7 Proyek sing mbayar $ 1ma Taun tanpa Skills Khusus

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Beda karo kapercayan akeh - entuk katrampilan kelas A lan sampeyan bakal duwe kemampuan sing bakal nggawe sampeyan jutaan. Ora mesthi ngono. Sawetara pakaryan mung mbutuhake fokus lan sabar lan ora suwe sampeyan bakal entuk impen sampeyan. Kanggo tujuan iki, kiriman iki nampilake proyek sing mbayar $ 1m taun tanpa katrampilan khusus.

Sadurunge kita maju, penting sampeyan ngerti manawa kompilasi proyek iki kalebu proyek online lan proyek ing situs. Uga, mayoritas wong-wong mau luwih akeh proyek sing digawe dhewe.

iklan

Pernyataan pungkasan ing paragraf ing ndhuwur cukup logis amarga umume lapangan kerja sing sampeyan aman ing perusahaan liyane ora bakal njamin jumlah kasebut sajrone setaun.

Sanajan sampeyan duwe katrampilan panjaluk sing paling apik kaya pangembangan piranti lunak lan sampeyan kerja ing salah sawijining perusahaan teknologi berprofil tinggi, $ 1 yuta saben taun dudu jaminan. Sawetara iki jobs mung mbayar maksimal $200,000 saben taun.

Dadi, ayo goleki pakaryan sing bisa mbayar sampeyan $1m taun tanpa katrampilan khusus.

Proyek sing mbayar $ 1m Taun Tanpa Skills Khusus

Ing ngisor iki minangka proyek sing bisa diwiwiti langsung tanpa mbutuhake katrampilan khusus. Kita duwe pitung ing kirim iki lan kalebu:

1. Product utawa Service Titah

Lukisan Proyek sing mbayar $ 1ma Taun tanpa Skills khusus

Donya kebak pitakonan tanpa wates. Mbokmenawa, masalah sing ora bisa diitung sing kudu dirampungake. Wong butuh jawaban. Dheweke pengin solusi utawa ujar manawa dheweke terus-terusan golek pitulung kanggo masalah tanpa preduli saka gedhene.

Contone, pangadeg Spanx, Sarah Blakely nglumpukake kasugihan saka jeroan celana putih sing diciptakake. Saiki, bisnise kira-kira $1 milyar.

Nggawe ide produk utawa layanan ora mbutuhake katrampilan khusus. Mbokmenawa, sampeyan mung butuh sensitivitas kanggo ngenali sawetara masalah kasebut lan neliti solusi ing saubengé.

Nyatane, yen aktualisasi mbutuhake sawetara katrampilan sing sampeyan ora bisa sinau, outsourcing menyang wong sing duwe katrampilan sing dibutuhake minangka pilihan sing penting. Lan yen sampeyan wis nyiyapake produk utawa layanan, bisa dadi sumber kasugihan sing dikira.

 Sanadyan, kaya biasane kanggo nyiyapake bisnis liyane, miwiti sing anyar bisa uga ora langsung menehi $1m. Nanging, ketekunan lan operasi bisnis lan pemasaran strategis sampeyan bakal nyurung sampeyan entuk bathi.

2. Manajemen Toko E-commerce

Toko online saya tambah populer ing taun-taun pungkasan kanthi akeh wong sing nggunakake kesempatan sing digawa. Kaendahane yaiku sampeyan ora perlu nggawe produk sadurunge nyiyapake. Nyatane, sampeyan ora kudu nyimpen produk ing gudang sadurunge bisnis iki mlaku.

Pengalaman sampeyan ing sembarang ceruk kaya elektronik, nyandhang bayi, peralatan pawon, perabot lan liya-liyane cukup kanggo miwiti.

Dadi, goleki wilayah sing sampeyan minat, nyambungake karo pemasok produk, nyiyapake toko e-commerce lan investasi promosi.

Sadurunge ngerti, sampeyan bisa dadi Amazon utawa Alibaba sabanjure.

3. Penerbitan E-book

Penerbitan E-buku bisa mbayar luwih saka 1 yuta dolar saben taun tanpa katrampilan khusus

Wektu iku wis liwati nalika siji-sijine cara akeh eyeballs bisa ndeleng buku sampeyan yaiku nalika sampeyan nyithak salinan lan dikirim menyang wong sing cocog.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Saiki, sampeyan ora butuh kabeh. Ana platform sing bisa nerbitake buku digital lan entuk dhuwit.

Contone, sampeyan bisa nggawe buku Kindle ing Amazon dadi kanca lan langsung entuk dhuwit.

Mungkin kabeh sing sampeyan butuhake mung riset prasaja nanging efektif babagan apa sing dikarepake wong, nggawe konten informatif ing saubengé lan nyurung ing platform kasebut.

John Locke minangka conto sing apik kanggo wong sing ngasilake dhuwit saka buku Kindle ing Amazon.

Uga, sampeyan bisa uga dadi ebook sing nyenengake sing mbantu wong santai lan refresh.

iklan

iklan

Apa wae sing sampeyan minati, elinga yen ana kesempatan kanggo sampeyan ing industri penerbitan digital.

4. Investor Real Estate

Sawetara wong wis terjun menyang kasugihan amarga investasi ing sektor real estate.

Sajrone pirang-pirang taun, nilai real estate ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad wis tuwuh banget lan kasunyatane sektor iki ora bisa santai.

Wong-wong sing njupuk kauntungan saka taun kepungkur saiki seneng woh lan yen sampeyan uga pengin entuk $1m ing setahun, iku worth investasi.

Kanthi perspektif, sampeyan bisa tuku omah lan entuk dhuwit saka nyewa utawa nyewa. Kajaba iku, sampeyan bisa mbayar hipotek saka jumlah sing diasilake saka panyewan yen tuku dudu pembayaran langsung.

Uga, yen pungkasane sampeyan mutusake kanggo ngedol properti sampeyan, yakin yen regane kudu dihargai dibandhingake nalika sampeyan tuku. Iki tegese investasi sampeyan bakal ngasilake luwih akeh dhuwit kanggo sampeyan.

5. Gawe Kursus Online

Ing cara, iki ana hubungane karo nggawe produk utawa nyedhiyakake layanan. Nanging, model bisnis cukup beda.

Cukup, kawruh, kabisan, pengalaman lan keahlian sampeyan ing subyek tartamtu ora mung kanggo tetep ora aktif. Sampeyan bisa nggabungake menyang kursus kanggo monetisasi.

iklan

Contone, yen sampeyan ngerti carane masak sawetara delicacies sing sampeyan ngerti ora akeh wong sing ngerti, terusake lan rekam dhewe nyiyapake dhaharan. Nalika sampeyan nindakake, jelasake proses kasebut kanthi langkah-langkah supaya pamirsa bisa nyambung karo sampeyan. Uga, sampeyan bisa nggawe komunitas sing mangsuli pitakon tartamtu. Komunitas kasebut dadi klompok dhukungan sing mbantu para pamirsa supaya yakin nyoba metode sampeyan nganti sampurna.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ing babagan promosi, entuk kursus kanggo nggayuh target pamirsa dudu tugas sing angel. 

Yen sampeyan ora ngerti nuansa marketing, sampeyan bisa nyewa freelancer kanggo nyiyapake sistem dodolan kanggo sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka platform kursus online kaya Udemy, Futurelearn utawa Fedora kanggo ngunggah kursus lan entuk dhuwit nalika wong ndhaptar.

6. Afiliasi Pemasaran

Apa sampeyan wis krungu babagan model bisnis iki?

Yen sampeyan wis nanging durung mbayar manungsa waé, bisa uga sampeyan wis ninggalake akèh dhuwit ing meja. Pemasaran afiliasi minangka salah sawijining proyek penting sing mbayar $1m taun tanpa katrampilan khusus lan minangka cara sing kuat kanggo nggayuh target sampeyan kanthi cepet.

iklan

Iku mung mbutuhake adol produk wong liya kanthi komisi. Kajaba iku, bisnis iki ora mbutuhake sampeyan duwe saham, nggawe produk utawa kuwatir babagan pangiriman.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sejatine, usaha sampeyan dipusatake kanggo promosi produk digital utawa fisik afiliasi menyang pamirsa. Nalika sapa wae sing teka liwat pipa sampeyan pungkasane tuku produk kasebut, bakul asli bakal menehi ganjaran kanthi komisi sing disepakati.

Komisi afiliasi bisa nganti 70% saka rega produk. Lan luwih akeh sampeyan ngedol, luwih akeh dhuwit sampeyan entuk.

Sampeyan bisa miwiti perjalanan pemasaran afiliasi kanthi ndhaptar ing jaringan afiliasi kayata ClickBank, WarriorPlus lan JVZoo. Ing platform kasebut, sampeyan bakal gampang nyambung karo pamilik produk sing pengin duwe pemasar afiliasi promosi produke.

7. Pedagang Saham

Akeh perusahaan ngandelake investasi investor sing beda-beda kanggo ngunggahake modal lan iki minangka kesempatan kanggo sampeyan yen sampeyan pengin nggawe $ 1m saben taun.

iklan

Utamane, penting sampeyan ngerti pasar saham sadurunge miwiti dagang. Nanging yen sampeyan ora pengin melu kaku, sampeyan bisa nggunakake keahlian profesional sing bakal nuntun sampeyan ing saham tengen kanggo tuku.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging, penting sampeyan ngerti saham dagang cukup beboyo. Sampeyan bisa ilang investasi rampung. Nanging yen sampeyan duwe bathi, sampeyan bisa entuk jutaan ing setahun.

kesimpulan

Ngasilake penghasilan saben taun $1 yuta lan luwih bisa ditindakake saka proyek sing kadhaptar ing ndhuwur. Sampeyan ora perlu entuk gelar sarjana utawa ndhaptar latihan sadurunge miwiti golek dhuwit (nyatane, ana opsi proyek yen lulus kuliah). Sanajan, pangerten sing apik babagan cara kerjane dudu ide sing ala. Dadi, yen sampeyan pengin sawetara proyek sing mbayar $1m ing setahun tanpa katrampilan khusus, kene sampeyan duwe.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar