Program keperawatan Gelar Akselerasi 2 taun ing AS (17 Sekolah Perawat Paling Apik ing AS)

Nyebar katresnan

Apa sampeyan nggoleki program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional utawa program perawat sing paling murah kanggo siswa internasional ing AS? Sampeyan ana ing kaca sing bener!

Negara-negara kaya AS, Kanada, Inggris, lan Finlandia duwe akeh siswa internasional. Ora nggumunake! Negara-negara kasebut duwe dhasar pendidikan sing apik. Dadi, aku yakin sampeyan teka ing kene ora mung amarga sampeyan pengin menyang AS amarga menehi pendhidhikan sing apik, nanging uga amarga sampeyan pengin ngerti yen ana program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional.

Kabar apik yaiku ana akeh universitas sing nyedhiyakake program perawat sing cepet kanggo siswa internasional lan siswa saka Amerika Serikat uga. Program kasebut diarani program akselerasi utawa kursus sing disingkat, lan kursus kasebut kasedhiya ing profesi klinis tartamtu kayata perawat lan profesi kesehatan sekutu. Deleng rincian saka program akselerasi kene.

Sadurunge aku sebutno sekolah sing nawakake program akselerasi kanggo Perawat, iki kursus ing program kasebut:

  • Nursing - diwasa, bocah, cacat sinau, lan lapangan kesehatan mental
  • Radiografi diagnostik lan terapeutik
  • Dietetika
  • Terapi pandhuan
  • Orthoptics
  • Paramedicine
  • Fisioterapi
  • Podiatry
  • Terapi pidato lan basa

Dadi, yen sampeyan pengin sinau program perawat sing cepet ing AS, yen wis dadi impen seumur hidup kanggo entuk wutah profesional lan dadi perawat banjur terus maca. 

Sekolah Perawat Paling apik ing AS kanggo program perawat Gelar Dipercepat rong taun

1. Universitas Madonna

Universitas Madonna didegaké ing 1937 lan tetep dadi Universitas sing apik banget. Miturut Regional Universities Midwest, Universitas Madonna rangking #74 ing edisi 2022 Best Colleges.

Sekolah iki duwe program gelar perawat rong taun sing apik ing AS kanggo siswa internasional. Universitas Madonna ngrancang Program Perawat Dipercepat iki kanggo para siswa sing kasengsem ing karir perawat.

Sing apik babagan iki yaiku program kasebut menehi kesempatan kanggo entuk gelar Sarjana Ilmu Keperawatan kanthi pilihan cepet sing bisa ditindakake kurang saka telung taun.

Siswa bakal kerja ing kampus karo fakultas keperawatan Madonna, nyedhiyakake pengalaman langsung.

Yen sampeyan dadi mahasiswa ing Madonna University Accelerated Nursing Program, siswa bisa ngrampungake gelar Sarjana Ilmu kurang saka telung taun liwat kombinasi kursus ing kampus lan online.

Apa sampeyan ngerti apa sing apik banget? Yen wis rampung karo program kasebut, sampeyan bakal entuk lisensi minangka Perawat Terdaftar (RN) lan bisa milih nerusake pendhidhikan kanthi entuk gelar Master of Science utawa Gelar Doktor. Boten kados ing sekolah perawat paling apik ing Nigeria, sekolah iki nawakake luwih saka apa sing bisa ditindakake ing Nigeria.

2. Loyola University Chicago

Program Accelerated Nursing ing Universitas Loyola Chicago minangka program full-time sing ketat sing bakal nyiapake sampeyan kanggo karir minangka perawat sing wis kadhaptar. Mung rong taun, sampeyan bakal ngrampungake kursus kanggo entuk gelar Associate of Science in Nursing lan layak njupuk Ujian Lisensi Dewan Nasional kanggo Perawat Terdaftar (NCLEX-RN).

Ing program akselerasi iki, sampeyan bisa:

  • Jelajahi teori lan praktik keperawatan kanthi nggarap instruktur sing berpengalaman.
  • Entuk pengalaman langsung ing macem-macem setelan klinis.
  • Gawe jaringan profesional dhewe liwat acara jaringan lan kesempatan bayangan proyek.
  • Melu organisasi mahasiswa sing cocog karo kapentingan sampeyan.
  • Temokake semangat kanggo nursing liwat penawaran kursus sing beda-beda.

3. Universitas Creighton

Universitas Creighton minangka universitas Jesuit swasta, coeducational ing Omaha, Nebraska. Program nyepetake perawat universitas menehi kesempatan kanggo siswa ngrampungake gelar sarjana sajrone 18 wulan. Siswa bisa fokus ing siji area sinau, tinimbang njupuk kelas ing macem-macem disiplin.

Program perawat akselerasi Creighton University nyiapake lulusan kanggo macem-macem karir ing lapangan kesehatan, kalebu perawat, praktisi perawat, asisten dokter, lan liya-liyane.

4. Universitas Grand Canyon

Program perawat sing dipercepat ing Universitas Grand Canyon mbantu para siswa nggayuh tujuane dadi RN sajrone 16 wulan. Kursus iki cocog karo jadwal siswa lan ngidini dheweke ngrampungake gelar ing wektune dhewe. Universitas Grand Canyon dirancang kanggo wong diwasa kerja sing pengin bali menyang sekolah, nanging ora duwe wektu utawa sumber daya kanggo program full-time.

5. Adelphi University

Universitas Adelphi nawakake program keperawatan kanthi cepet sing ngidini siswa njupuk kursus ing wayah sore lan akhir minggu. Universitas kasebut ngrancang program akselerasi kanggo para profesional kerja sing golek ganti karir utawa sing golek jadwal sing luwih fleksibel.

Siswa bisa ngrampungake gelar sajrone 14 wulan kanthi program iki, gumantung saka jumlah kridit sing dipikolehi sadurunge miwiti gelar.

6. Universitas Felician

Universitas nggawe Program Perawat Dipercepat iki kanggo siswa sing duwe gelar sarjana ing bidang apa wae sing pengin ngupayakake karir ing perawat. Sing apik yaiku sampeyan bisa ngrampungake program sajrone rong taun.

Program Perawat Dipercepat iki menehi kesempatan kanggo siswa diwasa kanggo ngrampungake gelar sarjana kanthi cepet nalika isih kerja. Siswa bakal njupuk kursus ing kampus limang dina saben minggu, Senin-Jumat, lan bakal njupuk kursus akhir minggu yen ora bisa melu kelas dina minggu.

Program kasebut uga nawakake Opsi Rampung RN-BSN sing bisa rampung sajrone 12 wulan nganti 18 wulan kanggo siswa sing wis duwe gelar associate ing perawat utawa lapangan liyane sing gegandhengan.

7. Universitas Negeri California - Stanislaus

Universitas Negeri California - Program keperawatan Stanislaus Accelerated minangka program full-time rong taun. Iki nyiapake siswa kanggo ujian NCLEX-RN lan menehi katrampilan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing profesi perawat.

Dheweke nggawe program perawat sing cepet iki ing California State University - Stanislaus kanggo siswa sing kepengin dadi perawat sing wis kadhaptar. Kurikulum program iki tantangan lan cepet, nanging menehi siswa katrampilan sing dibutuhake supaya bisa sukses ing karir ing mangsa ngarep. Siswa bakal sinau babagan kabeh aspek keperawatan, kalebu katrampilan klinis, komunikasi, kepemimpinan, lan manajemen.

8. Universitas Negeri Truman

Program keperawatan Truman State University Accelerated minangka program sing ngidini para siswa ngrampungake gelar sarjana ing bidang keperawatan lan lulus kanthi gelar master ing keperawatan sajrone telung taun. Iki minangka sekolah liyane sing penting karo program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional.

The Truman State University Accelerated Nursing Program minangka pilihan sing apik kanggo wong-wong sing pengin disiapake kanthi apik kanggo karir ing mangsa ngarep. Program kasebut mbutuhake wektu luwih sithik tinimbang program sarjana lan lulusan rong taun tradisional, tegese siswa bakal duwe wektu luwih akeh kanggo njelajah kapentingan utawa kerja liyane sadurunge mlebu tenaga kerja.

Program keperawatan sing dipercepat ing Truman State University menehi kesempatan kanggo wong sing pengin dadi perawat, nanging ora duwe wektu utawa sumber daya kanggo program pascasarjana tradisional papat taun lan rong taun. Mung telung taun, program iki bisa menehi sampeyan gelar sarjana ing perawat.

9. Universitas Augustana

Program Perawat Dipercepat ing Universitas Augustana nyedhiyakake pengalaman pendhidhikan sing fleksibel lan fokus ing karir. Program kasebut nawakake cara sing trep lan cepet kanggo para siswa entuk gelar perawat. Nalika dadi mahasiswa, sampeyan bakal ngrampungake syarat ing rong taun utawa kurang. Iki kalebu ngrampungake gelar Bachelor of Science in Nursing lan entuk lisensi RN.

10. Universitas Virginia

Program perawat sing dipercepat ing West Virginia University nyiapake siswa kanggo profesi perawat sajrone 18 wulan. Dheweke mbagi kurikulum kanggo program kasebut dadi telung semester, saben semester ngemot telung kursus. Sampeyan kudu njupuk rong semester kelas pendhidhikan umum, sing biasane rampung nalika sinau ing taun anyar lan taun kapindho.

The West Virginia University Accelerated Nursing Program nawakake gelar RN-BSN, sing bisa rampung ing 18 sasi, utawa gelar RN-MSN, sing bisa rampung ing 36 sasi.

11. Universitas Clemson

Universitas Clemson duwe program keperawatan cepet banget competitive sing kasedhiya kanggo wong sing kasengsem ing lapangan. Program Keperawatan Akselerasi Universitas Clemson nawakake kurikulum adhedhasar kompetensi kanggo siswa sing pengin entuk gelar sarjana ing perawat mung rong taun. Dheweke nggawe program kanggo siswa sing duwe pengalaman kuliah sadurunge, lan mbukak kanggo kabeh pelamar.

Siswa njupuk kursus ing kampus ing wayah awan, nanging uga duwe pilihan kanggo njupuk kursus ing wayah wengi utawa online. Kabeh tugas kursus diluncurake kanthi mandiri lan ora sinkron supaya siswa bisa ngrampungake kursus ing wayah awan utawa wengi.

12. Universitas Alabama Kidul

Program perawat Accelerated University of South Alabama minangka program full-time 15 wulan sing dirancang kanggo siswa sing kepengin nyepetake pendhidhikan perawat.

Program keperawatan akselerasi iki nawakake kursus sing rampung sajrone setaun, tinimbang rong taun, supaya siswa bisa lulus luwih cepet lan miwiti kerja minangka perawat luwih cepet. Kurikulum kalebu kursus kepemimpinan, manajemen, etika kesehatan, ekonomi kesehatan, pangembangan kepemimpinan, lan pediatrik. Siswa uga bakal duwe kesempatan kanggo melu rotasi klinis ing rumah sakit wilayah. Perawat sing dilisensi kanthi pengalaman nggarap bocah utawa wong diwasa sing duwe masalah kesehatan utawa cacat ngawasi sekolah lan kuliah. Dadi yen sampeyan nggoleki program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional.

13. Universitas Auburn

Iki minangka universitas liyane sing apik sing nawakake program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional. Program perawat Accelerated Auburn University minangka program perawat profesional sing dipercepat 12 wulan. Dheweke dirancang kanggo wong sing wis ngrampungake gelar sarjana lan pengin dadi perawat kurang saka rong taun.

The Auburn University Accelerated Nursing Program (AUNP) minangka program keperawatan profesional 12 wulan kanthi cepet sing dirancang kanggo individu sing wis ngrampungake gelar sarjana lan kepengin dadi perawat kurang saka rong taun. Sampeyan bisa njupuk AUNP minangka full-time utawa part-time, ing kampus utawa online.

14. Universitas New Hampshire

The University of New Hampshire Accelerated Nursing Program minangka program telung taun sing menehi kesempatan kanggo perawat kanthi gelar sarjana kanggo entuk Master of Science in Nursing (MSN) mung telung taun. Dheweke ngrancang program kasebut kanggo siswa sing yakin karo kemampuane lan pengin maju karir kanthi cepet.

Program Perawat Dipercepat Universitas New Hampshire minangka salah sawijining program perawat sing kasedhiya. Sekolah kasebut wis nawakake program iki wiwit taun 2004 lan wis lulus luwih saka 1,000 perawat. Program iki mung kasedhiya kanggo wong-wong sing wis entuk gelar sarjana, lan akeh keuntungan, kayata.

  • Entuk gelar MSN mung kurang saka telung taun tinimbang patang taun
  • Tambah gaji sampeyan

15. Drexel University

Program perawat akselerasi Universitas Drexel minangka program full-time 12 wulan sing nawakake gaji lan tunjangan sing kompetitif.

Program Perawat Dipercepat Universitas Drexel minangka program full-time 12 wulan sing dirancang kanggo menehi kesempatan kanggo siswa entuk gelar Sarjana Ilmu Perawat lan lisensi RN sajrone setaun. Program kasebut regane kompetitif, kanthi biaya kuliah lan biaya $ 37,000 kanggo taun pisanan.

Program keperawatan akselerasi Drexel kalebu patang istilah 7 minggu, sing dianakake saka Senin nganti Kamis saka jam 8:00 nganti 5:00. Istilah pisanan kalebu ceramah babagan teori keperawatan umum lan laboratorium katrampilan klinis sing nyedhiyakake latihan tangan ing perawatan pasien. Siswa uga duwe akses menyang perpustakaan online kanthi buku teks.

16. northeastern University

Dheweke peringkat Universitas Northeastern minangka salah sawijining universitas paling apik ing donya. Nduwe jaringan alumni sing akeh banget lan duwe macem-macem program akademik, kalebu Program Perawat Dipercepat.

Universitas Northeastern minangka universitas riset swasta ing Boston, Massachusetts. Didegake ing 1898 dening klompok pendidik, Northeastern nawakake luwih saka 350 program sarjana lan lulusan ing sangang sekolah lan perguruan tinggi.

Program Keperawatan Dipercepat (ANP) Universitas Northeastern kanggo wong sing pengin kerja dadi perawat nanging kudu ngrampungake gelar sarjana dhisik. Sampeyan bisa ngrampungake program ANP sajrone rong taun lan nyiapake lulusan kanggo ujian NCLEX-RN lan program perawat sing nyepetake ing universitas utawa perguruan tinggi liyane.

Program ANP kalebu telung semester.

17. Universitas Oklahoma

Universitas Oklahoma City nawakake program perawat akselerasi rong taun sing nyiapake lulusan kanggo karir minangka Perawat Terdaftar kanthi gelar sarjana.

Dheweke ngrancang Program Perawat Dipercepat Universitas Oklahoma City kanggo wong sing kepengin dadi perawat nanging ora bisa melu program gelar sarjana patang taun. Siswa bakal ngrampungake program perawat kanthi cepet rong taun kanthi wektu sing luwih sithik, kanthi telung semester kelas saben taun.

Program Perawat Dipercepat Universitas Oklahoma City wis entuk pangenalan saka sawetara organisasi terkenal, kalebu US News and World Report lan Komisi Akreditasi Liga Nasional kanggo Perawat.

Sekolah ing artikel iki minangka pilihan sing paling apik sing kudu dicoba dening siswa internasional. Dadi, yen sampeyan nggoleki program perawat sing luwih cepet utawa kanthi istilah sing luwih gampang, yen sampeyan butuh program gelar perawat rong taun ing AS kanggo siswa internasional, banjur coba sekolah kasebut. Sugeng enjang!


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Program keperawatan Gelar Akselerasi 2 taun ing AS (17 Sekolah Perawat Paling Apik ing AS)"

  1. Thanks kanggo nuduhake iki karo kita….Aku pracaya iku bakal bantuan ing nemokake sekolah dikarepake kita sinau

    Reply

Ninggalake Komentar