Top 13 perusahaan teknologi ing Afrika Kidul

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan mbutuhake dhaptar lengkap perusahaan teknologi paling dhuwur ing Afrika Kidul? Yen ya, banjur maca kanthi apik amarga artikel iki bakal mbukak organisasi teknologi paling dhuwur ing Afrika Kidul.

Nanging sadurunge njlentrehake babagan wacana, sampeyan kudu eling yen saiki kita ana ing tahap peradaban sing saiki teknologi wis dadi dina liyane ing saben perkara sing ditindakake.

iklan

Ana telpon smartphone sing nulungi kita kanggo nyambungake karo wong sing adoh, ana pesawat kanggo transportasi sing gampang, ana mesin abot ing perusahaan, lsp.

Kabeh iku mung produk pungkasan saka teknologi nang endi wae. Apa maneh, ana robot intelijen buatan (AI) sing saiki mikir kaya manungsa.

Kita ora bisa mung ngilangi teknologi. Ing kene kanggo nggawe urip luwih gampang lan luwih apik kanggo kita, lan kabeh asil pungkasan teknologi bakal tetep.

13 perusahaan teknologi paling apik ing Afrika Kidul saiki

Ing Afrika Kidul saiki, riset nuduhake manawa ana luwih saka 290 perusahaan informasi lan teknologi ing negara kasebut.

Lan kabeh perusahaan teknologi kasebut kanthi apik lan ing wektu sing padha nyumbang kuota ing bidang Teknologi Informasi Komunikasi (ICT).

Ing cathetan iki, kita bakal ngrembug babagan perusahaan teknologi paling dhuwur ing Afrika Kidul sing nindakake pakaryan sing apik ing lapangan kasebut.

Dadi apa wae alasan sampeyan nggoleki perusahaan kasebut, kita njamin yen kita bakal nutupi kabeh sajrone mriksa perusahaan teknologi kasebut ing Kidul.

Dadi, gunakake wektu sing larang kanggo maca publikasi iki saka tembung demi tembung lan saka wiwitan nganti pungkasan.

Perusahaan Teknologi Informasi Top ing Afrika Kidul

Perusahaan Teknologi Top ing Afrika Kidul

1. SAP

SAP minangka salah sawijining perusahaan teknologi terkemuka ing Afrika Kidul minangka dealer piranti lunak aplikasi perusahaan sing ana ing Johannesburg, Afrika Kidul.

Perusahaan teknologi minangka conto sing sampurna kanggo perusahaan global, saengga kanthi luwih saka 10,000 karyawan ing gaji.

Nalika perusahaan kasebut adhedhasar ing industri Hardware lan Software Komputer, SAP mbantu organisasi, industri, utawa perusahaan saka kabeh ukuran supaya bisa mlaku kanthi luwih apik.

Kajaba iku, SAP nguatake perusahaan lan wong supaya bisa kerja bareng kanthi luwih efisien lan nggunakake wawasan bisnis kanthi efektif supaya bisa maju ing kompetisi.

Apa maneh, perusahaan teknologi terkemuka iki uga nyederhanakake teknologi kanggo organisasi saka kantor mburi menyang ruang rapat, desktop nganti piranti seluler, lsp.

Kabeh iki kanggo mesthekake yen klien bisa nggunakake piranti lunak tanpa gangguan lan cara sing dikarepake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kanggo informasi luwih lengkap babagan industri Perangkat Keras lan Piranti Lunak Komputer iki, bukak kene.

2. Microsoft

Perusahaan teknologi sing apik iki uga duwe kantor ing Afrika Kidul lan sampeyan bakal setuju manawa tembung 'Microsoft' wis dadi jeneng kluwarga ing endi wae ing saindenging jagad.

Perusahaan global supaya organisasi iki watara 10,000 utawa luwih karyawan lan padha ing wektu sing padha adhedhasar ing Komputer Hardware lan Software industri.

Microsoft drive kanggo metamorphose donya karo ICT manunggalaken. Perusahaan tetep dadi papan sing cocog kanggo para pekerja sing semangat kanthi kepinginan kanggo menehi pengaruh positif ing karire.

Sing paling penting, perusahaan teknologi Microsoft minangka organisasi unik ing saben ramifikasi; lan ora mung ing industri TIK.

iklan

iklan

Pungkasan, macem-macem kemajuan karir utawa kesempatan kerja ing perusahaan teknologi Microsoft ing Afrika Kidul pancen luar biasa.

Ing kana, wong sing pinter nindakake kanthi cara dhewe lan malah nyurung kapinteran nganti watese.

3. Dewan Ilmiah lan Industri

Ngomong babagan perusahaan teknologi sing misuwur ing Afrika Kidul, Dewan Perusahaan Ilmiah lan Industri ora bisa ditekanake.

Perusahaan iki wis nindakake kanthi apik ing bidang Perbankan Riset, Energi, Kimia, Konstruksi, Teknik, IT, Manufaktur, Telekomunikasi lan liya-liyane.

Ana luwih saka ewu karyawan ing payroll perusahaan ing tingkat global, lan organisasi paling dikenal kanggo reputasi ing IT lan Telekomunikasi.

4. Huawei Technologies Afrika

Kajaba iku, Huawei Technologies minangka salah sawijining perusahaan teknologi sing misuwur ing Afrika Kidul sing menehi kontribusi gedhe ing bidang IT.

Perusahaan kasebut minangka organisasi informasi, komunikasi lan teknologi sing diakoni internasional kanthi akeh karyawan sing semangat.

Perusahaan kasebut utamane adhedhasar Teknik, IT lan Telekomunikasi. Lan dheweke tanggung jawab kanggo akeh kemajuan IT lan Telekomunikasi ing Afrika Kidul.

5. Sistem Cisco

iklan

Ing Cisco Tech Company, saben pegawe unik, lan organisasi ndadekke bakat kita kanggo bisa bebarengan minangka tim supaya nggawe prabédan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sistem Cisco ing Afrika Kidul nganut teknologi digital lan nulungi para klien kanggo ngetrapake owah-owahan kanggo ngembangake bisnis digital.

Miturut riset, ukuran perusahaan global Cisco luwih saka 10,000 karyawan lan perusahaan kasebut ing bisnis Hardware lan Software Komputer.

Apa maneh, perusahaan teknologi terkemuka ing Kidul iki wis ana luwih saka 30 taun ing negara kasebut lan uga bisa dikonsultasi babagan masalah apa wae sing ana gandhengane karo keamanan digital.

Dadi, ana uga sistem Cisco sing dirancang khusus kanggo perusahaan blockchain.

6. Bolt

iklan

Ngomong babagan perusahaan teknologi terkemuka ing Afrika Kidul, perusahaan transportasi Bolt ora bisa ditekanake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Perusahaan kasebut, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining bisnis wiwitan teknologi sing paling cepet berkembang ing donya kanthi jutaan pelanggan sing seneng ing luwih saka 35 negara.

Oh! Negara-negara saka Eropa nganti Amerika nganti Afrika, perusahaan terus mbangun masa depan sing kuwat kanggo transportasi.

Sawise ujar kasebut, sampeyan kudu nyathet manawa perusahaan iki duwe sekitar 1001 nganti 5,000 karyawan ing tingkat global.

Saliyane transportasi, lapangan utama liyane sing ditindakake ing Afrika Kidul yaiku Internet.

7. Terbitan

iklan

Ing urat sing padha, Derivco minangka salah sawijining Perusahaan IT sing paling dikenal ing Afrika Kidul. Organisasi teknologi iki mbangun masa depan sing luwih apik kanggo game online.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Mula, nggawe eseman sing inovatif kanggo para penggemar game ing saindenging jagad. Layanan kasebut trep lan terjangkau kaya layanan Software lan IT.

Kanthi ekstensi, perusahaan global Derivco kudu udakara 2,000 nganti 5,000 karyawan lan dikenal kanthi ketat kanggo Layanan IT ing saindenging jagad.

Kajaba iku, minangka pangembang piranti lunak sing unggul ing jagad game online, Derivco ngembangake, nggambarake, ngrancang lan ngaktifake teknologi trailblazing IT.

8. Teknologi Dell

Sabanjure ing dhaptar perusahaan teknologi paling dhuwur ing Afrika Kidul yaiku Dell Technologies. Jenenge kaya akrab, ta? Ya, sampeyan mikir bener, dheweke melu IT.

iklan

Dimaklumi manawa Dell Technologies mbantu organisasi bisnis lan individu mbangun masa depan digital sing luwih apik lan ngowahi cara kerjane, urip lan dolanan dadi perkara sing apik banget.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ing tingkat global, Dell Company duwe luwih saka 10,000 karyawan ing daftar gaji, lan biasane guru IT lan ahli sing seneng banget karo karyane.

Kajaba iku, Dell nyedhiyakake teknologi lan layanan paling inovatif lan paling jembar ing industri kanggo para pelanggan ing Afrika Kidul kanggo jaman data saiki.

Kekuatan inti organisasi yaiku kelestarian, komitmen kanggo keragaman, lan komunitas.

Ora mung iku, Dell nawakake kesempatan wutah lan pangembangan sing ora ana tandhingane lan ora cocog kanggo anggota tim.

9. Jasco Electronics Holdings Limited

iklan

Perusahaan teknologi liyane sing pantes disebutake ing SA yaiku Jasco Electronic Holdings Limited. Perusahaan iki dikenal dening akeh.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Bagéyan saka misi kasebut yaiku mbangun masyarakat sing seneng IT lan elektronik amarga organisasi kasebut percaya manawa teknologi penting kanggo nyopir kemajuan manungsa.

Mula, spesialisasi utama Jasco Electronics Holding kalebu Elektronik lan IT, luwih saka 1,000 karyawan ing gaji ing Afrika Kidul.

10. wicaksana

Kadhangkala dibentuk ing taun 1981 lan perusahaan saiki duwe luwih saka 12,000 karyawan kanthi jutaan pelanggan sing makmur ing 23 negara.

Yen sampeyan ngerti teknologi Sage, sampeyan bakal setuju manawa bagean saka misi kasebut yaiku ngowahi cara lan cara wong mikir, nyambut gawe lan tumindak.

iklan

Alasan kasebut yaiku kanggo mesthekake yen saben organisasi bisnis bisa berkembang kanthi nggunakake bantuan lan tanda tangan digital sing paling anyar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Fokus utama Sage Technologies yaiku Perangkat Keras lan Piranti Lunak Komputer lan para calon klien nampa saran terus-terusan saka perwakilan layanan pelanggan.

Dheweke uga bisa nampa dhukungan liwat jaringan global ahli lan profesional lokal perusahaan sing bakal mbantu ngatasi masalah bisnise.

Ora diwatesi, para ahli kasebut tansah mbukak kanggo menehi saran sing bisa ningkatake kapercayan para klien, saengga bisa nambah ambisi bisnis.

11. BMW Group

Sampeyan ndeleng mobil BMW saben dina lan kaya mangkono, sampeyan ora bakal kaget ndeleng dheweke nggawe dhaptar organisasi teknologi paling dhuwur ing Afrika Kidul.

iklan

Kajaba iku, jelas yen ing jagad mobil, mung sawetara akronim sing nyebabake lan dadi sukses kaya BMW.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kanggo cathetan, makna lengkap BMW yaiku Bayerische Motoren Werke, lan perusahaan kasebut tetep dadi salah sawijining produsen mobil 10 paling apik ing donya.

Ukuran perusahaan global, mesthi, luwih saka 10,000 karyawan, lan bidang spesialisasi utama perusahaan kalebu teknik otomotif lan manufaktur peralatan transportasi.

Intine, jajaran premium BMW yaiku sedan, convertible, coupé, lan gerbong olahraga kanthi nomer 1, 3, 5, 6, lan 7 Series.

Model BMW liyane kalebu M3 coupe lan konversi, X5 olahraga aktif, Z4 roadster, etc. Nyatane, bab 3,500 dealers ngedol BMW donya.

iklan

BMW uga dikenal kanthi merek otomotif Rolls-Royce, motor K 1200 GT, MINI, R 1200 RT, model F 800 S, lsp.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Kabeh ing kabeh, layanan financial bolster dhasar BMW amarga wis tuku Financing, leasing, Financing dealer, Manajemen aset lan armada perusahaan.

12. Thomson Reuters

Minangka wong Afrika Kidul, aku pracaya sampeyan ora krungu Thomas Reuters kanggo pisanan. Ya, perusahaan tanggung jawab kanggo akeh piranti lunak lan solusi jaringan ing SA.

Dheweke serius setya nyipta maneh cara lan cara kerja para profesional lan kanthi mangkono, dadi panyedhiya jaringan sing paling akeh digunakake ing negara kasebut.

Kajaba iku, perusahaan teknologi Thomson Reuters tetep dadi panyedhiya informasi, warta penting, lan alat sing paling dipercaya kanggo bisnis profesional sing nggawe jagad iki bisa digunakake.

iklan

Kasengsem, perusahaan kasebut uga duwe luwih saka 10,000 karyawan sing duwe semangat ing saindenging jagad lan duwe komitmen kanggo nyedhiyakake piranti lunak Enterprise lan Solusi Jaringan sing paling apik kanggo bisnis lan individu.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Cukup lucu, para pelanggan sing makmur beroperasi ing jagad kompleks sing ndadekake masyarakat maju. Sampeyan bakal nemokake ing hukum utawa parlance legal, tax, selaras, pamaréntah, media, etc.

Malah ing jaman digital sing ngganggu, Thomas Reuters mbantu bisnis profesional lan individu nggawe maneh.

Dheweke entuk iki kanthi nggabungake pangerten sing jero lan jero babagan industri kanthi informasi sing dikurasi kanthi profesional uga teknologi sing disesuaikan.

Mangkono, nambah produktivitas perusahaan, mbebasake saka tugas rutin, nggawe luwih akeh wektu kanggo fokus ing tugas sing paling penting.

iklan

Prakara kaya negosiasi, menehi saran, advokasi, ngatur lan menehi informasi. Nalika kabecikan akurasi, obyektivitas, keadilan lan transparansi ana ing tekanan, Thomas Reuters nganggep tugas kanggo nguber dheweke.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

13. Uber

Ing wektu tartamtu, sampeyan kudu melu layanan Uber menyang tujuan tartamtu. Kepiye layanane? Cukup adil, ta?

Ya, organisasi bisnis iki mutusake kanggo mbangun jagad sing transportasi bakal luwih gampang lan terjangkau kanggo kabeh.

Ing Uber, dheweke mbayangake maneh cara lan cara jagad iki. Saka carane sampeyan bisa kerja saka omah, carane bali saka kantor, carane mangan dhaharan, carane ngirim kiriman gedhe, etc.

Lan jujur, pakaryan sing kita lakoni saiki nggawe masa depan mobilitas. Dheweke ngganti cara lan cara urip wong.

iklan

Perusahaan kasebut nglumpukake klompok optimis lan para pegawe sing semangat kanggo ngatasi masalah sing penting utawa paling tantangan ing generasi saiki.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Menehi sambutan wong saka macem-macem latar mburi sing ing verge saka mbangun mangsa ngendi duwe lan wis ora bisa pindhah independen.

kesimpulan

Ana akeh perusahaan teknologi ing Afrika Kidul, nanging sing kasebut ing ndhuwur minangka organisasi utama ing bidang Informasi, Komunikasi lan Teknologi.

Kanggo makutha kabeh, yen sampeyan duwe passion, penasaran lan semangat kolaborasi kanggo makarya karo perusahaan apa wae ing ndhuwur-kasebut, aran gratis kanggo mriksa metu kanggo bukaan.

iklan

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

1 mikir babagan "Perusahaan teknologi 13 paling dhuwur ing Afrika Kidul"

Ninggalake Komentar