15 Forbes Perusahaan Jet Pribadi Paling Apik Kanggo Nyewa Jet Pribadi [2022 Dianyari]

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Sadurunge kita miwiti kanggo pirembagan bab perusahaan jet pribadi ndhuwur, iku penting kanggo Wigati sing jet pribadi kanggo siji persen. Mungkin rong persen yen kita loman. Ora akeh wong sing bisa mbayar. Iku tuku kemewahan pokok, menehi biaya tuku lan pangopènan, dadi multi-millionaire mung ora Cut iku.

Yen sampeyan ora siji persen saka siji persen, sampeyan mbokmenawa ora bisa saged kanggo tuku jet pribadi, supaya sampeyan kudu nyewa. Kajaba iku, tanpa ngomong, nyewa pesawat pribadi pancen migunani. Iki minangka keputusan bisnis sing apik lan nylametake sampeyan, sanajan sampeyan dadi miliarder, biaya kanggo ngatur peralatan jutaan dolar ing omah.

Sadurunge aku terus karo perusahaan jet pribadi ndhuwur kanggo nyewa jet pribadi, Aku pengin chip ing nyata cepet perusahaan aku bubar kesandhung ing, kita ora duwe afiliasi apa tau, nanging padha Panggenan sing bisa mabur minangka mirah minangka $1500 sasi karo jet pribadine. Kabèh bab punika Unlimited malah. Nonton video ing pungkasan artikel iki kanggo informasi luwih lengkap. Iki dudu IKLAN, aku mung mikir yen bisa mbantu.

iklan

Dadi kaya sawetara wong nyewa Limos kanggo acara khusus; iku ora aneh kanggo golek wong sing pengin nyewa jet pribadi kanggo lelungan khusus banget. Iki sebabe kita nggawa sampeyan dhaptar perusahaan jet pribadi ndhuwur ing donya.

Jet pribadi sing ayu

Secara pribadi, aku bisa mikir sawetara alasan kenapa wong ora kudu lelungan pribadi, kanggo wiwitan, aku mlarat lan aku bisa ngenteni antrian ing gapura, nanging kanggo wong sing sugih banget, wektu iku penting.

Dheweke secara harfiah ngetung wektu minangka dhuwit lan cukup kanggo tuku dolanan super larang sing ora mung ngirit wektu ing gapura, nanging bisa mabur cedhak karo Mach 1 (Maksudku, kanthi cepet banget). Aja lali marang prestise sing ana ing ngendikan "Aku mabur pribadi".

Related Artikel: Carane Dadi Pramugari Jet Pribadi: Pandhuan 2019

Model Bisnis Dioperasèkaké déning Perusahaan Jet Pribadi Paling Top

Sejatine ana papat jinis model sing dioperasikake dening perusahaan jet pribadi. Padha kalebu:

1. Ngedol saka kepemilikan saka bagian sekedhik saka pesawat.

Model bisnis iki ngidini sampeyan tuku persentasi tartamtu saka pesawat. Apa entails iku sing part-owner saka bidang lan sampeyan bisa nggunakake yen sampeyan pengin insofar sing ora nggunakake luwih saka apa sing duwe. Sampeyan ndeleng, panggunaan pesawat sampeyan sebanding karo persentase apa wae sing sampeyan duwe.

2. Tuku pamblokiran wektu ing tambahan sing wis ditemtokake

Ing kene, sampeyan mung kudu nemtokake jumlah panggunaan sing dibutuhake lan tuku blok jam. Intine milih pilihan iki yaiku sampeyan bakal nyuda biaya sakabèhé, mula aku mikir iki minangka pilihan sing apik.

3. Mbayar Nalika Sampeyan Fly

Iki kelangan nanging dudu pilihan sing bakal ditindakake dening akeh. Ora mbutuhake awis kanggo tuku wektu utawa kepemilikan bagean. Sampeyan mung samesthine kanggo mbayar minangka kanggo apa wae sing digunakake ing wektu. Kelemahane metode iki yaiku sampeyan bisa nemokake angel kanggo ngamanake papan sing kasedhiya.

4. Mbayar flat kanggo panggunaan lan akses tanpa wates

Opsi iki minangka warta apik kanggo pangguna nanging minangka kabar ala kanggo pamilik utawa perusahaan jet pribadi. Sampeyan bisa yakin manawa iku sing paling apik kanggo sampeyan nanging masalahe yaiku perusahaan jet pribadi ndhuwur ora bakal nggawa sampeyan ing tawaran iki amarga meh ora bisa entuk bathi saka model iki. Dheweke ora nggunakake maneh.

Nanging ayo padha ngoyak. Dhaptar perusahaan jet pribadi paling apik kanggo nyewa jet pribadi.

Uga maca: Aturan ganti rugi wektu tundha penerbangan: Entuk dhuwit sampeyan ing EU

Landing Flyer Aircraft minangka perusahaan jet pribadi sing terjangkau

Perusahaan Jet Pribadi Top

1. NetJets

Perusahaan jet pribadi iki dibukak ing 1964. Iku mulyo perusahaan jet pribadi paling tuwa ing donya. Sampeyan uga kudu dadi perusahaan kanthi koleksi jet paling gedhe. Sampeyan bakal nemokake luwih saka 700 pesawat ing saindenging jagad. Sing apik tenan. 700 ora guyon babar pisan. Kita ora ngomong siji ukuran jet nanging jet saka akeh ukuran lan kelas.

Luwih saka iku, Jaringan ndhukung penerbangan menyang luwih saka 400,000 bandara ing saindenging jagad lan duwe luwih saka 6500 pamilik pecahan.

Kanggo klien, dheweke menehi 3 opsi keanggotaan sing beda. Padha kalebu

  • Jet Card: Opsi iki kalebu adol ing blok 25 jam.
  • NetJets Lease: pilihan iki ditrapake kanggo pelanggan utawa klien sing rencana mabur luwih saka 50 jam saben taun tanpa kudu duwe bagean utawa bagean pesawat.
  • NetJets Share: Iki padha karo pilihan kaloro mung sing mabur liwat 50 jam taun lan sampeyan duwe bagean saka jet.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Program NetJets diatur kanthi cara supaya sampeyan bisa tuku saham pesawat tartamtu lan sampeyan dijamin kanggo tingkat akses tartamtu. Sampeyan meh yakin yen sampeyan bakal entuk jet nanging yen sampeyan ora entuk, sampeyan bakal entuk sing luwih dhuwur lan ora mudhun. Ing tembung liyane, yen sampeyan duwe saham saka pesawat apa wae, sampeyan mesthi bakal entuk yen sampeyan butuh. Yen sampeyan ora entuk jet kasebut, sampeyan bakal diwenehi liyane kanthi kualitas sing luwih dhuwur lan ora luwih murah.

Netjets Jet pribadi: Boeing 737-7BC(BBJ)
Netjets Boeing 737-7BC(BBJ)

Mangkene sawetara sing mbedakake saka perusahaan jet pribadi ndhuwur NetJets

  • Iki dadi pionir perusahaan nalika diluncurake ing taun 1964
  • Iku tetep ing ngarep industri kasebut lan duwe armada jet pribadi paling gedhe ing donya kanthi udakara 700 pesawat.
  • Kanggo entuk 25 jam kertu jet, sampeyan bakal entuk $170,000.
  • Sampeyan entuk 4 jam kanggo lelungan domestik lan sampeyan entuk 48 jam kanggo lelungan internasional. Minangka anggota, sampeyan kudu gawe jadwal seminggu sadurunge.
  • Perusahaan iki saiki diduweni dening Warren Buffet. Dheweke dadi anggota ing taun 1995 lan perusahaane Berkshire Hathaway tuku perusahaan kasebut ing taun 1998.

2. Jet V2

Jet V2 Kab minangka perusahaan swasta sing paling anyar amarga didegake ing taun 2015. Iki minangka perusahaan layanan charter nanging akeh layanan liyane kaya kertu jet lan penjualan pesawat. Layanan iki apik tenan.

Ayo kula pitutur marang kowe carane. Elinga yen wong-wong sing charter jet pribadi wong sugih majorly lan padha duwe pilihan lan raos tartamtu. Kasur sing digunakake dilengkapi linen sing padha karo sing digunakake dening pelanggan utawa penumpang ing omah.

V2 Jets interior jet pribadi
Jet V2 Kab

Wis dadi akeh pesawat ing pembuangan. Sampeyan bakal mbayar $4,000 nganti $5,000 ing jet midsize kayata Cessna Citation X nalika kerajinan abot kayata Challenger 605 bakal biaya sampeyan kira-kira $7,500 nganti $10,000. Sampeyan mbutuhake kabar paling sethithik patang jam sadurunge sampeyan bisa nggunakake jet.

iklan

iklan

Uga maca: Preian Mewah Kanthi Anggaran: Nggawe

3. Roda Up

Roda Up iki dibukak ing 2013. Iki diadegaké déning Kenny Dichter. Sampeyan ngerti, Dichter sing padha sing ngedegake Marquis Jet. Marquis Jet nuwuhake kertu Jet. Perusahaan kasebut nggunakake opsi pay as you go charter. Pilihan iki cukup beda saka pilihan kertu jet. Kita rembugan ing ndhuwur.

Perusahaan iki minangka salah sawijining perusahaan jet pribadi paling dhuwur sing nggunakake pilihan kasebut. Dheweke duwe sekitar 15 pesawat Citation Excel / XLS ukuran tengah 54 turboprop Beechcraft King Air 350i. Kanggo pesen pesawat, sampeyan butuh biaya wiwitan siji-wektu $17,500 lan mbayar iuran taunan $8,500 wiwit taun kapindho.

Cessna 750 Citation gadhahanipun Wheels Up perusahaan jet pribadi
Cessna 750 Citation gadhahanipun Wheels Up perusahaan jet pribadi

Pemesanan luwih disenengi amarga sampeyan bisa pesen nalika menehi kabar 24 jam. Sing arang banget ditemokake, mula dadi kauntungan dadi bagean saka perusahaan.

4. VistaJet

Salah sawijining perusahaan jet pribadi paling dhuwur yaiku VistaJet. Nduwe daya tarik global lan misuwur minangka siji-sijine perusahaan sing nawakake layanan global karo pesawat. Sing apik tenan. Liyane nindakake fungsi sing padha nanging ora mung nggunakake pesawat. Iki mung ditindakake dening VistaJet.

Ora ana biaya posisi kanggo anggota lan minangka upaya VistaJet kanggo nyetel jangkah sing nyebabake pambusakan biaya kasebut. Perusahaan iki duwe luwih saka 70 Jet Global lan Challenger sing beroperasi ing luwih saka 187 negara ing donya.

VistaJet perusahaan jet pribadi

Iki diluncurake ing 2004 lan ngoperasikake keanggotaan program Jet Card lan keanggotaan charter on-demand. Regane antara $1.4 yuta $ nganti 1.9 yuta saben wulan kira-kira 120 jam gumantung saka jinis jet.

Sampeyan entuk perpustakaan sing dikurasi dening Heywood Hill ing layanan pesawat lan sampeyan mbutuhake kabar 24 jam. Uga nggunakake pilot sing disertifikasi bandara salju sing tegese sampeyan ngakses lokasi sing ora biasa. Sampeyan bisa maca liyane babagan VistaJets kene.

Nganyari (September 2020): VistaJet Ngenalake Sewa Jet Dinamis Saben wulan

iklan

VistaJet mung ngenalake sewa jet dinamis saben wulan kanggo para pelanggan. Iki minangka sewa jangka pendek sing nawakake jet pribadi lan kru khusus kanggo para pelanggan nganti telung sasi. Biaya saben wulan tetep kalebu nganti 50 jam panggunaan saben wulan lan jam tambahan bisa kasedhiya saben panyuwunan kanthi tarif sing luwih murah.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Sewa jet dinamis anyar iki kalebu pesawat saka armada VistaJet, kayata

  • Challenger 8 super-mid 350 penumpang,
  • 10 penumpang Challenger 605,
  • 14 penumpang Challenger 850.

VistaJet uga wis nyatakake yen bakal posisi pesawat pribadi ing bandara paling cedhak karo pelanggan karo kru darmabakti siap mabur kapan lan ing ngendi wae sampeyan perlu. Kru tambahan uga bisa diwenehake yen sampeyan butuh.

5. XoJet

Iki rada beda karo NetJets lan mung dianggo karo rong model. Wis Cessna Citation X lan Challenger 300 seri jet. Wis 41 jet lan kerja sama karo luwih saka 1,300 pamilik pribadi.

Iki ditrapake mung kanggo klien sing winates, nanging uga duwe kauntungan kanggo nyuda biaya pesawat. Iki ngoperasikake model on-demand adhedhasar keanggotaan. Sampeyan bakal mbayar simpenan $200,000 kanthi tarif saben jam tetep $8,500. Kabar pesenan sing dibutuhake yaiku 12 jam.

XOJet
XOJet

iklan

Sadurunge aku lali, perusahaan nyewa jet pribadi iki didegake ing taun 2006. Klik kene kanggo luwih akeh babagan XoJet

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

6. JetSmarter

JetSmarter yaiku perusahaan jet pribadi liyane sing mlebu ing dhaptar perusahaan jet pribadi ndhuwur sing didegake ing 2013. Iku cukup cedhak. Nduwe fitur khusus penerbangan sing dijadwalake lan bisa ngakses penerbangan kosong. Ya, iku cukup mbingungake utawa aku kudu ngomong anyar kanggo akeh wong sing ora ana ing industri. Iki uga diarani penerbangan bali kosong lan nuduhake penerbangan sing wis dipesen klien liyane mung siji cara.

JetSmarter

Pesawat kasebut nduweni kaluwihan nyedhiyakake penerbangan gratis tanpa watesan kanthi keanggotaan lan ana luwih saka 800 mitra operator lan 4,000 jet sakabèhé. Nduwe ragad taunan $ 15,000 lan sampeyan duwe syarat kabar pesenan enem jam. Wis kaya Jay Z minangka investor.

7. Jet Pribadi Delta

Iki didegaké ing taun 1984 lan minangka anak perusahaan Delta Airlines. Delta Airlines nawakake kertu Jet lan charter on-demand. Ana upgrade kanggo anggota saka SkyMiles arang-arang ing sasi.

Iki dibedakake kanthi kemampuan kanggo ngeterake fliers komersial menyang tujuan sing dipilih kanthi nggunakake jet bisnis. Wis luwih saka 70 jet. Regane 2.5 yuta SkyMiles kanggo kertu jet #25,000 lan upgrade kanggo flyer komersial ing #300 - $800. Wektu pesenan dibutuhake 10 jam.

Jet Pribadi Delta

iklan

Wiwit diluncurake, dheweke duwe perusahaan entuk armada sing Lufthansa lan liya-liyane partner karo perusahaan charter sing kalebu Etihad lan Victor supaya bisa nahan pelanggan premium.. Klik kene kanggo liyane ing Delta jet pribadi.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Delta Jets mung nambah limang jet pribadi anyar menyang armada ing kategori jet pribadi cahya, midsize, lan super midsize.

Related Artikel: Maskapai Paling Apik ing Donya 2019: Kepiye Maskapai Singapura Nindakake?

8. JetLinx

JetLinx iki dibukak ing 1999 lan nawakake Manajemen pesawat lan kertu Jet. Iki dibedakake kanthi kepemilikan terminal pribadi ing 14 kutha AS. Saben kutha duwe tim layanan dhewe. Perusahaan iki duwe luwih saka 90 jet ing kabeh kategori.

Kanggo kertu klub, sampeyan kudu mbayar $12,500 lan sampeyan mbayar $17,500 lan Kartu Eksekutif. Tarif saben jam antara $3,375 lan $8,250 gumantung saka jinis pesawat. Sampeyan kudu menehi kabar pesenan paling sethithik 48 jam. Ana uga layanan transaksi mobil sing ditawakake para anggotane kanggo lelungan.

9. Stratosjet Charters, Inc.

iklan

Perusahaan iki adhedhasar ing AS lan luwih broker tinimbang perusahaan jet pribadi sing nyata. Pancen dhasar beda karo perusahaan liyane. Iku partners karo liwat 5,000 jet o macem-macem ukuran kanggo kurban layanan charter. Kabeh pesawat sing dioperasikake duweke wong liya. Dheweke ora duwe apa-apa.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Stratosjet Charters minangka perusahaan jet pribadi liyane sing apik banget

Apa sing ditindakake yaiku nawakake layanan broker liwat operator lan pemilik pribadi. Kerjane karo pelanggan kanggo nyedhiyakake apa sing dibutuhake. Layanan kasebut kasedhiya liwat anggota kertu utawa rega sing dikarepake. Keanggotaan kertu jet nawakake kasedhiyan barang-barang tartamtu lan nempatake kanthi tarif tetep nalika rega panjaluk ora njamin apa-apa.

Delengen iki link kanggo liyane ing StratoJet.

10. PrivateFly

Iki uga berorientasi jaringan. Iku uga makaryakke dening centralizing utawa nggawa bebarengan nomer akeh jet pribadi saka kabeh ndonya. Iku sadean kursi kanggo eksekutif serius. Apa sampeyan ngerti Priceline utawa Orbit? Iku makaryakke kaya wong-wong mau.

Perusahaan iki ngaku duwe akses menyang luwih saka 7,000 pesawat sing ndadekake dheweke fleksibel. Iki dibedakake kanthi nyedhiyakake charter helikopter lan penerbangan pet. Kanggo informasi luwih lengkap babagan PrivateFly, sampeyan bisa mriksa kene.

11. Jettly, salah sawijining perusahaan jet pribadi paling dhuwur

iklan

Jettly kayane laras karo kasunyatan jaman saiki. Dheweke wis nindakake keajaiban kanthi pariwara online. Iki katon ing sawetara wilayah minangka platform lelungan udara pribadi lan gaya urip sing paling cepet berkembang. Sampeyan bisa mbandhingake karo Uber nanging mung wektu iki, kanggo pesawat lan dudu mobil. Wis app sing menehi akses klien kanggo mriksa prices lan jadwal penerbangan mung saka kamar.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dheweke nawakake pesawat saka kabeh ukuran lan helikopter. Dheweke uga partner karo pemilik pribadi. Priksa kene kanggo liyane ing Jettly.

12. JetSuiteX

Salah sawijining perusahaan jet pribadi paling dhuwur yaiku JetSuitex. Perusahaan iki iku anak perusahaan saka JetBlue. Iku babagan pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin biaya-efektif. Alesané cukup prasaja; minangka klien, sampeyan milih tuku mung tiket siji utawa yen pilihan sing paling apik kanggo charter kabeh pesawat, sing uga bisa diatur.

Iku mung bisa operate ing pesisir kulon Amerika Serikat. Mrikso link iki kanggo liyane ing JetSuiteX.

13. Globeair

Kita wis kulo apik lan iku meh rampung. Ing antarane perusahaan jet pribadi paling dhuwur, Globeair nglayani komunitas Eropa sacara eksklusif. Uga duwe lan ngoperasikake armada jet. Iki minangka penyimpangan saka sawetara perusahaan jet pribadi liyane. Wis Citation C510 Mustang sing makaryakke kang sudo substansial, biaya mlaku jet amarga mbutuhake mung siji pilot.

iklan

Elinga pesenan sikil kosong sing wis diomongake sadurunge amarga uga nawakake layanan kasebut. A faktor mbedakake iku padha mbukak lan layanan kargo Express kang bantuan ing pangiriman urgent saka dokumen lan bingkisan cilik liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

14. Jet Kraton

15. Piagam Jet Pribadi

Sewa Jet Pribadi

Private Jet Charter wis ana ing bisnis luwih saka 30 taun, ngatur penerbangan charter pribadi kanggo klien profil dhuwur ing ndonya. Padha duwe rekaman safety Fantastic nyedhiyani layanan VIP nyata kanggo klien sing.

Pira regane Jet Pribadi?

Jawaban prasaja yaiku "Akeh". Akeh tenan. Nanging ing kene, akeh wong sing duwe dhuwit akeh lan sing bisa uga katon akeh kanggo sampeyan, sejatine ngganti liyane.

Lan uga, akeh wong duwe jet pribadi. Cukup mriksa info iki grafis jet pribadi selebriti utawa jet pribadi sing diduweni dening selebriti.

Dadi pira regane jet pribadi?

Yen sampeyan takon pinten biaya kanggo tuku jet pribadi, banjur jawabane cukup prasaja; Akeh kaya sing wis dakkandhakake. Yen sampeyan takon pinten biaya kanggo operate jet pribadi, banjur wiwit dadi luwih rumit, nanging isih akeh.

Pira regane jet pribadi?

iklan

Mung ana rong faktor sing kudu ditimbang nalika mriksa label rega ing jet pribadi anyar: Apa sing nggawe? Lan Apa ukuran.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Ana pitung kelas jet pribadi adhedhasar ukuran;

  1. Jet sing entheng banget
  2. Jet ringan
  3. Jet ukuran menengah
  4. Jet super ukuran agêng
  5. Jet gedhe
  6. Jet jarak adoh
  7. pesawat VIP
  1.  Jet Sangat Ringan (VLJ):

Iki minangka sing paling cilik lan paling entheng saka kabeh jet kanthi bobot lepas landas sing luwih entheng tinimbang pesawat FAR Part 23 12,500 watesan pound. Biasane disetujoni kanggo dioperasikake dening pilot siji lan biasane nggawa ing endi wae antarane 3 nganti 7 penumpang lan duwe jarak mabur kira-kira 1000 nmi utawa luwih. Conto yaiku Citation Mustang sing dikembangake dening Cessna, Embraer Phenom 100, lan Honda Jet. Biasane regane rata-rata $4.4M.

  1.  Jet cahya:

Jet iki umume luwih gedhe lan luwih cepet tinimbang jet sing entheng banget lan luwih populer. Biasane mabur 6-8 penumpang lan jarak rata-rata 1953 nmi. Kanggo tuku jet kelas iki, sampeyan kudu duwe kira-kira $10Million dolar kanggo nyisakke.

Jet Cahya

Conto kalebu: Beechcraft Premier, Cessna Citation Jet/CJ1/2/3, Cessna Citation II/Bravo/Ultra/Encore, Hawker 400, Learjet 31, Learjet 40 lan Embraer Phenom 300.

  1.  Jet ukuran menengah

iklan

Jet pribadi iki cocok kanggo penerbangan jarak sing luwih dawa kayata penerbangan saka kutha siji ing bawana menyang kutha liyane ing bawana sing beda. Padha bisa mabur bab 9 penumpang lan duwe kadohan rata-rata 2500nmi: Padha biaya nang endi wae watara $16million dolar utawa liyane. Conto kalebu Citation Excel/XLS(+), Hawker 800/750/850/900/1000,  Learjet 45  lan Learjet 60

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

  1. Jet super ukuran agêng

Iki ngendi kita miwiti kanggo pirembagan bab spasi kabin amba, kemampuan dhuwur, kacepetan luwih, lan malah luwih dawa. Gambar jet pribadi sing sampeyan deleng sing nggawe sampeyan pengin duwe jet pribadi bisa uga salah sijine sing luwih gedhe.

Jet super ukuran agêng

Biasane mabur 10 nganti 11 penumpang lan duwe jarak penerbangan rata-rata 3500 nmi lan regane udakara $25 yuta. Conto kalebu: Bombardier Tantangan 300/350, Cessna Citation Sovereign, Cessna Citation X, Dassault Falcon 50, Gulfstream G200/G250 lan Hawker 4000

  1. Jet gedhe

Padha luwih gedhe tinimbang jet super midsized lan temenan biaya luwih. Uga, amarga luwih gedhe, dheweke mabur luwih suwe. Dheweke mabur rata-rata 4000nmi lan biasane nggawa 13 nganti 14 penumpang lan regane rata-rata $ 35 Yuta. Conto yaiku Gulfstream G500, Bombardier Challenger 600, Dassault Falcon 2000(ER), Dassault Falcon 900, Embraer Legacy 600/650

  1. Jet jarak jauh
Jet jarak jauh sing dioperasikake dening JetBlue

Bisa mabur nganti 19 penumpang, rata-rata luwih saka 6500 nmi lan rata-rata regane kira-kira $65 yuta. Conto yaiku Gulfstream G600, Gulfstream G650ER, Global 5000, Global 6000 lan Global 7500, Falcon 7x, lan falcon 8x.

  1. pesawat VIP

iklan

Iki biasane pesawat sing diowahi dadi jet bisnis. Biasane digunakake dening tim olahraga utawa VIP kanthi rombongan gedhe utawa korps pers kaya Presiden. Yen sampeyan mikir babagan jet kelas iki, pikirake jet Donald Trumps. Pira regane iki, bisa uga regane $ 50 yuta nganti milyar. Iku uga nerangake karo akeh pangaturan dhewe. Iki minangka jet pribadi utama.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Jet bisnis Boeing dioperasikake mung perusahaan jet pribadi sing paling dhuwur

Biaya mlaku jet pribadi

Kanggo njawab pitakonan kasebut, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang;

  1. mabur menyang ngendi?

Ya, luwih adoh sampeyan mabur, luwih akeh bahan bakar jet sing bakal dibakar, mula biaya operasional luwih akeh. Sampeyan uga kudu mbayar kru penerbangan luwih akeh amarga iku pramugari jet pribadi lan pilot wis clocking ing jam liyane.

  1. Sampeyan mabur ing pesawat apa?

Yen sampeyan mabur jet sing luwih cilik, sampeyan mesthi bakal ngobong bahan bakar sing luwih sithik. Mabur kanthi jarak sing luwih cendhek lan ngeculake kru penerbangan sampeyan luwih awal. Uga, jet sing luwih cilik njupuk luwih sithik papan ing gantungan supaya sampeyan uga bakal mbayar parkir luwih murah.

  1. Sapa pilot sampeyan?

Inggih, pilot primum ngisi sewa saben jam. Lan yen sampeyan pengin mabur pribadi, luwih becik sampeyan siyap mbayar pilot lan kru penerbangan sing paling apik.

  1. Sepira cepet sampeyan pengin tekan kono?

iklan

Pesawat duwe kacepetan cruse. Yen sampeyan mabur luwih cepet tinimbang kacepetan pelayaran, jet sampeyan dadi luwih ora efisien amarga sampeyan bakal ngobong bahan bakar lan jarake kurang. Dadi, mabur luwih cepet tinimbang sing kudune bisa larang banget

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Apa aku kudu tuku jet pribadi utawa Mung nyewa saka perusahaan jet pribadi?

Apa sampeyan bisa tuku utawa nyewa.? Kang bisa kanggo sampeyan anggere sampeyan bisa saged.

kesimpulan

Kita wis mlaku apik. Aku pracaya sampeyan wis enlightened lan iku cara iku temenan kanggo dadi. Ana ora kaetung perusahaan jet pribadi ing donya nanging kita wis klempakan ing mung ndhuwur perusahaan jet pribadi. Nanging saiki sampeyan ora kudu duwe dhuwit akeh kanggo mabur nganggo jet pribadi. Matur nuwun kanggo Udara Surf, sapa wae saiki bisa mabur pribadi.

Aku ora ngerti apa sing bakal sampeyan butuhake, nanging sampeyan bisa uga pengin nyewakake utawa nyewa siji utawa koordinasi nyewakake utawa nggawe tesis babagan iki. Apa wae sing arep sampeyan lakoni, aku yakin sampeyan bakal nemokake potongan iki migunani banget.


Nyebar katresnan

2 pikirane babagan "15 Perusahaan Jet Pribadi Paling Apik Forbes Kanggo Nyewa Jet Pribadi [2022 Dianyari]"

  1. Informatif banget! Saben perusahaan sing didhaptar ing kene duwe kaluwihan lan penawaran dhewe. Akeh perkara sing kudu dipikirake nalika milih jet pribadi. Nanging dhasare yaiku perusahaan-perusahaan kasebut bakal njamin kepenak lan kepenak nalika sampeyan njupuk pesawat. Aku duwe https://jetonset.com/ ing dhaftar sandi. Dheweke nawakake tawaran paling apik lan terjangkau ing charter jet pribadi!

    Reply

Ninggalake Komentar