Pemasaran Jaringan ing Nigeria (Bebener dicethakaké)

Foto penulis
Ditulis dening Godfrey

 

Nyebar katresnan

Apa sing diarani pemasaran jaringan ing Nigeria sejatine diarani pemasaran multi-level (MLM). MLM minangka teknik penjualan, adhedhasar ide jaringan. Iku gumantung ing salesman independen kanggo Recruit adol liyane menyang "downlines" sing dening maringi hadiah karo komisi kanggo saben dodolan padha gawé ing baris produk.

Ing istilah sing luwih gampang, yaiku praktik adol barang utawa layanan banjur entuk komisi saka barang utawa layanan sing sampeyan adol, uga entuk komisi saka dodolan sing direkrut.

iklan

Dadi supaya bisa urip ing marketing jaringan ing Nigeria, sampeyan kudu ngrekrut luwih akeh wong utawa adol luwih akeh produk utawa loro-lorone. Lan sadurunge sampeyan ngomong, aku ora bisa ngedol apa-apa, rampung maca artikel iki dhisik, sampeyan bakal ngerti yen ora mung sampeyan bisa ngedol, nanging rekrutmen luwih gampang lan luwih nguntungake.

Ayo kula pitutur marang kowe sawetara kaluwihan miwiti bisnis jaringan marketing ing Nigeria.

Pemasaran Jaringan ing Nigeria

Kaluwihan saka bisnis Network marketing ing Nigeria

Pemasaran jaringan minangka cara paling cepet kanggo entuk penghasilan ing Nigeria saiki, aku ngandhani bebener sing jujur. Yen sampeyan bisa ngrekrut wong 4 sing seneng bakul, mula karya sampeyan wis rampung, sampeyan bakal seneng-seneng saka komisi dhewe.

  1. Kemungkinan Income Gedhe
  2. Wiwitan wiwitan banget kurang
  3. Produk kualitas apik
  4. Penghasilan Sisa
  5. Kemungkinan kanggo skala
  6. Sistem leverage lan dhukungan
  7. Freedom
Pemasaran Jaringan ing Nigeria lan pinten sampeyan bisa entuk wulan
  1. Kemungkinan Income Gedhe
    Pemasaran jaringan ing Nigeria duweni potensi ngasilake penghasilan gedhe. Iki bisa yen sampeyan duwe downline gedhe lan dipercaya kula, kanggo duwe downline gedhe ora angel, mung butuh wektu. Sawise sampeyan nindakake pakaryan, sampeyan bakal entuk ganjaran. Bayangake yen wis rekrut 4 wong sing direkrut kanggo saben wong lan sampeyan entuk 5k saben wulan saka saben downline, kaya 5,000 x 20 = 100,000 (papat wong sing sampeyan rekrut dhewe lan 16 wong sing direkrut dening downline sampeyan). Lan iki mung tingkat kapindho (kabeh iku padha)
  2. Wiwitan wiwitan banget kurang
    Ana akeh perusahaan pemasaran jaringan ing Nigeria lan umume mbutuhake modal sithik yen dibandhingake karo keuntungan potensial. Bayangake miwiti bisnis kanthi investasi 20k lan 12 wulan mengko, sampeyan entuk 100k saben wulan (Ya, dudu skema cepet sugih).
  3. Produk kualitas apik
    Pemasaran jaringan gumantung ing produk kualitas sing bisa digunakake. Dheweke malah wis maju nggawa produk-produk terobosan. Sawise sampeyan gabung karo jaringan sing apik, biasane duwe produk kualitas apik.
  4. Penghasilan Sisa
    Iki minangka bagean paling apik babagan pemasaran jaringan ing Nigeria. Sampeyan dibayar kanggo karya sing ora ditindakake. Bayangake, wong liya nyambut gawe kanggo sampeyan lan sampeyan dibayar? Sisih paling apik, nalika wong liya ing downline sampeyan ngrekrut wong anyar, terus nggawe penghasilan residual kanggo sampeyan (ngrekrut wong lan nampa komisi saka kabeh dodolan sing digawe dening dheweke adhedhasar sepira jerone downline sampeyan).
  5. Kemungkinan kanggo skala
    Bisnis iki lan tansah berkembang. Ora kaya toko yen sampeyan wis ngisi bekal, banjur kebak. Pemasaran jaringan ing Nigeria bisa terus berkembang sajrone downline sampeyan nindakake pakaryan, sampeyan bisa nggedhekake nganti ora ana watese,
  6. Sistem leverage lan dhukungan
    Kabeh perusahaan jaringan marketing apik ing Nigeria duwe kelompok dhukungan. Wong sing bakal mulang sampeyan bisnis. Ing kasunyatan, iku mung ing marketing jaringan sing wong cumadhang kanggo pitutur marang kowe secretes amarga yen sampeyan miwiti nggawe dhuwit, sawetara bagean enetering kanthong, supaya padha bakal pitutur marang kowe bebener.
  7. Freedom
    Sampeyan bisa kanggo dhewe. Sampeyan ora duwe boss ambegan mudhun gulu. Pemasaran jaringan ing Nigeria minangka kesempatan kanggo nyingkirake budaya kerja 9-5. Yen sampeyan gelem kerja cerdas, sampeyan bisa ninggalake kerja full time lan dadi networker. Iku bisa ditindakake, sampeyan mung kudu percaya lan sabar.
web:  Praktek Pemasaran Jaringan paling apik ing kabeh Wektu

Perusahaan pemasaran Jaringan paling apik ing Nigeria

Aku bakal nylametaké panjenengan masalah listing 30 utawa 40 perusahaan lan dhaftar mung 4 sing bener sing paling perusahaan jaringan marketing ing Nigeria. Perusahaan-perusahaan kasebut uga wis tahan uji wektu lan duwe model bisnis sing apik banget.

1. Oriflame

Pemasaran jaringan Oriflame

Sing pertama yaiku Oriflame. Iki minangka perusahaan Swedia sing nggawe kosmetik lan minyak wangi sing beroperasi ing luwih saka 60 negara. Kanggo gabung karo Oriflame, wong kudu mbayar kira-kira N4,490 minangka ragad registrasi lan 15,000 minangka kit wiwitan bisnis ing ngendi sampeyan bakal diwenehi produk kanggo digunakake utawa didol. Sawise sampeyan gabung, sampeyan bakal mikir kepiye carane bisa sukses karo Oriflame dening wong sing ngrekrut sampeyan lan sampeyan bakal sukses.

Yen sampeyan direkrut dening wong sing mung peduli karo awake dhewe, mula sampeyan kudu ngerti proses kasebut dhewe. Matur nuwun, Oriflame duwe sawetara tutorial sing apik tenan babagan carane nggawe bisnis.

Bisnis luwih kaya tuku lan adol, amarga sampeyan ora kudu nggawa wong kanggo ndhaptar yen sampeyan bisa adol produke. Yen sampeyan bisa ngedol produk ing wektu sing padha lan nggawa wong (sing aku nindakake), sampeyan bisa entuk jutaan ing taun pisanan sampeyan.

Kaya sing wis dingerteni, iki minangka perusahaan manufaktur kosmetik lan minyak wangi lan ana ing ceruk kaendahan lan nggawe adol produk luwih nyenengake. Aku pribadi nyaranake jaringan iki. Aku bakal ngandhani alesanku kene. Yen sampeyan pengin gabung lan dadi tim lan entuk metode langkah demi langkah, gabung nganggo link iki: klik kene lan ndhaftar.

Elinga yen sawise ndhaptar, sampeyan kudu ngeklik toko kanggo tuku sawetara produk (Kudu produk regane nganti 15k) banjur aku bakal weruh sampeyan ing dashboard lan hubungi sampeyan. Alesan aku ora ngeculake baris kene amarga aku ora pengin mbuwang energi sing kudu digunakake kanggo mulang wong sing ndhaptar wong sing mung arep takon.

Bener, sampeyan ora kudu tuku produk sawise ndhaptar, sampeyan bisa miwiti iklan produk langsung sampeyan ndhaftar utawa malah sadurunge sampeyan ndhaptar, banjur nalika sampeyan entuk pesenan, sampeyan saiki bisa nggunakake dhuwit kanggo tuku produk pisanan lan ngirim marang wong. Disaranake sampeyan tuku produk sanalika sawise ndhaptar.

Elinga, saben bisnis angel ing wiwitan, nanging kanthi bimbingan lan bimbingan sethithik, sapa wae bisa dadi profesional. Yen sampeyan ngomong ora bisa ngedol lan ora bisa nggawa wong, sampeyan mung matesi dhewe.

Ngapunten, aku wis mbuwang akeh wektu kanggo ngucap, ayo nerusake.

2. Norland

Sing nomer loro yaiku Norland. Norland Nigeria, perusahaan Pemasaran Jaringan Nigeria sing diadegake ing 2008, adhedhasar ing jantung wilayah komersial, industri, lan omah ing Lagos.

Iki minangka bisnis penjualan langsung sing ana ing industri kesehatan. Norland miwiti perjalanan ing Nigeria kanthi markas ing Ikeja. Kanggo gabung karo bisnis pemasaran jaringan Norland, biaya registrasi antara 87,000 naira nganti 1,350,000 naira. Yen sampeyan gabung karo paket sing luwih dhuwur, sampeyan entuk dhuwit luwih akeh.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Paket Norland International.

  1. Tingkat Anggota Senior -N87,000
  2. Tingkat anggota perunggu -N160,000
  3. Level anggota perak –N350,000
  4. Tingkat anggota emas -N700,000
  5. Inten –N1,350,000

3. Helping hand internasional

Ngewangi tangan internasional minangka perusahaan pemasaran jaringan populer liyane ing Nigeria. Kanggo miwiti, sampeyan kudu ndhaptar kanthi $40.

Bantuan tangan nggunakake sistem pemasaran matriks 2 × 2 lan 2 × 5. Yen sampeyan nduweni kualifikasi, sampeyan duwe hak kanggo entuk hadiah ing ngisor iki

  • Bonus sing cocog
  • Bonus rujukan
  • Dana omah
  • beasiswa
  • Lelungan mbayar
  • Cars
  • Insentif promosi
web:  Dhaptar bisnis penghasilan saben dina ing Nigeria

Saiki, bantuan internasional ngoperasikake luwih saka 12 negara Afrika, Amerika lan Asia kanthi kantor pusat ing negara Lagos Nigeria.

4. Alliance In Motion (AIM) Global

Alliance in Motion Global didegaké ing 2009 dening Michael O'Neill. Iki minangka perusahaan pemasaran jaringan sing mbantu wong golek dhuwit kanthi adol produk, kanthi macem-macem paket penghasilan sing kasedhiya.

iklan

iklan

Paket registrasi kalebu:

  • Paket wiwitan global -N38,000
  • Paket Entrepreneur -N114,000
  • Bisnis internasional -N266,000
  • Paket mega global -N700,000

Product:  Suplemen panganan herbal lan organik.

Cara Miwiti Bisnis Pemasaran Jaringan ing Nigeria

Saiki kita wis ndeleng sawetara keuntungan saka miwiti bisnis marketing jaringan ing Nigeria, ayo kang miwiti njupuk menyang apa sing bener miwiti siji.

Pemasaran jaringan bisa uga angel lan gampang ing wektu sing padha. Yen sampeyan nindakake kanthi cara sing salah, sampeyan bakal gagal kaya wong liya sing nganggep iki minangka penipuan, nanging yen sampeyan nindakake kanthi bener, sampeyan bakal takon dhewe apa sing wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun iki. .

1. Pilih perusahaan sing pas kanggo gaya urip sampeyan

Langkah pisanan kanggo miwiti marketing jaringan ing Nigeria yaiku milih perusahaan jaringan sing cocog kanggo gaya urip sampeyan. Iki minangka hukum sing bener, lan yen sampeyan nindakake kanthi bener, kabeh perkara liyane bakal ditambahake marang sampeyan. Yen sampeyan salah milih dhewe, sampeyan bakal gagal.

Ayo kula sijine iki ing perspektif. Oriflame minangka jaringan kecantikan lan anggota kasebut diarani konsultan kecantikan. Kabeh sing kudu ditindakake dening wong-wong iki yaiku ngedol marang wong sing pengin dadi ayu lan nambah warna kulit lan liya-liyane. Norland luwih minangka perusahaan obat lan target pelanggan yaiku wong sing lara kaya wong sing nandhang diabetes lan kanker lan liya-liyane. Sampeyan kudu mutusake apa sing arep didol lan yen sampeyan bisa ngedol.

Secara pribadi, aku melu Oriflame amarga aku seneng niche kaendahan. Lan carane aku adol, Aku nulis artikel babagan kaendahan lan kirim ing TikTok lan apa status app, lan wong chatting kula nganti ngandika kasengsem ing produk. Ing wektu iku, aku ngandhani yen dheweke bisa tuku langsung saka aku, utawa bisa ndhaptar lan tuku luwih murah. Sawetara mung bakal tuku, sawetara bakal ndhaftar.

Yen sampeyan kepengin melu Oriflame, klik kene lan ndhaftar lan aku janji bakal nuntun sampeyan liwat kabeh proses. Sawise sampeyan ndhaptar, sampeyan bakal katon ing dashboard lan aku bakal nelpon sampeyan kanggo nuntun sampeyan.

2. Pilih perusahaan sampeyan lan pasar sampeyan bisa mbayar

Salah sawijining tantangan pemasaran jaringan paling gedhe ing Nigeria yaiku registrasi kadhangkala curam. Contone, Paket paling murah kanggo gabung karo Norland yaiku #87,000 (Wolung puluh pitu ewu naira), dene Oriflame duwe paket entri kurang saka #15,000.

iklan

Dadi yen sampeyan mahasiswa utawa nom-noman sing ora duwe kanca (amarga sampeyan wiwit dodolan saka kanca) sing ora duwe 87k, luwih becik sampeyan gabung karo Oriflame. Yen sampeyan saiki ana ing siklus 200k geng, sing luwih larang kanggo sampeyan.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Nanging siji prekara sing dakkarepake yaiku luwih gampang adol sing luwih murah tinimbang adol sing luwih larang. Aku duwe kawruh langsung babagan iki.

3. Recruit wong tengen

Bagian iki ora gampang dikontrol, nanging paling ora, coba. Ana wong sing lair bakul. Yen sampeyan bisa ngenali wong kasebut ing campuran sampeyan, lakoni kabeh sing dibutuhake kanggo merekrut wong kasebut.

Alasane yaiku yen sampeyan entuk bakul lair ing downline sampeyan, sampeyan bakal entuk manfaat saka suksese. Nyatane, yen sampeyan bisa ngrekrut bakul lair ing downline, sampeyan bisa uga ora perlu kerja maneh amarga bakal adol barang sampeyan nalika sampeyan turu.

4. Priksa manawa sampeyan duwe hubungan karo upline sampeyan

Wong sing ngrekrut sampeyan biasane ngerti akeh rahasia. Ngobrol karo dheweke lan takon dheweke mulang babagan cara bisnis kasebut. Nyatane, sampeyan bisa uga njaluk bantuan kanggo ngrekrut downline pisanan, lan percaya marang aku. Aku wis nindakake kanggo sawetara wong.

web:  Struktur Gaji Bank Akses: Pira Entuk Staf Bank Akses?

iklan

Ayo dheweke nambahake sampeyan menyang kabeh grup whats app lan telegram sing bakal mbantu sampeyan sukses. Sawise sampeyan ana ing sisih sampeyan, sampeyan kudu sukses ing marketing jaringan ing Nigeria.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Njupuk bisnis kanthi serius

Aku malah ora ngerti kok iki nomer 5, tinimbang nomer 1. Yen sampeyan pengin sukses ing marketing jaringan ing Nigeria, sampeyan kudu njupuk bisnis serius. Sampeyan kudu nyetel target, sampeyan kudu nyambungake karo wong liya ing jaringan sampeyan.

Sampeyan kudu nindakake kaya yen urip sampeyan gumantung. Miwiti biasane sing paling angel, nanging yen sampeyan nyambungake karo wong liya sing ana ing jaringan, sampeyan bakal kaget amarga gampang banget. Sampeyan bisa nggawe target ngirim video obrolan anyar ing aplikasi apa saben dina utawa ngobrol karo wong acak saben dina. Iku kabeh gumantung ing gaweyan lan jinis gaweyan.

Eling nyambut gawe sing pinter, ora mung susah.

Apa penghasilan saben wulan saka pemasaran jaringan?

Gumantung ing jaringan apa sing digunakake, sampeyan bisa nggawe ing ngendi wae antarane 5k nganti sèket yuta saben wulan. Nanging ayo dadi nyata, sampeyan ora bisa nggawe jumlah kasebut nalika sampeyan miwiti. Sampeyan kudu ngentekake sawetara taun ing program kasebut.

iklan

Ing Oriflame, contone, sawise nglampahi 8 kanggo 12 sasi karo perusahaan lan nindakake apa sing wis tindakake langkah-langkah kanggo nindakake, sampeyan kudu nggawe saben wulan income saka #150,000 naira lan ngetang.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Dadi yen sampeyan takon pinten sampeyan bisa nggawe saka marketing jaringan ing Nigeria, sampeyan kudu nggawe babagan #150,000 sasi sawise 8 kanggo 12 sasi nggarap perusahaan. Maneh, iki gumantung banget marang perusahaan. Perusahaan kanthi biaya mlebu sing luwih dhuwur bakal nggawe dhuwit luwih akeh, nanging biasane luwih angel entuk sampeyan.

Kepiye carane bisa ngatasi rasa wedi babagan pemasaran jaringan?

Kepiye carane bisa ngatasi rasa wedi babagan pemasaran jaringan?

Ngatasi rasa wedi marketing jaringan pancen gampang. Kaping pisanan, rasa wedi iku ana ing sirahmu. Sampeyan kudu mutusake yen sampeyan ora wedi maneh lan miwiti nindakake.

Nanging wedi uga butuh kerja. Mangkene cara praktis kanggo ngatasi rasa wedi babagan pemasaran jaringan ing Nigeria:

  1. Nerangake rasa wedi marang upline sampeyan. Dheweke wis ana sadurunge, mula dheweke ngerti kepiye carane ngatasi rasa wedine dhewe.
  2. Tindakake proses sing bener. Ana proses. Lungguh lan atur strategi. Penyebab rasa wedi nomer siji yaiku kurang persiapan. Yen sampeyan ora nyiapake, sampeyan dadi wedi ngganggu awake dhewe.
  3. Miwiti kanthi ngomong karo kulawarga lan kanca-kanca dhisik. Kapercayan sing sampeyan kumpul saka ngobrol karo dheweke bakal nambah kapercayan umum sampeyan.
  4. Aku pengin mbaleni nomer 2 maneh. Mesthi ana proses sing digunakake para upline sampeyan. Contone, uplineku ora ngomong karo wong, dheweke nggawe video ing facebook lan whats app lan ngiklanake produk lan crita sukses banjur wong takon dheweke supaya bisa ndhaptar. Temokake proses kasebut, mesthi ana rahasia sing ora dicritakake. (PS: Yen sampeyan ndhaptar ing ngisor iki, aja ragu-ragu ngobrol karo aku supaya aku bisa nuduhake prosesku; artikel iki mung salah sijine)

Yen sampeyan kasengsem ing Oriflame, banjur maca artikel iki kanggo ndeleng liyane saka apa iku jaringan paling apik ing Nigeria

Tembung pungkasan

iklan

Pemasaran jaringan ing Nigeria ora luwih angel tinimbang tuku lan adol. Nyatane, luwih gampang. Yen sampeyan ndeleng kanthi pikiran sing mbukak, sampeyan bakal ngerti apa sing kita ucapake. Iku luwih gampang tinimbang sing sampeyan pikirake, sampeyan mung kudu duwe kekarepan kanggo nguber.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Pemasaran jaringan dudu investasi ing ngendi sampeyan bakal nyelehake dhuwit lan dhuwit bakal ngasilake dhuwit luwih akeh, ora, sampeyan kudu nggawe sawetara karya ekstra. Nanging percaya marang aku, iku worth iku.


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar