10 Properti paling larang ing Afrika Kidul

Foto penulis
Ditulis dening Esosa

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki properti sing paling larang ing Afrika Kidul kanggo investasi utawa sampeyan minangka penilai real estate sing kudu ngerti properti sing larang ing Afrika Kidul? Iki minangka pitakonan sing ditakoni akeh wong nalika mikir babagan usaha anyar. Aja kuwatir, aku duwe sampeyan!

iklan

Ana papan ing Afrika Kidul kanthi omah sing apik, omah sing murah, omah sing larang lan malah omah sing larang banget didol ing pasar real estate. Dina iki, aku ora bakal ngomong babagan properti sing murah. Ayo priksa properti paling larang ing Afrika Kidul. 

10 Properti paling larang ing Afrika Kidul

1. Omah Clifton iki minangka salah sawijining properti paling larang ing Afrika Kidul

AtlanticRide

Omah Clifton Afrika Kidul minangka salah sawijining properti sing paling larang ing Afrika Kidul, yen ora ing donya, kanggo omah pribadi. Properti ing Afrika Kidul iki minangka gabungan saka rong jagad sing paling apik: lokasi tebing sing menehi pemandangan segara sing nggumunake lan pantai pribadine dhewe, lan desain sing nggabungake pirang-pirang tingkat, nggawe mundur sing sampurna kanggo kabeh kulawarga.

A pantai pribadi, karo akses banyu dening undhak-undhakan utawa elevator, lan blumbang tanpa wates digawe panas karo decking lan padusan ruangan mung sawetara fitur saka omah iki. Ing lantai siji ana rong kamar turu, karo kamar turu utama ing ndhuwur. Omah kasebut dilengkapi rencana urip sing mbukak lan area hiburan ing saben level. Saliyane pantai pribadi lan teras, ana akses banyu lan padusan ruangan.

web:  (2022) Dhaptar negara lan ibukutha Afrika, mata uang, presiden & PDB

2. Fresnaye

AtlanticRide

Properti iki uga regane R150 yuta lan, kaya Clifton, minangka salah sawijining properti sing paling larang ing Afrika Kidul. Fresnaye minangka pinggiran omah mewah ing Cape Town, Afrika Kidul. Dumunung ing sikil Singa Kepala lan salah siji sing paling larang ing negara. Dheweke menehi jeneng pinggiran kutha kasebut sawise Baron Adolphe Fresnaye, prajurit Prancis sing melu ing Perang Donya I. Dheweke uga menehi saran babagan masalah pertahanan pesisir ing Cape Town nalika Perang Dunia II.

Iki minangka impen penghibur kanthi ruang tamu rencana terbuka sing mbukak menyang teras sing ditutupi gedhe kanthi braai sing dibangun ing kolam renang lan kebon. Loro kamar turu duwe views segara lan 2 duwe views Gunung. Kabeh kamar turu en-suite karo padusan ekstra gedhe lan ril andhuk digawe panas. Ing kamar turu utama wis mate liwat kamar klamben anjog menyang jedhing, kang kalebu free ngadeg bak adus lan pindho Vanity. Ing ringkesan, pawon duwe ndhuwur watu Caesar lan peralatan paling canggih.

3. Konstantia, Cape Town 

AtlanticRide

Constantia regane R143 yuta. Omah sing nggumunake ing 3.5 hektar iki minangka lambang kenyamanan, kualitas lan desain arsitektur sing paling apik. Kanthi properti iki, sampeyan entuk 6 kamar turu, 7 kamar mandi lan pemandangan tanpa wates. Omah iki duwe teras pribadi lan jacuzzi, kabeh madhep kebon lan kolam renang ing ngisor iki. Ana uga flatlet mandhiri sing kalebu 2 kamar turu, 2 kamar mandi lan ruang tamu sing mbukak. Kebone rapi lan terawat kaya omahmu dhewe.

4. Camps Bay, Capetown 

AtlanticRide

Omah gedhe iki ana ing pinggiran Camps Bay sing populer, nawakake pemandangan segara lan gunung. Dheweke ngrancang properti iki kanggo nampung kulawarga sing akeh, kanthi enem kamar turu sing wiyar lan ruang tamu sing mbukak. Lan jujur, ora kaget yen regane R124 yuta. Pawon kasebut kalebu permukaan kerja baja tahan karat klinis, peralatan Siemens paling dhuwur, lan lemari kayu rosewood. Kajaba iku, kamar panedhaan uga mbukak menyang loteng sing madhep kolam renang. Master bedroom kalebu kamar klamben pribadi lan jedhing en-suite karo jacuzzi. Kanthi BBQ, jacuzzi, lan kolam renang tanpa wates sing gedhe, ruangan ruangan cocog kanggo hiburan.

web:  Poon Hill Trek ing November lan Desember

5. Teluk Bantry minangka salah sawijining properti paling larang ing Afrika Kidul

AtlanticRide

Bantry Bay, salah sawijining pinggiran kutha paling bergengsi ing sabuk pesisir Cape Town ing Afrika Kidul, wis dipilih minangka salah sawijining properti paling larang ing Afrika Kidul. Wilayah iki nduwe pemandangan pesisir Atlantik sing nggumunake lan pantai pribadi sing apik banget sing ana sawetara properti sing paling larang. 

6. Franshoek, Cape Town

AtlanticRide

Franshoek minangka kutha sing apik banget, lan Cape Town minangka kutha sing apik tenan. Yen sampeyan mbayar R 90 yuta utawa luwih kanggo properti, sampeyan ora bakal ngarani terjangkau lan murah. Ora mung wilayah iki larang, Franshoek kanthi tradisional njaga status kerak ndhuwur, mula sampeyan bakal nemokake akeh properti mewah ing desa cilik kasebut. 

7. Ballito kanggo R70 yuta

AtlanticRide

Ora ana biaya sing bisa ditindakake ing struktur, eksekusi, lan perabotan omah sing luar biasa iki ing Zimbali Coastal Resort lan Ballito, KwaZulu-Natal, sing ana ing situs sing apik banget kanthi pemandangan segara 180 derajat, pinggir segara, lan breaker. Omah iki nduweni limang kamar turu lan jedhing, uga bar mewah, ruang lungguh kanthi pemandangan segara, lan blumbang sing gemerlap.

8. Steyn City kanggo R65 yuta

AtlanticRide

Properti iki ana ing tengah-tengah Great Lakes ing Steyn City, uga duwe pemandangan sing apik banget kaya gunung, srengenge lan alam. Yen sampeyan nggoleki salah sawijining properti sing paling larang ing Afrika Kidul, iki salah sawijining. Kanthi 9 kamar turu en-suite, lampu gantung sing apik lan area bar njero ruangan, properti iki kudu dipriksa. 

web:  Sinau ing Swiss kanggo siswa internasional, Kabeh sampeyan kudu ngerti

9. Sandton kanggo R65 yuta

AtlanticRide

Omah desainer ing Afrika Kidul iki minangka papan sing nggumunake kanggo ndeleng pemandangan langit Johannesburg sing tenang.

Nico van der Meulen Arsitek envisioned iku, lan iku ing Sandton, kutha sing uga dikenal minangka mil kothak paling sugih ing Afrika Kidul. Kanthi pemandangan deso sing nyapu, omah kasebut ana ing cul-de-sac sing sepi. Ing njero, gaya modern nglengkapi garis kontemporer ing omah. Ruang tamu duwe tembok bata sing mbukak sing nambah anget ing ruangan gedhe. Lantai kayu atos minangka fitur sing konsisten ing umume omah lan nambah sentuhan kemewahan. Jendhela gedhe ana ing saindenging, ngidini cahya alami madhangi saben ruangan.

10. Pungkasan, Franshoek minangka salah sawijining Properti paling larang ing Afrika Kidul lan regane R90 yuta.

AtlanticRide

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Omah kasebut nawakake pondokan mandiri, kamar staf lan garasi kanggo 6 mobil. Wis sumber banyu dhewe, pabrik pengolahan limbah lan generator. Villa utama, kang dumunung ing liwat 2 hektar deso deso banget pribadi, punika 1500 kothak meter ing ukuran, karo macem-macem kamar gedhe ing lantai lemah kanggo hiburan formal utawa informal. Ing lantai ndhuwur kabeh 6 kamar turu karo kamar mandi en-suite. Omah kasebut nawakake pondokan mandiri, kamar staf lan garasi kanggo 6 mobil. Wis sumber banyu dhewe, pabrik pengolahan limbah lan generator. Pawon gedhe lan dilengkapi peralatan modern. Ana papan staf ing ndhuwur garasi, ditambah pondokan mandiri sing saiki digunakake minangka kantor.

Kaya sing sampeyan ngerteni, panjaluk properti sing paling larang ing Afrika Kidul saya mundhak, mula saya tambah akeh wong sing bakal tuku omah mewah. Iki tegese pilihan omah megah kanggo kulawarga kita luwih apik tinimbang sadurunge. Mugi kirim iki mbantu!


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar