Program beasiswa Amazon 2022 | Kabeh sing perlu kanggo ngerti.

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan wis nggoleki kabar paling anyar lan informasi rinci babagan program beasiswa Amazon kanggo siswa ing 2022 nanging ora ana gunane? Yen ya, potongan iki bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake sing ana gandhengane karo topik diskusi.

Informasi kasebut bakal kalebu deadline beasiswa siswa Amazon, pedoman aplikasi beasiswa insinyur Amazon, klarifikasi apa beasiswa Amazon mbukak kanggo siswa internasional, lsp.

Mula, artikel iki bakal dadi pambuka mata lan mangsuli pitakon lan pitakon sing konsisten sing ditindakake wong babagan program beasiswa Amazon kanggo siswa.

Nalika umume tanggapan sing ditampa mung informasi dhasar lan periferal babagan program kasebut, Dina iki, kita bakal menehi informasi sing ringkes lan holistik babagan beasiswa Amazon, kelayakan, cara nglamar, lan tanggal pungkasan aplikasi.

Apa Sampeyan Ora Ngerti Babagan Beasiswa Amazon

Sawise miwiti seri survey lan temuan, kita nyadari manawa sawetara wong percaya yen program beasiswa Amazon ora bener, ana sing ujar manawa ora ana gunane amarga slot kasebut tansah darmabakti kanggo sawetara wong, dene liyane mamang babagan iki.

web: Kursus Pertukangan Online Paling Apik 2022 [Ndhuwur 11]

Nyata, Amazon Tanpa mangu-mangu minangka salah sawijining kekaisaran bisnis paling gedhe lan paling gedhe ing saindenging jagad, mula, proposal kanggo menehi beasiswa sing regane $ 5000 kanggo para siswa ora bakal duwe pengaruh apa-apa ing status finansial.

Dadi yen sampeyan minangka salah sawijining pikiran sing ragu-ragu apa program beasiswa kasebut bener, nyata, lan adhedhasar Merit utawa ora, sampeyan kudu nimbang maneh sikap sampeyan. Mbusak kabeh skeptisisme ing sampeyan lan aplikasi kanggo program beasiswa mahasiswa Amazon taun iki.

Sampeyan ora bisa ngerti, sampeyan bisa uga entuk dhuwit $ 5000 gratis kanggo mbantu mbusak biaya kuliah Universitas lan ngimbangi materi finansial intensif liyane sing bisa menehi sampeyan utawa tansah menehi sampeyan bengi sing angel lan ora bisa turu.

Program Beasiswa Amazon Kanggo Siswa Internasional: Kabeh Sampeyan Kudu Ngerti

Program Beasiswa Siswa Amazon 2021 ($ 5000)

Sajrone riset, kita nemokake manawa salah sawijining telusuran sing dadi tren ing mesin telusur Google yaiku babagan cara nglamar program beasiswa Amazon minangka siswa internasional. Dadi, kita kudu ngresiki hawa manawa beasiswa siswa Amazon ora ditrapake kanggo siswa internasional.

Yen kita nglarani atimu, nyuwun pangapunten. Iku mung bebener. Beasiswa kasebut mung mbukak kanggo kabeh mahasiswa sing dadi warga AS. Tegese, siji-sijine warga Amerika Serikat sing bisa nglamar program beasiswa kasebut.

Mula, kita banget nyaranake supaya kabeh siswa internasional sing mikir nglamar beasiswa kasebut kudu tetep adoh, supaya ora dadi wektu lan gaweyan. Ora ana program beasiswa siswa Amazon kanggo siswa internasional; iku ora ana.

Sampeyan bisa uga seneng: Kepiye Cara Mutusake Ing Endi Utawa Yen Sampeyan Kudu Sinau ing Luar Negeri

Deskripsi Singkat Program Beasiswa Amazon 2022

Ripley McDonald, direktur program beasiswa lan mahasiswa ing Amazon ujar manawa beasiswa mahasiswa Amazon dikenalake dening perusahaan Amazon kanggo nyengkuyung lan mbantu para siswa sing, sajrone lelungan akademik, nuduhake katrampilan lan kualitas kepemimpinan kanthi cara sing luar biasa.

Salajengipun, program beasiswa kasebut uga diwiwiti kanggo nyengkuyung siswa sing kreatif lan inovatif banget ing pamikirane. Lan mulane ana bagean program liyane sing dikenal minangka beasiswa insinyur masa depan Amazon.

Dadi, sapa wae siswa keturunan Amerika Serikat sing mutusake kanggo nglamar program beasiswa bakal dianggep adhedhasar keunggulan akademik kanthi nggunakake GPA, partisipasi pangembangan komunitas, lan pengalaman kepemimpinan.

Ora mung iku, pelamar sing mlebu ing tahap pungkasan aplikasi beasiswa uga bakal bersaing ing nulis esai.

Mula, luwih aman kanggo nyimpulake manawa program beasiswa Amazon ora lengkap minangka disposisi amal utawa pameran filantropi dening Amazon.

Nanging, cara kanggo nemokake warga Amerika Serikat sing paling padhang sing tampil apik ing perjalanan akademik lan mbantu para siswa kasebut tekan cakrawala saengga dadi duta Amazon.

Salajengipun, alasan kanggo beasiswa kasebut yaiku nggawe kesadaran babagan prime siswa Amazon, program siswa sing dirancang dening Amazon kanggo mbantu siswa tuwuh lan makmur ing upaya akademik kanthi menehi versi diskon saka prime Amazon sing larang.

Perdana Amazon setengah saka rega asli ($ 49 / taun), lan isih nyedhiyakake pengiriman gratis rong dina plus keuntungan Perdana liyane kayata Prime Music, Prime Instant Video, akses gratis menyang Kindle Lending Library sing apik banget, kanthi promosi apik tenan. ditujokake kanggo mahasiswa sarjana.

Kajaba iku, ana subsidi Siswa Amazon sing uga ditujokake kanggo menehi mahasiswa tawaran khusus, promosi, lan pengiriman gratis rong dina babagan jumlah barang sing dituku saka Amazon online minangka bagean saka program uji coba gratis nem wulan.

AtlanticRide

Negara Host Beasiswa Amazon

Sawise kasebut sadurunge, program beasiswa Amazon minangka beasiswa sarjana sing mbukak kanggo siswa sing sekolah ing Amerika Serikat.

Banjur, negara tuan rumah beasiswa Amazon iki uga Amerika Serikat lan kasedhiya kanggo kabeh siswa sarjana sing mung keturunan AS.

Tingkat utawa Bidang Studi sing Layak Kanggo Beasiswa Siswa Amazon.

Dadi beasiswa domestik lan dudu beasiswa manca kanggo siswa, Amazon $5,000 grant-in-aid, mulane, mbukak kanggo saben mahasiswa tanpa preduli saka disiplin utawa lapangan sinau.

Tegese, hibah beasiswa mbukak kanggo siswa sing disiplin akademik bisa ditemokake ing Universitas utawa College sing akreditasi patang taun utawa rong taun.

Selaras karo kiriman ing ndhuwur, yen sampeyan mahasiswa Amerika lan mbutuhake program hibah utawa beasiswa sing bisa sampeyan gunakake, Beasiswa Siswa Amazon iki bisa uga bakal ilang.

Keuntungan saka Program Beasiswa Amazon

Yen sampeyan nglamar program beasiswa iki minangka mahasiswa sarjana sing nawakake kursus full-time ing Universitas terakreditasi ing Amerika Serikat lan sampeyan cukup beruntung dadi salah sawijining calon sing dipilih kanggo hibah siswa, ing ngisor iki sampeyan entuk manfaat saka program:

  • Ganjaran $ 5,000 kanggo biaya kuliah sampeyan;
  •  Tunjangan $ 500 kanggo nggunakake bahan lan buku teks; lan
  • Ambassadorship Amazon.

Proses Aplikasi Kanggo Beasiswa $ 5,000 Amazon 2022

Proses aplikasi beasiswa $ 5,000 Amazon gampang banget lan transparan, kabeh pelamar bakal diwenehi kesempatan sing padha. Iki minangka beasiswa adhedhasar prestasi sing dituju kanggo menehi hadiah marang siswa 50 sing sinau program full-time ing universitas utawa College Amerika.

Aplikasi kasebut kasedhiya kanggo siswa sing arep ndhaptar ing perguruan tinggi sing terkenal ing taun iki utawa nerusake semester musim gugur sarjana kabeh cocog lan layak kanggo nglamar.

Kelayakan Beasiswa Amazon 2022

Sadurunge sampeyan bisa ndhaptar lan supaya sampeyan dianggep beasiswa Amazon, ing ngisor iki sawetara syarat tartamtu sing kudu sampeyan lakoni:

  • Aplikasi mbukak mung kanggo warga AS sing sinau ing salah sawijining Universitas utawa College sing diakoni ing AS;
  • Kabeh calon calon kudu dadi anggota platform Siswa Amazon;
  • Kandidat kudu dadi mahasiswa sarjana sing melu kursus full-time ing College utawa Universitas sing ora-kanggo-profit ing Amerika Serikat;
  • Calon kasebut kudu ditampa ing program Universitas utawa College sing miwiti kegiatan utawa bakal diterusake wiwit musim gugur ing 2022;
  • Bidang studi calon bisa uga ana ing Seni lan Kemanusiaan, Ilmu, Teknik, Manajemen, Ilmu Sosial, Kesehatan, utawa disiplin liyane sing kasedhiya, ing Universitas utawa College sing ora-kanggo-profit sing diakoni.

Nanging, para senior sekolah menengah bisa uga nglamar luwih dhisik sadurunge entuk mlebu kuliah ing taun iki, lan uga pertunjukan junior.

Cara Nglamar program Beasiswa Amazon 2022

Sawise nyorot kritéria utawa syarat eligibility kanggo Amazon grant-in-aid kanggo mahasiswa AS kanggo taun iki, ing ngisor iki, Nanging, carane calon sing kasengsem bisa kasil nglamar kanggo program beasiswa:

Kabeh pelamar kudu nulis esai sing menarik lan diformat kanthi apik babagan perusahaan Amazon, bisnise, macem-macem model perdagangan Amazon, apa tegese beasiswa kanggo para pelamar, keuntungan Amazon kanggo pangguna pungkasan, lan liya-liyane;

Ora ana pedoman khusus kanggo nulis esai lan kanthi mangkono, format esai nganti saben pelamar, apa wae cara sing bisa digunakake kanggo nyorot alasan kenapa dheweke milih nglamar beasiswa Amazon;

Para pelamar bisa ndeleng kabijakan rega Amazon, jaringan distribusi uga jangkoan, macem-macem produk sing luar biasa dibandhingake karo pesaing, dhukungan penjualan, pangiriman sing cepet, gerbang pembayaran sing fleksibel, utawa bisa uga ana sebab-sebab liyane kenapa akeh pangguna pungkasan sing nglindungi. Amazon saben taun;

Kabeh pelamar nulis esai uga kudu duwe ing puncak pikirane sing model bisnis pasar online Amazon adoh ngluwihi buku saiki, ana produk liyane kasedhiya kanggo pesenan ana;

Aplikasi beasiswa bakal diterusake menyang papan AMZ-Expert kanggo ditinjau, kritéria kanggo menehi grading saben pelamar bakal dadi tanggapan sing menarik lan kreatif, kanthi tingkat kejelasan, tingkah laku, pangembangan pamikiran, lan liya-liyane.

Uga Waca: 20 Universitas ing Kanada Kanthi Tingkat Penerimaan Paling Dhuwur kanggo Siswa Internasional

Deadline Aplikasi Beasiswa Siswa

Nalika nerbitake artikel iki, program beasiswa Amazon kanggo aplikasi 2022 durung metu. Mangga dipriksa maneh mengko amarga kita bakal komunikasi karo sampeyan liwat platform sing padha yen formulir pendaftaran metu.

Beasiswa Teknik Masa Depan Amazon

AtlanticRide

Beasiswa insinyur masa depan Amazon minangka salah sawijining kategori program beasiswa Amazon sing kasedhiya kanggo mbantu para siswa supaya bisa ngupayakake akademisi.

Program khusus iki ditujokake kanggo nulungi lulusan senior sekolah menengah sing wis ngalami kursus khusus ing Ilmu Komputer lan pengin nglanjutake pendhidhikan supaya entuk sertifikat gelar sarjana ing Ilmu Komputer, Teknik Komputer, teknik perangkat lunak, utawa ilmu komputer liyane sing gegandhengan. disiplin saka College utawa Universitas akreditasi.

Panampa beasiswa insinyur masa depan Amazon bakal nampa rega telpon $ 10,000 kanggo ngimbangi biaya kuliah ing Universitas utawa College patang taun sing akreditasi kalebu program magang musim panas sing dibayar ing Perusahaan Amazon sawise taun pisanan kuliah.

Salajengipun, program beasiswa insinyur masa depan iki dikelola dening Scholarship America, perancang beasiswa paling gedhe ing Amerika lan manajer pitulungan kuliah, uga program hibah pendidikan liyane kanggo individu, perusahaan, asosiasi, lan yayasan.

Penghargaan beasiswa iki diwenehake marang pelamar sing nduweni kualifikasi tanpa nggunakake umur, kredo, negara asal, agama, orientasi seksual, utawa cacat. Iki mbukak kanggo saben warga AS.

Kriteria Beasiswa Amazon Future Engineer utawa Kelayakan Pelamar

Kabeh pelamar kanggo kategori iki saka Program Beasiswa Amazon kudu memenuhi kabeh kritéria ing ngisor iki:

  • Insinyur mangsa kudu dadi warga AS utawa nggawe Amerika Serikat minangka penduduk permanen;
  • Aplikasi kasebut kudu saka senior sekolah menengah sing saiki wis mlebu ing ilmu komputer utawa sing wis ngrampungake program sekolah menengah kanthi sertifikat ing kursus ilmu komputer. Conto kursus kasebut kalebu:
  • Subjek Ilmu Komputer Int'l Baccalaureate;
  • Prinsip Ilmu Komputer Penempatan Lanjut utawa Ilmu Komputer Penempatan Lanjut A;
  • Ilmu komputer liwat program diakoni dual College;
  • Lan kursus Senior Sekolah Menengah liyane ing ngendi Ilmu Komputer minangka subjek sing dijupuk;
  • Pelamar kudu kepengin sinau lan nampa sertifikat gelar sarjana ing ilmu Komputer, Teknik Komputer, Teknik Perangkat Lunak, utawa disiplin liyane ing komputer saka Universitas akreditasi kanthi program 4 taun utawa College sing misuwur kanthi program 2 taun karo niat kanggo ngrampungake program ing College 4 taun.
  • Pelamar kudu entuk rata-rata titik kumulatif paling murah (CGPA) 3.0 saka kemungkinan 4.0 (utawa sing padha).
  • Sembarang pelamar sing tuwane utawa anggota kulawarga langsung minangka karyawan Amazon utawa anak perusahaan ora cocog lan layak nglamar.

kesimpulan

Kesimpulane, penting ing wektu iki kanggo nyatakake yen program beasiswa Amazon $ 5,000 2022 dirancang kanggo kabeh mahasiswa sarjana sing kasengsem (mung warga AS) sing nemtokake kanggo nyuda beban finansial lan beban kanggo kuliah.

Iku nyata, adhedhasar Merit, lan nerangake karo akeh kesempatan sing kene kanggo tetep. Yen sampeyan warga AS sing sinau ing salah sawijining perguruan tinggi utawa universitas sing diakoni ing negara kasebut, apa sing ngalangi sampeyan nglamar program beasiswa?


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar