Rega Mesin Pumping ing Nigeria

Nyebar katresnan

Rega mesin pompa beda-beda.

Pasokan banyu langka ing pirang-pirang wilayah ing Nigeria. Umume negara ora duwe papan banyu fungsional sing nyebarake banyu kanggo wong. Dadi akeh wong sing pasrah karo nasibe golek sumber banyu. 

Iki wis nggawe akeh wong Resor kanggo pengeboran bolongan bor lan sumur. Nanging sawise iku, apa sabanjure? Sampeyan kudu ngerteni rega mesin pompa sing bakal nyebarake banyu menyang macem-macem omah ing kompleks kasebut. 

Dadi yen sampeyan arep ngebor bolongan utawa ngganti mesin pompa sing rusak; banjur sampeyan ana ing panggonan sing bener. 

Kita bakal ngrembug macem-macem merek lan rega mesin pompa ing Nigeria lan faktor sing kudu ditimbang nalika tuku. 

Konsep Mesin Pumping

Mesin pompa, uga dikenal minangka mesin pompa submersible, minangka mesin sing kuwat lan efektif kanthi motor sing disegel kanthi hermetik. Kaya jeneng kasebut, kabeh awak dicelupake ing banyu.

Pompa iki narik banyu saka sistem banyu jero menyang permukaan. Iku luwih efisien tinimbang jinis lumahing jet, kang fungsi dening narik banyu saka banyu jero liwat lumahing.

Pompa submersible bisa digunakake kanggo akeh perkara, kayata pompa banyu, sistem limbah, sumur minyak, lsp.

Nanging ing Nigeria, biasane digunakake kanggo mompa banyu menyang omah. Ana macem-macem merek mesin pompa ing negara kasebut. Nanging iki minangka merek sing paling populer - Pedrollo, SAER, Granac, Grundfos, Interdab, lsp.

Rega Mesin Pumping ing Nigeria

Prices mesin pumping ing Nigeria.

Rega mesin pompa beda-beda. Iku gumantung ing merek, model lan ukuran. Ing ngisor iki rega mesin pompa ing pasar. 

Pompa banyu submersible Lolenzy 1.5 tenaga kuda (hp)₦ 90000 - ₦ 100000
Pompa Submersible Fovol 1 hp₦ 25000 - ₦ 30000
Pompa submersible Finedab 1 hp₦ 25000 - ₦ 30000
Pompa air submersible stainless steel 1.5 hp₦ 25000 - ₦ 30000
Pompa submersible OPP 1.5 hp₦ 50000 - ₦ 60000
Pompa banyu submersible karo coil tembaga 1hp₦ 30000 - ₦ 40000
Pengerukan pompa banyu submersible₦ 1700000 - ₦ 1800000
Pompa air submersible surya Grundfox₦ 750000 - ₦ 800000
Pompa submersible SAER 1.5 hp₦ 155000 - ₦ 165000
Pompa submersible SAER 1 hp₦ 140000 - ₦ 150000
Pompa Submersible Interdab 2hp Kab₦ 90000 - ₦ 110000
Pompa Submersible Interdab 1hp Kab₦ 50000 - ₦ 65000
Pompa submersible Pedrollo 3hp₦ 240000 - ₦ 260000
Pompa submersible Pedrollo 2hp₦ 225000 - ₦ 240000
Pompa submersible Pedrollo 1.5hp₦ 160000 - ₦ 175000
Pompa submersible Granac 3 hp₦ 80000 - ₦ 85000
Pompa submersible Granac 1 hp₦ 40000 - ₦ 45000
Pompa submersible Granac 0.75 hp₦ 35000 - ₦ 40000
Pompa submersible Granac 0.5 hp₦ 30000 - ₦ 35000

Carane Pilih Mesin Pumping Tengen Ing Nigeria

Nalika nggoleki mesin submersible sing tepat, sampeyan kudu nimbang akeh perkara supaya sampeyan ora nggawe keputusan sing ora dingerteni.

Faktor ing ngisor iki bakal mbantu sampeyan mutusake merek apa sing bakal dituku. Dadi ing ngisor iki sing kudu digatekake nalika milih mesin pompa.

1. Rega

Ing kasunyatan, mesin pompa sing murah bisa uga ora bisa nyukupi kabeh kabutuhan banyu. Mulane sampeyan kudu ngrembug karo insinyur borehole profesional babagan model paling apik sing bisa sampeyan tuku. 

Uga, sampeyan kudu siyap mbuwang dhuwit yen sampeyan pengin tuku mesin pumping kualitas. Sing luwih dhuwur sampeyan pengin nglampahi, luwih apik mesin pompa kanthi luwih akeh fitur sing bakal sampeyan entuk.

Iku luwih apik kanggo golek kualitas tinimbang rega nalika milih mesin pumping.

2. Output daya

Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku output daya sing dibutuhake kanggo mesin pompa sampeyan. 

Iki gumantung saka jumlah pipa lan peralatan sing ana ing kantor, omah, lan liya-liyane, ing ngendi sampeyan nggunakake mesin pompa.

Uga, diameter, tekanan aliran, lan outlet banyu mengaruhi output daya sing dibutuhake saka mesin pompa sampeyan. 

Dadi yen sampeyan milih mesin pumping undersized, sampeyan wis mung tuku masalah kanggo dhewe. Iki amarga sampeyan bakal kudu mbayar akeh kanggo ndandani, sing bisa mumetake.

Apa sampeyan ndeleng kenapa ora becik mlaku menyang toko lan tuku mesin pompa mung amarga cocog karo anggaran sampeyan utawa output daya cukup kanggo generator sampeyan? 

3. Kedalaman Borehole

Ambane bolongan sampeyan minangka faktor penting liyane sing kudu ditimbang nalika tuku mesin pompa. Akeh ahli nyaranake yen pengeboran sampeyan jero banget, sampeyan kudu tuku pompa kanthi kapasitas daya sing cukup.  

Contone, mesin pumping 0.5hp dianjurake kanggo bangunan omah. Nanging mesin pompa 0.5hp sing padha bisa uga ora cukup kanggo kantor yen bolongan sampeyan jero utawa ana akeh peralatan utawa outlet banyu.

Tegese sampeyan kudu nimbang bangunan, stopkontak banyu lan ambane borehole nalika tuku mesin pumping.

4. Repair Lan Spare Parts

Repair lan spare parts minangka penting minangka mesin pumping sampeyan arep tuku. Iki amarga padha nemtokake suwene mesin pumping bakal tahan.

Kaya kabeh perkara liyane, mesin pompa luh lan nyandhang, mula kudu didandani saka wektu kanggo wektu.

Yen sampeyan mutusake tuku mesin pompa lan ngerteni manawa ora ana insinyur sing bisa ndandani nalika ana kesalahan, utawa angel golek insinyur kanggo merek kasebut, mula luwih becik supaya ora tuku ing wiwitan. . 

Uga, priksa manawa mesin pompa sing sampeyan pilih duwe spare parts. Sawise kabeh apa gunane tuku mesin pumping sing ora bakal bisa kanggo ngganti bagean nalika develops fault? 

Uga maca: Dhaptar Bioskop Paling Top ing Lagos lan Alamat lan Rega

5. Dawane Kabel sing Dipasang

Pompa banyu sing apik kudu digawe nganggo kabel sing cocog karo jumlah daya sing dibutuhake.

Lan kabel kudu cukup dawa kanggo tekan sumur jero lan bolongan. Sampeyan uga perlu kabel kasebut anti banyu kanggo nyegah sirkuit cendhak.

6. Cara Kerja Pompa

Pompa banyu submersible sing apik nggawa banyu menyang permukaan kanthi ngganti energi rotary dadi energi kinetik. Iki ditindakake kanthi narik banyu menyang pompa.

Nalika tuku mesin pumping, sampeyan kudu golek siji sing narik munggah banyu karo energi kinetik rotasi dhuwur lan pasukan centrifugal luwih. 

kesimpulan

Muga-muga sampeyan saiki ngerti rega mesin pompa ing Nigeria lan apa sing kudu diwaspadai sadurunge tuku. Iki dudu babagan golek merek sing murah, nanging entuk merek sing bakal awet lan uga migunani kanggo sampeyan. Priksa manawa sampeyan njaluk saran saka insinyur mesin pompa sadurunge mbayar.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar