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pusat akupunktur paling dhuwur ing Kelowna, BC

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Minangka praktisi akupunktur sing dilisensi, dheweke nduweni gelar master ing bidang akupunktur saka salah sawijining universitas kedokteran Cina sing terkenal, Universitas Pengobatan Tradisional Cina Nanjing.

Tegese; Balance Point duwe spesialisasi ing akupunktur lan obat tradisional Cina. Iki minangka kombinasi langka ing sektor akupunktur.  

Dina iki, sampeyan bisa ngubungi Balance Point kanggo perawatan akupunktur, terapi pijet, konseling, psikoterapi, terapi manual osteopatik, lsp.

iklan

Kanggo janjian mriksa utawa perawatan, tengah dumunung ing 570 Raymer Avenue, Unit 303 Kelowna, BC V1Y 4Z5, lan sampeyan bisa nelpon kantor ing; +17784849922.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Jadwal jam kerjane kaya ing ngisor iki; 

Senin nganti Kamis 8:00 am - 6:00 pm

Ana 8:30 am - 1:00 pm. 

#4. Chiropractor Kelowna - Harmony Chiropractic and Wellness Clinic.

The Chiropractor Kelowna (Harmony Chiropractor and Wellness Clinic) minangka pusat akupunktur unik liyane sing ora bisa dilalekake ing dhaptar iki. 

iklan

Kelowna Chiropractor minangka pusat kadhaptar sing nawakake layanan terapi akupunktur lan pijet kanthi minat khusus babagan perawatan kiropraktik prenatal, postnatal, lan bocah-bocah. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pusat akupunktur iki unik amarga ngobati kabeh wong sing beda-beda umur, kategori, lan kahanan.

Pusat kasebut duwe tim akupunktur profesional lan ahli terapi pijet sing seneng ngobati whiplashes, ciloko kacilakan motor, punggung, lan nyeri gulu, lsp.

Sampeyan bisa nemokake pusat ing 436 Cedar Ave #202, Kelowna, BC V1Y 4X3, Kanada, lan tekan baris liwat +1 250-868-8086. 

Jam layanane yaiku; 

iklan

Senin lan Kamis 3:00 pm - 6:30 pm

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Selasa lan Jumuah 8:30 am - 12:00 pm

sabtu. 3:00 pm - 5:30 pm. 

#5. Akupunktur ing Kelowna.

Kita bakal nglumpukake dhaptar pusat akupunktur paling dhuwur ing Kelowna karo Akupunktur ing Kelowna.

Saliyane dilisensi, praktisi klinik akupunktur wis dilatih kanthi pengalaman pirang-pirang taun babagan akupunktur lan obat-obatan Cina. 

iklan

Cara pendekatan sing anget lan dispensasi layanan sing gampang nggawe dheweke dadi pilihan pertama kanggo akeh pasien. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dheweke nawakake layanan kanggo nyuda pasien saka tantangan kesehatan. Sampeyan bisa uga njaluk konsultasi gratis saka dheweke. Kelas!

Akupunktur ing Kelowna duwe spesialisasi ing akupunktur kanggo nyeri, nyeri awak, masalah fisik lan kesehatan, lan obat tradisional Cina, bekam, ing antarane wilayah liyane. 

Kanthi kawruh babagan kerumitan awak manungsa, layanan kasebut paling dhuwur. Ora mangu-mangu!

Sampeyan bisa mlaku menyang dheweke dina iki kanggo njaluk perawatan akupunktur sing cocog. 

iklan

Pusat dumunung ing 1441 Ellis Street, Kelowna, BC V1Y 2A3; bisa dihubungi liwat +12508622673.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

kesimpulan

Ana akeh pusat akupunktur ing Kelowna, nanging sing kasebut ing ndhuwur minangka pusat akupunktur sing paling apik lan paling apik sing bisa dibukak saiki. 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar