10 Perusahaan Logistik Paling Apik ing Nigeria Taun Iki

Foto penulis
Ditulis dening Soliu

 

Nyebar katresnan

Apa sampeyan butuh perusahaan logistik paling apik ing Nigeria? Apa sampeyan miwiti bisnis dhewe lan pengin pindhah sawetara barang? Yen ya, kita wis nyusun dhaptar perusahaan pengangkutan lan logistik paling dhuwur ing Nigeria taun iki kanggo sampeyan.

Ayo miwiti ...

iklan

Istilah logistik tegese macem-macem lan bisa ditrapake kanggo informasi, inventaris, transportasi, gudang, penanganan material, keamanan, lan sapiturute, ing jagad bisnis.

Paling asring, meh ora bisa mbangun lan ngembangake bisnis sing sukses tanpa - kanthi cara siji utawa liyane _ kerjo bareng karo perusahaan logistik.

Iki jaman digital kontemporer kita wis nggawe luwih gampang. Sampeyan bisa nginep kanthi nyaman ing omah lan ngrampungake akeh perkara nganti saiki sampeyan bisa mbayar rega.

Mulane, yen vendor ngadhepi masalah ngirim barang lan barang dhewe, parcel lan pesenan bakal meh ora bisa tekan wong ing wektu sing dikira.

Mangkono bisnis logistik ing Nigeria dadi sorotan kanggo mbantu para pamilik bisnis kanthi mesthekake yen dheweke mung kudu nindakake pesenan lan mriksa, nalika nandhang lara pengiriman.

Tanpa wektu tundha, kita kudu - kanggo penak - nliti lan nyusun dhaptar perusahaan logistik paling apik ing Nigeria kanthi penekanan ing perusahaan logistik paling apik ing Lagos.

Kadhangkala, kanggo mbangun bisnis sing sukses, sampeyan ora bisa mlaku tanpa kerja sama karo perusahaan logistik. Kita wis disiapake kanggo penak dhaftar dipercaya saka Top 10 perusahaan logistik ing Nigeria karo informasi migunani bab saben wong!

Maca uga: Top 10 Beach Resorts in Lagos Sampeyan kudu Dolan maring

Perusahaan logistik paling dhuwur ing Afrika.

Nigeria dianggep minangka raksasa Afrika amarga akeh alasan lan salah sijine yaiku saiki perusahaan logistik paling dhuwur ing Afrika ing tanah sing ijo lan subur.

Nanging, dhaptar ing ngisor iki disusun adhedhasar aliran kepercayaan sing diwenehake dening perusahaan lan merek Nigerian ndhuwur kanggo saben perusahaan logistik. Rincian banget uga informasi kontak perusahaan kasebut kalebu. (Alamat kontak dijupuk saka situs web businesslist).

Logistik GIG

Tanpa prejudis kanggo wong liya, logistik GIG bisa uga paling apik utawa salah sawijining perusahaan logistik paling apik ing Nigeria. Perusahaan kasebut dumunung ing antarane kelas perusahaan logistik sing mulya ing negara kasebut kanthi pasar sing ditemtokake lan jelas.

Secara historis, Industri logistik GIG diadegake ing taun 1998 kanthi luwih saka 2000 staf saiki lan aktif. Dheweke kerja tanpa wates wiwit Senin nganti Minggu. Sampeyan bisa tansah ketemu wong kanggo layanan utawa pitakonan liyane saka 8:5 kanggo 30:XNUMX.

Apa wae, GIG duwe jaringan global sing kuwat banget ditambah karo cabang lokal amarga nawakake layanan pangiriman intra-ekspres lan domestik.

Tapak sikile uga katon jelas ing sektor logistik pengiriman barang lan e-commerce. Kanthi kehadiran logistik sing kuat ing Lagos lan Nigeria sacara sakabehe, GIG Logistics duwe sawetara pilihan pangiriman kanggo ngirim bingkisan.

web:  21 restoran paling apik ing Wichita KS sampeyan kudu nyoba rauh

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Kajaba iku, karo GIG Logistics, ora preduli apa sampeyan ngirim bingkisan ing utawa menyang kutha, negara utawa lokasi liyane; menehi layanan kurir lokal sing paling apik lan terjangkau menyang lokasi endi wae ing negara kasebut.

Ing urat sing padha, industri logistik GIG ing Nigeria duwe salah sawijining rega layanan pangiriman paling terjangkau ing dina sing padha, dheweke uga nawakake paket-paket sing dipilih lan dikirim kanthi cocog.

Layanan Logistik GIG

Nanging ing ngisor iki, layanan dhasar sing diwenehake logistik GIG:

  • layanan pangiriman Express;
  • Layanan Pickup & Delivery;
  • Relokasi lan layanan pindah omah;
  • Layanan Mailroom;
  • Kargo teknologi sing sensitif lan rapuh; lsp.

GIG Logistics Rincian Kontak lan Alamat

  • Panggonan: Lekki Phase 1, No.. 1 Wole Ariyo Street, Lagos, Nigeria.
  • Nomer Telpon: 08091899444, 08091899222 lan 08091899333.

Ocenj Logistik

Perusahaan logistik liyane ing Nigeria sing nindakake kanthi apik sajrone nindakake tugas yaiku Ocenj Logistics Limited. Perusahaan logistik iki wis cukup nomer ratings positif ing Nigerian beda forum lan situs web.

iklan

iklan

Diadegake durung suwe ing taun 2013 minangka perusahaan bisnis skala menengah kanthi 6 nganti 10 karyawan aktif lan berbudaya. Jam kerjane wiwit jam 7 esuk nganti jam 5 sore dina Senin nganti Minggu.

Layanan Logistik Ocenj.

Perusahaan logistik iki nyedhiyakake layanan sewa utawa sewa mobil eksekutif sanajan terjangkau lan sawetara layanan liyane yaiku:

  • Omah utawa kantor pindah;
  • Relokasi;
  • Reresik situs, omah utawa kantor;
  • Layanan nerusake utawa mindhah; lsp.

Alamat Kontak Perusahaan Ocenj Logistics

  • Panggonan: 21 Ladoke Akintola street, Boulvard Garki 2, Abuja, Nigeria.
  • Telpon: 08172887772.

Sampeyan bisa uga seneng: Kepiye golek penerbangan murah saka Lagos kanggo Dubai

Courier Plus Services Limited

CourierPlus minangka salah sawijining perusahaan logistik paling apik ing Lagos kanthi pengalaman personel sing akeh. Perusahaan kasebut kabentuk kanthi apik lan tansah fokus ing kegiatan bisnis pengangkutan lan logistik.

Courier Plus dadi sorotan ing taun 2009 kanthi luwih saka 400 staf sing tanggung jawab marang perusahaan kasebut. Iki minangka salah sawijining perusahaan logistik paling apik ing Nigeria sing bisa dipercaya karo barang, paket, bingkisan utawa bagasi.

Kajaba iku, industri logistik paling dhuwur ing Nigeria iki duwe luwih saka 60 kantor ing macem-macem wilayah lan wilayah ing Nigeria. Dheweke nawakake macem-macem dhukungan logistik lan layanan kurir ekspres kanggo macem-macem jinis pelanggan.

Courier Plus Services Ltd dituku dening raksasa Superflux International Ltd ing 2012. Wiwit iku, kabeh aktivitas - penawaran lan kiriman - wis ditingkatake nggunakake infrastruktur sing paling efisien.

Alamat Kurir Plus lan Rincian Kontak

  • Panggonan: 1A, Olabode Street, Off Murtala Muhammed Int'l Airport Rd., Lagos, Nigeria.
  • Telpon: +234-01 712 0248

Creseada International Limited

iklan

Perusahaan terbatas logistik internasional minangka perusahaan sing diuji lan dipercaya ing jagad logistik dinamis. Mangkono, perusahaan logistik Creseada wis kaget wiwit taun 1985 nalika diadegake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Perusahaan mulia iki ngupayakake saben dina dadi mitra sing paling disenengi kanggo para pengirim sing mbutuhake biaya-efektif, rantai pasokan terpadu lan solusi inovatif kanggo mindhah produk saka titik produksi nganti konsumsi pungkasan.

Perusahaan Creseada Logistics International Limited dumunung ing Negara Bagian Lagos, Nigeria. Dheweke nawakake suite kompendium kualitas lan biaya-efektif lan layanan kanthi dalan, udara lan segara kanggo layanan impor lan ekspor global.

web:  Nyewa utawa Ora Nyewa ing Dalan Perjalanan: Pilihan Kendaraan, Biaya, lan Asuransi

Perusahaan kasebut minangka jaminan ing bisnis luar negeri, agen impor lan ekspor, umbah-umbah lan reresik, agen travel, transportasi, aktivitas bisnis keamanan,. Pendidikan, bahan bangunan lan logistik.

Alamat Kantor Creseada Logistics Limited

  • Lokasi: Oshodi Industrial Layout, Plot 1, Block G, Apapa Oshodi Expressway, Lagos, Nigeria.
  • Telpon: +2342790671/4 +23417744526 lan +23412790670.

AGS Movers Lagos

iklan

AGS Worldwide Movers uga nggawe dhaptar perusahaan logistik paling apik ing Nigeria taun iki. Perusahaan iki duwe mitra luwih saka 500 organisasi sajrone pirang-pirang taun, kalebu Perserikatan Bangsa-Bangsa, Kedutaan Besar lan liya-liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Minangka nalika nyusun dhaptar iki, Grup Perusahaan AGS dumunung ing luwih saka 140 panggonan ing 94 negara sing beda-beda. Dheweke uga duwe jaringan jaringan sing luwih gedhe ing logistik nasional lan internasional lan industri obah.

AGS Movers, Lagos.

Kajaba iku, industri logistik paling apik ing Lagos iki nawakake total lawang-kanggo-lawang - pesenan lan pangiriman - layanan kanggo calon klien ing ngendi wae ing donya.

Uga, agen lan stafe duwe hubungan karo asosiasi anggota industri sing terkenal kaya BAR, IAM lan FIDI, sing luwih nggambarake komitmen kanggo standar lan kualitas.

AGS Movers lan Logistik Lokasi lan Kontak Alamat

  • Panggonan: 27B, Liverpool Rd., Apapa, Lagos.
  • Nomer Telpon: +234 17741368, +234 17937239 lan +234 80 999 23 987.

AXPD Resources Ltd. Sajarah rega saham

iklan

AXPD Resources minangka perusahaan logistik liyane sing bisa dipercaya ing Nigeria. Tujuan saka perusahaan obah sing bergengsi iki yaiku kanggo mesthekake yen dheweke nambah kualitas kanggo proses bisnis sing bakal ditindakake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pakaryan lan layanan kasebut kalebu manajemen fasilitas, layanan ekspo, transportasi, layanan energi terbarukan, logistik, lan pengadaan.

Kajaba iku, AXPD duwe akeh staf sing duwe pengalaman akeh ing layanan logistik amarga wis dilatih kanthi katrampilan komunikasi sing apik. Kajaba iku, personel kasebut duwe tanggung jawab kanggo ngrancang, nglakokake lan nyempurnakake jaringan logistik.

Apa maneh, perusahaan logistik AXPD ngirit dhuwit lan nambah kabeh generasi timbal ing saben aspek perencanaan logistik wiwit milih panyedhiya pengiriman sing sampurna, nganti gudang lan pengiriman lokal.

Kajaba iku, dheweke ngatur transportasi domestik, pesenan penerbangan, tiket, jemput bandara, rapat-rapat, rencana rencana perjalanan, nyediakake akomodasi sing nyenengake, lan liya-liyane mung kanggo nyukupi kabutuhan klien.

iklan

Pungkasan, APDX Resources winates ngirim produk, barang lan layanan kanthi cepet lan kanthi standar lan kualitas terjamin nggunakake armada kendharaan kanthi kelas.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Sawetara kendaraan kasebut yaiku: Toyota Hiace, Toyota Camry LE, bus Toyota Coaster, Prado, bus Hyundai HI, Toyota Land Cruiser kanthi akeh truk pengangkut lan liya-liyane.

Maca uga: Apa penerbangan sing luwih murah kurang aman?

Alamat Sumber Daya APDX

  • Lokasi: SAMFA Plaza Suite 213A, Plot 2055, Wuse Zone 5, FCT, Abuja, Nigeria.
  • Telpon: 08160604431 utawa 08033112209.

Aerologis

Salah sawijining perusahaan logistik (penerbangan) sing paling cepet berkembang ing Lagos, Nigeria, yaiku Aerologistics. Iki diadegake kanggo mbantu kabeh kabutuhan logistik lan kabutuhan pelanggan potensial ing endi wae ing saindenging jagad.

iklan

Aerologistics minangka perusahaan logistik penerbangan digabung ing awal 2006 lan melu bisnis ing ngisor iki. Bisnis saka:

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  • Agen travel;
  • operator tur;
  • Logistik penerbangan;
  • Pengangkutan penumpang;
  • kargo;
  • Rantai Suplai;
  • Manajemen Logistik; lan
  • Pengadaan liwat flyer lan ijin kebangkrutan.

Sing paling penting, perusahaan Aerologistics dilisensi lan diakreditasi dening Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) lan minangka anggota kadhaptar saka badan sing duwe reputasi ing ngisor iki:

  • Networking United States of America (NUSA);
  • Kamar Dagang Amerika Nigeria;
  • Kamar Dagang lan Industri Lagos;
  • Asosiasi Nasional Agen Perjalanan Nigeria (NANTA);
  • Asosiasi Perwakilan Maskapai Asing ing Nigeria (AFARN);
  • Nigerian Tourism Development Corporation (NTDC); antarane liyane.
web:  9 Kesalahan Camping utama sing kudu dihindari

Kanggo pitakon luwih lanjut utawa melu layanan apa wae, sampeyan bisa ngunjungi Ikota Business Shopping Complex, VGC, Lagos.

Sampeyan uga bisa nemokake penerbangan nyambungake vs penerbangan langsung worth maca.

FedEx Nigeria

FedEx minangka salah sawijining perusahaan logistik paling dhuwur ing Afrika. Nduwe pengakuan domestik lan internasional minangka salah sawijining perusahaan logistik sing dipercaya lan dipercaya ing negara taun iki.

iklan

Sacara informatif, logistik FedEx digabungake ing taun 1964. Saiki, perusahaan kasebut dikelola dening Sylvester Anene kanthi luwih saka 50 staf sing tanggung jawab. Padha mung operate sak minggu IE ana kanggo ana saka 10 am kanggo 6 pm.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Patut, FeDex nyambungake pelanggan karo barang, gagasan lan layanan sing nambah urip kanthi kesempatan tanpa wates.

Ing perusahaan logistik FedEx, jagad sing nyambung kanthi apik pancen dadi jagad sing luwih apik. Kuwi kapercayan sing nuntun wong-wong mau ing apa wae sing ditindakake.

Pungkasan, FedEx Nigeria menehi - kanthi kabeh cara - salah siji sing paling cepet - yen ora paling cepet - layanan kurir ing ndonya saben dina. Iki minangka salah sawijining sebab kenapa "FedEx Express" bisa dadi solusi kanggo layanan kurir paling apik 24 jam sedina.

Alamat FedEx Nigeria lan Rincian Kontak

  • Lokasi: Malumfashi Close, Plot №787, Area 11 Garki, Abuja, Nigeria.
  • Telpon: +234 12715670.

Hanana Global Link Limited.

Hanana global link winates

iklan

Hanana Global Link Ltd. minangka perusahaan multinasional sing beroperasi ing kabeh negara Afrika sing dadi anggota Komunitas Ekonomi Negara Afrika Kulon (ECOWAS).

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Hanana digabungake ing Republik Federal Nigeria ing 2006. Saiki, ana 16 nganti 25 personel sing kerja ing perusahaan kasebut ing pimpinan Pangeran Adegalu O. Amos.

Umume, Hanana Global Link duwe kantor ing ngendi dheweke nindakake bisnis logistik ing Benin, Côte d'Ivoire, Ghana, Nigeria lan Togo.

Sawetara layanan dhasar sing ditawakake yaiku:

  • Sales & Rentals mobil;
  • Awis cepet;
  • Biro Perubahan;
  • Konsultasi Properti;
  • Komoditas;
  • Badan Western Union;
  • Transportasi lan Logistik; lan
  • Pedagang Umum.

Nanging, kantor Nigeria ana ing Badagry Express Rd., Badagry, Lagos, Nigeria, lan nomer telpon yaiku +23414534719 lan +2348100250770.

Qship Nigeria

iklan

Sing terakhir ing dhaptar perusahaan logistik paling apik ing Nigeria taun iki yaiku Qship Nigeria. Qship Nigeria iku sawijining Truckers-Platform online luar biasa darmabakti kanggo shippers.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Iki menehi pengirim kanthi muatan utawa barang entuk manfaat kanggo ngirim kiriman lan entuk tawaran sing apik banget saka tukang truk ing saindenging negoro.

Maneh, Qship minangka salah sawijining perusahaan pelayaran terkemuka ing Nigeria sing nambah macem-macem tawaran alternatif saka pengangkut utawa truk sing diakoni ing platform kasebut.

Kajaba iku, ing wektu sing padha nyedhiyakake meh kabeh ukuran kargo wiwit saka bingkisan, paket lan mudhun nganti muatan truk lengkap.

Kanggo makutha kabeh, alamat kantor Qship dumunung ing Admiral Oduwaye Crescent, No 951A, Omole Phase II, Ikeja, Lagos, Nigeria. Nomer telpon yaiku 08031230424 utawa 08031230423.

kesimpulan

iklan

Saka diskusi ing ndhuwur, sampeyan kudu bisa milih siji utawa loro perusahaan logistik paling apik ing Nigeria sing bisa dipercaya karo bingkisan ing taun iki lan sabanjure. Nanging, yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap babagan apa wae, luwih becik sampeyan ngunjungi situs web resmi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar