Potensi yuan digital ing pembayaran ritel?

Foto penulis
Ditulis dening Uzoamaka Ezenobi

 

Nyebar katresnan

Iki minangka simbol mata uang China.

Yuan digital minangka alat sing apik kanggo china saiki. Iki minangka cara China bisa dadi posisi pertama ing saindenging jagad amarga wis ngluncurake mata uang digital terpusat sing pertama. Sampeyan kudu ngerti yen bank rakyat china ngatur yuan digital. Donya isih nggunakake dhuwit fisik, nanging China luwih maju tinimbang teknologi.

Mula, dheweke duwe mata uang digital sing jenenge yuan digital. Negara kasebut wis kerja keras sajrone sawetara taun kepungkur kanggo ngembangake mata uang digital. Motif utama negara iki kanggo fokus ing ngembangaken nggunakake mata uang yuan digital ing saben lapangan, lan padha arep mbusak nggunakake dhuwit kertas. Yen sampeyan kasengsem nggunakake Yuan digital, sampeyan bisa ngunjungi resmi Kaca Ngarep.

Salah sawijining tujuan utama china babagan mata uang yuan digital yaiku kanggo nggampangake panggunaan mata uang iki ing pembayaran ritel. Tilas kepala bank rakyat China ujar manawa negara kasebut luwih negesake babagan panggunaan ritel mata uang yuan digital nalika ngomong ing forum penguin caixin. Dheweke ujar manawa ana rong tujuan utama kanggo mata uang virtual internasional.

Tujuan pisanan sing uga dibayangake China yaiku nggawe sistem pembayaran digital lan panggunaane ing struktur ritel lengkap negara kasebut. Nanging, tujuan kapindho yaiku promosi panggunaan yuan digital kanggo pambayaran lintas wates. Minangka mantan kepala, loro gol iki bakal nuntut desain teknis sing disebarake kanggo mata uang digital. Kajaba iku, negara china kudu nggedhekake potensial yen wis sukses ngetrapake sistem pembayaran ritel digital saka yuan digital.

Dheweke luwih nyatakake yen negara China duwe jinis lingkungan sing rumit kanggo nguji jinis mata uang digital anyar. Kajaba iku, negara kanthi populasi cilik luwih apik kanggo nyoba amarga siklus sirkulasi mata uang luwih cendhek tinimbang populasi gedhe. Siji-sijine, ing kasus apa wae, yen ana sing salah, banjur bakal luwih gampang kanggo nuntun kapal menyang arah liya.

Fitur yuan digital sing nggawe cara sing cocog kanggo nggawe pembayaran ritel!

Keamanan!

Bank Rakyat China nyatakake potensial nelusuri pembayaran minangka fitur keamanan paling apik amarga ora nglanggar privasi pangguna. Kajaba iku, sub-dompet yuan digital bisa gampang ndhelikake jejak digital pangguna saka pihak katelu lan platform. Mulane, iku mbantu mesthekake yen ora transaksi utawa informasi bab pangguna bakal liwati kanggo wong liya. Sing paling apik yaiku ing eceran, para panuku uga duwe pilihan kanggo milih manawa dheweke kepengin nuduhake informasi kasebut menyang penjual sawise tuku utawa ora. Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging bank-bank komersial bisa ndeleng identitas vendor, nanging padha ora bisa njaluk rincian individu wiwit tuku produk utawa layanan.

Pembayaran offline

Fitur iki paling unik saka yuan digital. Iki minangka fitur sing paling dhasar amarga iki sing nggawe yuan digital luwih cedhak karo awis. Sampeyan bisa uga ora ngerti, nanging yuan digital ngidini pangguna nggawe pembayaran tanpa sambungan menyang jaringan liwat bantuan tokenization. Iki amarga token disimpen kanthi kriptografi ing piranti seluler. Pangguna bisa nransfer offline saka siji seluler menyang liyane. Iki minangka fitur sing uga dikenal minangka fitur jabat tangan saka yuan digital.

Transaksi cepet!

Ora diragukan, cryptocurrencies wis entuk daya tarik gedhe amarga transfer cepet. Nanging sing penting yaiku yuan digital mbantu nggawe transaksi kanthi cepet sajrone sawetara detik. Sampeyan ora kudu ngenteni persetujuan amarga sampeyan mung kudu mindhai kode QR kanggo miwiti transfer yuan digital. China ngoperasikake yuan digital kanthi kecepatan lan volume sing dhuwur banget, mula iki minangka cara paling cepet kanggo transfer ing saindenging jagad. Kajaba iku, sampeyan bisa nindakake transfer yuan digital kapan wae amarga kasedhiya 24 x7.

Kajaba iku, ora perlu panyambungan internet, mula iku pilihan sing sampurna kanggo entuk kacepetan sing luwih dhuwur kanthi keamanan lengkap. Kajaba iku, sampeyan ora kudu kaku babagan keamanan yuan digital amarga adhedhasar teknologi dhuwur lan kuat. Mula, nandur modal ing yuan digital minangka tugas sing gampang, sampeyan ora kudu repot.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar