10 properti paling larang ing florida

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan kepengin weruh properti paling larang ing Florida? Apa sampeyan mikir pindhah menyang negara utawa nandur modal ing sawetara properti ing kana? Aku bakal nuduhake karo sampeyan dina iki panggonan sing sawetara saka properti paling larang ing Florida. Ora mung aku bakal nuduhake iki karo sampeyan, nanging aku uga bakal nuduhake sethithik babagan sejarah lan informasi babagan pemilike. Sapa ngerti, iki bisa migunani kanggo sapa wae sing kepengin pindhah menyang Florida, utawa nimbang tuku omah ing kana.

Dadi, ing ngisor iki:

10 Properti paling larang ing Florida

Florida minangka negara sing apik banget. Apa iku mangsa panas panas lan pesisir ayu utawa mangsa entheng, iku panggonan kang apik kanggo manggon metu impen uga ngipi elek. Kanthi akeh sing kudu ditindakake lan dideleng, mula ora kaget amarga kabeh wong ngumpul menyang Negara Sunshine. Yen sampeyan ana ing pasar kanggo omah anyar, sampeyan bisa uga pengin mriksa 10 properti paling larang ing Florida iki.

1. Manalapan FL minangka salah sawijining properti sing paling larang ing Florida

Properti paling larang ing florida

Apa sampeyan pengin manggon ing Negara Sunshine, papan sing nyanyi manuk abang? Panggonan ngendi kabeh dina iku Minggu lan kabeh wengi iku Setu? Yen mangkono, kiriman blog dina iki kanggo sampeyan. Aku arep kanggo pirembagan bab property paling larang ing Florida: 2000 S. Ocean Blvd, Manalapan, FL. Sing paling daktresnani babagan omah iki yaiku kanggo kulawarga (Kulawarga Tunggal) tegese wong sing duwe bocah bisa tuku properti iki. Properti iki dibangun ing taun 2002 nanging wis dijaga kanthi bener wiwit dibangun. Ukuran 62,200 Sqft lan dadi $ 1,514 / Sqft.

web:  Carane Nduwe Liburan Afrika Paling Apik

2. 1341 S. Ocean Blvd, Palm Beach, FL

AtlanticRide

Palm Beach minangka resort pinggir segara kanthi sisih pribadi pulo kasebut. Sanajan ana macem-macem properti sing bisa sampeyan pilih, aku fokus ing sing paling larang ing artikel iki. Properti apik banget iki ing 1341 S. Ocean Blvd, Palm Beach, FL lan minangka salah sawijining properti paling larang ing Florida. Kaya properti pisanan sing dakkandhakake, iki minangka omah siji-kulawarga lan dadi pilihan sing apik kanggo kulawarga sing duwe bocah. Omah iki dibangun ing taun 2003 lan ana ing kahanan sing apik amarga panggunaan lan pangopènan sing tepat. Iku 28,399 sqft ing ukuran lan dadi $ 95,000,000 ($ 6,817 / sqft).

3. 10 Cannon PointKey Largo liyane Salah Properties paling larang ing Florida

AtlanticRide

Key Largo 10 Cannon Point property iku salah siji sing paling larang ing negara. Kulawarga karo bocah-bocah bakal ngormati kasunyatan sing dadi omah siji-kulawarga. Dibangun ing taun 1985, nanging tetep apik amarga panggunaan lan perawatan sing ati-ati. Kanggo $ 95,000,000 ($ 19000 Sqft), sampeyan bakal entuk omah gedhong 5000 kaki persegi iki kanthi enem kamar turu, enem jedhing, Suite siji-kamar turu kanthi akses langsung menyang kolam renang, lan pawon cilik kanggo awake dhewe.

4. 901 N. Samudra Blvd, Palm Beach, FL

AtlanticRide

On Ocean Boulevard in Palm Beach minangka omah gaya Mediterania mewah sing minangka salah sawijining sing paling larang ing Florida. A kulawarga karo anak bakal appreciate kasunyatan sing iku panggonan siji-kulawarga. Omah iki rampung ing taun 2021 lan kondhisi banget amarga nggunakake kanthi ati-ati lan pangopènan rutin. Kanggo $64,000,000, sampeyan entuk 18,003 Sqft saka papan lan lapangan tenis pribadi sing ngijini sampeyan kanggo njupuk ing fairways nggumunke ing kemewahan lan gaya.

web:  10 Komunitas Fly-in ing California lan Napa Sampeyan Kudu Manggon ing keneďżź

5. 149 E Inlet Dr. Liyane Salah Properties paling larang ing Florida

AtlanticRide

Properti iki minangka keajaiban arsitektur kanthi akeh papan kanggo santai. Sampeyan bisa turu ing teras mburi sing peteng, nedha sarapan ing dek ndhuwur sing cerah, lan omah iki duwe kamar turu sing cukup kanggo kabeh kulawarga ing siji gendheng.

The whimsy, kaendahan, lan Pesona ing 149 e inlet dr palm beach fl 33480, FL minangka salah sawijining properti paling larang ing Florida. Senadyan umur, iku ing kondisi banget thanks kanggo nggunakake ati-ati lan upkeep reguler. Kanthi pa rega $ 79,000,000 ($ 6749 / sqft), wis lapangan golf pribadi sing ngijini sampeyan seneng fairways nggumunke ing kemewahan lan gaya.

6. 520 Pulo Dr

Properti paling larang ing florida

The whimsy siji-Family ing 520 pulo dr palm beach fl 33480, FL iku salah siji saka sifat paling larang ing Florida. Wis tetep apik wiwit dibangun ing 2020 amarga panggunaan lan pangopènan sing tepat. Nduwe total area 13,025 kaki persegi, kalebu kolam renang sing luwih gedhe lan lanskap ijo sing apik. Kanggo $ 49,141,600 ($ 3,773 / Sqft), sampeyan bisa nyewa saka salah sawijining kulawarga paling misuwur ing Wall Street kanggo acara khusus kaya acara promosi utawa resepsi cocktail.

7. 41 Arvida Pkwy

Properti paling larang ing florida

Punika liyane siji-Family ing 41 arvida pkwy, gables karang, fl 33156, FL sing salah siji saka sifat paling larang ing Florida. Wis tahan wiwit dibangun ing 2018 amarga panggunaan lan pangopènan sing tepat. Ing 18,963 Sqft, kalebu kolam renang sing gedhe banget lan taman sing apik banget. Kebon lan banyu mancur sing apik kalebu ing rega sing dijaluk $ 54,900,000 ($ 2895 / Sqft), sing ndadekake investasi sing apik kanggo tukang kebon sing seneng banget.

8. 172 S. Samudra Blvd

Properti paling larang ing florida

Apa sing ora disenengi babagan omah kulawarga siji-kamar turu sing larang banget ing Palm Beach? Properti iki minangka campuran gaya urip Florida kanthi kenyamanan resort omah mewah Florida. Properti iki ing 172 S. Ocean Blvd, Palm Beach, FL 33408 duwe dekorasi interior sing luar biasa sing nggumunake. Apa sentuhan lokal utawa perabotan sing nggawe suasana santai? Sampeyan jenenge! Wis tahan apik wiwit dibangun ing 1926 amarga nggunakake lan pangopènan sing tepat. Nduwe total area lantai 19,434 Sqft, kalebu kolam renang sing luwih gedhe lan regane $ 48,500,000 ($ 2,495 / Sqft).

web:  Penerbangan Sambungake vs. Penerbangan Langsung, Sing Luwih Murah?

9. 8901 Arvida Ln

AtlanticRide

Dadi sampeyan lagi nggoleki omah sing duwe area barbeque lan latar mburi tropis kanthi wit palem, lan kolam renang sing digawe panas 85 kaki? ya wis! Iki lho. Properti iki ing 8901 arvida ln coral gables fl 33156 sampurna kanggo liburan lan isih dadi tanggung jawab dhuwit lan gaya urip sampeyan.  

Dibangun ing taun 2007 lan isih ana. Iki nuduhake proyek konstruksi sing apik lan pangopènan sing apik. Nduwe total area lantai 12,930 Sqft, sing kalebu orch sing apik banget ing ngendi sampeyan bisa maca lan ngendhokke sawise dina sing sibuk. Kanggo $ 52,000,000 ($ 4022 / Sqft), properti iki ora mung kemewahan.

10. 12210 Banyan Rd

AtlanticRide

Omah telung kamar turu, rong kamar mandi kalebu kamar bonus sing bisa digunakake kanggo papan panyimpenan utawa ruang kerja. Kasunyatan sing cedhak karo pantai mung nambah daya tarik. 

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ora saben dina sampeyan krungu properti sing regane luwih saka $ 26 yuta. Sampeyan mesthi ora bakal nemokake omah kaya iki ing tetanggan, nanging yen sampeyan duwe dhuwit, kenapa ora? Padha mesthi worth investasi. Ing ngisor iki sawetara properti sing paling larang ing Florida. Properti iki ing 12210 Banyan Rd, North Palm Beach, FL 33408 minangka apartemen kulawarga siji sing nggumunke sing dibangun ing taun 1991 lan isih ana. Iki nuduhake proyek konstruksi sing apik lan pangopènan sing apik. Nduwe total area lantai 1149,846 Sqft, lan aku ora kaget yen properti iki entuk jumlah sing gedhe $ 26,880,317 ($ 1,548 / Sqft).

Dadi yen sampeyan wis nggoleki properti sing paling larang ing Florida, iki kiriman kanggo sampeyan. Wacanen lan wacanen! 


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar