Apa nyewa mobil ing Turo worth iku? Lan carane nggawe dhuwit luwih saka iku

Nyebar katresnan

Apa nyewa mobil ing Turo worth iku? Apa sampeyan wis ana ing Turo nanging pengin sinau babagan entuk dhuwit luwih akeh? Apa sampeyan mung sinau babagan Turo lan sampeyan pengin nyewa mobil?

Nalika artikel iki bab Turo, Aku aran iku perlu supaya ngerti sing wong nggunakake a nyewa utawa tuku kuis mobil kanggo mbantu nemtokake manawa kudu tuku utawa nyewa mobil. Iki minangka wong sing pungkasane bakal nyewa mobil sampeyan, mula butuh sawetara wektu, kanggo ngerteni kaya apa.

Terus…..

Apa Turo pancen nggawe dhuwit kanthi model penghasilan? Yen sampeyan duwe pitakonan sing padha, tindakake kula amarga aku bakal menehi jawaban sing pasti.

Ing liyane ora dadi judgmental lan sadurunge delving menyang pitakonan apa nyewa mobil ing Turo worth iku, iku penting banget kanggo nimbang pros lan cons sawijining.

Elinga yen artikel iki dudu informasi umum babagan nyewakake mobil sampeyan ing Turo. Iku mung analisis saka Model Bisnis Turo.

Kaluwihan Nyewakake Mobil Sampeyan Ing Turo

Minangka pangguna Turo sing kerep, yen ana wong sing takon sampeyan, 'apa nyewa mobil sampeyan ing Turo worth iku? Wangsulana kanthi kaluwihan ing ngisor iki:

1. Akeh pesenan

Kasunyatan manawa Turo misuwur banget lan mulane, yen sampeyan manggon ing utawa manggon ing cedhak bandara utawa kutha gedhe, mula sampeyan entuk dhuwit.

Wong-wong nganggep platform kasebut asring banget, mula, yen mobil sampeyan regane efisien lan kasedhiya kanggo layanan, sampeyan bakal luwih kerep dipesen dening klien.

Tegese mung siji, revenue sampeyan ing mburi dina bakal gedhe lan sampeyan bakal duwe sabab kanggo nyandhang pasuryan seneng nalika pensiun ngarep ing wayah sore.

2. Situs web lan app pangguna-loropaken

Pasar online Turo kanggo nyewa mobil nduweni antarmuka sing ramah pangguna, saengga gampang dilayari.

Ing sisih liya, aplikasi seluler dirancang kanthi cara supaya wong pisanan bisa nggawe buku, ngirim lan nampa pesen, nyunting dhaptar, nampa pembayaran, lsp.

3. 24/7 Dhukungan telpon

Kauntungan utama liyane saka Perusahaan Turo yaiku nduwe dhukungan telpon 24/7 sing bisa dipercaya kanggo perkara sing gampang kaya telat bali, pitakon tagihan, lsp.

Cons Nyewakake Mobil Ing Turo

Sayange, ora ana apa-apa kanthi kaluwihan sing ora ana kekurangane, sanajan mung sethithik.

Ing ngisor iki sisih liya Turo:

1. Kurang Transparansi

Kabeh rental mobil ing Turo ngerti manawa ana kedadeyan sing ora jelas karo platform nalika nerangake transparansi. Perusahaan kurang ing babagan iki.

Turo meh ora netepi kabijakan dhewe-dhewe, utamane yen nglawan dheweke, dheweke bakal nemokake dalan uwal tinimbang mbayar tagihan.

2. Komisi ageng kanggo

Cons liyane saka partnering karo Turo iku padha njupuk tingkat dhuwur saka komisi saka pamilik mobil.

Turo ngisi diskon 15% nganti 40% saben pesenan sing ditampa gumantung saka paket perlindungan sing sampeyan pilih.

Lan yen sampeyan pengin ngilangi paket perlindungan kabeh kanthi ngusulake sampeyan dhewe, perusahaan isih bakal ngisi 8.5%.

Ing jaman kepungkur, struktur ragad Turos mung dadi pecahan sing luwih gedhe, saengga luwih milih Turo nalika tuan rumah saya sithik.

3. Layanan Pelanggan ala

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Turo duwe dhukungan telpon 24/7 kanggo masalah cilik lan trivia kanggo masalah kaya telat njupuk utawa bali.

Nanging yen masalah iku luwih serius sing mbutuhake manungsa waé cepet kaya pitakonan legal utawa pratelan karusakan, sampeyan kudu melu antrian.

Kanggo ngatasi masalah kasebut, sampeyan kudu mbukak dhukungan utawa pratelan "tiket", sawise sampeyan kudu ngenteni tanggapane liwat email. Perlu sawetara dina sadurunge padha nanggapi kadhangkala.

Bukak kene kanggo kalkulator Turo

Apa nyewa mobil sampeyan ing Turo Worth It?

Sawise nyorot pro lan kontra dhasar Turo, jelas banget manawa risiko kemitraan karo Turo minangka tuan rumah luwih gedhe tinimbang ganjaran.

Senajan kita bisa ndeleng iku beda lan sampeyan isih pengin nyoba metu sijine pros rembugan ndhuwur ing atine. Nanging kanthi pribadi, aku bakal menehi Turo.

Dadi anggota platform sing kadhaptar mung beboyo. Model bisnis Turo lan Airbnb padha lan padha.

Loro-lorone ngoperasikake konsep rental peer-to-peer nanging Airbnb nduweni struktur penghasilan sing luwih apik dibandhingake Turo. Padha tetep lem kanggo kawicaksanan sing, sanajan iku marang wong-wong mau.

Kajaba iku, ora kaya Turo, Airbnb njupuk ragad komisi 3% dibandhingake karo 15% nganti 40% (gumantung saka paket perlindungan) sing ditindakake dening Turo marang host.

Carane nggawe dhuwit luwih saka Turo

Sejatine, nyewa mobil ing Turo bisa nguntungake nanging bebaya banget. Nanging yen sampeyan gelem njupuk resiko ing ijol-ijolan kanggo bathi, iku crita total beda.

Secara pribadi, Turo dhewe entuk dhuwit luwih akeh, lan tuan rumah sing nyewa mobil pribadine uga entuk dhuwit cilik.

Dadi, yen sampeyan pengin entuk dhuwit luwih akeh saka Turo, aku bakal menehi saran supaya sampeyan miwiti nganggo mobil sing wis sampeyan duwe lan dudu sing sampeyan uga nyewa.

Sawise ndeleng kepriye, sampeyan bisa nambah armada kanggo entuk dhuwit luwih akeh saka model bisnis Turo iki. Bali menyang loro utawa luwih mobil ora bisa dibandhingake karo kulo siji.

Nindakake sing bakal mbantu sampeyan entuk ide sing luwih apik babagan jumlah dhuwit sing sampeyan butuhake kanggo nandur modal liyane kanggo tuwuh.

Lan pinten dhuwit sampeyan bakal entuk saka bisnis kasebut. Beda, duwe akeh mobil sing tansah mbukak kanggo bisnis bakal ngasilake asil sing luwih apik kanggo Turo.

kesimpulan

Turo minangka platform utama ing hub bisnis rental mobil online ora amarga padha banget lan luar biasa nanging amarga ora ana pesaing.

Ora ana perusahaan rental mobil peer-to-peer liyane sing wis ngliwati alangan wektu sing geger nganti saiki lan ora duwe kompetisi akeh saiki.

https://m.youtube.com/watch?v=_sH18bRNhEk


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar