Pakaryan Angkatan Laut paling apik ing tentara AS

Foto penulis
Ditulis dening Emeka Eregbu

 

Nyebar katresnan

Bangga nglayani negara kita kanthi pakurmatan minangka tujuan kabeh personel militer, kalebu perwira angkatan laut. Lan nalika sampeyan bisa uga duwe sawetara dalan sing beda kanggo milih nalika arep mutusake apa jinis pekerjaan perwira angkatan laut sing dikarepake ing Angkatan Darat AS, kabeh pakaryan kasebut duwe ganjaran lan bebaya dhewe.

kanthi 336,978 personel ing tugas aktif lan 101,583 ing Ready Reserve, Angkatan Laut Amerika Serikat minangka cabang layanan militer paling gedhe nomer telu saka Amerika Serikat babagan personel.

Pakaryan Angkatan Laut paling apik ing tentara AS

iklan

Kaya sing sampeyan bayangake, pejabat sing ngladeni militer lan ngetrapake hukum ing Amerika Serikat wis dipotong kanggo dheweke. Kaya sing sampeyan bayangake, proyek kasebut ora gampang ditindakake lan mbutuhake latihan lan pengalaman sing ekstensif sadurunge.

Ana sawetara pakaryan perwira angkatan laut sing kasedhiya ing Angkatan Darat AS. Minangka perwira angkatan laut, sampeyan bakal bisa nglamar kerja ing salah sawijining cabang Angkatan Darat AS. Sampeyan malah bakal bisa ngandhani tentara ing cabang apa sing sampeyan pengin kerja. 

Saka piloting helikopter serangan kanggo manning garis ngarep ing misi darat, lan kabeh ing antarane, dadi perwira angkatan laut teka karo swathe tanggung jawab.

Sapa sing dadi perwira angkatan laut?

Perwira angkatan laut yaiku wong sing wis entuk jabatan minangka perwira ing Angkatan Laut Amerika Serikat. Iki bisa ateges dadi ensign utawa letnan kelas junior, gumantung saka tingkat pendidikan lan pengalaman. Ensigns biasane kelas paling murah saka perwira militer ing angkatan laut, amarga lagi anyar ing karir.

Letnan junior kelas, utawa LJG, uga pangkat anyar kanggo akeh personel angkatan laut. Sanajan anyar ing proyek kasebut, LJG lan panji duwe tujuan gedhe ing ngarep - dadi letnan utawa kapten lan pungkasane nganti tekan laksamana.

Sampeyan bisa uga kasengsem ing 8 Proyek sing Bayar Paling Apik ing Ruang Keamanan Siber

Apa jenis pekerjaan perwira angkatan laut sing bisa aku pilih?

Sanajan ana macem-macem rute sing bisa ditindakake kanggo dadi perwira angkatan laut, kabeh pakaryan ing Angkatan Darat AS nduweni syarat tartamtu, mula penting kanggo nimbang apa sing dikarepake nalika milih. Diwiwiti saka pangkat perwira sing paling murah lan munggah menyang laksamana minangka alat sing kuat sing digunakake dening perwira angkatan laut nalika nimbang sapa sing dikarepake.

Pekerjaan Perwira Angkatan Laut paling apik tentara AS: Seragam Angkatan Laut

Dalan endi sing cocog kanggo aku?

Yen sampeyan pengin gabung karo militer lan duwe pendhidhikan sing cocog kanggo dadi perwira angkatan laut, banjur mlebu ing angkatan laut bakal cocog. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo gabung karo organisasi sing nawakake macem-macem kesempatan kanggo masa depan. Sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo dadi perwira lan nampa proyek sing dihormati ing militer negara kita. Luangkan wektu lan riset macem-macem cabang layanan lan syarate, amarga ana akeh proyek angkatan laut sing kasedhiya kanggo sing duwe gelar sarjana kanggo mesthekake sampeyan entuk kerja sing cocog kanggo sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara pakaryan perwira angkatan laut paling apik ing Angkatan Darat AS

Pakaryan Angkatan Laut paling apik ing tentara AS

12. Spesialis Intelijen Angkatan Laut:

Angkatan Laut Amerika Serikat nggoleki wong sing cerdas lan intuisi sing bisa nggunakake komputer kanggo nyimpen lan nliti data sing akeh. Personel iki ngamanake sistem jaringan lan nggunakake teknologi informasi supaya Amerika tetep aman.

Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nggawe teknik intelijen anyar lan ngetrapake metode sing bakal nyegah masalah keamanan nasional kedadeyan. Proyek iki mbutuhake sampeyan duwe mripat sing sregep kanggo rinci, uga pemahaman sing kuat babagan cara kerja sistem komputer ing abad kaping 21.

Spesialis intelijen laut duwe peran penting ing Angkatan Laut Amerika Serikat. Sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh informasi sing dibutuhake kanggo proyek lan bakal bisa ngumpulake informasi ing aktivitas mungsuh. 

Nanging priksa manawa sampeyan dadi pamireng sing apik amarga umume sampeyan bakal nindakake pakaryan dhewe. Penting yen sampeyan ngerti carane njaga rahasia sampeyan dhewe, amarga wong liya bisa nemokake yen ora. Yen sampeyan kuwatir yen ana wong sing ngerti rahasia sampeyan, mula luwih becik ora ngandhani sapa wae.

11. Perawat Angkatan Laut:

Korps Perawat Angkatan Laut Amerika Serikat minangka profesi medis sing nyedhiyakake perawatan medis kanggo angkatan bersenjata. Pakaryan kasebut bisa nggawa sampeyan ing saindenging jagad, dadi pilihan sing apik yen sampeyan ora golek karir sing stabil.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Perawat Angkatan Laut bakal duwe kesempatan kerja ing rumah sakit ing Angkatan Laut Amerika Serikat. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nyedhiyakake layanan medis kanggo wong ing cabang layanan sampeyan. Iki tegese sampeyan bakal duwe akeh sing kudu dieling-eling lan kudu disiapake kanggo kabeh sing bakal ditindakake. Yen sampeyan bisa njupuk peran administratif, mula iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan amarga ora nuntut fisik kaya ing pertempuran.

10. Urusan Umum

Urusan umum minangka kesempatan sing apik. Iki minangka proyek sing bakal ngidini sampeyan lelungan ing saindenging jagad lan ketemu wong anyar, uga promosi Angkatan Laut Amerika Serikat lan cabang layanan. Yen sampeyan seneng dadi pusat perhatian, mula proyek iki mesthine kanggo sampeyan!

urusan umum

Sampeyan kudu sinau carane ngirim pesen kanthi sampurna, tegese sampeyan kudu bisa ngomong kanthi jelas sajrone wektu sing akeh. Sampeyan uga kudu apik ing jaringan lan jaringan karo wong sing tanggung jawab. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngamanake karir sing stabil kanggo masa depan.

Yen sampeyan apik ing komunikasi pesen, banjur iki bisa dadi pilihan karir gedhe amarga sampeyan bisa dadi pasuryan 0f US Navy kanggo donya media.

9. Teknisi Teknik Sipil

Yen sampeyan seneng kerja langsung, ana macem-macem proyek teknisi teknik sipil sing kasedhiya. Pakaryan iki mbutuhake sampeyan dadi pimpinan sing apik nalika nerangake wong-wong sing kerja ing ngisor sampeyan. Iki minangka pilihan karir sing apik yen sampeyan seneng nggarap wong liya lan bisa komunikasi kanthi apik karo dheweke.

iklan

iklan

Peran teknisi teknik sipil yaiku sampeyan kudu nggarap kabeh perkara, gumantung saka apa sing dibutuhake cabang layanan sampeyan. Iki minangka peran sing penting banget lan sampeyan kudu tetep gaul karo kabeh sing kedadeyan supaya sampeyan bisa ngerti babagan owah-owahan. Sampeyan kudu tansah ngawasi tim sampeyan amarga dheweke butuh sampeyan nindakake pakaryan.

8. Korps Rumah Sakit Angkatan Laut

Yen sampeyan kasengsem dadi dokter lan uga duwe minat kerja ing korpsman rumah sakit Angkatan Laut, mula iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan. Dheweke tanggung jawab kanggo nyedhiyakake perawatan medis kanggo anggota angkatan bersenjata. Sampeyan bakal diwajibake mlebu kontrak lan kerja ing rumah sakit, supaya sampeyan bisa ndeleng pasien saben dina.

Dadi korps rumah sakit bisa dadi kerja keras nanging uga duwe sawetara mupangat, gumantung saka cabang layanan sampeyan. Sampeyan bakal kerja ing rumah sakit lan tanggung jawab kanggo ngurus wong liya ing saindenging jagad. Iki tegese sampeyan kudu dadi pemecah masalah sing apik banget.

Uga Waca: Cara Nggabungake Angkatan Laut Nigeria

7. Pengawas Lalu Lintas Udara Angkatan Laut

Pengawas Lalu Lintas Udara Angkatan Laut:Pekerjaan Perwira Angkatan Laut Paling apik tentara AS

Dadi ing Pengontrol Lalu Lintas Udara Angkatan Laut minangka tugas penting sing kudu nggawe pesawat mendarat kanthi aman ing landasan pacu. Sampeyan bakal duwe akeh tanggung jawab lan priksa manawa kabeh wis rampung kanthi bener kanggo kabeh pihak sing melu. 

Makarya minangka Pengontrol Lalu Lintas Udara Angkatan Laut bisa dadi stres lan mlebu ora gampang, nanging gampang diterjemahake menyang proyek sipil. Kaya pengontrol lalu lintas udhara sipil, dheweke tanggung jawab kanggo safety pesawat - mung ing Angkatan Laut, iki kalebu lapangan udara gedhe lan dek penerbangan saka operator pesawat.

Dadi pengontrol lalu lintas udhara laut tegese sampeyan bakal tanggung jawab kanggo navigasi pesawat lan kapal. Sampeyan kudu duwe pengalaman ing wilayah iki lan kudu ngerti cara kanggo nemtokake dalan sing ana ing sisih lor. Sampeyan uga kudu komunikasi karo kabeh pilot, menehi informasi sing dibutuhake kanggo navigasi kanthi aman.

6. Pendhidhikan Angkatan Laut

Dadi pendeta Angkatan Laut minangka peran sing penting banget. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nyedhiyakake tuntunan spiritual lan agama kanggo kabeh anggota militer sajrone wektu tentrem lan perang. Sampeyan kudu duwe katrampilan komunikasi sing apik kanggo nindakake pakaryan iki, amarga sampeyan kudu ngobrol karo wong sing beda agama.

iklan

Peran pendeta kudune sampeyan seneng banget karo apa sing sampeyan lakoni. Pakaryan bisa dadi angel amarga akeh tanggung jawab nanging iki amarga penting yen kita bakal terus nindakake kebaktian ing dina Setu esuk.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

5. Pengacara Angkatan Laut

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

iklan

Peranan pengacara angkatan laut penting banget kanggo sukses Angkatan Laut Amerika Serikat. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo menehi panuntun dhumateng legal kanggo kabeh anggota personel Naval.

Iki minangka peran sing penting banget lan sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nindakake kanthi apik, amarga sampeyan bakal duwe akeh urusan karo pengacara liyane sajrone pakaryan sampeyan. Sampeyan uga kudu disiapake kanggo akeh rapat, amarga iki tegese sampeyan bakal duwe apa-apa sajrone wektu luang.

4. Penyelam Angkatan Laut

Dadi penyelam Angkatan Laut ora gampang. Iki minangka proyek sing mbutuhake sampeyan mlebu ing jero banyu lan golek barang kanggo Angkatan Laut. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nemokake obyek sunken, ndandani kapal rusak, lan tugas liyane mbebayani. Sampeyan kudu duwe pengalaman nyilem sing apik sadurunge bisa nindakake proyek iki, amarga sampeyan bakal akeh banget ing jero banyu.

Uga, Sampeyan uga bakal tanggung jawab kanggo pindhah ing ngisor lumahing segara lan mriksa kapal, kapal selam, lan prau liyane. Penting banget yen sampeyan duwe tangan sing tetep nalika kerja ing jero banyu, amarga sampeyan bisa uga angel ambegan. 

iklan

Sampeyan kudu cukup kuwat fisik kanggo tetep ing jero banyu kanggo dangu lan ora bisa claustrophobic. Iki minangka salah sawijining proyek militer sing paling apik amarga sampeyan dibayar kanthi apik lan ora duwe tanggung jawab dibandhingake karo sawetara proyek liyane.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

3. Pilot Angkatan Laut

Yen sampeyan seneng mabur, Angkatan Laut minangka cara sing paling apik kanggo ndeleng jagad amarga nawakake karir minangka pilot. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mabur kapal Angkatan Laut lan ngrancang penerbangan. Dheweke bakal nggawa sampeyan lelungan menyang macem-macem papan, amarga sampeyan pengin ndeleng jagad iki.

Sampeyan kudu duwe tanggung jawab sing abot lan fokus banget ing pakaryan sampeyan. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo ngontrol lan navigasi tampilan gedhe pesawat.

Lapangan udara angkatan laut

2. US Navy master-at-senjata 

Iki padha karo Polisi Militer Angkatan Darat Amerika Serikat, sing ngetrapake disiplin lan njaga ketertiban militer.

Pakaryan master-at-arms Angkatan Laut AS penting banget amarga sampeyan bakal tanggung jawab kanggo njaga ketertiban lan keamanan ing pangkalan militer. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mesthekake yen kabeh wong manut aturan lan uga ora ana sing nyenengake utawa mbebayani. 

iklan

Sampeyan uga kudu mesthekake yen sapa wae sing tumindak kanthi cara sing ora cocog bakal ditangani langsung supaya ora kendhali.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Apa sawetara risiko sing ditindakake dening personel militer ing pakaryane?

Nalika sampeyan mutusake kanggo gabung karo pangkat militer, sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Sampeyan bakal nglayani negara sampeyan lan berjuang kanggo demokrasi lan kebebasan minangka perwira ing angkatan bersenjata kita. Iki dudu pakaryan sing bisa ditindakake saben wong, nanging yen sampeyan pengin ngladeni lan nglindhungi, mula kudu dideleng. Sampeyan njupuk risiko adoh saka kulawarga, resiko urip lan karir kanggo nglindhungi wong liya. Sanadyan iki kaya cara sing nyenengake kanggo golek dhuwit lan lelungan ing jagad iki, ora mesthi nyenengake yen adoh saka omah.

1. Navy SEAL:

Nomer siji ing dhaptar proyek perwira angkatan laut paling apik yaiku SEAL Angkatan Laut.

Yen sampeyan pengin dadi SEAL Angkatan Laut, sampeyan kudu kondisi fisik sing apik banget. Pakaryan iki mbutuhake kemampuan mental lan fisik, mula priksa manawa sampeyan siap kanggo tantangan kasebut! Latihan kanggo dadi anggota Angkatan Laut, Udara, lan Angkatan Laut - sing umum dikenal minangka SEAL - wis diterangake minangka brutal.

iklan

Sampeyan mbokmenawa bakal samesthine kanggo bisa watara jam lan bisa ing maneuvers ngepenakke. Yen sampeyan seneng syuting latihan militer kanggo televisi, mula proyek iki kanggo sampeyan! Minangka Navy SEAL, tugas sampeyan yaiku nglindhungi Amerika saka terorisme kanthi cara apa wae sing dibutuhake.

iklan

LANJUT MACA ING ngisor iki

Nanging wong-wong sing nggawe dadi anggota saka salah siji saka pasukan gelut paling elit ing Amerika Serikat. Navy SEAL ora gampang nanging dianggep minangka salah sawijining pakaryan angkatan laut sing paling apik.

kesimpulan

Layanan militer minangka tugas sing penting banget kanggo sapa wae amarga ngidini kita nglindhungi negara lan urip gratis. Ana akeh keuntungan sing bisa ditindakake nalika dadi militer, kayata pendidikan gratis, perawatan medis gratis, lan wektu liburan.

Iki mung bagean cilik saka layanan militer sing bisa ditawakake kanggo sampeyan. Duwe layanan militer bakal nyebabake sampeyan ngerti cara negara, sinau carane urip ing kahanan pertempuran, lan akeh liyane sing bakal mbantu sampeyan ing karir mangsa ngarep.

Ing antarane pakaryan angkatan laut iki, sampeyan mikir sing paling cocog? Selehake komentar sampeyan ing kothak ing ngisor iki


Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar