Proyek sing mbayar 1000 saben minggu sampeyan bisa miwiti nindakake dina iki

Foto penulis
Ditulis dening Oluwaseun Ayo

 

Nyebar katresnan

Yen sampeyan nate mbayangake dhewe entuk $1000 sajrone seminggu, mula sampeyan ana ing kaca web sing sampurna amarga kita bakal ngrembug babagan macem-macem proyek sing mbayar 1000 saben minggu.

Pungkasane, priksa manawa sampeyan mriksa endi sing pengin sampeyan lakoni lan tumindak sanalika bisa. Iki amarga duwe kepinginan ora cukup. Nindakake tumindak sing dibutuhake nggawa sampeyan luwih cedhak karo prestasi impen sampeyan.

iklan

Uga, weruh yen akeh wong wis nyoba saben opsi kasebut lan wis ngasilake luwih saka $1000. Dadi, sampeyan uga bisa nindakake yen sampeyan mutusake kanggo nindakake pakaryan sing dibutuhake.

Yen dikandhakake, saiki wis suwe kita nyilem menyang macem-macem proyek sing mbayar 1000 seminggu. Priksa manawa sampeyan tindakake kanthi rapet.

Proyek sing mbayar 1000 saben minggu sampeyan bisa miwiti nindakake dina iki

Bagean iki mbahas sepuluh proyek sing bisa entuk $ 1000 (lan luwih) sajrone seminggu. Yaiku:

1. Afiliasi Pemasaran

Cukup, pemasaran afiliasi adol produk wong liya kanthi komisi. Kanthi mangkono, sampeyan ora kudu nggawe produk, duwe saham utawa kuwatir babagan pangiriman. Keprigelan sampeyan mung babagan promosi produk tartamtu menyang pamirsa sing tepat lan ngarahake menyang domain penjual.

Dadi, yen pelanggan saka saluran penjualan sampeyan ngrampungake tuku, sampeyan bakal dibayar komisi sing disepakati.

Iki kaya ngomong, "matur nuwun kanggo usaha sampeyan. Pelanggan iki ora bakal teka yen ora amarga sampeyan”.

Ing tembung liyane, afiliasi marketing posisi sampeyan minangka middleman sing mung nyaranake produk kanggo calon pelanggan. Sawise customer tuku, sampeyan diganjar kanggo gaweyan.

Yen sampeyan nindakake kanthi serius, sampeyan bisa entuk $ 1 yuta saben taun. Iki tegese sampeyan bisa ngasilake penghasilan saben wulan minimal $83,000 lan luwih saka $19,000 sajrone seminggu.

Kanggo miwiti pemasaran afiliasi, priksa manawa sampeyan ngerti macem-macem saluran ngasilake panuku. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi mbukak iklan online ing Facebook utawa Google. Kajaba iku, sampeyan bisa nyiyapake blog kanggo promosi tawaran afiliasi.

Yen sampeyan takon ing ngendi sampeyan bisa nemokake produk afiliasi kanthi gampang, sampeyan ana ing baris. Bener, ana macem-macem platform sing nampilake tawaran afiliasi sing beda. Contone, kita duwe WarriorPlus lan ClickBank. Cukup ndhaptar lan miwiti promosi produk sing ditampilake.

2. blogging

Yen sampeyan kudu nggoleki jawaban nggunakake mesin telusur kaya Google, mesthine sampeyan wis nemokake blog.

Blog minangka situs web sing ngemot macem-macem informasi babagan topik sing digoleki para pamaca.

Nyatane, ing kene kita duwe conto sing sampurna.

Kebangkrutan sampeyan ing kaca iki amarga pitakonan sing perlu dijawab. Lan ana kemungkinan gedhe sampeyan teka liwat Google.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Ora mung sampeyan, ana ewu wong ing Google saben menit nggoleki siji bab utawa liyane lan padha gumantung ing blog kanggo isi sing alamat pitakonan sing.

Apa sampeyan bisa ndeleng sepira regane blog?

Saliyane mbantu wong ngatasi masalah, sampeyan bisa nggawe monetisasi blog lan entuk dhuwit kanthi apik. Salah sawijining cara populer kanggo monetisasi blog sampeyan yaiku nampilake iklan, ngubungake menyang produk afiliasi utawa adol produk digital utawa fisik sampeyan dhewe.

Dadi, sampeyan uga bisa duwe platform sing ngatasi macem-macem pitakonan sing mbutuhake jawaban.

Sampeyan bisa nyiyapake blog ing sembarang niche sing sampeyan tresnani. Nanging ora mung wilayah sing sampeyan minati nanging wilayah sing duweni potensi kanggo nyelehake dhuwit ing kanthong sampeyan.

iklan

iklan

Sampeyan bisa nimbang relung sing duwe bathi kayata kesehatan, bisnis, lelungan, kaendahan, golek dhuwit, teknologi, warta lan liya-liyane.

Proyek sing mbayar 1000 saben Minggu

3 Dropshipping

Iki sinonim karo pemasaran afiliasi amarga ing pangertene, sampeyan bakal dadi perantara sing tegese sampeyan ora perlu duwe saham lan sampeyan ora perlu langsung ngirim pesenan pelanggan.

Nanging, sampeyan kudu nyiyapake toko online ing ngendi calon pelanggan bakal nggawe pesenan.

Sawise, sampeyan bakal nggunakake bisnis bakul pihak katelu kaya Alibaba kanggo tuku lan ngirim produk.

Yen sampeyan arep kanggo pindhah rute iki, sampeyan bisa nggawe akeh minangka $1m ing taun lan temenan, luwih saka $1000 saben minggu iku manawa yen sampeyan nindakaken cara tengen.

Kanggo nyiyapake toko e-dagang dropshipping, disaranake Shopify. Iki minangka platform khusus kanggo bisnis e-commerce.

4. Dropservice

Yen sampeyan luwih kasengsem nyedhiyakake layanan tinimbang adol produk, iki minangka pilihan sing kudu dipikirake.

Saka jeneng kasebut, ana hubungane karo dropshipping, mung sampeyan bakal nyiyapake platform sing mung bisa njupuk pesenan layanan.

iklan

Yaiku, bisnis dropservicing sampeyan mbantu posisi sampeyan kanggo nampani wong-wong sing butuh bantuan kanthi cara utawa liya. Nalika pesenan mudhun, sampeyan bisa outsource menyang freelancer.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Biasane, sawetara conto platform dropservicing kalebu Fiverr, Upwork, Freelancer lan sawetara liyane.

5. Freelancing

Tinimbang nggawe platform dropservicing, sampeyan bisa posisi dhewe minangka panyedhiya layanan langsung.

Minangka freelancer, salah sawijining perkara sing kudu sampeyan lakoni yaiku nggayuh macem-macem organisasi lan menehi penawaran sampeyan. Yen dheweke nemokake solusi sing cocog, sampeyan bisa menehi tawaran sing bakal tahan nganti pirang-pirang wulan utawa nganti setahun.

Pendekatan liyane yaiku ndhaptar ing platform freelancing kaya Fiverr lan Upwork. Yen sampeyan duwe akun karo dheweke, sampeyan bisa nawarake kontrak sing beda.

iklan

Kontrak bisa nganti $ 1500 utawa luwih. Nyatane, sampeyan bisa ngamanake loro (utawa luwih) ing seminggu.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. Piwulang Basa

Layanan guru saka macem-macem basa dibutuhake ing saindenging jagad lan sampeyan bisa nemokake kesempatan kerja kasebut ing internet.

Fasih sampeyan ing basa minangka aset. Sampeyan bisa monetize lan entuk dhuwit sing apik.

Liyane sing apik babagan proyek kasebut yaiku sampeyan ora kudu ninggalake omah sing nyaman kanggo nyukupi syarat kerja.

Uga, sampeyan ora mbutuhake gelar sarjana kanggo mulang basa kasebut. Kajaba iku, dadi penutur asli minangka kauntungan nanging sampeyan ora kudu. Perusahaan sing beda-beda sing nyewa guru basa mung kudu ngonfirmasi keahlian sampeyan ngobrol nganggo basa kasebut.

iklan

Dadi, yen sampeyan duwe semangat kanggo mulang, iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Yen pilihan sing disenengi yaiku mulang basa Inggris, sampeyan bisa uga kudu golek kerja kanggo perusahaan kayata Palfish, iTalki lan Bocah-bocah.

7. Jual Foto Saham

Isih ing proyek sing mbayar 1000 minggu, kene kita duwe adol foto saham.

Wong sing beda-beda saka industri sing beda-beda nggunakake macem-macem foto kanggo macem-macem tujuan wiwit saka bisnis nganti tampilan budaya, pendidikan lan pangembangan situs web.

Yen sampeyan seneng njupuk foto, sampeyan bisa nampilake kreatifitas lan entuk dhuwit nalika wong tuku utawa ngundhuh foto sampeyan.

iklan

Platform kaya Shutterstock, Fotolia, Bigstockphoto lan 123RF apik kanggo nampilake foto sampeyan. Lan sampeyan bakal entuk dhuwit saben download foto sampeyan. Iki tegese jumlah sing bisa sampeyan entuk gumantung saka jumlah download sing dijupuk foto sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

8. Asisten Virtual

Pamilik bisnis ing saindenging jagad duwe akeh kegiatan ing meja. Dheweke melu rapat dewan, ketemu karo klien, nampa atusan pesen teks, nyiapake dokumen, ngirim email, nanggapi telpon, nekani masalah kulawarga, njaga kehadiran media sosial lan liya-liyane.

Saka ndhuwur, sampeyan bakal ngerti yen dheweke ora bisa nindakake kabeh tanpa bantuan asisten. Ing kene sampeyan mlebu. Minangka asisten virtual sing dilatih, sampeyan bakal ngilangi tugas administratif saka pundhak supaya bisa fokus ing tanggung jawab penting liyane.

Sejatine lan gumantung saka kabutuhan, sampeyan bakal nangani akun media sosial, korespondensi email, jadwal janjian, nyunting video, dokumentasi lan sawetara tugas liyane.

Kajaba iku, sampeyan bisa nglamar posisi asisten virtual ing TaskRabbit, Virtualstafffinder, Upwork lan Fiverr.

9. Penasihat Keuangan

iklan

Saliyane ing ndhuwur, proyek liyane sing bisa mbayar sampeyan 1000 seminggu yaiku posisi penasihat finansial.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging kendala yaiku kemampuan sampeyan kanggo tumindak kanthi apik ing peran iki gumantung saka kualifikasi sampeyan. Dadi, gelar sarjana utawa gelar master bakal nempatake sampeyan kanggo peran iki.

Yen sampeyan takon kenapa proyek penasihat keuangan bisa dadi proyek sing bisa mbayar sampeyan 1000 seminggu, iki sing kudu ditimbang:

Tingkat inflasi mundhak ing saindenging jagad iki durung nate kedadeyan sadurunge. Lan wong butuh layanan penasihat finansial sing ahli kanggo nambah kahanan finansial.

Utamane, dheweke pengin ngerti persentase penghasilan sing kudu disimpen, sepira investasi lan investasi apa sing paling apik kanggo dheweke. Kanthi menehi saran babagan cara sing bener kanggo ngubungake, sampeyan bisa nggawe luwih saka $ 1000 sajrone seminggu gumantung saka jumlah klien sing sampeyan lakoni.

10. Konsultan Parenting

iklan

Apa sampeyan duwe kawruh lan pengalaman babagan parenting? Yen sampeyan nindakake, sampeyan bakal kaget amarga akeh wong tuwa sing berjuang kanggo nyedhiyakake perawatan wong tuwa sing bener kanggo anak-anake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Akibaté, dheweke duwe pitakon penting sing pengin ditakoni pakar sing bakal nyuda tekanan. 

Kajaba iku, ruang lingkup konsultasi sampeyan bisa uga kalebu perawatan meteng, praktik paling apik kanggo pangiriman bocah, pendhidhikan bocah cilik, pendhidhikan remaja, pendhidhikan bocah umum lan liya-liyane.

Posisi kanthi bener kanggo proyek iki bisa uga mbutuhake sertifikasi pelatih wong tuwa. Lan sampeyan bakal entuk dhuwit kanthi ngisi klien sampeyan saben jam.

Kesimpulan: Proyek sing mbayar 1000 saben Minggu

Bener, iki dudu dhaptar proyek lengkap sing bisa mbayar sampeyan 1000 sajrone seminggu. Ana akeh opsi liyane sing bakal mbayar sampeyan minangka akeh minangka 1000 utawa liyane ing minggu. Nanging aja lali, sampeyan kudu siyap nggarap tugas sing dibutuhake. Dadi, kiriman iki sing nampilake pakaryan sing bisa mbayar sampeyan 1000 seminggu bakal mbantu sampeyan ninggalake zona tanpa dhuwit lan dadi cukup finansial. Lan yen sampeyan tetep ing omah ibu, aja ragu-ragu kanggo mriksa opsi proyek kasedhiya khusus kanggo sampeyan.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar