11 Top Holiday Paket Company in Nigeria

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Liburan minangka wektu kanggo lelungan, nggawe kenangan, lan sinau. Nanging, ngrancang liburan mbutuhake akeh gaweyan. Nggoleki tujuan, pesenan penerbangan, hotel, lan itineraries liyane minangka perusahaan paket liburan ing Nigeria sing kudu ditindakake kanggo sampeyan.

Dadi, apa sampeyan mikir babagan carane lan ing ngendi liburan sabanjure? Mbokmenawa sampeyan bingung babagan apa sing dikarepake lan bisa dituku. Ical wis dina ngendi kita mung nglampahi preian kita ing ngarep karo bosen unimaginable.

iklan

Saiki kita duwe perusahaan ing sektor pariwisata sing mbantu kita entuk pengalaman liburan impen kanthi macem-macem paket sing cocog karo kabutuhan lan finansial.  

Perusahaan Paket Liburan ing Nigeria

Jinis Paket Liburan

Paket liburan bisa diarani kombinasi transportasi, akomodasi lan layanan rental liyane kayata wisata, tiket acara, dhaharan, wisata, lan sapiturute sing diwenehake dening perusahaan. Ana rong jinis paket liburan, yaiku:

  1. Paket Wisata Pre-defined: Iki minangka paket liburan standar utawa siap digawe sing kasedhiya dening agen perjalanan utawa perusahaan.
  2. Paket Kustomisasi utawa Dinamis: Iki menehi sampeyan keluwesan kanggo nggawe liburan impen sing padha karo tur pribadi utawa adat.

Keuntungan nggunakake perusahaan paket liburan gedhe banget.

  1. Ngirit biaya lan mbantu sampeyan ngrancang anggaran kerja sadurunge.
  2. Padha njupuk adoh tanggung jawab lan kaku planning kanggo preian saka customer kanggo perusahaan.
  3. Iku trep lan ngirit wektu.
  4. Iki nggawe ruang kanggo interaksi sosial amarga sampeyan bakal dipasangake karo wong liya.
  5. Amarga pengalamane, kuwalitas layanan mesthine bakal dadi ndhuwur amarga bakal nggawe hubungan karo sawetara panyedhiya layanan sing paling apik. 

Sampeyan bisa uga seneng: 25 fun panggonan ing Lekki kanggo hangout

Dhaftar perusahaan Paket Holiday ing Nigeria

Saiki kita bakal fokus menyang sawetara perusahaan paket liburan paling apik ing Nigeria tanpa urutan tartamtu:

1. Wakanow

Didegaké ing 2008 dening Obinna Ekezie, Wakanow minangka perusahaan paket liburan online ing Nigeria. Iki diadegake minangka perusahaan online pertama ing Nigeria kanggo nyepetake jurang lan inefisiensi ing ruang lelungan online Nigeria.

Perusahaan wis berkembang kanthi kantor fisik ing Nigeria, Ghana, Inggris, Kenya, lan Amerika Serikat. Iki dianugerahi perusahaan sing paling cepet tuwuh kaping lima ing Nigeria ing 2013 ing All Nigeria 50 Awards sing diatur dening All World Network lan Tony Elumelu Foundation.

Fokus utamane ing pasar Afrika Kulon lan Timur. Perusahaan nyedhiyakake pesenan online siji-mandeg kanggo penerbangan, paket liburan, hotel, lan layanan tambahan liyane.

paket liburan wakanow

Perusahaan wis liwat sewidak paket sing bisa disesuaikan kanggo nyukupi pangarepan sampeyan. Iki nduweni rencana pembayaran fleksibel sing dijuluki "bayar cilik", sing ngidini pelanggan ngunci tawaran apik kanthi mung nggawe biaya pembayaran mudhun 25% lan mbayar liyane kanthi cicilan sing trep.

Dheweke uga duwe kesepakatan "Lelungan saiki, mbayar mengko" sing tegese apa sing dikandhakake. Sampeyan bisa lelungan lan seneng-seneng saiki lan mbayar mengko (Mesthi, syarat lan kahanan ditrapake). Iki ngidini para pelanggan entuk tawaran apik nalika preian.

Kantor lan Kontak

Perusahaan iki duwe luwih saka sèket kantor ing kabeh kutha utama lan bandara ing Nigeria. Yen sampeyan mamang babagan transaksi online utawa sampeyan luwih seneng karo cara kontak fisik lawas sing apik. Sampeyan bisa mriksa kantor sing paling cedhak karo sampeyan kene.

Kantor Pusat: Plot 8, Jalan Pantai Elegushi, Gedung Minyak & Gas Ajamy Bundaran Ikate, Lekki Lagos.

Kantor Abuja: Transcorp Hilton, No.. 1 Aguiyi Ironsi Street, Maitama Abuja.

Nomer Telpon: 0700WAKANOW (070 0925 2669), 070 3009 5727, 081 4388 4820.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

email: [email dilindhungi], ab[email dilindhungi]

Twitter: @Wakanowdotcom

situs web: https://www.wakanow.com/en-ng/

Topik sing gegandhengan: 20 Cara kanggo Ndeteksi Agen Lelungan Palsu

2. Agen Perjalanan Aspom:

Agen Perjalanan Aspom minangka salah sawijining agensi paket wisata lan lelungan sing paling fokus ing Nigeria sing nyedhiyakake penawaran lelungan, visa lan wisata kanggo klien ing skala lokal lan internasional.

iklan

iklan

Aspom Travels didegake tanggal 2 Februari 2012 lan wiwit saiki tetep ing posisi sing apik lan dilengkapi kanggo ndhukung para klien ing tawaran lelungan kanthi tarif paling murah.

Amarga saiki ana akeh agensi lelungan palsu ing Nigeria, luwih aman kanggo sampeyan merek sing wis tahan uji wektu lan terus duwe peringkat positif sajrone wektu.

Dumunung ing Lagos lan Abuja, perusahaan wis nglayani para klien ing macem-macem kapasitas kalebu lelungan kelompok, tur perusahaan, pangolahan visa, paket khusus, hotel lan tawaran penerbangan.

Kantor lan Kontak

Kantor Kepala: 3rd Floor Brasas'r Place, 69 Admiralty Way, Lekki Phase 1, Lagos

situs web: https://www.aspomtravels.com

Instagram: https://instagram.com/aspomtravels

email: [email dilindhungi]

Nomer telpon: +2348172699697, +2348172699865

3. Konga Travel:

iklan

Perjalanan Konga minangka perusahaan paket liburan saluran Omni sing misuwur ing Afrika adhedhasar ing Lagos, Nigeria. Iki digabungake ing Juli 2018 lan dadi Agen Perjalanan Lisensi IATA ing Desember 2018. Grup Zinox Technologies saiki duweni. Lelungan Konga ngupaya supaya proses liburan sampeyan luwih lancar lan terjangkau, saka pesenan penerbangan nganti pesenan hotel lan kabeh aspek perjalanan sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Konga Travel duwe pengalaman liburan sing apik banget kene sing sampeyan ora bisa kantun. Nawakake pesenan offline lan online kanggo kabeh kategori lelungan. Perusahaan kasebut nduweni backbone teknologi, KONGA PAY - perusahaan dhuwit seluler sing dilisensi Bank Sentral Nigeria lan perusahaan logistik digital KXPRESS paling apik ing kelas.

Titik adol kalebu situs web sing unik lan pangguna-loropaken, jaminan rega paling apik, lan bakat kanggo kapercayan lan safety. Konga Travel disertifikasi lan akreditasi kanthi standar paling dhuwur ing industri perjalanan Nigeria.

paket vacation konga kanggo Nigerian

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: 2 Norman Williams dening Keffi, Off Awolowo Road Ikoyi, Lagos.

Nomer Telpon: 080 9460 5555, 070 8063 5700.

iklan

email: [email dilindhungi]

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Twitter: Kongatravel

situs web: https://travel.konga.com/  

4. Mulai lelungan:

Travelstart Nigeria diluncurake ing 2012 sanajan perusahaan induke didegake ing 1999 dening pengusaha Swedia Stephen Ekberg. Iki minangka agensi perjalanan sing paling maju lan paling cepet ing Afrika. Ing pungkasan taun 2019, Travestart entuk Lelungan Jumia saka grup Jumia. Akuisisi iki nggawe Travelstart Africa dadi agensi perjalanan online paling gedhe ing Afrika. Daya saing kasebut dumunung ing akses menyang luwih saka 500 maskapai mabur menyang 11,000 tujuan ing saindenging jagad. 

Wisatawan

Travelstart minangka toko travel online siji-mandeg. Kanthi rega tiket sing murah ing penerbangan internasional lan domestik saka maskapai, nyewa kendaraan saka perusahaan rental mobil sing paling dhuwur, lan reservasi hotel ing saben bawana ing donya, dheweke kayane duwe anggaran saben wong.

iklan

Ngrencanakake liburan bisa dadi tugas sing angel, utamane kanthi akeh tujuan sing apik kanggo dipilih ing saindenging jagad. Untunge, Travestart, kanthi mantra "Travel digawe gampang", wis nggolongake jinis gerbang lelungan sing paling populer kene.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dadi, nalika sampeyan lagi nggoleki inspirasi perjalanan sabanjure saka safaris, menyang pesisir, utawa ngrancang perjalanan sabanjure minangka penjelajah kutha utawa golek surga bulan madu. Sampeyan bisa duwe preian sing cocog karo sampeyan.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: 52 Allen Avenue, Studio 24 Building, Allen Ikeja, Lagos.

Nomer Telpon: 01 280 0661, 081 3984 2222.

email: [email dilindhungi]

iklan

Twitter: @TravelstartNG

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web: https://www.travelstart.com.ng/

5. Fly Boku:

Fly Boku minangka salah sawijining perusahaan travel terkemuka ing Nigeria kanthi pengalaman liburan sing paling apik. Agensi sampeyan kanggo penerbangan, hotel, visa, lan paket wisata paling keren sing bisa sampeyan pikirake kanthi tarif sing paling apik. Iki diluncurake ing 2016 dening agensi manajemen perjalanan, Ashton lan Dave kanggo nyukupi kabutuhan saben wong sing lelungan.

Tur sawijining paket mlaku ing saindhenging taun. Iki minangka sawetara sing paling langganan ing negara kasebut amarga macem-macem, biaya, lan kualitas.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: 7 Saka Tinubu, Victoria Island, Lagos.

iklan

Kantor Abuja: Lantai Katelu, Menara NUSAIBA, Plot 117, Pusat Sektor "A," Mabushi dening Ahmadu Bello Way, Abuja.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon: 0700 FLYBOKU, 070 4498 7103, 070 4620 4682, 070 4498 7106.

email: [email dilindhungi], [email dilindhungi]

Twitter: @FlyBoku

situs web: https://www.flyboku.com/n/index.php                                      

6. Liburan Nigeria:

iklan

Kadhaftar ing 2014, Holiday Nigeria diduweni lan dikelola dening Joesef Karim, konsultan bisnis travel berpengalaman. Iki minangka franchise manajemen pariwisata lan lelungan sing beroperasi saka Nigeria menyang kabeh tujuan wisata Afrika Kulon.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Liburan Nigeria

Yen sampeyan nggoleki paket liburan kaya wisata kasebut, Holiday Nigeria minangka plug-in sampeyan. Waralaba Nigerian inbound, Fokus yaiku nyedhiyakake layanan tur dipandu sing dipesen, kalebu wisata kutha, wisata budaya, wisata petualangan, pariwisata bisnis, eko-pariwisata, lan pariwisata safari. Sampeyan bisa njaluk penawaran kene.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: Suite B10, Pusat Menara Nyata. No.. 26 Ekukinam Street, Utako District, Abuja.

Nomer Telpon: 070 4279 3003, 080 3707 1130

email: [email dilindhungi]

iklan

Twitter: @HolidayNigeria

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web: https://holidaynigeria.com.ng/

7. Travel Beta:

Iki minangka perusahaan paket liburan online premium ing Nigeria, nyedhiyakake pesenan kanggo luwih saka 300,000 hotel lan penerbangan menyang 900 tujuan ing saindenging jagad. Didegake ing taun 2015, perusahaan kasebut nyukupi kabutuhan pelanggan ing babagan penerbangan, hotel, jemput bandara, paket liburan, lan layanan visa.

Travel Beta duwe tujuan supaya proses pesenan penerbangan, hotel, lan paket trip dadi gampang lan cepet nalika nindakake misi kanggo "ngirim pengalaman perjalanan sing ora bisa dilalekake kanggo kabeh pelanggan tanpa pangecualian."

Uga Read Pandhuan Singkat babagan Njaluk Visa Siswa Kanada kanthi Izin Kerja

iklan

Perusahaan kasebut minangka salah sawijining perusahaan paket liburan sing paling terkenal ing Nigeria, ngunggahake $ 2 yuta minangka modal winih. Iku partner travel resmi saka Big Brother Naija reality show.   

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Paket liburan Paskah Travel beta

Travel Beta minangka gagasan saka klompok profesional sing semangat, lan paket liburan sing ditawakake nggambarake latar mburi sing unik. Kanggo ngerteni tawaran paket liburan saiki, priksa kene.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: Transcorp Hilton Abuja, First Floor, Maitama, Abuja.

Kantor Lagos: Suite 1-223 Road 5, Komplek Shopping Ikota, VGC Lekki-Epe Expressway Lagos.

Nomer Telpon: 01 631 1375, 081 8629 0549.

iklan

email: [email dilindhungi], [email dilindhungi]

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Twitter: @Travelbeta

situs web: https://www.travelbeta.com/

8. Liburan sing dipesen:

Agen perjalanan berbasis Lagos sing nawakake paket liburan unik, liburan pelayaran, MICE (Rapat, Insentif, Konferensi, lan Pameran) pengalaman tujuan eksotis, hotel paling apik, lan wisata paling menarik kanthi rega sing ora bisa dipercaya. Misi kasebut yaiku nyedhiyakake paket liburan, preian pelayaran, lan paket MICE kanggo warga Nigeria kanthi kualitas sing paling apik lan regane kompetitif kanggo nggawe momen sing bakal dikenang ing salawas-lawase.

Diadegake dening Chike Nwogu, Bespoke Vacations fokus kanggo mbantu para klien, umume milenial, kanggo nggawe paket liburan sing kalebu kabeh. Paket liburan sing beda-beda ing saindenging jagad bisa diakses kene. 

Kantor lan Kontak

iklan

Kantor Pusat: 42B Western Avenue (Ngelawan Lanre Shittu Motors), Surulere, Lagos, Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon: 01 342 9934, 0700 8222 8466.

email: [email dilindhungi]

Twitter: @bespokevacation

situs web: https://www.bespokevacationsng.com/

9. World 'N Travelland:

iklan

World 'N Traveland, perusahaan manajemen perjalanan, adhedhasar ing Lagos, digabung ing 2004 lan wiwit mbangun reputasi keahlian lan layanan sing berkualitas ing industri lelungan lan luang ing Nigeria. Dikenal kanggo nyedhiyakake klien paket liburan sing terjangkau, rental mobil, penerbangan, masalah sing gegandhengan karo visa, lan liya-liyane. Nilai kasebut - integritas, linuwih, lan layanan sing berkualitas - disedhiyakake ing staf sing dinamis, sregep, lan berpengalaman sing ana ing omah lan jaringan. saka mitra ing saindenging jagad.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

paket penerbangan atlanticride

Perusahaan kasebut duwe situs web unik sing diarani "WONTRA," sing ngidini wong nindakake luwih saka mung tuku tiket lan preian. Iki unik situs bisa dimanfaatake kanggo ngumpulake liburan sing dirancang kanthi penerbangan online murah lan pesenan hotel. Macem-macem paket liburan bisa diakses kene.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: 3 Tunde Joda Street, Lekki Phase 1, Lagos.

Nomer Telpon: 01 700 1280, 080 9822 9999.

email: [email dilindhungi]

iklan

Twitter: @wontratravels

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

situs web: http://www.wontra.com/, http://www.worldtraveland.com/

Uga Waca: 13 Perusahaan Jet Pribadi Paling Top Kanggo Nyewa Jet Pribadi ing 2020

10. Travel Geniuz:

Perusahaan paket liburan ing Nigeria iki mbantu para profesional, bulan madu, lan kulawarga sing sibuk ngrancang perjalanan sing lancar lan murah supaya bisa ngirit biaya lan seneng-seneng. Badejo Ibukun ngedegake. Dheweke minangka personel perjalanan lan tur sing disertifikasi Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA).

Sawetara paket liburan liburan sing nyenengake ing Nigeria lan wilayah liyane bisa ditemokake ing kene.

Kantor lan Kontak

iklan

Kantor Pusat: Plot 18, Omole Phase 1, Suite 24, First Floor, Omole Shopping Mall, Ojodu, Lagos.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nomer Telpon: 070 3281 5780.

email: [email dilindhungi]

Twitter: @travelgeniuz

situs web:

11. Broker Tur Internasional:

iklan

Tour Brokers International (TBI) iku donya kanggo preian pilihan karo macem-macem layanan kanggo tujuan favorit. Pengalaman TBI ing paket wisata lan perhatian marang kualitas layanan bakal nyedhiyakake macem-macem rencana perjalanan mung kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ora preduli ing ngendi, kapan, utawa kepiye sampeyan pengin nglampahi liburan, TBI bakal nemokake rencana paket sing bakal nggawe perjalanan sampeyan ora bisa dilalekake. Sampeyan bisa njelajah macem-macem paket liburan lan liburan kene.

Kantor lan Kontak

Kantor Pusat: Plot 29A, Victoria Arobieke Street, Opposite Lekki British High School, Off Admiralty Way, Lekki Phase 1.

Kantor Abuja: Vista Gilt Ventures Limited, 65 Arsenal Street Lokogoma Abuja.

Nomer Telpon: 080 9555 5562, 070 2795 4120.

iklan

email: [email dilindhungi]

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Twitter: @tourbrokers

situs web: http://tourbrokersinternational.com/

kesimpulan

Kabeh perusahaan sing kadhaptar ing ndhuwur duwe personel sing disertifikasi Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) sing kerja bareng karo dheweke sing mbantu njaga praktik paling apik global ing operasi. Umume kegiatane diatur dening Nigeria Tourism Development Corporation (NTDC).

Bisnis liburan lan lelungan ing Nigeria minangka salah sawijining investasi sing paling nguntungake lan teknologi ing negara kasebut. Sanajan tanpa otot utawa pengalaman finansial kanggo gabung ing industri sing berkembang lan anyar iki, sampeyan bisa dadi bagian saka tumindak kasebut kanthi kemitraan karo perusahaan apa wae sing kadhaptar ing ndhuwur.

iklan

Perusahaan paket liburan ing Nigeria duwe program afiliasi ing ngendi penggemar lelungan bisa entuk komisi nganti 70% lan udakara N400 saben wulan. Penggemar lelungan, agen, blogger, utawa mung golek cara kanggo entuk penghasilan tambahan, sampeyan bisa gabung karo macem-macem program afiliasi sing ditawakake perusahaan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

2 pikirane ing "11 Perusahaan Paket Liburan Top ing Nigeria"

Ninggalake Komentar