Biaya Pindhah Saka California menyang Texas

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Biaya Pindhah Saka California Kanggo Texas beda-beda amarga sawetara faktor kayata sepira jarak, sarana lelungan, akeh barang sing sampeyan obah, lan faktor liyane sing ora kasebut. Apa wae, sampeyan bisa nggunakake pedoman sing wis dianalisis kanthi apik kanggo mriksa biaya obah sampeyan.

Ya, ora ana kabar maneh kanggo warga California yen sampeyan tangi yen apartemen pepadhamu kosong lan nalika sampeyan takon menyang endi, sampeyan ngerti yen dheweke wis pindhah menyang Texas.

iklan

Yen sampeyan duwe rencana Pindhah Saka California menyang Texas, Artikel iki kanggo sampeyan amarga kita bakal menehi rincian total biaya Obah Saka California menyang Texas lan papan sing paling apik ing Texas sing kudu ana ing dhaptar tujuan sampeyan.

biaya Pindhah Saka California Kanggo Texas

Rincian cepet babagan biaya sampeyan pindhah menyang Texas saka California

Rata-rata, Pindhah Saka California menyang Texas bakal biaya total $2,200 kanggo $4,100. Alesan kanggo nggunakake taksiran amarga, fraksi sing beda bisa nambah rega kaya rute, jarak perjalanan, lan wektu gerakan.

Yen sampeyan duwe ing atine Hiring perusahaan obah profesional, banjur ing atine sing bakal luwih larang saka rega nyata. Yen sampeyan ora pengin mbuwang kakehan, nyewa truk bakal apik nanging bakal mbutuhake luwih akeh.

Wigati dimangerteni yen wong tag rega biaya perjalanan bisa beda-beda saka liyane gumantung ing dina lan wektu miwiti lelungan. Sampeyan bisa nggoleki a kalkulator biaya obah online kanggo njaluk idea saka apa rega bakal ing titik lelampahan. Saiki, pasang sabuk pengaman, lan ayo nerusake menyang topik utama dina iki…

Pira regane pindhah menyang California saka Texas?

Ora ana kabar manawa populasi ing California terus suda lan miturut statistik 2018, paling ora ana 691,000 wong sing ninggalake California menyang negara liya ing Amerika Serikat.

Sensus AS nerangake manawa ana gerakan drastis wong saka California menyang negara liya lan negara kasebut terus kelangan wong luwih akeh tinimbang sing ditampa sajrone rong puluh (20) taun kepungkur. Sensus AS sing padha wis nggawe jelas manawa texas wis tuwuh ing populasi ngluwihi akeh negara ing AS sing dadi negara paling pindah miturut cathetan 2018 lan 2019.

web:  Panggonan paling apik kanggo njupuk gambar ing Miami

Mbok, iki bisa dadi alesan utama pindhah menyang texas larang banget. Sanadyan, alasan liyane kalebu periode wektu gerakan, rute, lan pengiriman.

Iki alesan liyane sampeyan kudu mriksa ing kalkulator travel online duwe gagasan ing rega ing titik pamindhahan saka California kanggo Texas.

Biro Sensus AS uga wis ngumumake marang publik yen ing dekade pungkasan, luwih saka 700 ewu wong wis pindhah saka California menyang dalan sing beda-beda ing negara kasebut.

Napa wong pindhah saka California menyang dalan liyane ing AS?

Nalika wong manggon ing negara sing biaya urip dhuwur, pajak dhuwur, lan ekonomi alon, dheweke cenderung golek papan sing regane murah, papan sing ekonomine apik lan tarif pajak sing murah.

California nduweni tingkat pajak sing dhuwur ditambah karo biaya urip sing dhuwur lan ekonomi sing alon. Mulane wong ndeleng Texas minangka pilihan sing paling apik amarga padha ndeleng minangka ngelawan California.

Apa Sampeyan Kudu Dipikir Nalika Ngirim Mobil Saka California menyang Texas

nalika ngirim mobil sampeyan saka California kanggo Texas liwat Los Angeles, Sacramento, lan San Francisco kanggo Dallas rute, iku kalebu ing paling 2301 lan 2784 Kilometer.

Pembalap bisa nglampahi paling ora telung (3) nganti patang (4) dina ing dalan nanging gumantung banget marang dina gerakan sing dijadwalake.

Aku kira sampeyan lega amarga ora angel kaya sing dibayangke nanging sanajan saiki, aku isih menehi saran supaya sampeyan nyewa perusahaan transportasi mobil profesional kanggo nggawe karya luwih gampang lan luwih cepet kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nalika ngirim mobil saka California menyang Texas, ana sawetara perkara sing kudu sampeyan pikirake apa sampeyan nyopir mobil utawa nyewa perusahaan obah profesional lan prekara iki sing kudu sampeyan pikirake yaiku:

1). Periode sasi sampeyan rencana mindhah mobil sampeyan

Yen sampeyan ngobahake mobil nalika musim panas, bakal luwih larang tinimbang obah nalika musim dingin nalika nyewa Perusahaan Pengiriman Mobil.

2). Rute Wisata

Perusahaan pengiriman mobil sajrone sasi Musim Dingin bisa ngetung perjalanan pengiriman adhedhasar jumlah mil sing ditempuh kanggo ngindhari kahanan dalan sing ala.

3). Transportasi Tertutup utawa Terbuka

Yen sampeyan ngangkut mobil eksotis, sampeyan bisa nggunakake sarana transportasi Terlampir nanging yen ora, aku saranake sampeyan pindhah menyang transportasi terbuka.

4). Ukuran Mobil Sampeyan Angkut

Elinga yen sampeyan ngangkut mobil ukuran gedhe, bakal luwih larang tinimbang ngangkut mobil ukuran medium utawa cilik.

iklan

Alasan Wong Pindhah Saka California menyang Texas

Texas

iklan

Wong pindhah menyang panggonan adhedhasar siji alesan utawa liyane. Contone, California, ana telung (3) alasan utama wong lunga menyang Texas lan alasan kasebut yaiku:

web:  Keperluan Visa Kanada Kanggo Warga Nigeria: Pandhuan Lengkap 2020

1). Biaya Tinggi Ninggalake

Ing California, ana biaya urip sing dhuwur. Amarga iki wong wis mutusaké kanggo golek pilihan negara luwih kang Texas. Sanajan California duwe cuaca sing meh sampurna, wong isih pindhah menyang negara liya supaya bisa urip luwih apik.

Ing Texas, sampeyan entuk kesempatan kanggo mbayar sewa omah sing murah utawa nyewa omah sing dhuwur, gumantung saka anggaran sampeyan. Iki ora kaya ing California AKA Negara Emas. Ing California, kabeh omah ing tingkat dhuwur, nyatane, padha duwe biaya omah paling dhuwur ing Amerika Serikat.

2). Pajak

Miturut Map by The Tax Foundation, California nduweni tingkat pajak paling dhuwur ing negara kasebut. Contone, yen penghasilan taunan sampeyan $55,000 ing California, sampeyan bakal dikenani pajak $12,070 saben taun utawa $3,577 saben wulan. Iki nerangake yen, sampeyan bakal dikenani pajak rata-rata %22.

3). Tarif Employment Dhuwur ing Texas

Tingkat tenaga kerja ing Texas ora diragukan manawa dheweke terus narik wong saka negara-negara sing adoh lan tanggane menyang Texas. Bisnis minyak ing Texas saya gedhe banget, tingkat teknologi lan perdagangan dhuwur nggawe aliran kerja luwih gampang.

Panggonan paling apik kanggo manggon ing Texas

Pindhah Saka California menyang Texas gedhe, nanging pindhah menyang panggonan nicer ing Texas super gedhe. Apa sampeyan pengin pindhah menyang papan sing apik banget ing Texas? banjur lungguh lan maca iki amarga iki kanggo sampeyan.


Dallas, Texas

Yen sampeyan nggoleki kutha kanthi gaji dhuwur kanthi pasar kerja sing akeh, papan sing biaya urip relatif murah, mula Dallas iku kanggo sampeyan. Dallas minangka kutha sing sampeyan kudu ngimpi.

Liyane sing apik babagan Dallas yaiku omah sing murah isih kepenak banget dibandhingake karo negara liya. Cuaca, kaendahan, lan dalan Dallas pancen apik banget. Dheweke uga duwe pusat blanja sing beda-beda sing sampeyan pengin ngunjungi.


Houston, Texas

iklan

Apa sampeyan pindhah saka negara liya menyang Houston, Texas? banjur percaya marang aku, Houston minangka kutha liyane sing kudu dipindhah amarga pasar kerja sing kuat kaya Dallas. Uga nduweni biaya urip sing murah. Migran saka macem-macem negara melu ing Houston amarga alasan kasebut. Pakaryan ing Houston biasane mbayar gaji saben wulan rata-rata $ 3,000.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Houston mesthine minangka papan sing nyenengake lan tentrem. Sampeyan bisa urip seneng apa sing single utawa nikah karo anak. Texas wis liwat 11,000 restoran kang ndadekake iku sampurna kanggo wisata, wisata kulawarga.


San Antonio, Texas

San Antonio minangka salah sawijining kutha paling apik ing Texas kanthi gaya urip sing akeh sing meh kabeh wong bisa gabung. Iki mung nggawe akeh negara ing Amerika Serikat milih kapentingan ing Texas. Nalika sampeyan ana ing San Antonio, sampeyan bisa urip nyenengake piyambak utawa karo kulawarga kanthi ngunjungi akeh pusat atraksi kayata taman hiburan lan barbecue joints.

web:  Carane Lelungan; Nggunakake "Lelungan Saiki Bayar Mengko Ora Priksa Kartu Kredit"

Saliyane sing kasebut ing ndhuwur, isih ana akeh kegiatan sing bisa ditindakake ing San Antonio. Dipercaya kula, iki salah siji panggonan sampurna sampeyan kudu pindhah menyang Texas.


Corpus Christi, Texas

Nalika ngomong babagan Mekkah kanggo generasi anyar, banjur ngetung Corpus Christi. Stereotyping kene ing Corpus Christi ing kurang lan dipercaya kula, sampeyan bakal seneng saben dina ing kutha iki.

iklan

Kanthi populasi 316,381, Corpus Christi dikenal minangka kutha paling gedhe 8 kanthi udakara 452.2 mil persegi, ing Texas.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Minimal 8 yuta wong sing ngunjungi negara saben taun lan ngasilake bathi taunan $ 1 milyar saka pariwisata.

Sumber utama Corpus Christi  revenue:

  • petrokimia
  • militèr, lan
  • pariwisata

Beaumont, Texas

Kaya Dallas, Beaumont nduweni biaya urip sing murah lan ekonomi sing berkembang.

Sumber Revenue Beaumont

iklan

Nalika wong-wong menyang bagean liyane ing Texas, Beaumont kanthi diam-diam nggawe ekonomi sing kuwat lan kuat liwat cara ing ngisor iki:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • petrokimia
  • gas alam

Austin, Texas

Apa sampeyan wong sing seneng hiburan? banjur Austin kanggo sampeyan. Mungkin sampeyan wis ngunjungi kutha liyane ing Texas lan sampeyan nemokake dheweke menarik, ngenteni nganti sampeyan mlebu Austin.

Austin minangka ibukutha Texas lan dumunung ing tengah Texas. Iki dianggep minangka ibukutha musik ing Amerika lan nduweni akeh museum.


Plano, Texas

Plano minangka kutha sing dianggep duwe tingkat kejahatan sing sithik, lingkungan sing kondusif kanggo sinau, sistem sekolah sing maneka warna, lan salah sawijining kutha paling maju ing Texas.

Yen sampeyan nggoleki papan kanggo migrasi karo kulawarga ing Texas, Plano katon minangka pilihan sing apik.

iklan

Kanthi populasi 280,000, Plano dianggep minangka kutha paling gedhe nomer 9 ing Texas.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Kesimpulan babagan Pindhah Saka California menyang Texas

California ora nemen negara ala, mung sing wong kathah golek panggonan sing luwih apik sing bisa manggon mulyo, lan cukup sumelang, California ora panggonan sing. Iki kok wong ing ewu sing Pindhah Saka California menyang Texas lan akeh negara liyane ing Amerika.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, loro (3) alasan utama wong migrasi menyang negara liya saka California yaiku:

  • Biaya Urip sing Dhuwur: California nduweni biaya urip sing dhuwur banget. Meh kabeh ana larang. Perekonomian obah kanthi alon-alon, dadi angel kanggo warga negara kanggo urip sing luwih apik
  • pajak: Senadyan biaya dhuwur urip ing California, tarif tax sing relatif dhuwur banget. Amarga wong ora bisa ngatasi tingkat pajak sing dhuwur, mula kudu lunga lan golek papan sing luwih apik.
  • Pakaryan: Yen kowe obah kanggo proyek, sampeyan ora piyambak. Akeh wong sing pindhah saka California menyang Texas amarga ana kesempatan kerja sing kasedhiya ing Texas

Yen sampeyan ana ing California lan sampeyan planning pindhah saka California menyang Texas, coba nimbang panggonan paling apik kanggo manggon ing Texas. Aku banget nyaranake sampeyan nindakake.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar