Pakaryan Mbayar Paling Apik ing Consumer Non-Awet. Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Sampeyan kene amarga sampeyan pengin ngerti proyek mbayar paling apik ing konsumen non-tahan. Lan kabar apik yaiku kita duwe akeh kanggo sampeyan.

Saka kertas tisu, cotton bud, produk perawatan kecantikan, korek api, lan lilin, nganti sandhangan lan sepatu sing kita gunakake, barang dagangan sing ora awet ana ing endi wae.

Ing artikel iki, kita bakal njupuk wektu kanggo mriksa apa sing ora tahan lama konsumen, uga proyek sing duwe bathi lan duwe bathi sing kasedhiya ing sektor kasebut.

Nanging sadurunge iku, kita bakal nliti definisi kerja barang konsumen, uga awet lan ora tahan lama.

Apa barang konsumen?

Barang konsumen kalebu produk sing diprodhuksi lan ditrapake kanggo konsumsi masarakat. Barang-barang kasebut tahan kanggo wektu sing suwe lan biasane ana rong jinis; kita duwe barang awet lan ora awet.

Pakaryan mbayar paling apik ing konsumen sing ora tahan lama

Apa barang konsumen sing tahan lama?

Barang konsumen sing tahan lama yaiku barang dagangan lan barang sing digawe kanggo digunakake lan digunakake maneh. Barang-barang kasebut digunakake lan disimpen kanggo wektu sing suwe.

Conto barang sing awet yaiku kendaraan, peralatan pawon, alat gali, peralatan gym, Peralatan Omah, Elektronik, Furnitur, lan Mobil lan liya-liyane.

Sadurunge nerusake, sampeyan uga bisa mriksa metu proyek mbayar paling apik ing konsumen awet industri.

Apa barang konsumen sing ora tahan lama?

Barang sing ora tahan lama yaiku sing digunakake sepisan lan diganti.

Dheweke ora bisa tetep suwe. Dheweke ngasilake barang-barang kasebut supaya para panuku bisa entuk, nggunakake, lan banjur tuku maneh lan maneh yen perlu.

Conto barang konsumen sing ora tahan lama kalebu panganan, barang kertas, obat-obatan, lan liya-liyane.

Dhaptar Proyek Mbayar Paling Apik ing Consumer Non-Awet

Sajrone wektu, industri konsumen sing ora tahan lama wis berkembang kanthi eksponensial menehi owah-owahan diametrik sing kedadeyan ing sektor produksi.

Kanthi owah-owahan kasebut, akeh perusahaan kalebu perusahaan cilik lan gedhe sing nyelidiki produksi konsumen sing ora tahan lama.

Iki wis ngasilake lan ngasilake bathi sing bisa dingerteni kanggo perusahaan-perusahaan sing njupuk risiko diversifikasi menyang industri.

Ing ngisor iki, Nanging, proyek mbayar paling apik ing konsumen non-awet ditemokaké ing macem-macem industri.

1. Industri Kosmetik

Nalika nggoleki kesempatan kerja ing konsumen sing ora tahan lama, sampeyan nemokake pilihan sing luwih apik ing industri kosmetik. Sampeyan mung kudu ngerti sifat saka proyek.

Usaha sampeyan duwe kabeh syarat sing dibutuhake, analisa apa keuntungan sing sampeyan entuk nalika kerja ing perusahaan iki lan kabeh perkara liyane bakal ditindakake.

Perusahaan kosmetik internasional kaya Klompok Unilever minangka salah sawijining konsumen non-tahan sing cepet lan paling gedhe ing segmen iki, dheweke duwe bukaan ing macem-macem lapangan lan wilayah.

Pembayaran kasebut kuwat lan sampeyan duwe kesempatan kanggo munggah pimpinan sukses karo perusahaan kanthi njupuk promosi nalika promosi ing wektu paling cendhak.

2. Produksi Pangan

Sampeyan bakal setuju karo kula sing pangan punika non-awet prayoga karo kapentingan telas. Individu lan makhluk liyane kudu mangan.

Dadi, pancen bener yen bakal ana minat kanggo individu kanggo kerja ing macem-macem bagean industri manufaktur kasebut.

Yen ngandika, kita duwe ton proyek mbayar dhuwur ing industri pangan lan omben-omben alus kasedhiya ing profil beda.

Yen sampeyan duwe kualifikasi sing dibutuhake, nggawe penghasilan tetep saka industri konsumen sing ora tahan lama iki bakal gampang.

Analogis, ing perusahaan Coca-Cola, mesthi ana kesempatan ing departemen pemasaran lan penjualan kanthi upah lan gaji sing layak.

Posisi ing lapangan iki kalebu ahli ilmu pangan, penyembelih, pengepakan, produser grup, lan administrator mesin.

Kaya sing dituduhake dening informasi Agency of Work Insights (BLS), kompensasi normal kanggo buruh ing kabeh pakaryan nggawe panganan udakara $23.50 saben jam.

Nalika nimbang mung buruh produksi lan individu sing ora ana ing proyek administratif, tingkat gaji normal luwih saka $20 saben jam.

3. Sepatu lan Nganggo

Miturut riset, Christian Dior minangka salah sawijining merek sepatu lan sandhangan paling dhuwur ing saindenging jagad. Ing taun 2019, ana luwih saka 163 karyawan sing kerja kanggo perusahaan kasebut.

Perusahaan butuh akeh desainer kanggo ngrancang sepatu sing apik lan apik. Uga, butuh tukang sepatu profesional, operator mesin penjahit profesional, lan liya-liyane ing sangisore payung.

Apa sampeyan saiki bisa mbayangno jumlah karyawan sing dibutuhake kabeh perusahaan produksi sepatu lan sandhangan liyane?

Minangka nomer kasebut, siji perkara sing bisa ditemtokake yaiku perusahaan kasebut mbayar kanthi bathi sing ora ana sing mikir bakal urip maneh.

Makarya kanggo perusahaan konsumen sing ora tahan lama kaya iki bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo lelungan nyabrang segara lan duwe karir internasional.

Mesthi wae, sing ana ing njaba gaji sing kuat lan remunerasi liyane sing diwenehake perusahaan ing pungkasan taun.

Iki (Dior) ing antarane perusahaan manufaktur sepatu lan sandhangan liyane duwe salah sawijining proyek mbayar paling apik ing barang konsumen sing ora tahan lama.

4. Produksi Farmasi

Kajaba iku, siji uga bisa nemokake sawetara proyek mbayar paling apik ing konsumen non-tahan awet ing perusahaan manufaktur pharmaceutical.

Pangobatan, tanpa mangu-mangu, minangka kabutuhan kanggo eksistensi manungsa sing tepat lan prayoga. Apa lara, Hale utawa sehat, manungsa lan kewan butuh.

Ing cathetan iki, wong bakal ngerti manawa produksi obat-obatan minangka industri sing penting banget ing ngendi manungsa mesthi bakal ngurmati.

Apa maneh, industri farmasi nggunakake individu ing macem-macem pakaryan, kalebu peneliti lan analis, uga spesialis lab lan buruh produksi.

Kaya sing dituduhake dening Salary.com, tingkat gaji tengah kanggo profesional sing ngasilake obat yaiku $24 saben jam lan $168 sajrone 7 jam, $840 seminggu, lan $3,360 saben wulan.

Kompensasi tengah kanggo spesialis obat utawa apoteker sing disertifikasi luwih saka $125,000 saben taun - tanpa remunerasi utawa bonus liyane. Gedhe, ta?

5. Perusahaan Produksi Alat Pertanian

Sadurunge nggawe keputusan kanggo nggarap industri sing ora tahan lama ing sektor produksi alat pertanian, sampeyan bisa uga pengin nimbang pilihan sampeyan.

Aja nganti keuntungan kene mbujuk sampeyan. Deleng ngluwihi remunerasi. Priksa manawa sampeyan duwe tenaga kerja sing dibutuhake kanggo proyek kasebut.

Alasane, kaya nggodho lan bathi kaya kerja ing industri iki, mbutuhake kekuwatan lan kekuwatan. Nanging yen sampeyan pancene nduweni kualifikasi kanggo proyek kasebut, kabeh iku duweke sampeyan.

Perusahaan ing subsektor iki nggunakake buruh, mover kargo, transportasi lan njupuk buruh, transporter, lan salesman.

Apamaneh, buruh produksi lan non-pengawas entuk luwih saka $26 saben jam. Sampeyan bisa nindakake math kanggo kabèh sasi - ora kalebu akhir minggu mesthi.

6. Pabrik Kertas

Individu nggunakake macem-macem item kertas saben-saben. Siswa nggunakake ing sekolah; pedagang digunakake ing pasar, ahli financial, pengacara, etc.

Barang-barang kaya handuk kertas, tisu, serbet, tisu jedhing, kertas printer, kertas jurnal, lan barang-barang kertas liyane bisa digunakake kanthi cepet lan kudu diganti kanthi rutin.

Kajaba iku, barang kasebut mbutuhake keahlian sing beda kanggo nangani lan dibutuhake ing lipatan. Deleng sifat kerja uga, ukuran gaji uga nyemangati.

Sawise ujar manawa, dilaporake manawa perusahaan sing ora tahan lama sing nggawe barang kertas nggunakake tenaga kerja ing macem-macem proyek logis lan produksi.

Dadi miturut laporan BLS, gaji normal ing produksi kertas udakara $29 sajrone kerja jam. Kanggo buruh produksi lan non-pengawas, gaji normal mung $24 saben jam.

7. Minyak lan Gas

Apa aku kudu ngandhani yen ora ana industri sing mbayar karyawan kanthi apik ing sektor sing ora tahan lama tinimbang minyak lan gas?

Kaya industri sing ora tahan lama, industri minyak lan gas uga nggawe lan adol bensin sing dimaksudake kanggo panggunaan langsung lan kanggo konsumsi target pamirsa.

Industri iki mbutuhake tenaga kerja departemen amarga kapasitas gedhe kanggo nampung tenaga kerja sing akeh kaya insinyur, IT, pemasar, sales, spesialis merek, buruh produksi, lsp.

Istilah insinyur nyakup macem-macem profesi lan kabeh mau dibutuhake kanggo operasi sing lancar.

Ing departemen IT wae, perlu sawetara personel kanggo ndeleng kelancaran telekomunikasi ing perusahaan kasebut.

Mangkono uga departemen marketing. Tim sales biasane akeh sing ngawasi distribusi bensin menyang penonton.

Deleng ing departemen sing kasebut ing ndhuwur, siji bakal cukup yakin yen bakal ana lowongan kanggo proyek kanthi bayaran dhuwur ing industri minyak lan gas.

Kaluwihan Makarya ing Konsumen Non-tahan

Keprigelan lan kapentingan utama wong mbutuhake pitakonan: kenapa wong luwih seneng kerja ing perusahaan konsumen sing ora tahan lama?

Ing kasunyatan, bisa uga ora ana jawaban langsung kanggo pitakonan iki. Nanging mesthi, ana kaluwihan lan keuntungan kerja ing kana.

Premis ing ndhuwur, ing ngisor iki minangka alasan sing kita pikir bisa menehi motivasi kanggo wong golek kesempatan kerja ing barang konsumen sing ora tahan lama:

1. Tansah ana lowongan

Ora ana sektor sing luwih apik kanthi lipatan lan tumpukan lowongan kerja tinimbang industri konsumen sing ora tahan lama.

Organisasi kaya Coca-Cola lan PepsiCo duwe akeh posisi sing ora diisi sing bisa ditindakake para pencari kerja sing mumpuni.

Iki antara liya bakal micu bisa menehi motivasi sapa wae sing duwe syarat sing dibutuhake kanggo nglamar kerja ing kana tinimbang papan liya.

2. Dheweke duwe akeh departemen.

Sing nggawe perusahaan dadi apa anane yaiku anane departemen sing beda-beda. Non-tahan konsumen biasane perusahaan gedhe kanthi akeh departemen.

Kajaba iku, umume departemen kasebut terus-terusan mbutuhake individu sing mumpuni kanggo nggarap.

Mangkono, umume ana macem-macem pilihan pendhudhukan sing bisa diakses para pencari kesempatan amarga bisa digarap lan diselehake ing posisi apa wae.

Tegese, ora ana alangan kanggo jinis kerja sing bisa ditindakake ing organisasi kasebut.

Sampeyan bisa milih dadi spesialis biasa utawa nglamar kerja sementara. Apa ora logis lan ayu?

3. Latihan lan kemajuan.

Kanggo njamin para pekerja modern lan cocog kanggo dadi pangurus ing mangsa ngarep, organisasi kasebut biasane njaluk karyawan kanggo macem-macem pelatihan.

Tahap-tahap latihan kasebut ditujokake kanggo mbantu dheweke entuk sing paling apik.

Uga, nggarap dheweke bisa menehi kemajuan sing cukup sing bakal nggedhekake cakrawala ing profesi sing dipilih.

Pungkasan, dheweke duwe kesempatan kerja ing perusahaan ing luar negeri, saengga menehi pengakuan internasional.

4. Ganti rugi gedhe lan pasukan motivasi.

Iki uga minangka faktor penting sing dipikirake wong nalika nglamar kerja ing perusahaan konsumen sing ora tahan lama.

Umume industri konsumen sing ora tahan lama sing beroperasi ing skala gedhe sing menehi ganjaran. Dheweke bener-bener menehi kompensasi marang para pekerja amarga nindakake kanthi apik.

Elinga, kompensasi ing industri iki dudu perkara utama sing nggawe bisnis kudu dipikirake.

Ana variabel liyane (kaya ngirim menyang luar negeri, mromosikake, lan sapiturute) sing ndadekake iku becik kanggo wong sing duwe pikiran sing bener sing seneng kerja ing bisnis produksi.

Garis ing ngisor

Saka sing dibahas ing ndhuwur, jelas manawa sektor konsumen sing ora tahan lama kalebu macem-macem industri sing beda-beda. Sawise kabeh, kabeh sing bisa dituku lan digunakake konsumen ana ing kategori kasebut.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, saka kertas tisu, cotton bud, produk perawatan kecantikan, korek api lan lilin, nganti sandhangan lan sepatu sing kita gunakake, barang dagangan sing ora awet ana ing endi wae.

Ing titik iki, bisa dingerteni manawa ana lipatan proyek sing paling dibayar ing papan konsumen sing ora tahan lama.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar